Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 28/7/2019 στις 2:05 ΜΜ, Archilleo είπε Δεν δινουν σημασια σε αυτα. Εγω τα σημπληρωσα ολα, ακομα και τα εμβολια, μεγεθη σωματος, κεφαλιου κτλ και τα ξανα εκανα ολα απο την αρχη οταν μπηκα. Εγω παρουσιαστηκα λιτοχωρο και ειναι πολυ πενα στρατοπεδο. Από που είσαι και παρουσιάστηκες Λιτόχωρο; επίσης τι είχες δηλώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, phanispal είπε Θεωρώ πως σε μαγαζιά τύπου Armyland, πουλάνε μεταξύ άλλων ακριβώς τα ίδια με αυτά που μοιράζονται στο στρατό. Κι εγώ έτσι έλεγα αλλά με πρόχειρες αναζητήσεις που έχω κάνει δεν έχω βρει δυστυχώς. Υπάρχουν πολλά που μοιάζουν αλλά όχι τα "αυθεντικά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Από που είσαι και παρουσιάστηκες Λιτόχωρο; επίσης τι είχες δηλώσει; Ναουσα. Πυροβολικο ειμαι. Ειδικοτητα ακομα δεν επιλεξαμε μεχρι να ορκιστουμε. Ειχα δηλωσει Γρεβενα, αλλα δεν δινουν σημασια νομιζω σε αυτα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Archilleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abcd1234 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Έκοψα την αναβολή και μου είπαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάει Οκτώβριο η ΕΣΣΟ. Πάντως πιο πολύ νόημα έχει να πάει οκτώβριο, αυτή του Αυγούστου πήγε τον Ιούλιο και δεν νομίζω να κάνουν 4 μήνες να πάρουν καινούριους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, abcd1234 είπε Έκοψα την αναβολή και μου είπαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάει Οκτώβριο η ΕΣΣΟ. Πάντως πιο πολύ νόημα έχει να πάει οκτώβριο, αυτή του Αυγούστου πήγε τον Ιούλιο και δεν νομίζω να κάνουν 4 μήνες να πάρουν καινούριους. Και εγώ που πήγα χθες στα κεπ να στείλω κάτι χαρτιά στην στρατολογια το ίδιο μου είπαν, με την διαφορά ότι κάτι τέτοιο αν γινει θα ακουστεί τέλη Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, abcd1234 είπε Έκοψα την αναβολή και μου είπαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάει Οκτώβριο η ΕΣΣΟ. Πάντως πιο πολύ νόημα έχει να πάει οκτώβριο, αυτή του Αυγούστου πήγε τον Ιούλιο και δεν νομίζω να κάνουν 4 μήνες να πάρουν καινούριους. σωστό αλλά αυτό ισχύει πάντα. Δηλάδή αν πάρουν Οκτώβρη μετά θα πάρουν κανονικά Φλεβάρη? Εκτός αν το γυρίσουν στο παλιό σύστημα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από hmmy92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Παιδια εμαθα απο πολυ καλη πηγη(απο την ιδια που ειχα μαθει και για 15 ιουλιου ενω παντου ακουγοταν για τελη ιουλιου αρχες αυγουστου) οτι ειναι σχεδον σιγουρο οτι η δ εσσο θα παει 10-15 οκτωβριου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μακάρι Σεπτέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Μακάρι Σεπτέμβρη. Όχι Σεπτέμβρη ρε σύντεκνε, έχουμε εξεταστική ακόμα 😎😂 2 ώρες πριν, nikosmon είπε Παιδια εμαθα απο πολυ καλη πηγη(απο την ιδια που ειχα μαθει και για 15 ιουλιου ενω παντου ακουγοταν για τελη ιουλιου αρχες αυγουστου) οτι ειναι σχεδον σιγουρο οτι η δ εσσο θα παει 10-15 οκτωβριου. 10 είναι Πέμπτη, οπότε αν γίνει, τότε παει για 14 Δευτέρα 2 ώρες πριν, nikosmon είπε Παιδια εμαθα απο πολυ καλη πηγη(απο την ιδια που ειχα μαθει και για 15 ιουλιου ενω παντου ακουγοταν για τελη ιουλιου αρχες αυγουστου) οτι ειναι σχεδον σιγουρο οτι η δ εσσο θα παει 10-15 οκτωβριου. Και θα είμαστε μέσα 28η αδερφέ; Καταστροφή 🇬🇷😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Καλά είναι αν μπούμε 10-15 Οκτωβρίου πιστεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokorikoue Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Παιδια ειναι σιγουρο?? Πρεπει να δωσω μία εξεταση (GRE) τελη οκτωβρη. Αν παει οκτωβρη καταστραφηκα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, kokorikoue είπε Παιδια ειναι σιγουρο?? Πρεπει να δωσω μία εξεταση (GRE) τελη οκτωβρη. Αν παει οκτωβρη καταστραφηκα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Με τον ελληνικο στρατο τιποτα δεν ειναι σιγουρο δεν υπαρχει λογικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Νοέμβρη πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σειρά, εκτός αν μεσολαβήσει κατάταξη και τον Σεπτέμβριο (δηλαδή επιστρέψουν στο προηγούμενο σύστημα των 6 ΕΣΣΟ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 56 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Νοέμβρη πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σειρά, εκτός αν μεσολαβήσει κατάταξη και τον Σεπτέμβριο (δηλαδή επιστρέψουν στο προηγούμενο σύστημα των 6 ΕΣΣΟ). Είναι όντως πιθανό. Νομίζω όλοι το έχουμε εμπεδώσει ότι αποκλείεται να περάσουν 4 μήνες χωρίς κατάταξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, kokorikoue είπε Παιδια ειναι σιγουρο?? Πρεπει να δωσω μία εξεταση (GRE) τελη οκτωβρη. Αν παει οκτωβρη καταστραφηκα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Το πιο πιθανό είναι να πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις