Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, phanispal είπε

Υποχρεωτικά από δημόσιο, και προτείνεται κλασικά να μην τη βγάλεις πριν παρουσιαστείς, αλλά να περιμένεις να σε στείλουν εκείνοι αφού μπεις.

Είναι το πρώτο φίδιασμα.

Για ποιον λογο ακριβως προτεινεται ? Για την 10ωρη αναμονη που θα φαει στο νοσοκομειο, μεχρι να τελειωσουν ολοι οι στρατιωτες ? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, engfirm17 είπε

Το σκέφτηκες καλά; Τώρα θα φας όλο το επόμενο καλοκαίρι μέσα... 

Το ξερω απλα εχω καποιες δουλειες τελη ιουλιου και δεν μπορουσα να τις αναβαλλω.Νταξει με τις αδειες στο τελος δεν θα ειναι τοσο προβλημα του χρονου.

Δημοσ.

Και το κυριότερο, είναι χρόνος θητείας...

Αυτή την ώρα που θα χάσεις τώρα για να βγάλεις την ακτινογραφία πριν μπεις, μπορείς να τον διαθέσεις όπως θες.

55 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Για ποιον λογο ακριβως προτεινεται ? Για την 10ωρη αναμονη που θα φαει στο νοσοκομειο, μεχρι να τελειωσουν ολοι οι στρατιωτες ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Γιατί σε αυτό το 10ωρο δε θα έχει κανέναν πάνω απ' το κεφάλι του να του λέει τι να κάνει και τι να μην κάνει.

Τπτ δεν κανεις την πρωτη βδομαδα που παρουσιαζεσαι. 

11 λεπτά πριν, djcat είπε

Και το κυριότερο, είναι χρόνος θητείας...

Αυτή την ώρα που θα χάσεις τώρα για να βγάλεις την ακτινογραφία πριν μπεις, μπορείς να τον διαθέσεις όπως θες.

Μιση ωρα υποθεση ειναι να την βγαλεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κατι,πως μπορώ να βρω το φρουραρχείο της περιοχής μου(διεύθυνση-τηλ).Έχω βρει ενα τηλ βασικά αλλά δεν υπάρχει.Εχω ψάξει παντού στο ίντερνετ αλλά δεν το βρίσκω.Νομος Πέλλας εκεί ψάχνω.Αν το βρει κανένας ας το στείλει.Επειδη μάλλον δεν υπάρχει μπορώ να βγάλω το χαρτί από αλλού?

Επεξ/σία από Ertypo
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Ertypo είπε

Να ρωτήσω κατι,πως μπορώ να βρω το φρουραρχείο της περιοχής μου(διεύθυνση-τηλ).Έχω βρει ενα τηλ βασικά αλλά δεν υπάρχει.Εχω ψάξει παντού στο ίντερνετ αλλά δεν το βρίσκω.Νομος Πέλλας εκεί ψάχνω.Αν το βρει κανένας ας το στείλει.Επειδη μάλλον δεν υπάρχει μπορώ να βγάλω το χαρτί από αλλού?

https://www.stratologia.gr/el/node/58

https://www.stratologia.gr/el/content/στρατολογική-υπηρεσία-κεντρικής-μακεδονίας

https://www.vrisko.gr/details/2g0a25_iddd_10337f0c4k2_754gd0d_

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 12:26 ΜΜ, Μάκαρος είπε

Τπτ δεν κανεις την πρωτη βδομαδα που παρουσιαζεσαι. 

Μιση ωρα υποθεση ειναι να την βγαλεις

Αυτή η σιγουριά μερικών... χαχαχαχα

1. Άμα θέλουν μια χαρά κάνεις, όχι την πρώτη βδομάδα, αλλά την πρώτη μέρα. Καλό θα ήταν όταν καταθέτεις κάτι να προσδιορίζεις ότι αυτό σου έτυχε ή αυτό έχεις ακούσει από φίλους. 
2. το να την βγάλεις δεν είναι ούτε 5 λεπτά υπόθεση αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς. Υπάρχουν και περιπτώσεις όμως που βγαίνει ολόκληρη κίνηση το πρωί για νοσοκομείο ώστε να βγουν ακτινογραφίες. Και μάντεψε πότε γυρνάει η κίνηση. Όταν βγάλουν ΟΛΟΙ, που σημαίνει ότι μόνο μισή ώρα υπόθεση δεν είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

1. Άμα θέλουν μια χαρά κάνεις, όχι την πρώτη βδομάδα, αλλά την πρώτη μέρα. Καλό θα ήταν όταν καταθέτεις κάτι να προσδιορίζεις ότι αυτό σου έτυχε ή αυτό έχεις ακούσει από φίλους. 
2. το να την βγάλεις δεν είναι ούτε 5 λεπτά υπόθεση αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς. Υπάρχουν και περιπτώσεις όμως που βγαίνει ολόκληρη κίνηση το πρωί για νοσοκομείο ώστε να βγουν ακτινογραφίες. Και μάντεψε πότε γυρνάει η κίνηση. Όταν βγάλουν ΟΛΟΙ, που σημαίνει ότι μόνο μισή ώρα υπόθεση δεν είναι. 

Οντως ισχυει απο προσωπικη εμπειρια.Εαν το στρατοπεδο δεν εχει περισσεια δυναμη σε στρατιωτες μολις παρεις ρουχα κλπ,πας στο θαλαμο ντυθεις και σενιαριστεις ανετα μπορουν να σε στειλουν για μαγειρεια η να δινεις ρουχα κλπ για να ξεμπερδεψουν ολοι γρηγοροτερα. Ανετοτατα ομως!

Οσο για την ακτινογραφια αυτο ποικιλει αναλογα με το ποσοι δεν εχουν βγαλει εφ'οσων μπουνε μεσα.Ο χρονος που μπορεις να καταναλωσεις ειναι απο 10 λεπτα μεχρι ωρες.

Ολα αυτα απο προσωπικη εμπειρια και σαν νεοσυλλεκτος και γιατι εβγαινα κινησεις με τα "ψαρια" για τετοιες δουλειες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billsnake21 είπε

7 ατομα συνολο απο την παρεα μου (4 πριν 3 εσσο και 3 τωρα μαζι με εμενα) κανεις δεν κουνησε ουτε ενα δαχτυλο για αγγαρεια την πρωτη βδομαδα. 

Οσο για την ακτινογραφια δεν ειπα να την βγαλεις με την κινηση του στρατοπεδου αλλα μονος σου σε νοσοκομειο, ακριβως για να αποφυγεις αυτο που λες, οτι γυρνας μολις βγαλουν ολοι. 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι ορίζεται ακριβώς για τις ΕΤΑΠ(τιμητικες παραμεθοριου) 

Πήρα μετάθεση στο 6μηνο και εδω που ηρθα μου ηπαν ότι μόνο 2 δικαιουμαι απτις 5 που είχα 

• Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Stavros887 είπε

Ξέρει κανείς τι ορίζεται ακριβώς για τις ΕΤΑΠ(τιμητικες παραμεθοριου) 

Πήρα μετάθεση στο 6μηνο και εδω που ηρθα μου ηπαν ότι μόνο 2 δικαιουμαι απτις 5 που είχα 

Μαλακίες σου λένε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο είναι ο μισθός στον στρατό αυτήν την στιγμή γνωρίζει κανείς?(Για νέους στρατεύσιμους)!

Επεισης σχετικά με το Ιβάν που πρέπει να δώσεις αναφέρεται συγκεκριμένα στο χαρτί ότι πρέπει εγώ να είμαι ως πρώτο όνομα στον λογαριασμό.Επειση οι γονείς μου το διαχειριζονται και με έχουν μέσα όχι ως πρώτο όνομα πειράζει όμως? η θα πρέπει να το αλλάξω ή να βγάλω καινούργιο βιβλιάριο για να είμαι ως πρώτο όνομα?.

Επεξ/σία από Ertypo
Δημοσ.
5 minutes ago, Ertypo said:

Πόσο είναι ο μισθός στον στρατό αυτήν την στιγμή γνωρίζει κανείς?

Επεισης σχετικά με το Ιβάν που πρέπει να δώσεις αναφέρεται συγκεκριμένα στο χαρτί ότι πρέπει εγώ να είμαι ως πρώτο όνομα στον λογαριασμό.Επειση οι γονείς μου το διαχειριζονται και με έχουν μέσα όχι ως πρώτο όνομα πειράζει όμως? η θα πρέπει να το αλλάξω ή να βγάλω καινούργιο βιβλιάριο για να είμαι ως πρώτο όνομα?.

Απλά να φαίνεται το όνομα σου στο βιβλιάριο και είσαι οκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...