sakura22 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Νομίζω πλέον συνήθως γράφει εκτός από που παρουσιάζονται και την μονάδα που θα πάνε (ας δουν στο site της στρατολογίας).
JohnJohn46 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κι ευχομαι καλη θητεια σε οσους μπαινουν τωρα και μετα φυσικα !
chrisxpap Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, aregli92 είπε Παιδιά καλησπέρα, είμαι εδώ και μια βδομάδα ΕΛΔΥΚ αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος δε μπορώ να προσαρμοστώ και μου λείπει η χώρα μου οι δικοί μου κλπ, σχεδόν μετανιώνω που ήρθα,θα ήθελα να ζητήσω επαναπατρισμό, άκουσα ότι δίνουν σχετικά εύκολα όπως ενα παιδί τις προάλλες που από τη πρώτη μέρα ζήτησε, επικαλέστηκε ασθένεια της μητέρας του και τον πήγαν κοντά στο τόπο κατοικίας. Πιστεύετε τι πιθανότητες έχω να επαναπατριστω και κυρίως πόσο κοντά στον τόπο μου θα είμαι? γνωρίζω ότι περνάω αναγκαστικά παραμεθόριο Για να σε διώξουν από κυπρο εφόσον έκατσες πρέπει πρώτα να σε βγάλουν με ι3. Το πιο πιθανό είναι ψυχολογικό οπότε θα σε στείλουν στο γιατρό 2 3 φορές κ μετά με το επόμενο C θα σε γυρίσουν πίσω. Οπότε υπολόγισε μπορεί να πάρει μεχρ και 1 μήνα. Από Αθήνα θα σε πάνε Θήβα για 1 με 2 εβδομάδες μέχρι να έρθει η μετάθεση και μετά θα σε στείλουν το πιο πιθανό σε νησί, στην καλύτερη Έβρο για αρκετό καιρό. Θα σου πρότεινα κ εγώ να κάνεις υπομονή. Θα έχεις κ περισσότερες άδειες, 1 δωρεάν εισητηριο, λεφτά, τσιγάρα, καλύτερες εγκατάστασεις κτλ. 1
basilis222 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, Steftson είπε Εχουν βγει ηδη φιλε μου εδώ και αρκετό καιρό. Εμένα με είχαν ενημερώσει όταν έφτασα για να κάνω ΣΠΕΝ, δηλαδή έχει περίπου 1 μήνα, ότι μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευση γυρίζω σπίτι μου. Τα χαρτιά μου τα είχα κάνει από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην μονάδα στα ΣΥΠΟ. Γυρισα εχθες σπίτι μου. Παίζει ρόλο σίγουρα πότε κατέθεσες τα χαρτιά σου. Εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου μια βδομάδα μετά που μπήκα στα ΣΥΠΟ, με πήραν ΕΛΔΥΚ και Έχω ξεμείνει στη Κύπρο. Μην ρωτήσεις πως κατέληξα ΕΛΔΥΚ αυτοί μας ενημερώσαν λάθος.
george_rt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα, Είναι να καταταγώ σε κάποιες μέρες με την ΕΣΣΟ του Ιουλίου και έβαλα τα στοιχεία μου στο katataxi.army.gr και μου έβγαλε σαν ΣΥΠΟ το Λιτόχωρο και σαν μονάδα τοποθέτησης το 592 που είναι πάλι στο ίδιο στρατόπεδο. Αυτό σημαίνει ότι και μετά την εκπαίδευση θα παραμείνω στο Λιτόχωρο για το υπόλοιπο της θητείας μου;(μέχρι φυσικά να πάρω κάποια μετάθεση αν πάρω). Ή απλά σημαίνει ότι θα κάνω την εκπαίδευση μου εκεί και μετά δεν ξέρουμε; Έχω μπερδευτεί με το καινούργιο σύστημα και θα ήθελα αν γίνεται κάποιος να μου εξηγήσει.
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, george_rt είπε Καλησπέρα στην παρέα, Είναι να καταταγώ σε κάποιες μέρες με την ΕΣΣΟ του Ιουλίου και έβαλα τα στοιχεία μου στο katataxi.army.gr και μου έβγαλε σαν ΣΥΠΟ το Λιτόχωρο και σαν μονάδα τοποθέτησης το 592 που είναι πάλι στο ίδιο στρατόπεδο. Αυτό σημαίνει ότι και μετά την εκπαίδευση θα παραμείνω στο Λιτόχωρο για το υπόλοιπο της θητείας μου;(μέχρι φυσικά να πάρω κάποια μετάθεση αν πάρω). Ή απλά σημαίνει ότι θα κάνω την εκπαίδευση μου εκεί και μετά δεν ξέρουμε; Έχω μπερδευτεί με το καινούργιο σύστημα και θα ήθελα αν γίνεται κάποιος να μου εξηγήσει. 99% θα παραμείνεις στη 592 και μετά τα συπο.
dimitsal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, KOSKERPOLE είπε Χαιρετε,μολις μου εστειλαν μυνημα απο στρατολογια οτι το χαρτι καταξης εχει ερθει στο αστυνομικο τμημα και πρεπει να παω με την ταυτοτητα μου να το παρω.Εχω μια ερωτηση αν δεν παω να το παρω μεσα στις επομενες ημερες το στελνουν με ταχυδρομειο στην περιοχη μου? Και μια αλλη ερωτηση γιατι τοσο νωρις ηρθε το χαρτι? Απο οτι ξερω αυτα ερχονται και λιγο αργα απο το την συνηθισμενο? Εχει ερθει και σε αλλους τοσο νωρις? Ευχαριστώ να λες που ήρθε νωρίς, εμείς ακόμα περιμένουμε να έρθει για να τελειώνουμε με την ακτινογραφία!
jimis98 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 http://diktiospartakos.blogspot.com/2019/06/625.html
antoniomp4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, KOSKERPOLE είπε Χαιρετε,μολις μου εστειλαν μυνημα απο στρατολογια οτι το χαρτι καταξης εχει ερθει στο αστυνομικο τμημα και πρεπει να παω με την ταυτοτητα μου να το παρω.Εχω μια ερωτηση αν δεν παω να το παρω μεσα στις επομενες ημερες το στελνουν με ταχυδρομειο στην περιοχη μου? Και μια αλλη ερωτηση γιατι τοσο νωρις ηρθε το χαρτι? Απο οτι ξερω αυτα ερχονται και λιγο αργα απο το την συνηθισμενο? Εχει ερθει και σε αλλους τοσο νωρις? ήρθε κανονικά και σε εμένα φίλε. τώρα νομίζω αν δεν πας να το πάρεις στο φέρνουν από το σπίτι αλλά δεν είμαι και σίγουρος. 59 λεπτά πριν, KOSKERPOLE είπε ακτινογραφια πως κανεις.Θα παω πχ στο νοσοκομειο και θα πω θελω να βγαλω ακτινογραφια για τον στρατο?Θα πρεπει να δειξω καποιο χαρτι ,ταυτοτητα? Θέλεις ακτινογραφία από νοσοκομειο με φωτογραφία και σφραγίδα. Μπορεί να χρειαστείς το χαρτί κατάταξης 1
Archilleo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KOSKERPOLE είπε Και μια αλλη ερωτηση γιατι τοσο νωρις ηρθε το χαρτι? Απο οτι ξερω αυτα ερχονται και λιγο αργα απο το την συνηθισμενο? Εχει ερθει και σε αλλους τοσο νωρις? Και εμενα μου ηρθε μειλ, δικε μου! Λογικα αν δεν πας, στο στειλουν αυτοι σπιτι με ταχυδρομειο. Δεν ξερω αν εξαρταται και απο το μερος που ζεις... Ξερει κανεις απο που ψωνιζω στρατιωτικα ρουχα και ειδη ονλαιν (φθηνα και ποιοτικα); Εδω στην πολη μου δεν υπαρχει μαγαζι. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Archilleo
george_rt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε 99% θα παραμείνεις στη 592 και μετά τα συπο. Ωραία, ευχαριστώ πολύ! Και κάτι ακόμα: Με βγάζει έρευνας πληροφορικής και μου λέει να στείλω κάτι έγγραφα μέσω email. Αυτά δε θα τους τα δείξω εκεί όταν πάω; Να τα στείλω και με email ή δεν παίζει να τα δουν καν στο email και δεν υπάρχει νόημα;
Archilleo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι με καλεσαν να παρουσιαστω στο στρατοπεδο Μπαλανικα συο Λιτοχωρο (ΤΘ). Ξερει κανεις τι παιζει εκει; Αυριο-μεθαυριο θα μαθω στα σιγουρα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Archilleo
salonika91 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 25/6/2019 στις 6:38 ΜΜ, aregli92 είπε Παιδιά καλησπέρα, είμαι εδώ και μια βδομάδα ΕΛΔΥΚ αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος δε μπορώ να προσαρμοστώ και μου λείπει η χώρα μου οι δικοί μου κλπ, σχεδόν μετανιώνω που ήρθα,θα ήθελα να ζητήσω επαναπατρισμό, άκουσα ότι δίνουν σχετικά εύκολα όπως ενα παιδί τις προάλλες που από τη πρώτη μέρα ζήτησε, επικαλέστηκε ασθένεια της μητέρας του και τον πήγαν κοντά στο τόπο κατοικίας. Πιστεύετε τι πιθανότητες έχω να επαναπατριστω και κυρίως πόσο κοντά στον τόπο μου θα είμαι? γνωρίζω ότι περνάω αναγκαστικά παραμεθόριο αν ζητήσεις επαναπατρισμο φευγεις. σε νιώθω στην αρχη ηταν και για μενα λιγο περιεργα
dionisis1925 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 25/6/2019 στις 6:38 ΜΜ, aregli92 είπε Παιδιά καλησπέρα, είμαι εδώ και μια βδομάδα ΕΛΔΥΚ αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος δε μπορώ να προσαρμοστώ και μου λείπει η χώρα μου οι δικοί μου κλπ, σχεδόν μετανιώνω που ήρθα,θα ήθελα να ζητήσω επαναπατρισμό, άκουσα ότι δίνουν σχετικά εύκολα όπως ενα παιδί τις προάλλες που από τη πρώτη μέρα ζήτησε, επικαλέστηκε ασθένεια της μητέρας του και τον πήγαν κοντά στο τόπο κατοικίας. Πιστεύετε τι πιθανότητες έχω να επαναπατριστω και κυρίως πόσο κοντά στον τόπο μου θα είμαι? γνωρίζω ότι περνάω αναγκαστικά παραμεθόριο Κάνε υπομονή..Κύπρος καλοκαίρι..δεν θέλεις κάτι άλλο..εδώ θα σε φέρουν πχ στον Έβρο και πίστεψε με δεν το θέλεις σε όλες τις μονάδες στην αρχή δύσκολα είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις