Ertypo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Φιλε μου καταρχην ψυχραιμα.Ι θα σου δωσουν ετσι και αλλιως οπου Ι ειναι η κλιμακα σωματικης και ψυχολογικης ικανοτητας με το Ι1 οτι εισαι κομπλε μεχρι Ι5 οτι απαλλασεσαι απο τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις.Τωρα για το βαρος παιζεις απο Ι2 εως Ι4 αοπλο. Για εσενα στην τερμα χειροτερη περιπτωση με πιθανοτητα 2% να σε βαλουν Ι3 ενοπλο. Εγω οταν μπηκα ημουν 1.86 και 130+ κιλα με εβαλαν Ι3 ενοπλο. Βεβαια μεσα στη θητεια σου μπορεις να αιτηθεις επανεξεταση για αλλαγη Ι αλλα πιστεψε με εγω προσωπικα μετανιωσα σε πολλες περιπτωσεις που δεν πιεσα για Ι4. Σε κατι κουλες ασκησεις στα ΣΠΕΝ εγω με το Ι3 απλα ειχα πιασει τον ισκιο και καθοοοοοομουνα Καλά, Καλά έχει και τα οφέλη του αυτό που λες.Δεν θέλω όμως να με επηρεάσει στην συνέχεια αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, Ertypo είπε Καλά έχει και τα οφέλη του αυτό που λες.Δεν θέλω όμως να με επηρεάσει στην συνέχεια αυτό. Σε τι ακριβως να σε επηρεασει αυτο? Εγω Ι3 ενοπλο ξεκινησα,σε ολα τα αγηματα μεσα ημουν,σε παρελαση το ιδιο,σκοπετα(πολλα σκοπετα) και ετσι και απολυθηκα παρ'ολο που ηθελαν να με στειλουν να αλλαξω το Ι,πηρα και το λευκο μου απολυτηριο και ειμαι κιουριος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε Σε τι ακριβως να σε επηρεασει αυτο? Εγω Ι3 ενοπλο ξεκινησα,σε ολα τα αγηματα μεσα ημουν,σε παρελαση το ιδιο,σκοπετα(πολλα σκοπετα) και ετσι και απολυθηκα παρ'ολο που ηθελαν να με στειλουν να αλλαξω το Ι,πηρα και το λευκο μου απολυτηριο και ειμαι κιουριος. Να ρωτήσω κάτι άλλο.Αν πάρεις μετάταξη από το σώμα που είσαι και δηλώσεις άλλο σώμα και δηλώσεις επίσης ότι θέλεις να έρθεις κοντά όταν θα πάρεις την μετάθεση αφότου παρουσιαστείς πρωτα γίνεται όντως κάτι από τα 2 που είπα ή τίποτα από τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hmmy92 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στα κινητά ενοχλεί μόνο η κάμερα? Δηλαδή μπορώ να πάρω smartphone χωρίς κάμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, Ertypo είπε Να ρωτήσω κάτι άλλο.Αν πάρεις μετάταξη από το σώμα που είσαι και δηλώσεις άλλο σώμα και δηλώσεις επίσης ότι θέλεις να έρθεις κοντά όταν θα πάρεις την μετάθεση αφότου παρουσιαστείς πρωτα γίνεται όντως κάτι από τα 2 που είπα ή τίποτα από τα 2? Κατα 99% και τα 2 γινονται με τη χρηση βυσματος. 15 λεπτά πριν, hmmy92 είπε Στα κινητά ενοχλεί μόνο η κάμερα? Δηλαδή μπορώ να πάρω smartphone χωρίς κάμερα? Χωρις καμερα να ειναι κ οτι να ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Gatilaras είπε Κατα 99% και τα 2 γινονται με τη χρηση βυσματος. Χωρις καμερα να ειναι κ οτι να ναι! Εντάξει πάιρνεις ένα χωρίς κάμερα και το κανονικό σου δείχνεις αυτό χωρίς καμερα και έγινε η δουλειά ή αν θες για σιγουριά το κρύβεις σε καμία κάλτσα η κάπου πχ μωρό μαντήλα αν πάρεις ή στο βρακι ή ότι άλλο ξέρω εγώ,δεν νομίζω να ψάχνουν και όλα αυτά που είπα.Ενα παιδί το πέρασε άνετα αλλά προσοχή να μην σε δουν.Αυτα 15 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Κατα 99% και τα 2 γινονται με τη χρηση βυσματος. Χωρις καμερα να ειναι κ οτι να ναι! Όσο για το πρώτο από όσο ξέρω γι'αυτό ρωτησα κιόλας.Αν δεν επιθυμείς δηλώνεις ότι αλλάζεις και σε στέλνουν στου @@@@@,μετά αν εσύ θες βάζεις βύσμα και σε στέλνουν κοντά.Οποτε το σίγουρο είναι ότι βύσμα χρειάζεσαι και όσο ποιο γερό τόσο καλύτερα,όπως είπα αν δυσκολεύεσαι θα φανεί εκεί και θα σε διώξουν τουλάχιστον έτσι έκαναν κάποια άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ertypo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Να ρωτήσω 2-3 πραγματα. 1) έχω 2 κλειδαριές μόνο για τον σάκο (έκανα μλκι@ μην τα πολυλογω),θα με δώσουν από εκεί τι μπορώ να κάνω γι'αυτό? 2)Το κινητό πως το περναω,αν το βάλω μέσα σε μωρό μαντήλα από κάτω κάτω να μην φαίνεται είναι οκ? ή σε κανένα ζευγάρι κάλτσες? αν το έχω πάνω μου χωρία που θα φαίνεται με γυμνό μάτι,δεν ξέρω επίσης αν με ψάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Ertypo είπε Να ρωτήσω 2-3 πραγματα. 1) έχω 2 κλειδαριές μόνο για τον σάκο (έκανα μλκι@ μην τα πολυλογω),θα με δώσουν από εκεί τι μπορώ να κάνω γι'αυτό? 2)Το κινητό πως το περναω,αν το βάλω μέσα σε μωρό μαντήλα από κάτω κάτω να μην φαίνεται είναι οκ? ή σε κανένα ζευγάρι κάλτσες? αν το έχω πάνω μου χωρία που θα φαίνεται με γυμνό μάτι,δεν ξέρω επίσης αν με ψάξουν. 1) Πουλαει το κψμ λουκετα 2) Καλτσες γνωστο σημειο πλεον. Στα μωρομαντηλα μην το κρυψεις γτ καποια στρατοπεδα δεν τα επιτρεπουν και τα πετανε. (για να μην βουλωνουν οι σωληνες). Σωματικο ελεγχο δεν σου κανουν, απαγορευεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, Ertypo είπε Να ρωτήσω 2-3 πραγματα. 1) έχω 2 κλειδαριές μόνο για τον σάκο (έκανα μλκι@ μην τα πολυλογω),θα με δώσουν από εκεί τι μπορώ να κάνω γι'αυτό? 2)Το κινητό πως το περναω,αν το βάλω μέσα σε μωρό μαντήλα από κάτω κάτω να μην φαίνεται είναι οκ? ή σε κανένα ζευγάρι κάλτσες? αν το έχω πάνω μου χωρία που θα φαίνεται με γυμνό μάτι,δεν ξέρω επίσης αν με ψάξουν. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι πάνω σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 13/7/2019 στις 10:34 ΜΜ, /Wandering είπε Παίδες Smartphone στην αρχή παίρνω κανονικά ? (Σουφλί παρουσιάζομαι) Επίσης παίζουν κλεψίματα κλπ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων,καλή θητεία σε όλους. Εφοδιάσου με αντικουνουπικά σπρέι και λοσιόν ή αλοιφή για τα τσιμπήματα από τώρα. Autan και fenistil θα γίνουν τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ σου. Όταν θα πας Σουφλί, αυτό θα σε απασχολεί πολύ περισσότερο από το smartphone. Σε ποια μονάδα παρουσιάζεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Επειδη ψαχνω αλλα κατι συγκεκριμενο δεν βρισκω, ας ρωτησω εδω. Ηρθε χαρτι σε φιλο μου(αληθεια 😛 )για μετεκπαιδευση στο στρατο. 1) Αν δεν παει τι ποινες εχει; 2)Αν παει , ποιος του πληρωνει τις χαμενες ημερες της δουλειας; Ο εργοδοτης; Ο ΟΑΕΔ; Το ΙΚΑ; Κανενας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Εθνοφυλακη είναι όσο πιο ελαστικοί γίνεται σε σχέση με παρουσίες κτλπ καμία σχέση με τον κανονικό στρατό, ουσιαστικό πρόβλημα σε όσες προσωπικές περιπτώσεις ξερω δεν έχει υπάρξει.Τα άλλα για ΙΚΑ,οεαδ, άδειες προφανώς ανέκδοτο εδω δε πληρώνουν ούτε τα μεταφορικά για μετακίνηση για εκπαίδευση απο νόμο σε νόμο εδω στη Κρήτη, ούτε λεωφορείο δε βάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Πριν δύο βδομάδες πήγα ακύρωσα την αναβολή μου και έχω κάποιες απορίες: 1)αν βάλω νωρίτερα τα στοιχεία στο parousiasi.army.gr θα με πάρουν νωρίτερα από το προβλεπόμενο η δεν παίζει ρόλο; 2)τα στοιχεία που θα βάλω θα πρέπει να είναι αληθής τα κοιτάνε αυτά; 3)αν βάλω συγκεκριμένο σημείο υποδοχής οπλιτών θα με πάρουν εκεί η όπου νάνε; Αυτά, Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SoNyFaNbOy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rhamnusia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στις 17/7/2019 στις 10:42 ΠΜ, Ertypo είπε Υπάρχει περίπτωση να σε δώσουν Ι λόγω βάρους? Τι συνέπειες έχει αυτό? Είμαι 1,80 γύρω στα 100 κιλά καλά είμαι όσον αφορά το θέμα..(στο περίπου όλα αυτά,έχω καιρό που ζυγιστικα)?. Στην χειρότερη Ι3 ένοπλο, πες ότι είσαι αγυμναστος τίποτα αν θες να γλιτωσεις καμία πορεία να το δείχνεις το χαρτί που θα σου δώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/7/2019 στις 10:42 ΠΜ, Ertypo είπε Υπάρχει περίπτωση να σε δώσουν Ι λόγω βάρους? Τι συνέπειες έχει αυτό? Είμαι 1,80 γύρω στα 100 κιλά καλά είμαι όσον αφορά το θέμα..(στο περίπου όλα αυτά,έχω καιρό που ζυγιστικα)?. Ι-1 είσαι. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις