Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

1.Σε όλες τις μονάδες δίνουν 6μηνες αναβολές άμεσα άμα δεν την παλεύεις.

2. Ούτε στο μάτι θα σε βάλουν ούτε θα σε ξεπεράσουν νωρίτερα..απαλλαγή χωρίς γνωματεύσεις γιατρών ο,τι σε παρακολουθούν και σου συνταγογραφούν φάρμακα δεν νομίζω να πάρεις..φυσικά και με χαρτιά από γιατρούς..θα σου πάρει χρόνο να πάρεις Ι5..δηλαδή αν πάρεις τώρα 6μηνη...μετά θα πρέπει να συμπληρώσεις άλλους 18μηνες με αναβολές για να πάρεις Ι5.

Διάβασε μερικές σελίδες πίσω..απ'όσο θυμάμαι γράφει ένα παιδί για την διαδικασία απαλλαγής.

Ναι το γνωρίζω αυτό ότι μετά από 2 χρόνια παίρνεις απαλλαγή οριστική και ότι θα πρέπει να σκάσεις ένα 80αρι σε ψυχίατρο ότι έχεις κάποιο θέμα και δε θες να μπεις στρατό. Οκ ευχαριστώ, μάλλον αυτή τη κατεύθυνση θα ακολουθήσω διότι δεν την παλεύω γενικότερα, είμαι και αγοραφοβικος οπότε καταλαβαίνεις. Να σαι καλά

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NaiOkOfc είπε

Υπάρχει καμιά πληροφορία για Λόχο Στρατηγείου στο Γ' Σώμα Θεσσαλονίκη; π.χ. τι υπηρεσίες υπάρχουν, αν πάνε 1-1 ή 2-1 ή... οι υπηρεσίες κ.ο.κ;

Δεν ξέρω πως είναι τώρα, αλλά πριν ένα χρόνο που ήταν ένας φίλος το 1-1 ήταν εμπλοκή! 😂

Δημοσ.

Θα πάρετε από την αρχή σπρευ για κοριούς; Επειδή ήδη έχω κάνει πολλά έξοδα κ δεν με παίρνει, να δω τι γίνεται μέσα πρώτα και να πάρω αργότερα;; Παίζει να πουλάνε και στα κψμ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, engfirm17 είπε

Θα πάρετε από την αρχή σπρευ για κοριούς; Επειδή ήδη έχω κάνει πολλά έξοδα κ δεν με παίρνει, να δω τι γίνεται μέσα πρώτα και να πάρω αργότερα;; Παίζει να πουλάνε και στα κψμ; 

Για εμενα καλυτερα παρε ψειροσκονη,σπρευ ειχα αδειασει 2 μπουκαλια και αποτελεσμα ιδιαιτερο δεν ειδα.Πηρα ψειροσκονη και εριξα κατω απο το στρωμα και εξαφανιστηκαν.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι παρολο που ειχαμε κοριους στα κρεβατια δεν με ειχε ακουμπησει ουτε ενας.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 7/7/2019 στις 4:05 ΜΜ, Kostas32Kp είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όπως ίσως γνωρίζεις, η εσσο του Αυγούστου καλέστηκε νωρίτερα απ' ότι προβλεπόταν . Όλοι είχαμε κάνει τα προγράμματα μας γνωρίζοντας ότι θα μπούμε αρχές Αυγούστου και τελικά πριν 15 μέρες μαθαίνουμε ότι θα μπούμε μέσα Ιουλίου. 

Τώρα θα σου απαντήσω για το αν θέλω να είμαι στην ορκομωσία της σχολής μου. Φαντάσου να είσαι 5 χρόνια μακριά από το σπίτι σου, οι γονείς σου να σου στέλνουν λεφτά για ενοίκια κτλ και να αγχώνονται καθημερινά για το αν είσαι καλά και αν μπορούν να σου στείλουν λεφτά για τα απαραίτητα. Το ελάχιστο λοιπόν που μπορείς να κάνεις σαν ευχαριστώ, είναι να πας στην ορκομωσία σου. Ναι για να σε καμαρώσουν και να δεις κι εσύ το χαμόγελο τους όταν θα κρατάς το πτυχίο στα χέρια σου. 

Επίσης αν πάρω πτυχίο σε άλλη εξεταστική, αυτό θα με επηρεάσει σε μελλοντική δουλειά, γιατί ανάλογα με την θέση που ορκίζεται κάποιος, παίρνει και αντίστοιχα μόρια. Το έχω ψάξει πολύ, έχω συμβουλευτεί καθηγητές και μη και είμαι σίγουρος για αυτό.

Σε ποια σχολη εισαι; Και τι δουλεια θελεις να κανεις; Δημοσιο;

Δημοσ.

το σπρει για κοριους δεν κανει κ πολλα και αγορασα 2,πιο πολυ για να κοιμηθεις ηρεμος εσυ πως κατι εκανες παρα για να τους σκοτωσει,νομιζω απλα τους ξυπναει,προσπαθησε να μην αφηνεις να ξαπλωνουν στο κρεβατι με παραλλαγη και βγαλε το στρωμα κ καψε ολες τις τρυπες και απο κατω τα αυγα αν θελεις να δεις η καλυτερα να μην δεις κοριο επανω σου :P

αναβολες δινουν σε ολους και πολυ ευκολα μαλιστα,πηρα και εγω κ μιλησα κ με αλλα παιδια και κανενας δεν ειχε θεμα(απο αθηνα ειχα παρει ) στα 2 χρονια αναβολης δεν σημαινει πως παιρνεις απαλλαγη ευκολα,μπορει να μην σου τη δωσουν.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chris.inthenet είπε

το σπρει για κοριους δεν κανει κ πολλα και αγορασα 2,πιο πολυ για να κοιμηθεις ηρεμος εσυ πως κατι εκανες παρα για να τους σκοτωσει,νομιζω απλα τους ξυπναει,προσπαθησε να μην αφηνεις να ξαπλωνουν στο κρεβατι με παραλλαγη και βγαλε το στρωμα κ καψε ολες τις τρυπες και απο κατω τα αυγα αν θελεις να δεις η καλυτερα να μην δεις κοριο επανω σου :P

αναβολες δινουν σε ολους και πολυ ευκολα μαλιστα,πηρα και εγω κ μιλησα κ με αλλα παιδια και κανενας δεν ειχε θεμα(απο αθηνα ειχα παρει ) στα 2 χρονια αναβολης δεν σημαινει πως παιρνεις απαλλαγη ευκολα,μπορει να μην σου τη δωσουν.

Σίγουρα αλλά αν κάποιος πράγματι δε θέλει να πάει για δικούς του λόγους,δε νομίζω να τον πάνε με το ζόρι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chris.inthenet είπε

στα 2 χρονια αναβολης δεν σημαινει πως παιρνεις απαλλαγη ευκολα,μπορει να μην σου τη δωσουν.

Εχει ειπωθει πολλες φορες σε αυτο το θεμα.

Εαν δε θελεις να πας, δε θα πας, δεν κραταει κανενας τον αλλο με το ζορι.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, το χαρτί μετάθεσης λέει να παρουσιαστώ στο νέο στρατόπεδο αύριο. Μπορώ να παρουσιαστώ όποια ώρα θέλω (σε λογικά πλαίσια πάντα); Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποια ώρα θες πας. Το καλύτερο είναι να πας πρωί, μεχρι τις 12 ας πούμε που θα είναι όλοι εκεί να σε κατατοπίσουν καλύτερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακτινογραφια θωρακα απο δημοσιο ή ιδιωτικο νοσοκομειο; 

Και κατι αλλο επειδη εχω μπερδευτει... Να παρω το κινητο με την καμερα απο την 1η μερα ή οχι;

Παρουσιαζομαι στο Λιτωχορο "Στρατοπεδο Μπαλανικα". Αν εχει εμπειρια καποιος απο εκει ή προκειται να μπει τωρα, ας γραψει...

Δημοσ.

Υποχρεωτικά από δημόσιο, και προτείνεται κλασικά να μην τη βγάλεις πριν παρουσιαστείς, αλλά να περιμένεις να σε στείλουν εκείνοι αφού μπεις.

Είναι το πρώτο φίδιασμα.

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, phanispal είπε

Υποχρεωτικά από δημόσιο, και προτείνεται κλασικά να μην τη βγάλεις πριν παρουσιαστείς, αλλά να περιμένεις να σε στείλουν εκείνοι αφού μπεις.

Αν  επιθυμω να τη βγαλω πριν μπω, γινεται μ εχουν πει, εκτος και αν θες να λουφαρεις για να κερδισεις ωρες ετσι για να μην σε χωσουν αγγαρειες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Archilleo είπε

Αν  επιθυμω να τη βγαλω πριν μπω, γινεται μ εχουν πει, εκτος και αν θες να λουφαρεις για να κερδισεις ωρες ετσι για να μην σε χωσουν αγγαρειες.

Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο θελεις, να έχεις φωτογραφίες μαζί σου και θα σου την βγάλουν δωρεάν. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το κινητό εγώ προσωπικά που μπαίνω Νέα Σαντα δεν θα το πάρω μαζί μου από την αρχή γιατί έχω ακούσει διάφορα! Θα δω τι ισχύει και στην χειρότερη το παίρνω στην πρώτη έξοδο. Αν εσυ δεν μένεις κοντά στο ΣΎΠΟ θα σε συμβούλευα να το πάρεις μαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως να αναφερω κατι που δεν ηξερα.Πηρα πανευκολα αναβολη για να μπω το Νοεμβρη αντι για τωρα τον Ιουλιο χωρις ουτε κοινωνικους λογους ουτε χαρτια απο ψυχολογους ουτε τιποτα.Απλα εγραψα σε ενα χαρτι οτι κανω αιτηση για ανακληση της διακοπης της αναβολης(της κανονικης που ειχα λογω σπουδων και εκοψα τον Απριλιο για να μπω Αυγουστο).Οποιος δεν την παλευει να μπει καλοκαιρι τωρα που αλλαξαν την Εσσο το γραφω να το ξερει(αν και τωρα λογικα θα την εχει παρει την αποφαση).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...