salonika91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, hmmy92 είπε Έχω την αίσθηση ότι πλέον στα περισσότερα στρατόπεδα επιτρέπουν τα smartphone με οδηγία να μην βγάζουν φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για αυτό? Επίσης, όπως είχα ρωτήσει ξανά γνωρίζει κανείς αν η σειρά του Νοέμβρη για τον στρατό ξηράς θα μεταφερθεί τον Οκτώβρη αυτό 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε Για τη σειρα εαν θα παει Οκτωβρη δεν ξερω παντως με τις φωτογραφιες εχουν κολλημα στο να μην φαινονται οχηματα και εγκαταστασεις.κατα τα αλλα καμια selfie με παραλλαγη ετσι για το γουστο δεν προκειται να σου πουν τιποτα.Ειδικα σε κατι αγηματα που ειμασταν τεντα μας εβαζαν να βγαλουμε ετσι κ αλλιως(γιατι τον υπολοιπο καιρο ειμασταν ρεταλα). Ουτε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, hmmy92 είπε Την ακύρωσα στο ΚΕΠ. Δεν μπήκα. Θα μπω τώρα Μπες και βάλε τα στοιχεία σου μέχρι τις 31 Αυγούστου είναι ανοιχτό! Ελπίζω να έχεις τον στρατιωτικό αριθμό (ΣΑ) για να μπεις στο σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Μπες και βάλε τα στοιχεία σου μέχρι τις 31 Αυγούστου είναι ανοιχτό! Ελπίζω να έχεις τον στρατιωτικό αριθμό (ΣΑ) για να μπεις στο σύστημα Έχω απλά ψάχνω μεζούρα να μετρηθώ. Έλεγα για ΣΕΠ αλλά είμαι 6μηνη θητεία και μάλλον δεν δικαιούμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε Διοικητης λοχου,μοναδας η στρατοπεδου? Εαν παιζει θεμα με καποιον απο αυτους πηγαινε στον αμεσως επομενο στην ιεραρχια και στην ουσια ζητα μια απαντηση γιατι δεν δινονται τετοιες αδειες. Φοιτητικές Άδειες Όσοι είναι φοιτητές ή σπουδαστές μπορούν να λάβουν φοιτητική άδεια για να συμμετέχουν στις εξετάσεις του τμήματος τους. Θα πρέπει ωστόσο μετά τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις να φέρουν βεβαιώσεις συμμετοχής σε καθένα από τα μαθήματα που έλαβαν μέρος. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και ένα επικυρωμένο αντίγραφο του προγράμματος εξετάσεων. Οι άδειες αυτές είναι τρεις ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο στρατιωτικής θητείας και το σύνολο τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15 μέρες για εννιάμηνη θητεία. Ημουνα νιος και γερασα φιλε μου... Διοικητής στρατοπέδου δεν πάει πιο πάνω 😛 Από ότι άκουσα επειδή νευρίασε με την προηγούμενη εσσο που απωληθηκε πριν λίγο καιρό κάτι κάνανε και την πληρώνουμε εμείς. 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε Διοικητης λοχου,μοναδας η στρατοπεδου? Εαν παιζει θεμα με καποιον απο αυτους πηγαινε στον αμεσως επομενο στην ιεραρχια και στην ουσια ζητα μια απαντηση γιατι δεν δινονται τετοιες αδειες. Φοιτητικές Άδειες Όσοι είναι φοιτητές ή σπουδαστές μπορούν να λάβουν φοιτητική άδεια για να συμμετέχουν στις εξετάσεις του τμήματος τους. Θα πρέπει ωστόσο μετά τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις να φέρουν βεβαιώσεις συμμετοχής σε καθένα από τα μαθήματα που έλαβαν μέρος. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και ένα επικυρωμένο αντίγραφο του προγράμματος εξετάσεων. Οι άδειες αυτές είναι τρεις ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο στρατιωτικής θητείας και το σύνολο τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15 μέρες για εννιάμηνη θητεία. Ημουνα νιος και γερασα φιλε μου... Διοικητής στρατοπέδου δεν πάει πιο πάνω 😛 Από ότι άκουσα επειδή νευρίασε με την προηγούμενη εσσο που απωληθηκε πριν λίγο καιρό κάτι κάνανε και την πληρώνουμε εμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, hmmy92 είπε Έχω απλά ψάχνω μεζούρα να μετρηθώ. Έλεγα για ΣΕΠ αλλά είμαι 6μηνη θητεία και μάλλον δεν δικαιούμαι Ε αν είσαι 6μηνη θητεία με τίποτα Εγώ 8μηνο είμαι και ήθελα και εγώ για ΣΕΠ αλλά μάλλον και εμένα δεν θα με πάρουν 😔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chrisxpap είπε Διοικητής στρατοπέδου δεν πάει πιο πάνω 😛 Ανώτερος στην ΕΛ.ΔΥ.Κ. είναι ο συνταγματάρχης στο σύνταγμα στη Μαλούντα. Αλλά δε νομίζω να καταφέρεις κάτι. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από djcat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
/Wandering Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 4:04 ΜΜ, lightsout είπε Εφοδιάσου με αντικουνουπικά σπρέι και λοσιόν ή αλοιφή για τα τσιμπήματα από τώρα. Autan και fenistil θα γίνουν τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ σου. Όταν θα πας Σουφλί, αυτό θα σε απασχολεί πολύ περισσότερο από το smartphone. Σε ποια μονάδα παρουσιάζεσαι? Διαβιβάσεις φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Παιδια με τις κατ εξαιρεση ξερει κανεις τι παιζει ? Εχω γονεα με αναπηρια και ακομα περιμενω να ερθει. Ηρθαν 2 σημερα αλλα δυστυχως δεν ημουν εγω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weniko Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Παιδια με τις κατ εξαιρεση ξερει κανεις τι παιζει ? Εχω γονεα με αναπηρια και ακομα περιμενω να ερθει. Ηρθαν 2 σημερα αλλα δυστυχως δεν ημουν εγω μεσα. Ποτέ έκανες τα χαρτιά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Weniko είπε Ποτέ έκανες τα χαρτιά σου; 7 Μαιου παρουσιαστηκα, 8 κατεθεσαν οι δικοι μου τα χαρτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skerzos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στο parousiasi army, στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών παίζει ρόλο τι θα βάλω? Γενικά το λαμβάνουν υπόψιν και αν ναι με τι κριτήριο να διαλέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Skerzos είπε Στο parousiasi army, στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών παίζει ρόλο τι θα βάλω? Γενικά το λαμβάνουν υπόψιν και αν ναι με τι κριτήριο να διαλέξω? Φίλε έχω ακούσει από γνωστούς και φίλους ότι είτε βάλεις εκεί που θέλεις είτε όχι κατά πάσα πιθανότητα δεν σε περνούν εκεί που επιλέγεις 😔 Και εγώ Οκτωβριο μπαίνω όπως και εσύ 😉 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από SoNyFaNbOy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Στις 22/7/2019 στις 4:53 ΜΜ, chrisxpap είπε Διοικητής στρατοπέδου δεν πάει πιο πάνω 😛 Από ότι άκουσα επειδή νευρίασε με την προηγούμενη εσσο που απωληθηκε πριν λίγο καιρό κάτι κάνανε και την πληρώνουμε εμείς. Διοικητής στρατοπέδου δεν πάει πιο πάνω 😛 Από ότι άκουσα επειδή νευρίασε με την προηγούμενη εσσο που απωληθηκε πριν λίγο καιρό κάτι κάνανε και την πληρώνουμε εμείς. Στην επομενη αναφορά λόχου βγες παραπονουμενος. Η αναφορά σου θα περάσει στην ΗΚΑΛ ισως θορυβηθεί ο δ/της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Στην επομενη αναφορά λόχου βγες παραπονουμενος. Η αναφορά σου θα περάσει στην ΗΚΑΛ ισως θορυβηθεί ο δ/της. ηκαλ τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Ημερισια Κατασταση Αναφορας Λοχου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις