Ertypo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, -Dimitris- είπε ΚΦ γραφει. Κατα φυση. Δηλαδη να μην ανησυχεις. Όντως αυτό γράφει σόρρυ εγώ το έγραψα λάθος.Δηλαδη όλα οκ αυτό θέλω να μάθω,δεν υπάρχει κάποιο προβλημα έτσι? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από Ertypo
Alastor192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλησπερα μαγκες, εκοψα και εγω αναβολη σπουδων,,ουσιαστικα δινω πτυχιακη Σεπτεμβρη και μπαινω Νοεμβριο στρατο ξηρας. Μου εδωσαν ενα κωδικο απτην στρατολογια πριν 3 εβδομαδες και μου ειπαν να μπω σε 15-20 μερες στο parousiasi.army gr για να δω που κατατασσομαι με ενα σαν κωδικο μητρωου,ωστοσο μου εχει μια φορμα με διαφορα στοιχεια να συμπληρωσω με σωματομετρικα,υγειονομικα,κοινωνικα κλπ κλπ. Ειναι αναγκαια η συμπληρωση τους ηλεκτρονικα για τον καθενα απο μας ή απλα ειναι κατι σαν ηλεκτρονικη αιτηση καταταγης και απλα δεν εχει περαστει στο συστημα η δικη μου που εκανα απτην στρατολογια ? (στην οποια ηδη ειχα συμπληρωσει διαφορα στοιχεια περι γνωσεων,υψους,διπλωματων οδηγησης κλπ)
Tyler rules Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Καλησπερα μαγκες, εκοψα και εγω αναβολη σπουδων,,ουσιαστικα δινω πτυχιακη Σεπτεμβρη και μπαινω Νοεμβριο στρατο ξηρας. Μου εδωσαν ενα κωδικο απτην στρατολογια πριν 3 εβδομαδες και μου ειπαν να μπω σε 15-20 μερες στο parousiasi.army gr για να δω που κατατασσομαι με ενα σαν κωδικο μητρωου,ωστοσο μου εχει μια φορμα με διαφορα στοιχεια να συμπληρωσω με σωματομετρικα,υγειονομικα,κοινωνικα κλπ κλπ. Ειναι αναγκαια η συμπληρωση τους ηλεκτρονικα για τον καθενα απο μας ή απλα ειναι κατι σαν ηλεκτρονικη αιτηση καταταγης και απλα δεν εχει περαστει στο συστημα η δικη μου που εκανα απτην στρατολογια ? (στην οποια ηδη ειχα συμπληρωσει διαφορα στοιχεια περι γνωσεων,υψους,διπλωματων οδηγησης κλπ) Τα ατομικά στοιχεία εννοείς,μην ανησυχείς βάλε ότι περνάει από το μυαλό σου διότι δεν πρόκειται όχι να τα κοιτάξουν αλλά και να ασχοληθούν γενικά.Οταν θα απρουσιαστεις με το καλό θα έχεις όλα τα έγγραφα που θέλουν να δουν και θα σε περασου από εξετάσεις οπότε μην αγχώνεσαι γιαυτο.Ο κωδικός που λες λέγεται ΣΑ(στρατολογικος αριθμός)?.Αν ναι να ξέρεις ότι όλοι οι στρατεύσιμοι έχουν ΣΑ.
Alastor192 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Tyler rules είπε Τα ατομικά στοιχεία εννοείς,μην ανησυχείς βάλε ότι περνάει από το μυαλό σου διότι δεν πρόκειται όχι να τα κοιτάξουν αλλά και να ασχοληθούν γενικά.Οταν θα απρουσιαστεις με το καλό θα έχεις όλα τα έγγραφα που θέλουν να δουν και θα σε περασου από εξετάσεις οπότε μην αγχώνεσαι γιαυτο.Ο κωδικός που λες λέγεται ΣΑ(στρατολογικος αριθμός)?.Αν ναι να ξέρεις ότι όλοι οι στρατεύσιμοι έχουν ΣΑ. Ωραιος,ευχαριστω φιλε. Ναι το ΣΑ εβαλα
rayven18 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καλό κουράγιο σε όσα άτομα μπαίνουν αύριο και πρόκειτα να μπούν σύντομα. Όλοι στο ίδιο τρένο είμαστε, κοιτάξτε να περάσετε καλά με τις σειρές σας! Φιλιά απο νεα σάντα😁 2 1
dimitsal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, rayven18 είπε Καλό κουράγιο σε όσα άτομα μπαίνουν αύριο και πρόκειτα να μπούν σύντομα. Όλοι στο ίδιο τρένο είμαστε, κοιτάξτε να περάσετε καλά με τις σειρές σας! Φιλιά απο νεα σάντα😁 Τελικά το κινητό το πέρασες κανονικά; Ή να το κρύψουμε πουθενά για τον έλεγχο ;
rayven18 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 9 minutes ago, dimitsal said: Τελικά το κινητό το πέρασες κανονικά; Ή να το κρύψουμε πουθενά για τον έλεγχο ; Αύριο μπαίνω και εγώ. Προσωπικά θα πάρω ενα παλιο xperia και απλά του έβγαλα την κάμερα. Επανω μου θα το έχω 1
dimitsal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, rayven18 είπε Αύριο μπαίνω και εγώ. Προσωπικά θα πάρω ενα παλιο xperia και απλά του έβγαλα την κάμερα. Επανω μου θα το έχω Άντε με το καλό! Αν μπορείς στείλε και ένα feedback εδώ να ξέρουμε τι μας περιμένει! Εγώ μπαίνω Πέμπτη!
nikosmon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Παιδια ισχυει οτι αμα δηλωσεις εβρο ή νησια σε πανε εκει που δηλωνεις ενω αμα δηλωσεις λαρισα,κιλκις,γιαννενα,λιτοχωρο κλπ σε πανε οπου να ναι;
PaulosAa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδια ισχυει οτι αμα δηλωσεις εβρο ή νησια σε πανε εκει που δηλωνεις ενω αμα δηλωσεις λαρισα,κιλκις,γιαννενα,λιτοχωρο κλπ σε πανε οπου να ναι; Εγώ είχα δήλωση Σάντα. Και τελικά πάω Λαγό.
BadBoy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 57 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδια ισχυει οτι αμα δηλωσεις εβρο ή νησια σε πανε εκει που δηλωνεις ενω αμα δηλωσεις λαρισα,κιλκις,γιαννενα,λιτοχωρο κλπ σε πανε οπου να ναι; Είχα δηλώσει πρώτη επιλογή Λέσβο χωρίς να είμαι από εκεί και κατέληξα στην Πλάτη. Οπότε όχι, δεν τα κοιτάνε καν. 1
PaulosAa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, BadBoy είπε Είχα δηλώσει πρώτη επιλογή Λέσβο χωρίς να είμαι από εκεί και κατέληξα στην Πλάτη. Οπότε όχι, δεν τα κοιτάνε καν. Ποτε ήσουν Πλάτη; Καλά είναι εκεί;
salonika91 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Στις 6/10/2018 στις 1:25 ΠΜ, blackdeagle είπε Σχετικά χαλαρά μερικές ώρες της μέρας,μην περιμενεις καποια τρελη εκπαίδευση,μόνο τα βασικά. χάλια υποδομές,από τη δεκαετία του 70-80 , μέτριο φαγητό,μικρές μεριίδες που σε αναγκάζουν να πηγαίνεις ΚΨΜ,ένα ΚΨΜ,λίγα πράματα,λίγες ώρες ανοιχτό,τιμές σχετικά ακριβό,αναψυκτικά πωλούνται λίγο πιο ακριβά από τα σουπερ μάρκετ,πράγμα απαράδεκτο. Το καλό είναι ότι σε εκπαιδεύουν όργανα-απλοί φαντάροι δηλαδή λίγο πιο παλιοί από σένα και οι περισσότεροι είναι χαλαροί γιατι είναι το ίδιο και ίδιες ηλικίες οπότε σκέφτονται περίπου το ίδιο.... Το καλό είναι οτι δεν έχει επισκεπτήριο τα ΣΚ και σε 3 βδομάδες (ούτε) κάνεις 4 εξόδους..Δηλαδη 2 Σαββατοκύριακα. Κούραση θα εχεις μόνο τις πρώτες 2-3 μέρες μέχρι να προσαρμοστείς. Γενικά υπάρχει ορθοστασία χωρίς λόγο.Αυτά,μην τα πεις πουθενα γιατι θα σου πουν στρατός είναι τι περιμένεις(για τα μειονεκτήματα λέω) Βρες καλή παρέα να περάσουν αυτές οι μέρες. Οποιος θελει καμια γνωμη για το πως ειναι στο κεντρο αυτο ειναι απο θηβα 2018 ε εσσο που καθεσε εκει μεχρι να ορκιστεις.στα συπο δεν ξερω πως ειναι. Στις 6/10/2018 στις 3:59 ΜΜ, salonika91 είπε ισχυουν ολα -εγκαταστασεις παλιες αλλα καλοσυντηρημενες -Με το φαγητο οντως ειχαμε προβλημα.Καποιες φορες ηταν λιγο.Ειδικα το πρωι της φορες που ειχε τσαι(την μια μερα ειχε γαλα και την αλλη τσαι) δεν μου εκανε τπτ.1 ποτιρι τσαι και ενα μικρο μελακι(για μια φετα) και ενα μικρο βουτηρακι τι να σου κανει...και ειχες να φας απο το πρωιγουμενο απογεμα 6ηωρα,.. και εγινε θεμα στην αναφορ΄ά αλλα δεν αλλαξε κατι.Μας ειπαν οτι αυτες ειναι και ερχονται απο το ΓΕΣ και δεν τις καθοριζει ο φανταρος αρα φαγαμε ακυρο. Επησεις να πω πως δεν πολυβλεπαμε στελεχη.Μονο σε καμια ονομαστικη αναφορα,στην βολη αντε και στις προβες για την ορκωμοσια αι την παρελαση. Οι παλιοι(οργανα) μας ξυπνουσαν,οι παλιοι μας πηγαιναν για φαγητο,οι παλιοι μας εκαναν εκπαιδευση,στους παλιους ελεγες οτι θεμα ειχες και αυτοι αν χρειαζοτανε το μετεφεραν πιο πανο. Ακομα και στην μοιρα τα στελεχη μπαινοβγαινανε απο διαφορετικη εισοδο απο μας και απαγορευοταν να παμε στη δικη τους. Κινητο με καμερα παρε.Δεν κανουν ελεγχο ουτε σωματικο ουτε στην βαλιτσα.Τουλαχιστον εμενα δεν μου εκαναν.Απλα φροντησε να μην φαινετε.Δηλ μην το εχεις στην τσεπη αν φαινετε το περιγραμα του δηλ οτι στην τσεπη σου εχεις κινητο με καμερα. Επησεις μπες οσο πιο πρωι γινεται.Γιατι?Γιατι εγω μπηκα στις 8 το πρωι και τελιωσα(χαρτια,γιατρους,ψυχολογο,ρουχα) γυρω στις 12 το μεσιμερι και γυρω στις 12¨30 ημουν στον θαλαμο.Σε οσους φιλους μου το ειπα δεν το πιστευαν.Και μου ελεναν πριν μπω οτι η πρωτη μερα θα ειναι η πιο κουραστικη της ζωης μου και οτι θα τελιωσω στις 10 το βραδυ.Οντως στην βραδινη αναφορα μας την πρωι μερα βλεπαμε κοσμο που πηγαινε στην πυροβαλαρχια του στις 9 το βραδυ.Αρα μπες μολις ανοιξουν οι πυλες στις 8 το πρωι Αυτοι που και καλα ηταν στον ελεγχο την πρωτη μερα ηταν φανταροι παλιοι και με ρωταει. Εχεις καποιο αιχμυρο αντικειμενο?οχι εχεις κατι που απαγορευεται?οχι δειξε το κινητο σου.εδειξα την μπακατελα που ειχα ανοιξε την βαλιτσα.την ανοιγω. Την βλεπει απο πανο. δεν την εψαξε δεν την ακουμπησε καν και μου λεει οκ περνα. Επησεις κατι που ηξερα και πριν μπω.Οταν ζητησουν εθελοντες μην πας.Θα πεσει κουβαλημα.Δεν θα κερδισεις τπτ και παιζει(σε παιδι απο το θαλαμο μου το εκαναν) να μην φας κιολας. Η Θηβα (και νομιζω και η Λαμια) ειναι κεντρο για την ΕΛΔΥΚ.Δηλ οσοι ειναι να πανε κυπρο παν Θηβα η Λαμια.Εγω ειχα δηλωσει Λαμια και με εστειλαν Θηβα. Εμεις ολοι ειχαμε ενδειξη για ΕΛΔΥΚ.Καποιοι το ειχαν δηλωσει στην στρατολογια(δηλ ηθελαν να πανε κυπρο) και καποιοι οχι και τους ηρθε χαρτι για ΕΛΔΥΚ Εγω παρουσιαστηκα 17 Σεπτεμπβιου και ορκιστηκα 5 Οκτωμβιου.Και ημουν μονο στην θηβα δηλ 18 μερες.Το τι γινετε σε αλλα Συπο δεν το ξερω.Και θα ξαναγυρισουμε Θηβα για 1-2 βδομαδες(απο οτι μας ειπαν) και θα φευγουμε σε γκρουπακια των 30-40 ατομων για κυπρο
Ertypo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να σε δώσουν Ι λόγω βάρους? Τι συνέπειες έχει αυτό? Είμαι 1,80 γύρω στα 100 κιλά καλά είμαι όσον αφορά το θέμα..(στο περίπου όλα αυτά,έχω καιρό που ζυγιστικα)?.
Gatilaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, Ertypo είπε Υπάρχει περίπτωση να σε δώσουν Ι λόγω βάρους? Τι συνέπειες έχει αυτό? Είμαι 1,80 γύρω στα 100 κιλά καλά είμαι όσον αφορά το θέμα..(στο περίπου όλα αυτά,έχω καιρό που ζυγιστικα)?. Φιλε μου καταρχην ψυχραιμα.Ι θα σου δωσουν ετσι και αλλιως οπου Ι ειναι η κλιμακα σωματικης και ψυχολογικης ικανοτητας με το Ι1 οτι εισαι κομπλε μεχρι Ι5 οτι απαλλασεσαι απο τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις.Τωρα για το βαρος παιζεις απο Ι2 εως Ι4 αοπλο. Για εσενα στην τερμα χειροτερη περιπτωση με πιθανοτητα 2% να σε βαλουν Ι3 ενοπλο. Εγω οταν μπηκα ημουν 1.86 και 130+ κιλα με εβαλαν Ι3 ενοπλο. Βεβαια μεσα στη θητεια σου μπορεις να αιτηθεις επανεξεταση για αλλαγη Ι αλλα πιστεψε με εγω προσωπικα μετανιωσα σε πολλες περιπτωσεις που δεν πιεσα για Ι4. Σε κατι κουλες ασκησεις στα ΣΠΕΝ εγω με το Ι3 απλα ειχα πιασει τον ισκιο και καθοοοοοομουνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις