Ertypo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, rayven18 είπε Απλά να φαίνεται το όνομα σου στο βιβλιάριο και είσαι οκ Σίγουρα αυτό που λες μην έχω μπλεξίματα μετά? Γιατί αλλιώς τα γράφει το χαρτί γι'αυτό το λέω.Υπαρχει κανένας άλλος που να το έκανε σίγουρα? Επισης αν γνωρίζεις και το πρώτο ερώτημα που έκανα να μου πεις.Ακουσα ότι είναι 8€ και κάτι ψιλά!! αλλά επεισης ότι θα αλλάξει και θα πάει 30€.ισχυει κάτι τέτοιο?
rayven18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 38 minutes ago, Ertypo said: Σίγουρα αυτό που λες μην έχω μπλεξίματα μετά? Γιατί αλλιώς τα γράφει το χαρτί γι'αυτό το λέω.Υπαρχει κανένας άλλος που να το έκανε σίγουρα? Επισης αν γνωρίζεις και το πρώτο ερώτημα που έκανα να μου πεις.Ακουσα ότι είναι 8€ και κάτι ψιλά!! αλλά επεισης ότι θα αλλάξει και θα πάει 30€.ισχυει κάτι τέτοιο? Απ την στιγμή που θα υπάρχει το όνομα σου τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Επίσης 8 και κάτι ψιλά είναι ο "μισθός", εκτός εαν είσαι προστάτης η παντρεμένος με παιδιά οπότε και ανεβαίνει
Ertypo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, rayven18 είπε Απ την στιγμή που θα υπάρχει το όνομα σου τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Επίσης 8 και κάτι ψιλά είναι ο "μισθός", εκτός εαν είσαι προστάτης η παντρεμένος με παιδιά οπότε και ανεβαίνει Ναι μάλλον θα έχεις δίκιο,απλά δεν θέλω να ρισκαρω και πρέπει να κάνω ότι μου λέει το χαρτί.Την ερώτηση την έκανα γιατί δεν θέλω να μπλέκω με όλη την χαρτούρα,αναμονή κ.λ.π μέχρι να βγάλεις βιβλιάριο καινούργιο.Δεν ξέρω όμως είμαι λίγο διστακτικός , φοβαμαι μην με κάνουν γερή παρατηρήση με αυτό.
djcat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, rayven18 είπε Απ την στιγμή που θα υπάρχει το όνομα σου τότε δεν υπάρχει θέμα συζήτησης. Επίσης 8 και κάτι ψιλά είναι ο "μισθός", εκτός εαν είσαι προστάτης η παντρεμένος με παιδιά οπότε και ανεβαίνει 9 ώρες πριν, Ertypo είπε Ναι μάλλον θα έχεις δίκιο,απλά δεν θέλω να ρισκαρω και πρέπει να κάνω ότι μου λέει το χαρτί.Την ερώτηση την έκανα γιατί δεν θέλω να μπλέκω με όλη την χαρτούρα,αναμονή κ.λ.π μέχρι να βγάλεις βιβλιάριο καινούργιο.Δεν ξέρω όμως είμαι λίγο διστακτικός , φοβαμαι μην με κάνουν γερή παρατηρήση με αυτό. Πάντως γενικά, δεν ξέρω για το στρατό, δεν παίζει αυτό. Οι δημόσιες υπηρεσίες δε δέχονται λογαριασμό που να είσαι δεύτερο όνομα, όταν ζητάνε να είσαι ο κύριος δικαιούχος. 1
Ertypo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάγκες,θέλω να κλείσω εισιτήριο για μεγάλο πεύκο online να με πάει στο στρατόπεδο?.Αν με αφήσει στο σταθμό πως πάω μέχρι στρατόπεδο? Και κάτι άλλο,επειδή θα φτάσω νωρίς το πρωί (ποιο νωρίς από ότι γράφει το χαρτί) πρακτικά θα με βάλουν μέσα ή περιμένω μέχρι να ανοίξουν οι πύλες? Λίγο ανόητη ερώτηση αυτή αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω τι γίνεται και δεν έχω ξαναπάει Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Ertypo
rayven18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 hour ago, djcat said: Πάντως γενικά, δεν ξέρω για το στρατό, δεν παίζει αυτό. Οι δημόσιες υπηρεσίες δε δέχονται λογαριασμό που να είσαι δεύτερο όνομα, όταν ζητάνε να είσαι ο κύριος δικαιούχος. Είναι 2ο όνομα καλή ώρα, τους ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα
Weniko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στα νεουδια. Οποίοι παρουσιαστούν Κω να ξέρετε ότι οι μισοί μετά από 5 μέρες θα πάτε στην Λέρο και μετά την άδεια ορκομωσιας σας περιμένουμε στο φτωχικό μας στη Κάλυμνο. Να ξέρετε οποιοι έρθετε Κάλυμνο θα περάσετε καλά και κυρίως οι Διαβιβαστες θα περνετε τιμητικές στο φουλ!!!
Ertypo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκλεισα εισητηρια με τρένο για εκεί που θέλω να παω,είδα την διαδρομή και μου έκανε εντύπωση ότι λέει πεζή (1,1 Χιλ),τι εννοεί με αυτό? Περπατητοι θα πηγαίνουμε δεν κατάλαβα γενικά είναι λίγο μπελάς το τρένο από ότι βλέπω. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Ertypo
aregli92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 10/7/2019 στις 10:11 ΠΜ, chris.inthenet είπε Καλησπέρα σας, αυτή την εβδομάδα ποινές μέρες παρουσιάζονται στη Θήβα νεοσύλλεκτοι? ρωτάω διότι διέκοψαν τη θητεία μου στην ΕΛΔΥΚ (αναβολή για λόγους υγείας)και θα χρειαστεί να έρθω Θήβα να πάρω ταυτότητα κλπ, οπότε θέλω να ξέρω αν θα διανυκτερευσω εκεί ή όχι
greengr21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 11/7/2019 στις 11:10 ΠΜ, Μάκαρος είπε Για ποιον λογο ακριβως προτεινεται ? Για την 10ωρη αναμονη που θα φαει στο νοσοκομειο, μεχρι να τελειωσουν ολοι οι στρατιωτες ? Και εγω δεν καταλαβαίνω γιατι γράφετε αυτή η παπατζα ειλικρινά, και στη δικη μου σειρά περίμενες στο νοσοκομείο με τις ώρες, τώρα βέβαια που δεν πανε στα κέντρα δε ξέρω πως είναι το σύστημα.
Μάκαρος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, greengr21 είπε Και εγω δεν καταλαβαίνω γιατι γράφετε αυτή η παπατζα ειλικρινά, και στη δικη μου σειρά περίμενες στο νοσοκομείο με τις ώρες, τώρα βέβαια που δεν πανε στα κέντρα δε ξέρω πως είναι το σύστημα. Δεν εχει διαφορα κεντρο-μοναδα. Ολοι στο ιδιο νοσοκομειο θα πανε.
obby Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 11/7/2019 στις 11:10 ΠΜ, Μάκαρος είπε Για ποιον λογο ακριβως προτεινεται ? Για την 10ωρη αναμονη που θα φαει στο νοσοκομειο, μεχρι να τελειωσουν ολοι οι στρατιωτες ? Ενώ στο στρατόπεδο αυτό το 10ωρο θα έκανε ζωάρα.
/Wandering Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες Smartphone στην αρχή παίρνω κανονικά ? (Σουφλί παρουσιάζομαι) Επίσης παίζουν κλεψίματα κλπ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων,καλή θητεία σε όλους. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από /Wandering
spirosmi7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Γνωριζει κανεις τιποτα για 96 τυπεθ στα αρμολια χιου?
Neoss Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικα με πραγματα που πρεπει να παρουμε μαζι. Υπαρχει και λιστα εδώ αλλα ρωταω κατι πραγματα. Παντοφλες δεν χρειαζονται καθως δινει ο στρατός σωστά? Οπως και πετσετες. Οι καλτσες πρεπει ναναι μόνο χακί? Μαυρες ή ασπρες δεν επιτρεπεται? Ισως χαζη ερωτηση, απλως ταχω μισα μισα. Sleeping bag δεν πηρα. Τωρα καλοκαιρι, Ιουλιο ως Σεπτεμβρη δεν θα χρειαστει λογικα? Λεω να παρω αργοτερα, γιαυτο ισως στην αδεια όρκου τον Αυγουστο. Με κανα σεντονι (δεν εχει σημασια το χρώμα υποθέτω;) πανω απ τα του στρατου κουβερτες λογικα δουλεια θα γινει. Σπρευ κοριών δεν πηρα. Μονο κουνουπιών. Υπαρχει θεμα στην Κομοτηνή? Κινητο δεν μπορουν να μου φερουν σε επισκεψη, παω 600 χλμ μακρυα και βαλε. Να παρω απλό ή απλό και smartphone μαζί? Ή μετα την άδεια? Γιατι καμια κατασχεση δεν λεει τωρα...και φαινεται και στην περιβοητη καλτσα μεσα. Πως ειναι γενικα η κατασταση αυτη τη περιοδο στις μοναδες της Κομοτηνης? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Neoss
Προτεινόμενες αναρτήσεις