Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Η ιστορία έχει ως εξής. Είμαι 147 κιλά αυτή τη στιγμή αν και δεν μου φαίνονται. Τα πήρα λόγω του τρόπου ζωής, εργασία μέσα από PC. Ένας φίλος της οικογένειας θέλει να με βοηθήσει και να με πάει υγειονομικό. Μου είπε βέβαια, ότι μπορείς να πάρεις αναβολή για ένα χρόνο ακόμη αν σε κρίνουν οτι δεν μπορείς να υπηρετήσεις, να περάσεις από επιτροπή, μόλις τελειώσει η ενός έτους αναβολή να ξαναπεράσεις ξανά από επιτροπή και να πάρεις το απολυτήριο χωρίς να υπηρετήσεις. Έχω αναβολή λ΄γοω σπουδών μέχρι Δεκέμβριο του 2019, εχω ολοκληρωσει τις σπουδές και έχω το πτυχίο μου και τώρα πλέον εργάζομαι μέσω του PC. τι προτείνετε να κάνω; Η αλήθεια είναι θέλω να τον αποφυγω, αλλά φοβάμαι το στίγμα, μένω επαρχία. Το ι5 αναγράφεται πουθενά; Θα επηρεάσει την συμμετοχή μου στο δημοσιο αν διοριστώ μελλοντικά;
Gatilaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Για το βαρος δεν εχεις θεμα,το πολυ πολυ να σου δωσουν ενα ι4 αοπλο(πιο πιθανο ι3).Ι5 υπαρχουν πολλα ψυχολογικο,παθολογικο,κλπ κλπ. Το Ι5 δεν φαινεται καπου, στο δημοσιο ομως πιστευω πρεπει να εχει σημασια μονο το Ι5 το ψυχολογικο,χωρις να ειμαι σιγουρος.
billsnake21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, aregli92 είπε Έχω απολυτήριο και αντίγραφο ταυτότητας,και δεν έχει παρουσιαστεί θέμα, έτσι κι αλλιώς όλα τα άτομα που πήραν αναβολή λόγω υγείας εν μέσω θητείας το ίδιο ακριβώς τους είπαν ότι θα τους έρθει άμεσα με συστημένο. Τεσπά Για μένα άμα είναι σοβαρή ασθένεια, καλύτερα μη ρισκάρεις να πας, χρονοβόρα διαδικασία το Ι5 ναι, αλλά αξίζει,σε σώζει από πολλά "Όλα τα άτομα". Όχι. Τουλάχιστον για τις αναβολές εντός Ελλάδας η ταυτότητα παραδίδεται από το στρατόπεδο που παίρνεις την αναβολή μιας και εκεί έχουν όλα σου τα χαρτιά. Λογικά η ταυτότητα σου για κάποιον λόγο έμεινε Κύπρο και περιμένουν να έρθει από κει αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που λες ειλικρινά 13 ώρες πριν, /Wandering είπε Παίδες Καλησπέρα αύριο ορκίζομαι (Τελειώνω τα ΣΥΠΟ) και μου στείλανε χαρτί μετάθεσης για Στρατονομία (Καρδίτσα). Εχει κάνεις ιδέα τι παίζει εκεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εκπαίδευση στρατονομίας, Καρδίτσα, καλοκαίρι.... Καλή δύναμη αδερφέ! 10 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Γνωρίζουμε πως γίνεται η επιλογή για προεδρική φρουρά; Η επιλογή τουλάχιστον παλιότερα με τα κέντρα γινόταν μια μέρα όπου σκάγανε διάφοροι στο κέντρο από πληροφορικάριους, στρατονόμους κτλ και φυσικά και από την προεδρική φρουρά όπου κυρίως η αρχική επιλογή γινόταν με το ύψος και σωματοδομή που είχες 1
Μάκαρος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Παιδια μια απορια καθαρα απο περιεργεια. Αν καποιος ορκιστει αθεος στην αρχη της θητειας του, δικαιουται αργοτερα αδεια στα γκρουπακια Χριστουγεννων και Πασχα ?
chrisxpap Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, whoose είπε Η ιστορία έχει ως εξής. Είμαι 147 κιλά αυτή τη στιγμή αν και δεν μου φαίνονται. Τα πήρα λόγω του τρόπου ζωής, εργασία μέσα από PC. Ένας φίλος της οικογένειας θέλει να με βοηθήσει και να με πάει υγειονομικό. Μου είπε βέβαια, ότι μπορείς να πάρεις αναβολή για ένα χρόνο ακόμη αν σε κρίνουν οτι δεν μπορείς να υπηρετήσεις, να περάσεις από επιτροπή, μόλις τελειώσει η ενός έτους αναβολή να ξαναπεράσεις ξανά από επιτροπή και να πάρεις το απολυτήριο χωρίς να υπηρετήσεις. Έχω αναβολή λ΄γοω σπουδών μέχρι Δεκέμβριο του 2019, εχω ολοκληρωσει τις σπουδές και έχω το πτυχίο μου και τώρα πλέον εργάζομαι μέσω του PC. τι προτείνετε να κάνω; Η αλήθεια είναι θέλω να τον αποφυγω, αλλά φοβάμαι το στίγμα, μένω επαρχία. Το ι5 αναγράφεται πουθενά; Θα επηρεάσει την συμμετοχή μου στο δημοσιο αν διοριστώ μελλοντικά; Νομίζω ι5 δεν μπορείς να μπεις σώματα ασφαλείας και δημόσιο. Και ίσως σε κάποιες ιδιωτικές εταιρείες αν είναι κανένας περίεργος και το ψάξει.
-Dimitris- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Παιδια μια απορια καθαρα απο περιεργεια. Αν καποιος ορκιστει αθεος στην αρχη της θητειας του, δικαιουται αργοτερα αδεια στα γκρουπακια Χριστουγεννων και Πασχα ? Εδω πανε και μας ρουφανε το αιμα για 2-3 ημερες αιμοδοτικη αδεια. Δε μπορεις να το παιξεις λιγο θεουσος;
jim_tron Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, whoose είπε Η ιστορία έχει ως εξής. Είμαι 147 κιλά αυτή τη στιγμή αν και δεν μου φαίνονται. Τα πήρα λόγω του τρόπου ζωής, εργασία μέσα από PC. Ένας φίλος της οικογένειας θέλει να με βοηθήσει και να με πάει υγειονομικό. Μου είπε βέβαια, ότι μπορείς να πάρεις αναβολή για ένα χρόνο ακόμη αν σε κρίνουν οτι δεν μπορείς να υπηρετήσεις, να περάσεις από επιτροπή, μόλις τελειώσει η ενός έτους αναβολή να ξαναπεράσεις ξανά από επιτροπή και να πάρεις το απολυτήριο χωρίς να υπηρετήσεις. Έχω αναβολή λ΄γοω σπουδών μέχρι Δεκέμβριο του 2019, εχω ολοκληρωσει τις σπουδές και έχω το πτυχίο μου και τώρα πλέον εργάζομαι μέσω του PC. τι προτείνετε να κάνω; Η αλήθεια είναι θέλω να τον αποφυγω, αλλά φοβάμαι το στίγμα, μένω επαρχία. Το ι5 αναγράφεται πουθενά; Θα επηρεάσει την συμμετοχή μου στο δημοσιο αν διοριστώ μελλοντικά; Καλημέρα φίλε μου. Το 2010 (και αφού είχα εξαντλήσει όλες τις αναβολές λόγο σπουδών) πήρα πρώτη φορά αναβολή λόγο κοινωνικών υποχρεώσεων για 1 χρόνο (ήταν έγκυος η γυναίκα μου), τον επόμενο χρόνο ξανά πήρα ακόμα έναν χρόνο, για τον ίδιο λόγο, να σε ενημερώσω πως μπορείς να πάρεις έως 2 έτη για κοινωνικούς λόγους. Μετά απο τον χρόνο πάλι, πήγα σε έναν φίλο ψυχίατρο μου έγραψε μια ωραία έκθεση που έγραφε οτι με παρακολουθεί 6 χρόνια και κρίνει οτι θα μου έκανε κακό να υπηρετήσω τον στρατό, παρέδωσα το χαρτί στο φρουραρχείο, έναν χρόνο μετά πέρασα απο κάποια επιτροπή (μετά απο συμβουλές του φίλου ψυχίατρου) που η επιτροπή αυτή απλά πήρε το χαρτί που μου έγραψε, και έφυγα. Από εκεί και πέρα εργάζομαι σε από μικρός σε μια μεγάλη εταιρία πληροφορικής που αναλαμβάνουμε έργα του δημοσίου (και του στρατού) και στα project που είμαι ο υπεύθυνος υλοποίησης ζητάνε πολλά χαρτιά (μέχρι και αντίγραφο ποινικού μητρώου), χαρτί για το αν έχω ι5 ή όχι δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ και πουθενά, το χαρτί που ζητάνε σε δουλειές είναι για το ΑΝ έχεις εκπληρώσει της στρατολογικές σου υποχρεώσεις και ΟΧΙ για το ΑΝ πήρες ι5. 2 1
Speculoos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μικρό διάλειμμα από τον ΕΣ, στιγμιότυπο από την στρατιωτική παρέλαση πριν δέκα μέρες στις Βρυξέλλες 😂 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 57 minutes ago, chrisxpap said: Νομίζω ι5 δεν μπορείς να μπεις σώματα ασφαλείας και δημόσιο. Και ίσως σε κάποιες ιδιωτικές εταιρείες αν είναι κανένας περίεργος και το ψάξει. Μόνο σώματα ασφαλείας δεν θα μπορεί...
ManFromEarth Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, chrisxpap είπε Νομίζω ι5 δεν μπορείς να μπεις σώματα ασφαλείας και δημόσιο. Και ίσως σε κάποιες ιδιωτικές εταιρείες αν είναι κανένας περίεργος και το ψάξει. Δεν ισχυει για: δημοσιο ιδιωτικες εταιριες Ισχυει για: σωματα ασφαλειας.
Μάκαρος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, -Dimitris- είπε Εδω πανε και μας ρουφανε το αιμα για 2-3 ημερες αιμοδοτικη αδεια. Δε μπορεις να το παιξεις λιγο θεουσος; Καθαρα απο περιεργεια η ερωτηση. Δεν με ενδιαφερει καν γτ ειμαι ηδη 3 μηνες μεσα.
geomos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, /Wandering είπε Παίδες Καλησπέρα αύριο ορκίζομαι (Τελειώνω τα ΣΥΠΟ) και μου στείλανε χαρτί μετάθεσης για Στρατονομία (Καρδίτσα). Εχει κάνεις ιδέα τι παίζει εκεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν και υπηρέτησα το 2008 και αλλάζουνε αρκετά τα πράγματα χρόνο με το χρόνο θα σου πω τα εξής : σαν εκπαίδευση είναι αστεία, απλά πρέπει να είσαι τέντα σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης μέχρι να ορκιστεί στρατονομος. Τι εννοώ, ξυρισμένος κάθε μέρα, γυαλισμενος, παραλλαγή στην εντέλεια, όπλο πάντα καθαρό και το βασικότερο, θα χαιρετάς και θα βαράς προσοχες ακόμα και σε υποδεκανεις!!! Αν έχεις άδεια μηχανής μπορείς να κάνεις και έξτρα εκπαίδευση ώστε μετά να είσαι μηχανόβιος. Οταν με το καλό ορκιστείς όπου και να πας είναι καλά, αλλα να αποφύγεις αν είσαι από Αθήνα το 951 τάγμα στου Παπάγου. Εγώ όταν ορκίστηκα πήγα 3 μήνες Ρόδο κατακαλοκαιρο, νοικιαζα σπίτι με μια σειρά μου έξω από τη πόλη σε συγκρότημα με γκαζόν κτλ. Φαντάσου 3 μήνες κοιμήθηκα 5-6 φορές μέσα στο στρατόπεδο. Απλά λόγω ύψους και εμφάνισης είμουν 6.30 με 2.30 στη πύλη της ταξιαρχίας στο κέντρο της Ρόδου σαν δημόσιος υπάλληλος. Τα σουκου είμουν off. Μετα πήρα μετάθεση στα ΚΑΥ στον Άγιο Αντρέα, και τέλος 951 που με πήγαινε σε μια φάση 15 μέσα. Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? 1
ManFromEarth Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Παιδια μια απορια καθαρα απο περιεργεια. Αν καποιος ορκιστει αθεος στην αρχη της θητειας του, δικαιουται αργοτερα αδεια στα γκρουπακια Χριστουγεννων και Πασχα ? Γιατι να μην δικαουται; οι Αθεοι δουλευουν 25 Δεκεμβρη ή Κυριακη του Πασχα; Ανεξιθρισκεια γραφει το συνταγμα. 1
nikosmon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Παιδια εχουμε κανενα νεοτερο για την αυξηση της θητειας; Υπαρχει περιπτωση να ισχυσει απο φετος γι αυτους που μπαινουν δηλ με την δ εσσο;
ManFromEarth Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδια εχουμε κανενα νεοτερο για την αυξηση της θητειας; Υπαρχει περιπτωση να ισχυσει απο φετος γι αυτους που μπαινουν δηλ με την δ εσσο; αν ψηφιστει αμεσα, θα επηρρεασει τις επομενες εσσο λογικα και αυτη που αναφερεις. μεχρι στιγμης ειναι μια φημη παντως και μονο, η οποια διαψευστηκε καθετα πριν λιγες μερες απο την αρμοδια πολιτικη ηγεσια (υεθα) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από ManFromEarth
Προτεινόμενες αναρτήσεις