ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Φιλος πηγε ειδικες δυναμεις και γυρισε 10+ βαρυτερος με τρελη μπακα Ενδεικτικο του αξιομαχου του στρατου μας Οι μερίδες είναι αστείες για την κούραση που τραβάνε οπότε όλοι καταφεύγουν σε junk food ή ψωμια-κρουασαν κλπ απο το ΚΨΜ. Εχω φίλο καταδρομεα που ήταν της υγιενης διατροφής και παρ'ολα αυτά έβαλε βαρος για το λόγο που σου είπα.
chrisxpap Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Veer Er είπε Αα οκ το δηλώνω όμως και φεύγω από ειδικές που με εστειλαν σωστά? Από ειδικές δυνάμεις να πας ΕΛΔΥΚ πεζικό η τεθωρακισμενα θέλει μια διαδικασία. Από ότι θυμάμαι μπορούσες να δηλώσεις ή κόβομαι από ειδικές δυνάμεις ή Κύπρο (ειδικές δυνάμεις). Αν πας Κύπρο ειδικές δυνάμεις λες ότι θέλω να κοπώ την πρώτη μέρα κ μετά από 2 3 μέρες σε πάνε πεζικό Κύπρο.
tseld Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα! Παρουσιάζομαι στο 625 στο πέραμα στα Γιάννενα 16/07. Επειδή ολοι το παρουσιάζουν σα πολύ άσχημη εμπειρία, έχει κάποιος κάποια προσφατη συγκεκριμένη εικόνα για το τι παίζει εκελι? επίσης ξέρουμε τι συμβαίνει με κινητα στο συγκεκριμένο στρατόπεδο?
Gatilaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, tseld είπε Καλησπέρα! Παρουσιάζομαι στο 625 στο πέραμα στα Γιάννενα 16/07. Επειδή ολοι το παρουσιάζουν σα πολύ άσχημη εμπειρία, έχει κάποιος κάποια προσφατη συγκεκριμένη εικόνα για το τι παίζει εκελι? επίσης ξέρουμε τι συμβαίνει με κινητα στο συγκεκριμένο στρατόπεδο? Γενικη συμβουλη, γιατι περασα απο 3-4 στρατοπεδα το 2015 που μπηκα, για αρχη παρε ενα κινητο οτι να 'ναι και κοψε κινηση και επειτα κατι πιο καλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα μας ρωτάτε πως να πάρετε και το Playstation στην μονάδα.
xSlade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Φοράω φακούς επαφής εδώ και χρόνια και δεν έχω γυαλιά οράσεως. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστώ για τη θητεία ή όχι; Επίσης, για λόγους υγιεινής να προτιμήσω ημερήσιους φακούς αντί για μηνιαίους που φοράω; Δώστε κανα tip εσείς που υπηρετήσατε με φακούς. Ευχαριστώ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 hour ago, xSlade said: Φοράω φακούς επαφής εδώ και χρόνια και δεν έχω γυαλιά οράσεως. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστώ για τη θητεία ή όχι; Επίσης, για λόγους υγιεινής να προτιμήσω ημερήσιους φακούς αντί για μηνιαίους που φοράω; Δώστε κανα tip εσείς που υπηρετήσατε με φακούς. Ευχαριστώ! Αν έχεις ημερήσιους δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα μιας και θα τους πετάς κάθε βράδυ. Μπορεί όμως να έχεις κάποια θεματάκια σε περίπτωση που θα πρέπει να σηκωθείς ξημερώματα για καμια περίεργη σκοπιά ή αν σας ξυπνήσουν απότομα κάποιο βράδυ και πρέπει άμεσα να βγείτε έξω χωρίς να έχεις την πολυτέλεια να προλάβεις να τους φορέσεις. 1
salonika91 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν έχεις ημερήσιους δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα μιας και θα τους πετάς κάθε βράδυ. Μπορεί όμως να έχεις κάποια θεματάκια σε περίπτωση που θα πρέπει να σηκωθείς ξημερώματα για καμια περίεργη σκοπιά ή αν σας ξυπνήσουν απότομα κάποιο βράδυ και πρέπει άμεσα να βγείτε έξω χωρίς να έχεις την πολυτέλεια να προλάβεις να τους φορέσεις. αυτό σε 'μας δεν εγινε ποτε
xSlade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν έχεις ημερήσιους δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα μιας και θα τους πετάς κάθε βράδυ. Μπορεί όμως να έχεις κάποια θεματάκια σε περίπτωση που θα πρέπει να σηκωθείς ξημερώματα για καμια περίεργη σκοπιά ή αν σας ξυπνήσουν απότομα κάποιο βράδυ και πρέπει άμεσα να βγείτε έξω χωρίς να έχεις την πολυτέλεια να προλάβεις να τους φορέσεις. Χμ, μάλιστα. Συμβαίνουν και στο ΠΝ αυτά άραγε;
Tauromaxos7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτός με τα account δεν πιστεύω να ξανεμφανιστει γιατί θα διαγράψω τον λογαριασμό σας το λέω εσάς τους moderator. έχω βάλει ειδοποίηση για αυτό το τοπικ και τα μισά και παραπάνω μνμ είναι από αυτόν.Ελεος. Και για να του απαντησω σε αυτό που λέει γιατί σίγουρα Παρακολουθει τι γράφουμε.Αν δεν το επέλεξες εσύ μπορείς να ζητήσεις μετάθεση συμπληρώνοντας τα χαρτιά που θα σου δώσουν.Τωρα που θα σε στείλουν μετά αν πας πεζικό δεν ξέρω για Έβρο σε βλέπω παντως τυχερουληηη μες το καλοκαίρι,θα πήξεις. Υγ πάρε και καμιά 20αρια στυλό(ξέρω τι σου λέω). Παιδιά,γνωρίζεται αυτήν την στιγμή που μιλάμε και εφόσον το χαρτί καταξης έχει παραδοθεί σε πάρα πολλούς στρατεύσιμους μπορεί κάποιος τώρα να κάνει αίτηση για αναβολή? Η έπρεπε ποιο πριν,διαφωτιστε με Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από Tauromaxos7
rayven18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 2 hours ago, Tauromaxos7 said: Αυτός με τα account δεν πιστεύω να ξανεμφανιστει γιατί θα διαγράψω τον λογαριασμό σας το λέω εσάς τους moderator. έχω βάλει ειδοποίηση για αυτό το τοπικ και τα μισά και παραπάνω μνμ είναι από αυτόν.Ελεος. Και για να του απαντησω σε αυτό που λέει γιατί σίγουρα Παρακολουθει τι γράφουμε.Αν δεν το επέλεξες εσύ μπορείς να ζητήσεις μετάθεση συμπληρώνοντας τα χαρτιά που θα σου δώσουν.Τωρα που θα σε στείλουν μετά αν πας πεζικό δεν ξέρω για Έβρο σε βλέπω παντως τυχερουληηη μες το καλοκαίρι,θα πήξεις. Υγ πάρε και καμιά 20αρια στυλό(ξέρω τι σου λέω). Παιδιά,γνωρίζεται αυτήν την στιγμή που μιλάμε και εφόσον το χαρτί καταξης έχει παραδοθεί σε πάρα πολλούς στρατεύσιμους μπορεί κάποιος τώρα να κάνει αίτηση για αναβολή? Η έπρεπε ποιο πριν,διαφωτιστε με Εαν είσαι όντως τόσο παλαβός όπως φαίνεσαι εδώ, το ι5 θα το πάρεις άνετα μην σκας! μιλάω με βάση τα δεδομένα, no hate 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, xSlade είπε Χμ, μάλιστα. Συμβαίνουν και στο ΠΝ αυτά άραγε; Άμα πας στους οϋκάδες ή ναυτονόμος, σίγουρα.
Μάκαρος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 16 ώρες πριν, elorant είπε Έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα μας ρωτάτε πως να πάρετε και το Playstation στην μονάδα. Δεν χρειαζεται. Το εχει ηδη η μοναδα :Ρ
Kaukasos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι.Οπλο κρατάμε μετά την ορκωμωσια και αφού πάμε στις μονάδες ή από πριν?Επίσης δεν έχω σχέση με όπλο και δεν ξέρω καθόλου.... θα με δυσκολέψει αυτό? ή καλύτερα να τους πω λόγω εμπειρίας ότι δεν θέλω όπλο?.Θελω να κρατήσω όπλο αλλά δεν ξέρω αν κάνω καλά επειδή είμαι ψιλοάσχετος.Τι λέτε? Ειναι και θέμα εμπιστοσύνης Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Kaukasos
Lamp's ni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μου ρθε το χαρτί καταξης και έχω 2 απορίες 1η_ Λέει ότι θέλει ακτινογραφία θώρακος με φωτογραφία και σφραγίδα.Θα πάω με το χαρτι στον νοσοκομείο,επίσης θα πληρώσω για την ακτινογραφία? Λέω να το αφήσω να μου κάνουν αυτοί 2η_ δ σώμα στρατού και ασδεν τι είναι?μου γράφει ότι αν θες να υπηρετήσεις θα πάρεις μετάταξη σε αυτά τα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις