Archilleo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Τελικα παιδια ποτε μπαινει η νεα ΕΣΣΟ ? Σε 10 μερες... κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 το εγκαλητηριο τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, jimis98 είπε το εγκαλητηριο τι είναι? Κάτι σαν κλήση σε απολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Οποιος ειναι να παρουσιαστει Λιτοχωρο ΤΘ, ας στειλει... Αν ειναι σε 20 μερες, καλα θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitsal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Archilleo είπε Νομιζω οτι με καλεσαν να παρουσιαστω στο στρατοπεδο Μπαλανικα συο Λιτοχωρο (ΤΘ). Ξερει κανεις τι παιζει εκει; Αυριο-μεθαυριο θα μαθω στα σιγουρα. μπορείς να δεις το που και το πότε παρουσιάζεσαι εδώ: https://katataxi.army.gr/el/anazitisi δεν χρειάζεται να περιμένεις το χαρτί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Archilleo είπε Ξερει κανεις απο που ψωνιζω στρατιωτικα ρουχα και ειδη ονλαιν (φθηνα και ποιοτικα); Εδω στην πολη μου δεν υπαρχει μαγαζι. Σου δίνει ο στρατός ρούχα, ποιος ο λόγος να αγοράσεις δικά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, elorant είπε Σου δίνει ο στρατός ρούχα, ποιος ο λόγος να αγοράσεις δικά σου; Οχι ολα τα ρουχα. Εξτρα μπλουζακια, καλτσες, σακο παραλλαγης, μακρυμανικα, πατους κ.ο.κ. Αυτα θελω να παραγγειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, elorant είπε Σου δίνει ο στρατός ρούχα, ποιος ο λόγος να αγοράσεις δικά σου; Ναι 3 φανελακια, 1 εσωρουχο, 1 αμανικο κτλ κτλ. Στην δικια μου ΕΣΣΟ (Β 2019) εδωσαν και 2 παραλλαγες αντι για 3. Δεν φτανουν για κανεναν λογο αυτα που δινουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weniko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Πάρτε ρούχα στρατιωτικα γτ κάνει πολύ ζέστη επιπλέον μπλούζες και κάλτσες. Και να τα πλένετε συχνά γιατί θα ξεμείνετε από ρούχα. Τώρα για αρχή μην πάρετε πολλά πολιτικά ρούχα γτ 18 μερες θα κάτσετε και μετά θα σας δώσουν 8 μέρες άδεια ορκομωσιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Kercyn είπε Κάτι σαν κλήση σε απολογία. πειθαρχικο?και τι καμπανα τρως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, george_rt είπε Ωραία, ευχαριστώ πολύ! Και κάτι ακόμα: Με βγάζει έρευνας πληροφορικής και μου λέει να στείλω κάτι έγγραφα μέσω email. Αυτά δε θα τους τα δείξω εκεί όταν πάω; Να τα στείλω και με email ή δεν παίζει να τα δουν καν στο email και δεν υπάρχει νόημα; Δεν χάνεις κάτι να τα στείλεις, αλλά σίγουρα να τα έχεις μαζί σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Πάρτε ρούχα, αλλά μην πάρετε πολλά. Ακόμα φοράω τα φανελάκια και τις μπλούζες που είχα πάρει, τσάμπα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, valkon είπε Πάρτε ρούχα, αλλά μην πάρετε πολλά. Ακόμα φοράω τα φανελάκια και τις μπλούζες που είχα πάρει, τσάμπα λεφτά. Εσύ τυχερός είσαι :Ρ Εμένα που δεν μου κάνουν πια? χαχαχαχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση και από εμένα. εχω εγκριθεί για ταμείο ανεργίας με τελευταία δόση 12/12/2019 και δώρο Χριστουγέννων. σκέφτομαι να φύγω φαντάρος Νοέμβριο. Η τελευταία παρουσίαση μου στον ΟΑΕΔ πρέπει να γίνει 12/11/2019 έως 11/12. προφανως και αν πρέπει να παρουσιαστώ πριν τις 12/11 θα χάσω την ταυτότητα και δεν θα μπορώ να πάω στον ΟΑΕΔ. Υπαρχει κάποια λύση να μην χάσω το ταμείο και δώρο Χριστουγέννων? ευχαριστω Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από podarilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Riskee Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, έσπασα την αναβολή τώρα Ιούνιο που είχα κανονικά μέχρι το 2021 λόγω πρώτου πτυχίου. Επιπλέον, με την διακοπή αναβολής έκανα αίτηση αλλαγής σώματος για Πολεμική Αεροπορία. Σε περίπτωση που αλλάξω σώμα απο στρατό Ξηράς σε Πολεμική Αεροπορία, τότε μπάινω είτε στην ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου ή του Νοεμβρίου. Εάν δεν αλλάξω τότε κανονικά μπάινω στην ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Ο εργοδότης μου ζήτησε εάν μπορώ να παραμείνω για 2 χρόνια επιπλέον επειδή προέκυψαν έργα και η παραμονή μου είναι σημαντική για την εταιρεία. Γιαυτό το λόγο συζητήσαμε κατά πόσο θα ήταν δυνατό να πάρω 2η αναβολή εάν γραφτώ σε ένα μεταπτυχιακό. Ωστόσο δεν ξέρω καν εάν προλαβαίνω να κάνω κάτι τέτοιο σε περίπτωση που μπω Σεπτέμβρη. Επιπλέον σκέφτομαι εαν γίνεται να πάρω απαλλαγή. Μπορείτε να βοηθήσετε? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από Riskee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις