Gatilaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Για τριτεχνους γνωρίζετε τίποτα; 8μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε 8μηνο Αυτό το γνωρίζω για την θητεία! Εννοώ αν παίρνουν κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους φαντάρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Ertypo είπε Καλά σίγουρα απλά ρωτάω αν με τις άδειες που δικαιούμαι βάλε γιορτές κ.λ.π 1,5 μήνα τον βγάζω έτσι στο ντουκου? 15 μέρες δικαιούσαι. Αν είσαι παραμεθόριο είναι συν 12 άρα 27 μέρες. Συν 10 ορκωμοσίας περίπου 37, Χριστούγεννα πες 7 περίπου 44. Όποτε ναι περίπου 1,5 είναι άδεια. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από chrisxpap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Έχω την αίσθηση ότι πλέον στα περισσότερα στρατόπεδα επιτρέπουν τα smartphone με οδηγία να μην βγάζουν φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για αυτό? Επίσης, όπως είχα ρωτήσει ξανά γνωρίζει κανείς αν η σειρά του Νοέμβρη για τον στρατό ξηράς θα μεταφερθεί τον Οκτώβρη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Φημες οτι η θητεια στο πεζικο θα παει 12μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, hmmy92 είπε Έχω την αίσθηση ότι πλέον στα περισσότερα στρατόπεδα επιτρέπουν τα smartphone με οδηγία να μην βγάζουν φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για αυτό? Επίσης, όπως είχα ρωτήσει ξανά γνωρίζει κανείς αν η σειρά του Νοέμβρη για τον στρατό ξηράς θα μεταφερθεί τον Οκτώβρη? Για τη σειρα εαν θα παει Οκτωβρη δεν ξερω παντως με τις φωτογραφιες εχουν κολλημα στο να μην φαινονται οχηματα και εγκαταστασεις.κατα τα αλλα καμια selfie με παραλλαγη ετσι για το γουστο δεν προκειται να σου πουν τιποτα.Ειδικα σε κατι αγηματα που ειμασταν τεντα μας εβαζαν να βγαλουμε ετσι κ αλλιως(γιατι τον υπολοιπο καιρο ειμασταν ρεταλα). 6 λεπτά πριν, vagos789 είπε Φημες οτι η θητεια στο πεζικο θα παει 12μηνο Ουτε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 https://instanews.gr/83201/ellada/oi-4-allages-ston-strato-poy-fernei-i-kyvernisi-tis-nd.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Παίδες είμαι Κύπρο και ενώ εδώ στο στρατόπεδο έδιναν κανονικά αγροτική /φοιτητική. Ξαφνικά τον έπιασε τον διοικητή και λέει δεν δίνω καμία άδεια. Μπορώ να κάνω τπτ; Είναι κρίμα να χάσω και άλλη εξεταστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Παίδες είμαι Κύπρο και ενώ εδώ στο στρατόπεδο έδιναν κανονικά αγροτική /φοιτητική. Ξαφνικά τον έπιασε τον διοικητή και λέει δεν δίνω καμία άδεια. Μπορώ να κάνω τπτ; Είναι κρίμα να χάσω και άλλη εξεταστική Διοικητης λοχου,μοναδας η στρατοπεδου? Εαν παιζει θεμα με καποιον απο αυτους πηγαινε στον αμεσως επομενο στην ιεραρχια και στην ουσια ζητα μια απαντηση γιατι δεν δινονται τετοιες αδειες. Φοιτητικές Άδειες Όσοι είναι φοιτητές ή σπουδαστές μπορούν να λάβουν φοιτητική άδεια για να συμμετέχουν στις εξετάσεις του τμήματος τους. Θα πρέπει ωστόσο μετά τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις να φέρουν βεβαιώσεις συμμετοχής σε καθένα από τα μαθήματα που έλαβαν μέρος. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και ένα επικυρωμένο αντίγραφο του προγράμματος εξετάσεων. Οι άδειες αυτές είναι τρεις ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο στρατιωτικής θητείας και το σύνολο τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15 μέρες για εννιάμηνη θητεία. 19 λεπτά πριν, vagos789 είπε https://instanews.gr/83201/ellada/oi-4-allages-ston-strato-poy-fernei-i-kyvernisi-tis-nd.html Ημουνα νιος και γερασα φιλε μου... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Gatilaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hmmy92 είπε Έχω την αίσθηση ότι πλέον στα περισσότερα στρατόπεδα επιτρέπουν τα smartphone με οδηγία να μην βγάζουν φωτογραφίες. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για αυτό? Επίσης, όπως είχα ρωτήσει ξανά γνωρίζει κανείς αν η σειρά του Νοέμβρη για τον στρατό ξηράς θα μεταφερθεί τον Οκτώβρη? Ναι φίλε εγώ που πήγα πριν δύο βδομάδες για να ακυρώσω την αναβολή στην στρατολογία μου είπαν για Οκτώβριο ότι θα μπούμε Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από SoNyFaNbOy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Ναι φίλε εγώ που πήγα πριν δύο βδομάδες για να ακυρώσω την αναβολή στην στρατολογία μου είπαν για Οκτώβριο ότι θα μπούμε Ωραία, και πότε θα μάθουμε στρατόπεδο εισόδου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, hmmy92 είπε Ωραία, και πότε θα μάθουμε στρατόπεδο εισόδου? Λογικά τον Σεμτέμβριο φίλε! Ελπίζω να με έχουν εκεί που επέλεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Λογικά τον Σεμτέμβριο φίλε! Ελπίζω να με έχουν εκεί που επέλεξα Τι εννοείς εκει που επέλεξα? Εγω δεν έχω κάνει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Εννοώ το σημείο υποδοχής οπλιτών! Πότε ακυρωσες την αναβολή; Δεν μπήκες στο parousiasi.army.gr να υποβάλει τα στοιχεία σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, SoNyFaNbOy είπε Εννοώ το σημείο υποδοχής οπλιτών! Πότε ακυρωσες την αναβολή; Δεν μπήκες στο parousiasi.army.gr να υποβάλει τα στοιχεία σου; Την ακύρωσα στο ΚΕΠ. Δεν μπήκα. Θα μπω τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις