Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ,περιμένω την μετάθεση μου και εγώ για αύριο για το πού θα πάω (μάλλον κατά 90% Κομοτηνή) πεζικό πάντα.Ηθελα να μάθω τις μονάδες εκεί και πως είναι τα πράγματα εκεί στο πεζικό.Επισης είμαι αρκετά μακριά παίζει να μου δώσουν Παρ;πάνω άδεια πχ 15 μέρες να κάνω 15 Αυγούστο εξω η μπα?

Edit:τελικά έμαθα τώρα πριν λίγο ότι θα ειμαι 29 λοχος διαβιβάσεων Κομοτηνή νομίζω το στρατόπεδο λέγεται Παράσχου αν κάνω λάθος διορθώσετε με.Πως είναι εκεί γνωρίζει κανεις? τελικά είχα τύχη βουνό ή θα έχω βουνό τύχη?

Επεξ/σία από Ertypo
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ertypo είπε

Χαιρετώ,περιμένω την μετάθεση μου και εγώ για αύριο για το πού θα πάω (μάλλον κατά 90% Κομοτηνή) πεζικό πάντα.Ηθελα να μάθω τις μονάδες εκεί και πως είναι τα πράγματα εκεί στο πεζικό.Επισης είμαι αρκετά μακριά παίζει να μου δώσουν Παρ;πάνω άδεια πχ 15 μέρες να κάνω 15 Αυγούστο εξω η μπα?

Edit:τελικά έμαθα τώρα πριν λίγο ότι θα ειμαι 29 λοχος διαβιβάσεων Κομοτηνή νομίζω το στρατόπεδο λέγεται Παράσχου αν κάνω λάθος διορθώσετε με.Πως είναι εκεί γνωρίζει κανεις? τελικά είχα τύχη βουνό ή θα έχω βουνό τύχη?

Συνήθως στα φύλλα πορείας μετάθεσης δίνουν 2-3 μέρες το πολύ...τώρα αν το 2019 έχουν γίνει "large" και μοιράζουν 10ημερα αβέρτα δεν το νομίζω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ertypo είπε

Ναι, στου Παράσχου είναι ο 29ος Λ.Δ.

Αφού δεν θα είσαι στην Α ΕΑΝ, ζωάρα θα κάνεις, μην τρελαίνεσαι 😛 

Δημοσ.

Αν μεσολαβησει καταταξη και τον Σεπτεμβριο  - θα μπορεσω εν τελει να μπω Νοεμβρη δεδομενου οτι εκοψα την αναβολη μου λογω σπουδων? Ή πρεπει να εχω καποιο χοντρο μεσο ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kokorikoue είπε

Αν μεσολαβησει καταταξη και τον Σεπτεμβριο  - θα μπορεσω εν τελει να μπω Νοεμβρη δεδομενου οτι εκοψα την αναβολη μου λογω σπουδων? Ή πρεπει να εχω καποιο χοντρο μεσο ?

Εντάξει δε χρειάζεται να απαντάμε πάνω σε φήμες.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα εξαναγκάσουν άτομα να παρουσιαστούν τέλη Σεπτέμβρη, αντί για Νοέμβρη. Είναι ο ορισμός του παραλογισμού.

Εαν γίνει βλέπουμε τι περιθώρια θα δώσουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και καλό μήνα. Λοιπόν,το θέμα μου έχει ως εξής, διέκοψα τη θητεία μου πρόσφατα στην ΕΛΔΥΚ για λόγους υγειας,δε την παλευα μου φύγε η όρεξη,μη τα πολυλογω οι άνθρωποι επειδή το κατάλαβαν αμέσως μου δώσανε ένα χρόνο αναβολή λόγω διαταραχής προσαρμογής και όπως καταλαβαίνετε θα το πάω μέσω Ι5, διότι βρήκα και μια καλή δουλειά και δε θέλω να την αφήσω. Όταν γύρισα από ΕΛΔΥΚ πήγα μια μέρα Θήβα να πάρω την αναβολή-προσωρινο απολυτήριο.

Ωστοσο όταν παρέδωσα τη στρατιωτική μου ταυτότητα,μου είπαν και από τη στρατολογία και παιδιά της πυροβολαρχίας ότι θα μου ρθει με συστημένο η πολιτική ταυτότητα σπίτι για να τη πάρω το αμέσως χρονικό διάστημα. Έχουν περάσει 15 μέρες από τότε και τίποτα, λέτε να κάνω ένα τηλέφωνο στη στρατολογια? Γνωρίζω ότι καλοκαιριατικα οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν. Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, aregli92 είπε

Καλησπέρα παίδες και καλό μήνα. Λοιπόν,το θέμα μου έχει ως εξής, διέκοψα τη θητεία μου πρόσφατα στην ΕΛΔΥΚ για λόγους υγειας,δε την παλευα μου φύγε η όρεξη,μη τα πολυλογω οι άνθρωποι επειδή το κατάλαβαν αμέσως μου δώσανε ένα χρόνο αναβολή λόγω διαταραχής προσαρμογής και όπως καταλαβαίνετε θα το πάω μέσω Ι5, διότι βρήκα και μια καλή δουλειά και δε θέλω να την αφήσω. Όταν γύρισα από ΕΛΔΥΚ πήγα μια μέρα Θήβα να πάρω την αναβολή-προσωρινο απολυτήριο.

Ωστοσο όταν παρέδωσα τη στρατιωτική μου ταυτότητα,μου είπαν και από τη στρατολογία και παιδιά της πυροβολαρχίας ότι θα μου ρθει με συστημένο η πολιτική ταυτότητα σπίτι για να τη πάρω το αμέσως χρονικό διάστημα. Έχουν περάσει 15 μέρες από τότε και τίποτα, λέτε να κάνω ένα τηλέφωνο στη στρατολογια? Γνωρίζω ότι καλοκαιριατικα οι δημόσιες υπηρεσίες υπολειτουργούν. Ευχαριστώ!

Τόσο εύκολο είναι να πάρεις αναβολή-απαλλαγή :P ;

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Τόσο εύκολο είναι να πάρεις αναβολή-απαλλαγή :P ;

Ότι δηλαδή τόσο καιρό δε το ήξερες εσύ αυτό 😁😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, aregli92 είπε

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...δηλαδή εσύ με τι ταυτότητα κυκλοφορείς τώρα?? Προφανώς και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, aregli92 είπε

Ότι δηλαδή τόσο καιρό δε το ήξερες εσύ αυτό 😁😄

Έχω ακούσει πολλά. 

Να φανταστείς έχω δηλωμένο πρόβλημα υγείας(αυτοάνοσο), με ισχυρά φάρμακα και δεν ξέρω αν θα πάρω Ι5, επειδή προλάβαμε την εξέλιξη της ασθένειας :P

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...δηλαδή εσύ με τι ταυτότητα κυκλοφορείς τώρα?? Προφανώς και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο.

Έχω απολυτήριο και αντίγραφο ταυτότητας,και δεν έχει παρουσιαστεί θέμα, έτσι κι αλλιώς όλα τα άτομα που πήραν αναβολή λόγω υγείας εν μέσω θητείας το ίδιο ακριβώς τους είπαν ότι θα τους έρθει άμεσα με συστημένο. Τεσπά

53 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Έχω ακούσει πολλά. 

Να φανταστείς έχω δηλωμένο πρόβλημα υγείας(αυτοάνοσο), με ισχυρά φάρμακα και δεν ξέρω αν θα πάρω Ι5, επειδή προλάβαμε την εξέλιξη της ασθένειας :P

Για μένα άμα είναι σοβαρή ασθένεια, καλύτερα μη ρισκάρεις να πας, χρονοβόρα διαδικασία το Ι5 ναι, αλλά αξίζει,σε σώζει από πολλά

Δημοσ.

Παίδες Καλησπέρα αύριο ορκίζομαι (Τελειώνω τα ΣΥΠΟ) και μου στείλανε χαρτί μετάθεσης για Στρατονομία (Καρδίτσα). 

Εχει κάνεις ιδέα τι παίζει εκεί? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, /Wandering είπε

Παίδες Καλησπέρα αύριο ορκίζομαι (Τελειώνω τα ΣΥΠΟ) και μου στείλανε χαρτί μετάθεσης για Στρατονομία (Καρδίτσα). 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Αδερφέ, μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία απ την ημέρα που μπαίνεις; μπαίνεις ΣΥΠΟ και κάθεσαι εκεί μέχρι την ορκομωσια; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, /Wandering είπε

Ευχαριστώ εκ των προτέρωνγ

Γνωρίζουμε πως γίνεται η επιλογή για προεδρική φρουρά; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...