basilis222 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Όσοι είστε γ ΕΣΣΟ ελάτε κυπρο. Β ΕΣΣΟ εδώ και είναι πολύ κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Riskee είπε Επιπλέον σκέφτομαι εαν γίνεται να πάρω απαλλαγή. Μπορείτε να βοηθήσετε? Με καποιο χαρτι απο ψυχιατρο και μετα φρουραρχειο να περασει επιτροπη και στη δινουν... κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, basilis222 είπε Όσοι είστε γ ΕΣΣΟ ελάτε κυπρο. Β ΕΣΣΟ εδώ και είναι πολύ κομπλέ. θέλετε άτομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Riskee είπε Καλημέρα παιδιά, έσπασα την αναβολή τώρα Ιούνιο που είχα κανονικά μέχρι το 2021 λόγω πρώτου πτυχίου. Επιπλέον, με την διακοπή αναβολής έκανα αίτηση αλλαγής σώματος για Πολεμική Αεροπορία. Σε περίπτωση που αλλάξω σώμα απο στρατό Ξηράς σε Πολεμική Αεροπορία, τότε μπάινω είτε στην ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου ή του Νοεμβρίου. Εάν δεν αλλάξω τότε κανονικά μπάινω στην ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Ο εργοδότης μου ζήτησε εάν μπορώ να παραμείνω για 2 χρόνια επιπλέον επειδή προέκυψαν έργα και η παραμονή μου είναι σημαντική για την εταιρεία. Γιαυτό το λόγο συζητήσαμε κατά πόσο θα ήταν δυνατό να πάρω 2η αναβολή εάν γραφτώ σε ένα μεταπτυχιακό. Ωστόσο δεν ξέρω καν εάν προλαβαίνω να κάνω κάτι τέτοιο σε περίπτωση που μπω Σεπτέμβρη. Επιπλέον σκέφτομαι εαν γίνεται να πάρω απαλλαγή. Μπορείτε να βοηθήσετε? 18 λεπτά πριν, Archilleo είπε Με καποιο χαρτι απο ψυχιατρο και μετα φρουραρχειο να περασει επιτροπη και στη δινουν... κατι τετοιο. Απαλλαγη επιτοπου δεν δινουν. Μονο σε κατι παρα πολυ σοβαρο. Απλα θα περνας επιτροπες ανα 6μηνες ή 1 χρονο μεχρι να φτασεις τα 2 χρονια οπου και παιρνεις απαλλαγη (Ι5). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Ναι 3 φανελακια, 1 εσωρουχο, 1 αμανικο κτλ κτλ. Στην δικια μου ΕΣΣΟ (Β 2019) εδωσαν και 2 παραλλαγες αντι για 3. Δεν φτανουν για κανεναν λογο αυτα που δινουν. Ναι ρε μάστορα, άλλα δεν θα πας σε μαγαζί με στρατιωτικά είδη για να αγοράσεις σώβρακα και φανέλες. 10 ώρες πριν, Archilleo είπε Οχι ολα τα ρουχα. Εξτρα μπλουζακια, καλτσες, σακο παραλλαγης, μακρυμανικα, πατους κ.ο.κ. Αυτα θελω να παραγγειλω. Πάρτα από οπουδήποτε, δεν είναι ανάγκη να είναι σε κατάστημα με στρατιωτικά είδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Riskee Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Απαλλαγη επιτοπου δεν δινουν. Μονο σε κατι παρα πολυ σοβαρο. Απλα θα περνας επιτροπες ανα 6μηνες ή 1 χρονο μεχρι να φτασεις τα 2 χρονια οπου και παιρνεις απαλλαγη (Ι5). Για να πάρω απαλλαγή χρειάζομαι χαρτί γιατρού ή μπορώ να τη ζητήσω ας πουμε? Επιπλέον ποιά είναι η διαδικασία του να περάσεις επιτροπή? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από Riskee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Riskee είπε Για να πάρω απαλλαγή χρειάζομαι χαρτί γιατρού ή μπορώ να τη ζητήσω ας πουμε? Αν ήταν έτσι όλοι θα ζήταγαν απαλλαγή. Προφανώς και χρειάζεσαι γνωμάτευση από γιατρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 56 λεπτά πριν, Riskee είπε Για να πάρω απαλλαγή χρειάζομαι χαρτί γιατρού ή μπορώ να τη ζητήσω ας πουμε? Επιπλέον ποιά είναι η διαδικασία του να περάσεις επιτροπή? Απαλλαγη ετσι δεν παιρνεις. Εκτος και εχεις χοντρο βυσμα. Η διαδικασια ειναι οτι περνας επιτροπη, η οποια σου δινει 6μηνη ή 1 χρονο αναβολη. Αυτο συνεχιζετε μεχρι να συμπληρωθουν 2 χρονια. (4 εξαμηνες απαλλαγες, 2 εξαμηνες και 1 χρονου, 2 απαλλαγες 1 χρονου). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Riskee Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Απαλλαγη ετσι δεν παιρνεις. Εκτος και εχεις χοντρο βυσμα. Η διαδικασια ειναι οτι περνας επιτροπη, η οποια σου δινει 6μηνη ή 1 χρονο αναβολη. Αυτο συνεχιζετε μεχρι να συμπληρωθουν 2 χρονια. (4 εξαμηνες απαλλαγες, 2 εξαμηνες και 1 χρονου, 2 απαλλαγες 1 χρονου). Χοντρό βύσμα? Δεν έχω ακουσεί ποτέ από κάποιον να προσπαθήσει για Ι5 και να μην το πάρει. Οι περισσότεροι είτε που βαριούνται είτε που δεν το ψάχνουν αρκετά. Στη τελική αν τους παω χαρτί γιατρού με ψευδή διάγνωση(κάτι που να δικαιολογεί την αναβολή προφανώς) θα το αγνοήσουν και θα μου πουν ελα να κάνεις τη θητεία σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Απαλλαγη ετσι δεν παιρνεις. Εκτος και εχεις χοντρο βυσμα. Σιγα τα αυγα, γεναρη του 17 φιλος ειχε μπει με την εσσο του Νοεμβριου και επειδή δεν την παλευε τους ειπε για οικονομικα προβλήματα στο σπιτι και κλαφτηκε με τετοια και του δωσαν 6 μηνες αναβολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, Riskee είπε Χοντρό βύσμα? Δεν έχω ακουσεί ποτέ από κάποιον να προσπαθήσει για Ι5 και να μην το πάρει. Οι περισσότεροι είτε που βαριούνται είτε που δεν το ψάχνουν αρκετά. Στη τελική αν τους παω χαρτί γιατρού με ψευδή διάγνωση(κάτι που να δικαιολογεί την αναβολή προφανώς) θα το αγνοήσουν και θα μου πουν ελα να κάνεις τη θητεία σου? Για αναβολή εντάξει είναι,για απαλλαγή όμως δύσκολα..θα πρέπει να παρουσιάζεις κάθε φορά γνωματεύσεις γιατρού που θα αναφέρει και την φαρμακευτική αγωγή που υποτίθεται παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, Riskee είπε Χοντρό βύσμα? Δεν έχω ακουσεί ποτέ από κάποιον να προσπαθήσει για Ι5 και να μην το πάρει. Οι περισσότεροι είτε που βαριούνται είτε που δεν το ψάχνουν αρκετά. Στη τελική αν τους παω χαρτί γιατρού με ψευδή διάγνωση(κάτι που να δικαιολογεί την αναβολή προφανώς) θα το αγνοήσουν και θα μου πουν ελα να κάνεις τη θητεία σου? Μπορούν να σε περάσουν από εξετάσεις με δικούς τους γιατρούς και να κριθείς μειωμένης μεν ικανότητας, αλλά όχι i5. Αυτό που νομίζετε ότι θα πάτε, θα κλαφτείτε λίγο και θα σας αφήσουν να γυρίσετε σπιτάκι σας δεν παίζει. Και βέβαια σε περίπτωση επιστράτευσης τα απολυτήρια μειωμένης ικανότητας κάνουν μόνο για χαρτί υγείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 39 λεπτά πριν, Riskee είπε Στη τελική αν τους παω χαρτί γιατρού με ψευδή διάγνωση(κάτι που να δικαιολογεί την αναβολή προφανώς) θα το αγνοήσουν και θα μου πουν ελα να κάνεις τη θητεία σου? Μπορεις να πεις οτι εισαι αγοραφοβικος ή βαρια καταθλιψη με αυτοκτονικες τασεις και δεν γινεται να μη στη δωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Riskee Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Archilleo είπε Μπορεις να πεις οτι εισαι αγοραφοβικος ή βαρια καταθλιψη με αυτοκτονικες τασεις και δεν γινεται να μη στη δωσουν. Αυτό ακριβώς σκέφτομαι, το θεωρώ λίγο ακραίο να μην μου τη δώσουν ετσι... απλα θα πρεπει να το κανω 2,3 φορές για να πάρω την απαλλαγή Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από Riskee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, Riskee είπε Αυτό ακριβώς σκέφτομαι, το θεωρώ λίγο ακραίο να μην μου τη δώσουν ετσι... απλα θα πρεπει να το κανω 2,3 φορές για να πάρω την απαλλαγή Οπως ειπαν και πιο πανω, σου δινουν αναβολη για 1-2 χρονια και μετα πας για απαλλαγη, εαν ισχυριστεις οτι το περνας ακομα ή μπορει και απευθειας να στη δωσουν. Δεν γνωριζω καλα. Εγω ειμαι με κρισεις πανικου, καταθλιψη κτλ, αλλα θελω να δοκιμασω να κανω τη θητεια μου κανονικα. Ισως να ειναι και μια προκληση αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις