BlueBlade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, Vtsola είπε Σίγουρα;Και επίσης ήμουν πεζικό υπάρχει περίπτωση να μπω σε άλλο όπλο/Σώμα; Το πρώτο σίγουρα, απλά δεν προβλέπετε πουθενά "επανάληψη" στρατιωτικής θητείας. Το δεύτερο γίνεται εύκολα με βύσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Γνωρίζει κάποιος για το στρατόπεδο του Κατσιμητρου στα Γιάννενα; Σκέφτομαι να το δηλώσω για την ΕΣΣΟ του Νοέμβρη, αλλά δε μπορώ να βρω πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, christakos07 είπε Γνωρίζει κάποιος για το στρατόπεδο του Κατσιμητρου στα Γιάννενα; Σκέφτομαι να το δηλώσω για την ΕΣΣΟ του Νοέμβρη, αλλά δε μπορώ να βρω πληροφορίες. Ειτε το δηλωσεις, ειτε οχι, δεν θα το λαβουν υποψιν να ξερεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μια ερώτηση.Πως μπορεί κάποιος να γίνει εκπαιδευτής είτε ειδικών δυνάμεων είτε πεζικό τελως πάντων?.Τι εκπαίδευση περνάει πάνω κάτω πόσο δύσκολο είναι και σε πόσο καιρό μπορείς να γίνεις.Βλεπω κάτι μικρά παιδιά 18,19 χρονών ξέρω εγώ στην ηλικία των στρατεύσιμων και γίνονται εκπαιδευτες.Δεν θελω να πω κάτι γι'αυτό γιατί μπορεί όντως να το αξίζουν αλλά μπορεί να είναι και με βύσμα ή κ@λ@φαρδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, christakos07 είπε Γνωρίζει κάποιος για το στρατόπεδο του Κατσιμητρου στα Γιάννενα; Σκέφτομαι να το δηλώσω για την ΕΣΣΟ του Νοέμβρη, αλλά δε μπορώ να βρω πληροφορίες. Δεν δινουν σημασια σε αυτα. Εγω τα σημπληρωσα ολα, ακομα και τα εμβολια, μεγεθη σωματος, κεφαλιου κτλ και τα ξανα εκανα ολα απο την αρχη οταν μπηκα. Εγω παρουσιαστηκα λιτοχωρο και ειναι πολυ πενα στρατοπεδο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Archilleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2019 στις 6:58 ΜΜ, BlueBlade είπε Άκυρο Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, Ertypo είπε Μια ερώτηση.Πως μπορεί κάποιος να γίνει εκπαιδευτής είτε ειδικών δυνάμεων είτε πεζικό τελως πάντων?.Τι εκπαίδευση περνάει πάνω κάτω πόσο δύσκολο είναι και σε πόσο καιρό μπορείς να γίνεις.Βλεπω κάτι μικρά παιδιά 18,19 χρονών ξέρω εγώ στην ηλικία των στρατεύσιμων και γίνονται εκπαιδευτες.Δεν θελω να πω κάτι γι'αυτό γιατί μπορεί όντως να το αξίζουν αλλά μπορεί να είναι και με βύσμα ή κ@λ@φαρδια. Ειδικές δυνάμεις που ήμουν, μετά την εκπαίδευση, διάλεξαν και καλά τους καλύτερους. Πρότειναν οι παλιοί εκπεδευτες άτομα και τα στελέχη διάλεξαν ποιους ήθελαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Για να ξεκαθαριστει το πραγμα... Οταν τελειωνεις τη θητεια σου, κρατας 1 - μπερε 2 - τζοκει 3 - αρβυλα 4 - μπλουζακια, μποξερακια, καλτσες... 5 - νεκροταμπελο ...και κατι αλλα... Επισης, μπορω να αγορασω το ενα απο τα δυο χιτωνια; Κανα 30ευρω με ειπαν οτο παιζει και να γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Archilleo είπε Επισης, μπορω να αγορασω το ενα απο τα δυο χιτωνια; Κανα 30ευρω με ειπαν οτο παιζει και να γινεται... Δε γίνεται. Μπορείς να το "χάσεις" αλλά το κόστος απ' ό,τι ξέρω πάει στην εφορία και μπορεί να σου έρθει μετά από καιρό με τόκο κλπ. Και μιας που το έφερε η κουβέντα, ξέρει κανείς αν πωλούνται πουθενά οι παραλλαγές του ΕΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Παιδια real life.Εγω το 2015 που πηγα και απολυθηκα απλα εριξα μεσα στο λουκάνικο τα παντα εκτος απ'οτι ειχα αγορασει και το τζακετ που εδωσα στον πατερα μου. Δεν ασχοληθηκε ποτε κανενας( τα χιτώνια και τα παντελόνια τα γυρισα σκισμένα σε λοριδες γιατι τα σιχαθηκα!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris dimitris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 11:46 ΠΜ, qwertyuiop2 είπε Yπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την είσοδο της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στον Σ. Ξηράς; Θέλω να δώσω IELTS τέλη Σεπτέμβρη - 5 Οκτώβρη και φημολογείται έντονα ότι θα μπούμε Οκτώβρη, αλλά έχω ακούσει φήμες ακόμη και για Σεπτέμβρη. Η εμπειρία τι λέει; Κάποια άλλη πληροφόρηση; Διέκοψα και εγώ την αναβολή μου, και μου είπαν στην Στρατολογία ότι περίπου 11 με 15 Νοεμβρίου θα είναι η Δ ΕΣΣΟ στον Στ.Ξηράς. Δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα. Αναμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 19 ώρες πριν, Kercyn είπε ξέρει κανείς αν πωλούνται πουθενά οι παραλλαγές του ΕΣ; Θεωρώ πως σε μαγαζιά τύπου Armyland, πουλάνε μεταξύ άλλων ακριβώς τα ίδια με αυτά που μοιράζονται στο στρατό. 18 ώρες πριν, Gatilaras είπε Παιδια real life.Εγω το 2015 που πηγα και απολυθηκα απλα εριξα μεσα στο λουκάνικο τα παντα εκτος απ'οτι ειχα αγορασει και το τζακετ που εδωσα στον πατερα μου. Δεν ασχοληθηκε ποτε κανενας( τα χιτώνια και τα παντελόνια τα γυρισα σκισμένα σε λοριδες γιατι τα σιχαθηκα!!) Τέτοιο κωλοχανείο ήσασταν. Σε εμάς είχαν δώσει αναλυτική λίστα με όσα είχαμε χρεωθεί και για να απολυθούμε έπρεπε να τα ξεχρεώσουμε ένα προς ένα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δ ΕΣΣΟ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, dimitris dimitris είπε Διέκοψα και εγώ την αναβολή μου, και μου είπαν στην Στρατολογία ότι περίπου 11 με 15 Νοεμβρίου θα είναι η Δ ΕΣΣΟ στον Στ.Ξηράς. Δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα. Αναμένουμε Είναι σίγουρο για Νοέμβρη ή μήπως μας καλέσουν Οκτώβρη όπως έγινε με την 2019 Γ'? Καλησπέρα, γνωρίζουμε μήπως τι θα συμβεί με την Δ ΕΣΣΟ, εννοώ αν ξέρουμε επίσημα πότε θα μας καλέσουν? (Οκτώβρη ή Νοέμβρη). Επίσης, τα μητρώα μου είναι στην στρατολογική της Θεσσαλονίκης(Κατερίνη) αλλά έκανα αλλαγή διεύθυνσης για Ρέθυμνο Δήλωσα ΣΥΠΟ Ρεθύμνου αλλά λογικά δεν θα το δώσουν σημασία. Για την επιλογή του ΣΥΠΟ, μετράει η διεύθυνση κατοικίας ή η στρατολογική υπηρεσία που ανήκουμε? Πόσο καιρό νωρίτερα ανανεώνεται το σύστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris dimitris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε Είναι σίγουρο για Νοέμβρη ή μήπως μας καλέσουν Οκτώβρη όπως έγινε με την 2019 Γ'? Καλησπέρα, γνωρίζουμε μήπως τι θα συμβεί με την Δ ΕΣΣΟ, εννοώ αν ξέρουμε επίσημα πότε θα μας καλέσουν? (Οκτώβρη ή Νοέμβρη). Επίσης, τα μητρώα μου είναι στην στρατολογική της Θεσσαλονίκης(Κατερίνη) αλλά έκανα αλλαγή διεύθυνσης για Ρέθυμνο Δήλωσα ΣΥΠΟ Ρεθύμνου αλλά λογικά δεν θα το δώσουν σημασία. Για την επιλογή του ΣΥΠΟ, μετράει η διεύθυνση κατοικίας ή η στρατολογική υπηρεσία που ανήκουμε? Πόσο καιρό νωρίτερα ανανεώνεται το σύστημα? Καλησπέρα, αυτό μου είπαν σήμερα στην Στρατολογία για τον Νοέμβριο και μου είπαν να ελέγχω μέσα στον Οκτώβριο στο stratologia.gr για την κατάταξή μου για να ξέρω που είμαι πριν έρθει το σημείωμα κατάταξης από την αστυνομία. Φαντάζομαι αν γίνει πιο νωρίς η κατάταξη της Δ ΕΣΣΟ ή αν αυξηθούν οι ΕΣΣΟ θα βγει κάποια ανακοίνωση πιο νωρίς. Σχετικά με τα ΣΥΠΟ δεν γνωρίζω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, Gatilaras είπε Παιδια real life.Εγω το 2015 που πηγα και απολυθηκα απλα εριξα μεσα στο λουκάνικο τα παντα εκτος απ'οτι ειχα αγορασει και το τζακετ που εδωσα στον πατερα μου. Δεν ασχοληθηκε ποτε κανενας( τα χιτώνια και τα παντελόνια τα γυρισα σκισμένα σε λοριδες γιατι τα σιχαθηκα!!) Μια απο τα ιδια,πηγα να ξεχρεωσω με το λουκανικο γεματο με τα παντα και με ρωταει το τζακετ ειναι μεσα?(δεν ανοιξε να δει) λεω ναι αλλα δεν εχω κρατησει σχεδον τιποτα μπορω να κρατησω μερικα πραγματα τωρα?και πηρα 2 στολες και κατι μικροπραγματα τυπου σαπουνοθηκη και τετοια.Παρεδωσα μονο την μια στολη που ειχα για αγγαρειες και ειχε πανω μια μιξη πλαστικου χρωματος,φρεσκοκουρεμενου γκαζον και πευκοβελονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις