Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Παιδια εχουμε κανενα νεοτερο για την αυξηση της θητειας; Υπαρχει περιπτωση να ισχυσει απο φετος γι αυτους που μπαινουν δηλ με την δ εσσο;

Ναι στους 24 μήνες.

Έχετε κουράσει με τις φήμες. Η επόμενη ΕΣΣΟ πάντως δε νομίζω να επηρεαστεί, γιατί θα έχουμε αντιδράσεις.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Ναι στους 24 μήνες.

Έχετε κουράσει με τις φήμες. Η επόμενη ΕΣΣΟ πάντως δε νομίζω να επηρεαστεί, γιατί θα έχουμε αντιδράσεις.

Φιλε δεν ειναι φημες στις προγραμματικες δηλωσεις της κυβερνησης ακουστηκε.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikosmon είπε

απο τις προγραμματικες δηλωσεις τις καθε κυβερνησης υλοποιείται κατα κανονα το 3-5% 

μην αγχωνεσαι.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nikosmon είπε

Εντάξει και να ισχύσει θα γίνει από την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ. Η συγκεκριμένη ΕΣΣΟ θα είναι 9μηνη.

Δημοσ.
Στις 1/8/2019 στις 2:43 ΜΜ, georg3b είπε

Ναι, στου Παράσχου είναι ο 29ος Λ.Δ.

Αφού δεν θα είσαι στην Α ΕΑΝ, ζωάρα θα κάνεις, μην τρελαίνεσαι 😛 

Ξέρεις τι παίζει ακριβώς αυτήν την στιγμή? Είναι Τέντα στον 29 λόχος που θα πάω?  Έχω ειδικότητα διαβιβαστης- οδηγός αυτοκινήτου αλλά πήρε πρόσφατα δίπλωμα δεν ξέρω αν με βάλουν κατευθείαν.

Δημοσ.

Καλησπέρα σειρές. Ορκίστηκα σήμερα, και θελω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Οι παραλλαγές που φοράω μου είναι πολύ μεγαλύτερες, που να πάω να αγοράσω τουλάχιστον ένα νορμάλ σετ? (Αθήνα) 

Δημοσ.
37 minutes ago, engfirm17 said:

Καλησπέρα σειρές. Ορκίστηκα σήμερα, και θελω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Οι παραλλαγές που φοράω μου είναι πολύ μεγαλύτερες, που να πάω να αγοράσω τουλάχιστον ένα νορμάλ σετ? (Αθήνα) 

Ορισμένα παιδιά είχανε πάει σε μαγαζιά με στρατιωτικό ρουχισμό, και τους δώσανε τα μεγάλα νούμερα σε αντάλλαγμα με άλλα σωστού μεγέθους. Δοκίμασε το δεν χάνεις κατι

Δημοσ.

Παιδιά να ξανακανω την ερώτηση.Πηρα μετάθεση για την μονάδα μου που είναι στην Κομοτηνή 29 λόχος στρατόπεδο Παράσχου ειδικότητα διαβιβαστης.Ειναι καλά εκεί τα πράγματα ή μαύρη μοίρα?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Asevastos είπε

Όσοι είμαστε ΕΣΣΟ Νοεμβρίου θα μπούμε τον Οκτώβρη; Κάτι τέτοιο μου είπε ένας γνωστός.

Έτσι όπως εγινε, που κάλεσαν δηλαδή την γ' 20 μέρες νωρίτερα, ειναι πολυ τραβηγμένο να κανουν 4 μήνες να καλέσουν νεοσυλλέκτους

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, engfirm17 είπε

Μοδιστρα.

Δημοσ.

Να ρωτησω... Αυτη τη στιγμη που ειμαι φανταρος, με σταματησει η αστυνομια και εχω πιει παραπανω απο οτι πρεπει, μπορει να με γραψει κανονικα ή ερχεται η στρατονομια και αναλαμβανει αυτη; Δεν λεω να κανεις κατι ακραιο...(να τρακαρεις ή κατι χειροτερο) 

Ενημερωστε με, παρακαλω!!! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Archilleo είπε

Να ρωτησω... Αυτη τη στιγμη που ειμαι φανταρος, με σταματησει η αστυνομια και εχω πιει παραπανω απο οτι πρεπει, μπορει να με γραψει κανονικα ή ερχεται η στρατονομια και αναλαμβανει αυτη; Δεν λεω να κανεις κατι ακραιο...(να τρακαρεις ή κατι χειροτερο) 

Σε οτιδηποτε συμβει ερχεται η στρατονομια, με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν εισαι πολιτης, εισαι στρατιωτης. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Archilleo είπε

Ναι, μπορεί.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...