Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Neoss είπε

Σχετικα με πραγματα που πρεπει να παρουμε μαζι. Υπαρχει και λιστα εδώ αλλα ρωταω κατι πραγματα. 

Παντοφλες δεν χρειαζονται καθως δινει ο στρατός σωστά? Οπως και πετσετες. 

Οι καλτσες πρεπει ναναι μόνο χακί? Μαυρες ή ασπρες δεν επιτρεπεται? Ισως χαζη ερωτηση, απλως ταχω μισα μισα. 

Sleeping bag δεν πηρα. Τωρα καλοκαιρι, Ιουλιο ως Σεπτεμβρη δεν θα χρειαστει λογικα? Λεω να παρω αργοτερα, γιαυτο ισως στην αδεια όρκου τον Αυγουστο. Με κανα σεντονι (δεν εχει σημασια το χρώμα υποθέτω;) πανω απ τα του στρατου κουβερτες λογικα δουλεια θα γινει. 

Σπρευ κοριών δεν πηρα. Μονο κουνουπιών. Υπαρχει θεμα στην Κομοτηνή?

Κινητο δεν μπορουν να μου φερουν σε επισκεψη, παω 600 χλμ μακρυα και βαλε. Να παρω απλό ή απλό και smartphone μαζί? Ή μετα την άδεια? Γιατι καμια κατασχεση δεν λεει τωρα...και φαινεται και στην περιβοητη καλτσα μεσα. 

Πως ειναι γενικα η κατασταση αυτη τη περιοδο στις μοναδες της Κομοτηνης?

Παντοφλες του στρατού είναι πολύ σκληρές.αν έχεις θέμα πάρε δικές σου.αν δεν έχεις θέμα θα είσαι με του στρατού.

Και πετσέτες δίνει ο στρατός ναι

Κάλτσες πράσινες ναι.

Σεντόνι και όχι sleeping για καλοκαίρι ναι.

Σπρέι κοριών ούτε εγώ είχα πάρει και δεν μου χρειάστηκε.

Κινητό εγώ προτινω απλό και smartphone μαζί.και στον έλεγχο δείχνεις το απλό.

Επεξ/σία από salonika91
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, salonika91 είπε

Παντοφλες του στρατού είναι πολύ σκληρές.αν έχεις θέμα πάρε δικές σου.αν δεν έχεις θέμα θα είσαι με του στρατού.

Και πετσέτες δίνει ο στρατός ναι

Κάλτσες πράσινες ναι.

Σεντόνι και όχι sleeping για καλοκαίρι ναι.

Σπρέι κοριών ούτε εγώ είχα πάρει και δεν μου χρειάστηκε.

Κινητό εγώ προτινω απλό και smartphone μαζί.και στον έλεγχο δείχνεις το απλό.

Sleeping bag μην πάρετε τώρα μαζί. Πάρτε 3 σεντόνια, μια πετσέτα δική σας, σπρέι κοριών, λίγες κοντομανικες στρατιωτικές επιπλέον, λίγες κάλτσες στρατιωτικές επιπλέον, πάτους, εσώρουχα αρκετά, μωρομαντηλα, κωλοχαρτα, σαμπουάν, ξυριστικα, αποσμητικά, λουκέτα, είδη υγιεινής γενικά. 

Φροντίστε να έχετε υπομονή γιατί την πρώτη μέρα είναι παλούκι. Θα τρέχετε πέρα δώθε σε γιατρούς, για ρούχα, για ενημερώσεις σχετικά με την θητεία σας κ.α. Ίσως το πρώτο βράδυ να μην μπορείτε να κοιμηθείτε λόγω αλλαγής περιβάλλοντος αλλά θυμηθείτε μέχρι να ορκειστειτε δεν θα κάνετε τπτ θα ξυνεστε και θα σας κάνουν λίγες προσοχες και ημιαναπαυσεις. Όλα θέλουν υπομονή μην το βάλετε κάτω 9 μήνες είναι θα περάσουν. Δείτε το σαν εμπειρία και σαν το τελευταίο σας σχολείο. Γιατί μόλις ξαναβγειτε έξω σαν πολίτες ξανά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και ένα πολύπριζο πάρτε μαζί σας παιδιά, από αυτά με το καλώδιο και 4+ θέσεις. Εξυπηρετεί πάρα πολύ όταν θέλει ο μισός θάλαμος να φορτίσει συσκευές και παρέχονται μόνο 1 ή 2 πρίζες. Θα σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες αμέσως 😂 Εξαιρετική συμβουλή που είχα διαβάσει σε ένα αντίστοιχο τόπικ σε άλλο φόρουμ πριν καταταγώ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
15 ώρες πριν, /Wandering είπε

Επίσης παίζουν κλεψίματα κλπ ?

Αν και εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που παρουσιαστηκα, παιζουν γερα κλεψιματα στο κεντρο. Μπαινει κοσμος και κοσμακης μεσα, εχετε τα παντα με λουκετο. Μετα στις μοναδες ειναι διαφορετικα, ειστε συγκεκριμενα ατομα και φιλτραρεται καλυτερα η κατασταση. Οχι πως κι εκει δεν υπαρχει περιπτωση να σε κλεψουν βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Κλεψιματα παιζουν ακομα και σημερα. Ειδικα σε κινητα,ηλεκτροτσιγαρα κ λεφτα παιζουν ακομη κ σημερα αρα το νου σας.

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε κατά πόσο είναι εφικτή μια ακυρωση/ανάκληση μετάθεσης;

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, t3llis είπε

Παιδιά γνωρίζετε κατά πόσο είναι εφικτή μια ακυρωση/ανάκληση μετάθεσης;

Αν έχεις βύσμα, έστω κι από τη μονάδα που είσαι, πανεύκολο. Ουσιαστικά πρέπει κάποιος αξιωματικός από την μονάδα να πει ότι είσαι απαραίτητος και ακυρώνεται η μετάθεση.

Δημοσ.

Παιδιά,σχετικά με τους κοριούς, κουνούπια και λοιπά έντομα αν υπάρχουν βέβαια ακόμη,υπάρχει καμία λύση σίγουρη? Τα σπρέι δεν νομίζω να κάνουν και πολύ δουλειά και επίσης δεν ξέρω αν σου δίνουν από τον στρατό κάνενα σπρέι που να κάνει δουλειά.Εχω ακούσει κάτι για το ότι  λούζουν τα στρώματα με πετρέλαιο και τα καίνε μου έχουν πει.

• Moderators
Δημοσ.

Άμα έλουζαν τα στρώματα με πετρέλαιο και τα καίγαν δε θα υπήρχε στρώμα στον ΕΣ. Τα κρεβάτια καίνε. Για τους κοριούς, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ, τίναγμα σεντονιών, κουβερτών και στρώματος, ψέκασμα ΠΑΝΤΟΥ στο κρεβάτι και το στρώμα. Το θέμα είναι να μην κολλήσεις, γιατί άμα κολλήσεις μετά τα πράγματα είναι δύσκολα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ακτινογραφία θώρακος που έκανα γράφει ως "αποτέλεσμα" Κ.Θ...Τι σημαίνει αυτό? Καρδια καθαρή?

Επεξ/σία από Ertypo
Δημοσ.
Στις 14/7/2019 στις 2:24 ΜΜ, stormrain είπε

Οχι πως κι εκει δεν υπαρχει περιπτωση να σε κλεψουν βεβαια.

χαχαχα ετσι! είχαμε ένα καμένο χαρτί στη μονάδα που έκλεψε κινητό από τον 1ο Λόχο και πήγε να το πουλήσει στον 2ο, 30 άτομα μονάδα ξέρω γω! 🤣

προφανώς και δεν τα κατάφερε!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ertypo είπε

Η ακτινογραφία θώρακος που έκανα γράφει ως "αποτέλεσμα" Κ.Θ...Τι σημαίνει αυτό? Καρδια καθαρή?

ΚΦ γραφει.

Κατα φυση. Δηλαδη να μην ανησυχεις.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν θα μεταφερθεί η σειρά του Νοέμβρη στον Οκτώβρη; Για τον στρατό ξηράς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...