Archilleo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Στις 23/7/2019 στις 9:56 ΜΜ, Skerzos είπε Στο parousiasi army, στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών παίζει ρόλο τι θα βάλω? Γενικά το λαμβάνουν υπόψιν και αν ναι με τι κριτήριο να διαλέξω? Δεν δινουν σημασια σε αυτα τα στπιχεια που βαζεις. Σε ξαναμετρανε οταν μπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους. Θελω να γραψω τον προβληματισμο μου, μηπως καποιος γνωριζει κατι παραπανω ωστε να βοηθησει. Ειμαι δικαιουχος κατ εξαιρεσης μεταθεσης πλησιον της κατοικιας των γονεων. Συγκεκριμενα για γονεα με κινητικη αναπηρια ανω του 67%. 7 Μαιου παρουσιαστηκα, 8 ή 9 Μαιου κατεθεσαν τα απαραιτητα δικαιολογητικα οι γονεις μου στην στρατολογια στο Ρουφ. Ενημερωσαν τη μητερα μου να περασει επιτροπη απο το 401, οπου και περασε στις 13 Ιουνιου. Τους ενημερωσαν πως στο μηνα θα σταλει χαρτι στη μοναδα μου σχετικα με την μεταθεση. 26 Ιουλιου σημερα και ακομα δεν εχω ενημερωθει. Περασε ο πατερας μου απο την στρατολογια και του ειπαν πως το αιτημα ειναι σε εξελιξη. Εγω επικοινωνησα τηλεφωνικα με το σχετικο τμημα στο ΓΕΣ και μου ειπαν πως δεν εχουν λαβει καν χαρτια. Γνωριζει καποιος αν το 401 στελνει απευθειας χαρτια στη μοναδα ή τα στελνει στο ΓΕΣ και αυτο με τη σειρα του στη μοναδα. Η στρατολογια μου λεει το αιτημα ειναι σε εξελιξη, το ΓΕΣ δεν εχουμε λαβει καν χαρτια. Προβλεπω αρκετα μεγαλη ταλαιπωρια 😕 Οποια βοηθεια θα ηταν πολυτιμη. Συγνωμη για το σεντονι :Ρ ----EDIT---- Εβγαλα ακρη τελικα. Ευτυχως σηκωσαν γρηγορα τα τηλεφωνα στη στρατολογια. Μεγιστη αδιαφορια μπορω να πω και απο μερια στρατολογιας και απο μερια μοναδας. Στη μεν στρατολογια γτ δεν με ενημερωσαν οτι τα χαρτια που κατεθεσα σε αυτους, αφορουν μονο τη μειωση της θητειας που δικαιουμαι και στη δε μοναδα ενω τους ελεγα στις συνεντευξεις που περασα (απο διοικητη, υποδιοικητη και διαφορους αλλους) οτι ειμαι υποχρεος μειωμενης θητειας και κατ εξαιρεσης μεταθεσης και τους ανεφερα οτι εχω καταθεσει χαρτια στη στρατολογια στην Αθηνα, κανεις δεν με ενημερωσε οτι η διαδικασια για την κατ εξαιρεση πρεπει να γινει υποχρεωτικα απο την μοναδα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Yπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την είσοδο της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στον Σ. Ξηράς; Θέλω να δώσω IELTS τέλη Σεπτέμβρη - 5 Οκτώβρη και φημολογείται έντονα ότι θα μπούμε Οκτώβρη, αλλά έχω ακούσει φήμες ακόμη και για Σεπτέμβρη. Η εμπειρία τι λέει; Κάποια άλλη πληροφόρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 8 minutes ago, qwertyuiop2 said: Yπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την είσοδο της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στον Σ. Ξηράς; Θέλω να δώσω IELTS τέλη Σεπτέμβρη - 5 Οκτώβρη και φημολογείται έντονα ότι θα μπούμε Οκτώβρη, αλλά έχω ακούσει φήμες ακόμη και για Σεπτέμβρη. Η εμπειρία τι λέει; Κάποια άλλη πληροφόρηση; Όλα παίζονται αλλά δεν μπορείς να ξες σίγουρα ποτέ θα μπεις. Πάντως δεν υπάρχουν πολλά άτομα οπότε παίζει να μπείτε πιο νωρίς, όπως μπήκαμε και εμείς ιουλιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazedi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 359 εδω και σε λιγο καιρο απολυομαι.Τι ξεχρεωνουμε απο πραγματα? σακος ιματισμου 3 παραλλαγες 3 πετσετες τζακετ πουλοβερ ζωνη σαπουνοθηκη 2 μακρυμανικα παραλλαγης Ξεχναω κατι?Απο οσο θυμαμαι υδροδοχειο,μπερε,τζοκει,καλτσες,αρβυλα και κοντομανικα παραλλαγης δεν τα δινουμε Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από wazedi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Και το τζάκετ παραδίδεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_M Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, wazedi είπε 359 εδω και σε λιγο καιρο απολυομαι.Τι ξεχρεωνουμε απο πραγματα? σακος ιματισμου 3 παραλλαγες 3 πετσετες τζακετ πουλοβερ ζωνη σαπουνοθηκη 2 μακρυμανικα παραλλαγης Ξεχναω κατι?Απο οσο θυμαμαι υδροδοχειο,μπερε,τζοκει,καλτσες,αρβυλα και κοντομανικα παραλλαγης δεν τα δινουμε Κι εμένα αυτά που έγραψες στην λίστα μου ειπαν από το γραφείο ότι πρέπει να ξεχρεωσουμε. Άντε και καλοί πολίτες σιγά σιγά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Yπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την είσοδο της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στον Σ. Ξηράς; Θέλω να δώσω IELTS τέλη Σεπτέμβρη - 5 Οκτώβρη και φημολογείται έντονα ότι θα μπούμε Οκτώβρη, αλλά έχω ακούσει φήμες ακόμη και για Σεπτέμβρη. Η εμπειρία τι λέει; Κάποια άλλη πληροφόρηση; Το θεωρώ απίθανο να μπείτε Νοέμβριο, 4 μήνες κενό διάστημα χωρίς κατάταξη; Θα πέσει εμπλοκή χωρίς προηγούμενο σε όλη την χώρα. Εγώ θα στοιχημάτιζα στο ότι θα μπείτε Σεπτέμβριο και οι ΕΣΣΟ θα ξαναγίνουν 6 μιας και το σύστημα που εφάρμοσαν φέτος να μπαίνουν σειρές ανά 3 μήνες δεν τους έχει βγει καθόλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 11:46 ΠΜ, qwertyuiop2 είπε Yπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την είσοδο της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στον Σ. Ξηράς; Θέλω να δώσω IELTS τέλη Σεπτέμβρη - 5 Οκτώβρη και φημολογείται έντονα ότι θα μπούμε Οκτώβρη, αλλά έχω ακούσει φήμες ακόμη και για Σεπτέμβρη. Η εμπειρία τι λέει; Κάποια άλλη πληροφόρηση; Κατι ακουσα οτι θα ξανα αυξηθουν οι ΕΣΣΟ απο 4 σε 6. Κατι τετοιο. Οποτε παιζει να σε φωναξουν νωριτερα. Εγω ηταν να μπω με την ΕΣΣΟ Αυγουστου κςι παρουσιαστηκα 15 Ιουλιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 τι διαφορά έχουν τα πιστοποιητικα τύπου α με τα β? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vtsola Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μια ερώτηση σος έχω κάνει θητεία 5 μήνες την οποία διέκοψα λόγω σπουδών..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό..σε 3 χρόνια που θα πάω θα ήθελα να διαγραφεί αυτή η θητεία ώστε να υπηρετήσω ως ΔΕΑ απο το 0 δηλαδή..θα χρειαστώ βύσμα; η παρακαλετο στη στρατολογία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, Vtsola είπε Μια ερώτηση σος έχω κάνει θητεία 5 μήνες την οποία διέκοψα λόγω σπουδών..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό..σε 3 χρόνια που θα πάω θα ήθελα να διαγραφεί αυτή η θητεία ώστε να υπηρετήσω ως ΔΕΑ απο το 0 δηλαδή..θα χρειαστώ βύσμα; η παρακαλετο στη στρατολογία; Αυτό δεν γίνεται ούτε με βύσμα με ούτε με "παρακαλετό". Έπρεπε να το είχες σκεφτεί νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vtsola Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Σίγουρο είναι αυτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jimis98 είπε τι διαφορά έχουν τα πιστοποιητικα τύπου α με τα β? Εδώ είσαι. (Εννοείτε πως έχει φύγει αναφορά για spam. 😊) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vtsola Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Αυτό δεν γίνεται ούτε με βύσμα με ούτε με "παρακαλετό". Έπρεπε να το είχες σκεφτεί νωρίτερα. Σίγουρα;Και επίσης ήμουν πεζικό υπάρχει περίπτωση να μπω σε άλλο όπλο/Σώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις