salonika91 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, robocop007 είπε Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει συζητηθεί ξανά . Μου ήρθε το χαρτί του στρατού το οποίο γράφει : Όπλο-Σώμα Κατάταξης ΠΕΖΙΚΟ - ΕΛΔΥΚ Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Στρδο «Υπτγου Ψαρρού Δημήτριου» Μονάδα Τοποθέτησης ΚΕΠΒ/ΕΟΔ Έχω επιλέγει για ΕΛΔΥΚ ? Και παρουσιάζονται Θήβα ? Για πόσο καιρό μενεις στο κέντρο εκπαίδευσης πια ?? Έχω μπερδευτεί λίγο ,δώστε μου τα φώτα σας παιδιά μου ναι γω παρουσιαστηκα 17 Σεπτεμπβιου 2018 και ορκιστηκα 5 Οκτωμβιου 2018 1
mardav Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, Skerzos είπε Στην διακοπή αναβολής, αν είμαι πολύτεκνος και δικαιούμαι μειωμένη θητεία, πρέπει να έχω μαζί και δελτίο οικογενειακής κατάστασης? Στην διακοπή αναβολής δεν χρειάζεται, όταν παρουσιαστείς χρειάζεται. 1
salonika91 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) χρειαζεται όταν εισαι μεσα να το πανε οι δικοι σου στην στρατολογια. εμενα ετσι μου ειχαν πει και ετσι το εκανα το 8μηνο Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από salonika91
rayven18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, salonika91 said: χρειαζεται όταν εισαι μεσα να το πανε οι δικοι σου στην στρατολογια. εμενα ετσι μου ειχαν πει και ετσι το εκανα το 8μηνο Εμένα μου είπανε να βγάλω μια οικογειακή κατάσταση για στρατολογική χρήση και να την έχω μαζί μου, και μία ακόμη να βγάλω αφού είμαι ήδη μέσα στον στρατο, προκειμένου να φαίνεται η ημερομηνία έκδοσης της, και έτσι να μειωθεί η θητεία στο 8μηνο
dionisis1925 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Τα δικαιολογητικά για την μειωμένη θητεία τα καταθέτεις στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις..άμα δεν το κάνεις αυτό δεν θα κάνεις 8μηνο.
Neoss Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Αν εισαι μειωμενης θητειας καταθετεις το σχετικο χαρτι στην Στρατολογια την ίδια ή μεσω ΚΕΠ και φροντιζεις να τοχεις μαζι σου και την ημερα της καταταξης. Στο ΚΕΠ βγαλε ενα επικυρωμενο αντιγραφο.
t3llis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα. Βγήκε μετάθεση για το 652 ΠΑΥΠ στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει κανείς αν είναι καλό στρατόπεδο και τι παίζει εκεί; Ευχαριστώ 1
pan9500 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Γνωρίζει κανείς τι παίζει αυτή την περίοδο στην ΜΦΑΤ Χαϊδαρίου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις πιθανές απαντήσεις
basilis222 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, robocop007 είπε Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει συζητηθεί ξανά . Μου ήρθε το χαρτί του στρατού το οποίο γράφει : Όπλο-Σώμα Κατάταξης ΠΕΖΙΚΟ - ΕΛΔΥΚ Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Στρδο «Υπτγου Ψαρρού Δημήτριου» Μονάδα Τοποθέτησης ΚΕΠΒ/ΕΟΔ Έχω επιλέγει για ΕΛΔΥΚ ? Και παρουσιάζονται Θήβα ? Για πόσο καιρό μενεις στο κέντρο εκπαίδευσης πια ?? Έχω μπερδευτεί λίγο ,δώστε μου τα φώτα σας παιδιά μου Θα κάτσεις εκεί 2 βδομάδες μετά θα πάρεις 14μερες άδεια και το πολύ να κάτσεις 10μερες Θήβα μέχρι να πας ΕΛΔΥΚ. Να δηλώσεις ότι θες ΕΛΔΥΚ είναι πολύ καλά.
Neoss Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, basilis222 είπε Θα κάτσεις εκεί 2 βδομάδες μετά θα πάρεις 14μερες άδεια και το πολύ να κάτσεις 10μερες Θήβα μέχρι να πας ΕΛΔΥΚ. Να δηλώσεις ότι θες ΕΛΔΥΚ είναι πολύ καλά. Ασχετο με ΕΛΔΥΚ. Μετά από δύο ή μετά απο τρείς εβδομάδες ορκίζεσαι στρατιώτης?
engfirm17 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Την 3η βδομάδα, εμεις δηλαδή 2 Αυγούστου όπως φαίνεται 2
Weniko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Όσοι παρουσιαστειτε τώρα γύρω στις 18 μερες θα κάτσετε στο κέντρο. Μετά 8 μερες αδεια και μετά θα σας στείλουν στο νησί και την μονάδα που ανήκετε. Εγώ παρουσιάστηκα στην Κω έκατσα 5 μέρες εκεί μετά με πήγαν Λέρο για άλλες 13 μέρες, μας έδωσαν 8+3 μέρες άδεια οι 3 μέρες είναι λόγο εκλογών και μόλις τελείωσε η άδεια ορκομωσιας παρουσιάστηκα στην Κάλυμνο όπου είμαι εδώ και 1 μηνα.
aregli92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Weniko είπε Όσοι παρουσιαστειτε τώρα γύρω στις 18 μερες θα κάτσετε στο κέντρο. Μετά 8 μερες αδεια και μετά θα σας στείλουν στο νησί και την μονάδα που ανήκετε. Εγώ παρουσιάστηκα στην Κω έκατσα 5 μέρες εκεί μετά με πήγαν Λέρο για άλλες 13 μέρες, μας έδωσαν 8+3 μέρες άδεια οι 3 μέρες είναι λόγο εκλογών και μόλις τελείωσε η άδεια ορκομωσιας παρουσιάστηκα στην Κάλυμνο όπου είμαι εδώ και 1 μηνα. Κάλυμνο πώς είναι τα πράγματα, από υπηρεσίες κλπ
Neoss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, engfirm17 είπε Την 3η βδομάδα, εμεις δηλαδή 2 Αυγούστου όπως φαίνεται Εκτός και αν μας διώξουν 5 Αυγούστου για να κλείσουμε 3 εβδομάδες. Παιδιά όσοι ενδιαφέρεστε για κατάσταση επιβίβασης για να πάτε δωρεάν στο ΣΥΠΟ σας, να ξέρετε μόνο Φρουραρχείο / Στρατολογία μπορείτε να πάτε. Πήγα στην Αστυνομία μιας και αυτά δεν τα έχω κοντά και είπαν ότι πλέον δεν εκδίδουν πια καταστάσεις. Θα πάρω τηλέφωνο Στρατολογία να δω αν μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς μία σε μένα, αυτό με συμβούλεψε ο υπάλληλος στην Αστυνομία τουλάχιστον ως μόνη εναλλακτική.
rayven18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 13 minutes ago, Neoss said: Εκτός και αν μας διώξουν 5 Αυγούστου για να κλείσουμε 3 εβδομάδες. Παιδιά όσοι ενδιαφέρεστε για κατάσταση επιβίβασης για να πάτε δωρεάν στο ΣΥΠΟ σας, να ξέρετε μόνο Φρουραρχείο / Στρατολογία μπορείτε να πάτε. Πήγα στην Αστυνομία μιας και αυτά δεν τα έχω κοντά και είπαν ότι πλέον δεν εκδίδουν πια καταστάσεις. Θα πάρω τηλέφωνο Στρατολογία να δω αν μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς μία σε μένα, αυτό με συμβούλεψε ο υπάλληλος στην Αστυνομία τουλάχιστον ως μόνη εναλλακτική. 4 εβδομάδες δεν είναι η βασική εκπαίδευση για την ορκομωσία; Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι, χοντρικά 25 μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις