phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Gatilaras είπε Άι ποιος ασχολειται. Εάν τα περάσεις ένα βάψιμο καλό με βερνίκι κάνα 2 χέρια σαν καινούργιες είναι. Κάνεις λάθος, η δική σου μέθοδος είναι εντελώς προσωρινή, άσε που πολλές φορές γυαλίζουν για λίγα λεπτά και μετά είναι θαμπά. Με το πολύ τρίψιμο αποκτούν γυαλάδα που διαρκεί και ακόμα κι αν σκονιστούν, με ένα απλό σκούπισμα (ακόμα και με την κλασική μέθοδο δηλαδή στη γάμπα) επανέρχονται. Στα δικά μου είχα ρίξει τόσο τρίψιμο στην αρχή, που δεν ασχολήθηκα τους επόμενους μήνες με βερνίκια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 10 hours ago, elorant said: Όλα τα δερμάτινα παπούτσια θέλουν βερνίκωμα. Και για λόγους αισθητικής αλλά και γιατί προστατεύεται το δέρμα από γρατζουνιές και σκασίματα. Ναι αυτές που λέω "αμερικάνικου" τύπου δεν είναι δερμάτινες, είναι αυτές οι μπεζ "χνουδωτές"...
Gatilaras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, salonika91 είπε εσώρουχα οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα trust me.και λογο καλοκαιριου μαλλον θα πω το ιδιο και για να κοντομανικα εγω ειχα 13-14-15 μποξερακια καπου εκει και αλλα τοσα ζευγάρια καλτσες. βαλιτσα κατά προτιμηση με ροδακια.δεν είναι απαραιτητο να είναι στρατιωτικη. οποιος δεν θελει/δεν μπορει/δεν τον βολευει/ να παρει ξυριστικη μηχανή με κεφαλες και ξυριζεται εξω με ξυραφάκια απλα να παρει μηχανή στυλ fusion proglide κτλ με τις 5 λεπιδες.καμία σχεση το ξυρισμα και πολύ πιο ευκολο και πολύ πιο γρηγορο.και ανταλακτικα ενοειται sleeping bag μπατονετες κινητο εγω προτινω να παρει από την αρχη το καλο του και ενοειτε δεν το αφηνει από πανο του.επησεις powerbank must σου λυνει τα χερια.το αφηνεις να φορτιζει και μετα εσυ φορτιζεις το κινητο σου και ετσι δεν αφηνεις και το κινητο σου.εγω ετσι εκανα.μπηκα χωρις powerbank και αγορασα λιγο μετα γιατι καταλαβα ποσο χρησιμο ειναι αποσμητικο λουκετα για να κλειδώσεις:φοριαμο,βαλιτσες,λουκανικο,οπλο(κατά προτιμηση με μακρυ λαιμο για το οπλο) αν όχι πολυμπριζο ένα ταφ παρε.απλα δεν σε νιαζει αν εχει ελευθερη μπριζα.βαζεις το Τ και φορτιζεις το powerbank. Σωστος στη διευκρινηση για την ξυριστικη,εχω απο τοτε να ξυριστω και εχω ξεχασει τι παιζει με τα ξυριστικα εντελως χεχεχεχε Για το κινητο επετρεψε μου να εχω αμφιβολιες,οταν πρωτομπαινεις στο κεντρο η οπως το λενε τωρα ειναι καθε καρυδιας καρυδι(κλεψει κλεψει),συν οτι ακομη σε καποια "κεντρα¨ υπαρχει η νοοτροπια του σπασιματος της καμερας σε κινητα με καμερα( δεν θα ηθελα στο 6Τ μου να δω να λεηλατουν τις καμερες).Καλυτερα στη μοναδα το κανονικο,εχει φυγει η πολλη σκαρταδουρα(αυτοι που μπαινουν για απαλλαγη η αναβολη και οχι λογω δουλειας,πεποιηθησεων,υποχρεωσεων κλπ) Μπαλαντεζα ή πολυμπριζο περισσοτερο χρειαζεται στη μοναδα για να φορτιζεις τα πραγματα σου κυριος στην μερια σου. Μπατονετες,λόυκετα και αποσμητικο συν οι διευκρινησεις για τα ξυριστικα προστιθενται στο κατεβατο με τα αναλογα credits.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ναι αυτές που λέω "αμερικάνικου" τύπου δεν είναι δερμάτινες, είναι αυτές οι μπεζ "χνουδωτές"... Δέρμα είναι κι αυτό, τύπου nubuck. Δεν θέλει γυάλισμα, αλλά θέλει αδιαβροχοποίηση με ειδική κρέμα. Και βέβαια λερώνεται πιο εύκολα κι αυτός μάλλον είναι κι ο λόγος που δεν τις έχουν στον στρατό.
antoniomp4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, CMorganV είπε πόσοι είμαστε τελικά για 595; 21 ώρες πριν, rayven18 είπε αρκετοί ώστε να κάνουμε έναν insomniacs θάλαμο 😂 21 ώρες πριν, dimitsal είπε Εμείς οι τρεις νομίζω Γίναμε 4 2
Elipt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια συμβουλή για να περάσεις καλά στον στρατό??;.Προσωπικά θα είμαι ο εαυτός μου πάνω από όλα και σε όποιον αρεσει.Σεβασμό σε όλους τους αξιωματικούς λογαχους και υπεύθυνους για εμάς.Οτι μου πουν πρέπει να το κάνω με σεβασμό και σωστό τρόπο.Κανένας άλλος ακόμη και "παλιός" δεν έχει δικαίωμα να σου πει να κάνεις κάτι απλά γιατί αυτός δεν θελει.Κανε ότι καλύτερο μπορείς για σένα αυτή είναι η άποψη μου.Καλη θητεία να έχουμε με υγεία πάνω από όλα 💪 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Elipt 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Για να περάσεις καλά στον στρατό ΔΕΝ πρέπει να κάνεις τον έξυπνο. Η λογική κανείς παλιός δεν έχει δικαίωμα να σου πει τι θα κάνεις είναι ο σίγουρος δρόμος για να περάσεις χάλια.
sakura22 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Καλύτερο καρτοκινητό αποκλειστικα για ίντερνετ με σχετικα καλή κάλυψη σε ακριτικές περιοχες; + Όλοι πλέον έχουν ελάχιστη ανανέωση 12 ανά 2μηνο ε;
djcat Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Elipt είπε .Κανένας άλλος ακόμη και "παλιός" δεν έχει δικαίωμα να σου πει να κάνεις κάτι απλά γιατί αυτός δεν θελει Ναι σωστό αυτό που λες, αλλά το θέμα είναι πως δε γίνεται έτσι. Θα σε βαλουν ας πούμε μαζι με έναν παλιό που θα τον ορίσουν ομαδάρχη για καθαριότητες. Οπότε όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να τον ακούς, γιατί κάποιος τον όρισε ομαδάρχη. Σε αυτό το μοντέλο ισχύει το παλιός- νέος. Προφανώς άμα σου πει κάποιος επειδή έτσι του ήρθε, κάνε αυτό, θα του πεις να πάει από εκεί που ήρθε...
xSlade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Φάρμακα χωρίς συνταγή γιατρού πχ. αποσυμφορητικά μύτης (otrivin, ronal κ.λ.π.) επιτρέπονται;
Gatilaras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 56 λεπτά πριν, xSlade είπε Φάρμακα χωρίς συνταγή γιατρού πχ. αποσυμφορητικά μύτης (otrivin, ronal κ.λ.π.) επιτρέπονται; Οι γνώμες διίστανται. Υποτίθεται ότι τίποτα πέραν από αυτά που σου παρέχει το στεπ εφ'οσων σε "εξετάσουν" δεν επιτρέπεται. Εγώ πάντως πέρασα ντεπον και ασπιρίνες χωρίς θέμα 1
Skerzos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στην διακοπή αναβολής, αν είμαι πολύτεκνος και δικαιούμαι μειωμένη θητεία, πρέπει να έχω μαζί και δελτίο οικογενειακής κατάστασης?
/Wandering Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Παίδες κανείς για 640 Μ/Κ ΤΠ (Σουφλί Έβρου) ? Και αν γνωρίζει κανείς παλιός πως είναι τα πράγματα εκεί πάνω ? Thanks.Καλή θητεία σε Όλους μας!
eaglej Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, antoniomp4 είπε Γίναμε 4 Καντους 5 😂 1
robocop007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει συζητηθεί ξανά . Μου ήρθε το χαρτί του στρατού το οποίο γράφει : Όπλο-Σώμα Κατάταξης ΠΕΖΙΚΟ - ΕΛΔΥΚ Σημείο Υποδοχής Οπλιτών Στρδο «Υπτγου Ψαρρού Δημήτριου» Μονάδα Τοποθέτησης ΚΕΠΒ/ΕΟΔ Έχω επιλέγει για ΕΛΔΥΚ ? Και παρουσιάζονται Θήβα ? Για πόσο καιρό μενεις στο κέντρο εκπαίδευσης πια ?? Έχω μπερδευτεί λίγο ,δώστε μου τα φώτα σας παιδιά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις