Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, Gatilaras είπε

8μηνο

Αυτό το γνωρίζω για την θητεία!

Εννοώ αν παίρνουν κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους φαντάρους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Ertypo είπε

Καλά σίγουρα απλά ρωτάω αν με τις άδειες που δικαιούμαι βάλε γιορτές κ.λ.π 1,5 μήνα τον βγάζω έτσι στο ντουκου?

15 μέρες δικαιούσαι. Αν είσαι παραμεθόριο είναι συν 12 άρα 27 μέρες. Συν 10 ορκωμοσίας περίπου 37, Χριστούγεννα πες 7 περίπου 44. Όποτε ναι περίπου 1,5 είναι άδεια. 

Επεξ/σία από chrisxpap
  • Like 1

Έχω την αίσθηση ότι πλέον στα περισσότερα στρατόπεδα επιτρέπουν τα smartphone με οδηγία να μην βγάζουν φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για αυτό? Επίσης, όπως είχα ρωτήσει ξανά γνωρίζει κανείς αν η σειρά του Νοέμβρη για τον στρατό ξηράς θα μεταφερθεί τον Οκτώβρη?

• Like 1

3 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

Έχω την αίσθηση ότι πλέον στα περισσότερα στρατόπεδα επιτρέπουν τα smartphone με οδηγία να μην βγάζουν φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για αυτό? Επίσης, όπως είχα ρωτήσει ξανά γνωρίζει κανείς αν η σειρά του Νοέμβρη για τον στρατό ξηράς θα μεταφερθεί τον Οκτώβρη?

Για τη σειρα εαν θα παει Οκτωβρη δεν ξερω παντως με τις φωτογραφιες εχουν κολλημα στο να μην φαινονται οχηματα και εγκαταστασεις.κατα τα αλλα καμια selfie με παραλλαγη ετσι για το γουστο δεν προκειται να σου πουν τιποτα.Ειδικα σε κατι αγηματα που ειμασταν τεντα μας εβαζαν να βγαλουμε ετσι κ αλλιως(γιατι τον υπολοιπο καιρο ειμασταν ρεταλα).

6 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Φημες οτι η θητεια στο πεζικο θα παει 12μηνο

Ουτε καν

Παίδες είμαι Κύπρο και ενώ εδώ στο στρατόπεδο έδιναν κανονικά αγροτική /φοιτητική. Ξαφνικά τον έπιασε τον διοικητή και λέει δεν δίνω καμία άδεια. Μπορώ να κάνω τπτ; Είναι κρίμα να χάσω και άλλη εξεταστική  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Παίδες είμαι Κύπρο και ενώ εδώ στο στρατόπεδο έδιναν κανονικά αγροτική /φοιτητική. Ξαφνικά τον έπιασε τον διοικητή και λέει δεν δίνω καμία άδεια. Μπορώ να κάνω τπτ; Είναι κρίμα να χάσω και άλλη εξεταστική  

Διοικητης λοχου,μοναδας η στρατοπεδου? Εαν παιζει θεμα με καποιον απο αυτους πηγαινε στον αμεσως επομενο στην ιεραρχια και στην ουσια ζητα μια απαντηση γιατι δεν δινονται τετοιες αδειες.

Φοιτητικές Άδειες

Όσοι είναι φοιτητές ή σπουδαστές μπορούν να λάβουν φοιτητική άδεια για να συμμετέχουν στις εξετάσεις του τμήματος τους. Θα πρέπει ωστόσο μετά τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις να φέρουν βεβαιώσεις συμμετοχής σε καθένα από τα μαθήματα που έλαβαν μέρος. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και ένα επικυρωμένο αντίγραφο του προγράμματος εξετάσεων. Οι άδειες αυτές είναι τρεις ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο στρατιωτικής θητείας και το σύνολο τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15 μέρες για εννιάμηνη θητεία.

19 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ημουνα νιος και γερασα φιλε μου... ;)

Επεξ/σία από Gatilaras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hmmy92 είπε

Ναι φίλε εγώ που πήγα πριν δύο βδομάδες για να ακυρώσω την αναβολή στην στρατολογία μου είπαν για Οκτώβριο ότι θα μπούμε

Επεξ/σία από SoNyFaNbOy

17 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε

Ναι φίλε εγώ που πήγα πριν δύο βδομάδες για να ακυρώσω την αναβολή στην στρατολογία μου είπαν για Οκτώβριο ότι θα μπούμε

Ωραία, και πότε θα μάθουμε στρατόπεδο εισόδου?

3 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

Ωραία, και πότε θα μάθουμε στρατόπεδο εισόδου?

Λογικά τον Σεμτέμβριο φίλε!

Ελπίζω να με έχουν εκεί που επέλεξα :P

29 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε

Λογικά τον Σεμτέμβριο φίλε!

Ελπίζω να με έχουν εκεί που επέλεξα :P

Τι εννοείς εκει που επέλεξα? Εγω δεν έχω κάνει κατι

1 ώρα πριν, SoNyFaNbOy είπε

Εννοώ το σημείο υποδοχής οπλιτών!

Πότε ακυρωσες την αναβολή;

Δεν μπήκες στο parousiasi.army.gr να υποβάλει τα στοιχεία σου;

Την ακύρωσα στο ΚΕΠ. Δεν μπήκα. Θα μπω τώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...