Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, aregli92 είπε

Κάλυμνο πώς είναι τα πράγματα, από υπηρεσίες κλπ

Είναι σχετικά καλά όλα εδώ και είναι ωραίο νησί. Από υπηρεσίες μας πάνε 3-1

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/7/2019 στις 5:08 ΜΜ, pan9500 είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Γνωρίζει κανείς τι παίζει αυτή την περίοδο στην ΜΦΑΤ Χαϊδαρίου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πιθανές απαντήσεις 

Καλησπέρα φίλε. Ήταν το τελευταίο στρατόπεδο που πήγα λίγο πριν την απόλυση μου το 2017.
Πολύ καλή μονάδα και πολύ χαλαρή μπορώ να πω. Και από άποψη στελεχών και από άποψη στρατιωτών.
Όταν ήμουν εγώ είχε αρκετά άτομα και συνήθως πήγαινε 1-1 το πολύ 2-1.

Δημοσ.

Καλησπέρα,παρουσιάζομαι Νάουσα ειδικές δυνάμεις ΚΕΕΔ ΕΟΔ πως είναι τα πράγματα εκεί? Άκουσα δεν είναι και από τα καλύτερα και ότι υπάρχει έλλειψη γενικώς.Ισχυει? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα,παρουσιάζομαι Νάουσα ειδικές δυνάμεις ΚΕΕΔ ΕΟΔ πως είναι τα πράγματα εκεί? Άκουσα δεν είναι και από τα καλύτερα και ότι υπάρχει έλλειψη γενικώς.Ισχυει? 

Ελλειψη σε τι; Σε ανθρωπους; Σε εξοπλισμο; Σε προφυλακτικα; σε τι;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Εντάξει υπάρχουν και χειρότερα..δεν είναι σαν την Δράμα..αλλά ναι γενικώς οι ορεινές μονάδες(Δράμα-Νάουσα-Ρεντίνα) έχουν "πόνο" και δεν έχει να κάνει με την έλλειψη φαντάρων..αλλά με την παράνοια των στελεχων.

Βέβαια κέντρο θα είσαι..το μετά να σκέφτεσαι ειδικά αν θέλεις να παραμείνεις στις Ειδικές Δυνάμεις.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, ManFromEarth said:

Ελλειψη σε τι; Σε ανθρωπους; Σε εξοπλισμο; Σε προφυλακτικα; σε τι;;;

Χαχα,σε φαγητό έχω ακούσει ότι δεν έχουν να τους ταισουν και τρώνε από έξω συνέχεια,ο ξάδερφος μου έφευγε κάθε τρεις μέρες τους έδιωχναν γιατί δεν είχαν αρκετά γενικά γινόταν χαμουλης.Τωρα αν πέρασε Καλα ή όχι μάλλον καλα θα περάσαν.Σε τέτοιες περιοχές υπάρχει μεγάλη έλλειψη από τα πάντα και τι στρατόπεδο μαύρο χάλι είναι σαν αποθήκη το κάναν.

6 hours ago, dionisis1925 said:

Εντάξει υπάρχουν και χειρότερα..δεν είναι σαν την Δράμα..αλλά ναι γενικώς οι ορεινές μονάδες(Δράμα-Νάουσα-Ρεντίνα) έχουν "πόνο" και δεν έχει να κάνει με την έλλειψη φαντάρων..αλλά με την παράνοια των στελεχων.

Βέβαια κέντρο θα είσαι..το μετά να σκέφτεσαι ειδικά αν θέλεις να παραμείνεις στις Ειδικές Δυνάμεις.

Μπα δεν νομίζω να μείνω σκέφτομαι πεζικό επειδή έχει στρατόπεδο εδώ κοντά που μένω,δεν ξέρω αν με αλλάξουν εφόσον το ζητήσω και αν μου δώσουν μετάθεση κάπου κοντά όπως φαντάζομαι στους περισσότερους γίνεται κάτι τέτοιο.Αλλιως με κάνα μέσο μόνο για να έρθω κοντά.Το χαρτί μου γράφει αν δεν επιθυμείς ειδικές δυνάμεις θα τοποθετηθεί στο γ σώμα οργανικής (πως σκ@τ@ λέγεται δεν θυμάμαι τώρα) ή ΑΣΔΕΝ σε κανένα νησί.Δεβ ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά αν δεν βάλω μέσο μάλλον για Έβρο με βλέπω.Επισης στον Έβρο έχει στρατόπεδο για ειδικές δυνάμεις και πεζικό μαζί? 

6 hours ago, dionisis1925 said:

Ναι έχεις δίκιο βέβαια δεν ξέρω τι εκπαίδευση παίζει εκεί μέχρι την ορκωμοσία.Γιατι με στείλανε ειδικές δυνάμεις υποτίθεται και η εκπαίδευση θα πρέπει ναναι δύσκολη αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει βέβαια πολύ αλλάζουν γιατί δεν αντέχουν και λογικά αυτούς θα τους βάζουν σκοπιές κουβαλημα και τέτοια εφόσον άλλαξαν επειδή τα βρήκαν σκούρα από την αρχή.Ετσι νομίζω βέβαια θα πάω θα δω πως είναι και τι παίζει.Εχω ένα άγχος με το όπλο γιατί δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ μ και θα μου είναι δυσκολο.Εχω δει βίντεο που βαρανε και τους περνει πίσω κατευθείαν.

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έκοψα την αναβολή μου για να παρουσιαστώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Παράλληλα με τον στρατό θα είμαι και φοιτητής στο 5ο έτος. Χρειάζεται να το δηλώσω κάπου πριν παρουσιαστώ οτί είμαι φοιτητής προκειμένου να παίρνω φοιτητικές άδειες;

Δημοσ.
2 hours ago, takatakaros said:

Καλησπέρα παιδιά! Έκοψα την αναβολή μου για να παρουσιαστώ με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου. Παράλληλα με τον στρατό θα είμαι και φοιτητής στο 5ο έτος. Χρειάζεται να το δηλώσω κάπου πριν παρουσιαστώ οτί είμαι φοιτητής προκειμένου να παίρνω φοιτητικές άδειες;

Οταν έκοψες την αναβολή, λογικά τους πήγες και βεβαίωση σπουδών σωστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, takatakaros είπε

Ρώτα στρατολογια. Ξαδερφος μου το δηλωσε παντως και εκει και στρατόπεδο. Τζαμπα βεβαια καθως εχασε 2 εξεταστικές μιας και δεν του δώσανε ποτέ φοιτητικη αδεια. Επικαλουνταν ελλειψη ατόμων (λογικό όταν δίνεις αβέρτα άδειες στα βύσματα). Αναλόγως που θάσαι δηλαδή. 

Μόλις τώρα, rayven18 είπε

4 εβδομάδες δεν είναι η βασική εκπαίδευση για την ορκομωσία; Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι, χοντρικά 25 μέρες

Όχι. Επί εποχών ΚΕΝ ήταν τρείς. Απ ότι μου είπαν, πάλι τόσο παρέμεινε. Απλά λόγω ΣΚ στην ουσία βγαίνουν 2,5 εβδομάδες. 

Επεξ/σία από Neoss
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. 

Μια ερώτηση θα ήθελα να κανω αν καποιος γνωρίζει. 

Έστω πως μπορω να κανω ενα χειρουργείο. Εχω παραπεμπτικό που ο στρατιωτικός γιατρός πιστοποιεί πως όντως μπορει να γίνει κλπ. 

Η ερώτηση ειναι, αν μπορω εγω να επιλέξω το στρατιωτικό νοσοκομείο που θα γίνει. 

Ειναι εφικτό αυτο να κανονιστεί; Εχω δικαίωμα επιλογής νοσοκομείου; 

Δημοσ.

Οντας πιτσιρικας λυκειου ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις,5 χρονια αργοτερα και ετοιμαζομαι να μπω στρατο αλλα δεν θελω πια ειδικες δυναμεις.Θυμαμαι μας ειχαν πει τοτε και να το δηλωσεις μπορεις να το βγαλεις μετα και ετσι το επελεξα.Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.
11 hours ago, rayven18 said:

Οταν έκοψες την αναβολή, λογικά τους πήγες και βεβαίωση σπουδών σωστα;

σωστά, τους πήγα βεβαίωση σπουδών που φαίνεται ότι ήμουν στο 4ο έτος την στιγμή που έκοψα την αναβολή. Η σχολή μου είναι 4 χρόνια κανονικά αλλά θα χρειαστώ σίγουρα και το 5ο έτος. 

Δημοσ.

Μιας και έφτασε επιτέλους η στιγμή της απόλυσης, ξέρει κανείς ποια πράγματα επιστρέφουμε, από αυτά που χρεωθήκαμε την πρώτη μέρα? Υπάρχει κάποια επίσημη λίστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, takatakaros said:

σωστά, τους πήγα βεβαίωση σπουδών που φαίνεται ότι ήμουν στο 4ο έτος την στιγμή που έκοψα την αναβολή. Η σχολή μου είναι 4 χρόνια κανονικά αλλά θα χρειαστώ σίγουρα και το 5ο έτος. 

Εγω προσωπικά θα πάρω και μαζί μου όταν θα μπώ μια βεβαίωση σπουδών για κάθε ενδεχόμενο, και πάρε τα απολυτήρια του σχολείου εαν έχεις δηλώσει οτι έχεις μια ειδίκευση (εαν είσαι απο επαλ)

Επεξ/σία από rayven18
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...