Neoss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, engfirm17 είπε Εγώ θα πάρω στην αρχή μια μπακατελα νοκια που έχω των 20 ευρώ έτσι για τα τυπικά, και στην πρώτη έξοδο μου πάνε θα πάρω το κανονικό. Εντάξει. Αυτό γίνεται μόνο αν μένεις κάπου κοντά ή το έχεις αφήσει σε κάποιον που μένει κοντά στο στρατόπεδο. Γιατί σε κάτι λίγες ώρες εξόδου το απόγευμα λίγο δύσκολο να πήγαινα πχ στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Οπότε μόνο στην άδεια μετά τον όρκο. 2 ώρες πριν, salonika91 είπε Παιδια ολοι εχουν κινητα με καμερα... Σχετικό αυτό, ο καθένας με βάση τις εμπειρίες του. Σκέφτηκα όπως σκέφτηκα λόγω του ότι υπάρχουν και άτομα που τους το πήρανε ή σπάσανε την κάμερα. Όπως και άτομα που μια χαρά το πέρασαν το κανονικό τους κινητό. Θέμα τύχης απ ότι κατάλαβα οπότε ας μην ρισκάρουμε μιας και δεν υπαρχει η δυνατοτητα επισκεπτηριου κτλπ...έχω και μια γκαντεμιά γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, Neoss είπε Τι 1η ως 4η εβδομαδα? Αφού εφόσον παρουσιαστείς στο ΣΥΠΟ, μετά από δύο εβδομάδες ορκίζεσαι, ισως ηταν ετσι επι εποχών ΚΕΝ?. Ετσι θυμαμαι φετος απο 2-3 γνωστούς, με τις δυο σειρές που μπηκαν ηδη. Οπως το πιασει το σιτε ειναι. Αυριο μπορει να στα γράφει όλα κανονικά. Αν δεν επειγει, δοκιμασε τις επομενες μερες μερικές φορές πάλι. Αν επείγει το θέμα σου ή εξακολουθει ναναι κενά τα πεδία παρε τηλέφωνο στη Στρατολογια ή στείλε email ξερω γω εκεί. Το αναλυσαμε αυτο το θεμα. Τα εχουν κανει μπαχαλο. 3-4 φορές βγαλαν ανακοινωση. πρωτα ηταν για μεσα αυγουστου κ μετα, επειτα τελη ιουλιου, επειτα είτε τελη ιουλου ειτε αρχες αυγουστου και εντελως ξαφνικα βγαζουν αποφαση για μέσα Ιουλίου. Σβηνουν την αποφαση, την βγαζουν μετα απο 2-3 μερες παλι και παραμένει ίδια. 16 Ιουλίου παρουσιάζομαι. Οπότε απ ότι φαίνεται αυτο παραμενει. Τωρα αν πανε και το αλλαξουν ξαφνικα σε κανα 10ημερο παλι, ε θαναι για φτυσιμο (κυριολεκτικα). Δεν νομιζω ναναι τοσο ανοργανωτοι πια. Η ΕΣΣΟ ας λεγεται Αυγουστου κανονικα, δεν τηρουν γενικά ολο το 2019 το χρονοδιαγραμμα τους γιατι πηραν την χαζη αποφαση να μειωσουν τις ΕΣΣΟ και ξεμενουν απο ανδρες ετσι διαρκώς τωρα (λες και δεν ήταν προβλεψιμο αυτο). Κριμα μονο για οσους δουλευαν ως τελη ιουλιου ή ειχαν πληρωσει εισιτηριο για τελη ιουλιου και τωρα βρεθηκαν στον άερα. Ειναι σιγουρο παντως, εχει βγαλει και το ΓΕΣ Δελτιο Τυπου οτι ειναι μεσα Ιουλιου. Το οτι εχουν smpartphones οι μονιμοι, εχουν. Αυτο που λες ομως δεν ειναι ο κανονας απαραιτητα. Απ οτι καταλαβα σε καθε μερος/σειρά ειναι διαφορετικά. Ξερω ατομα που τους ειπαν ξερουμε τι εχετε απλα μη τα χρησιμοποιειτε φανερά και μην τραβατε φωτος αλλά και ατομα οπου ηταν πολυ αυστηρα και κατασχεζανε αβέρτα κινητά ή σου καναν πολυ θεμα οταν τους λεγανε δεν εχω κινητο μαζι μου καθως δεν σε πιστευανε. Εγω προσωπικα λεω να παρω κανα κινητο 25-30 ευρω το πολυ για την περιοδο μεχρι την ορκομωσια. Τωρα να παρουσιασω ενα αλλο πιο φθηνο ακομα και ναχω το κανονικο μου στην τσεπη, δεν ξερω αν το καραφερω, ειναι και καλοκαιρι και οπου και να το εχω (μαζι με τπτ φορτιστη) θα φαινεται πανω μου. Και επειδη παω 700 κ βαλε χλμ μακρυα, δεν γινεται κανεις σε επισκεπτηριο να μου το εφερνε κρυφα. Σπασιμο καμερας ή κατασχεση κ τετοια ειναι λιγο περιπετεις και δεν θελω. Αλήθεια, αν και κοιταξα λιγο στο ιντερνετ, εχετε να προτεινετε κανενα κινητο χωρις καμερα αλλά ναναι και ικανό για ιντερνετ κ μουσικη? Καλοκαίρι χειμώνα με ίδια ρούχα είσαι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μαγκες μου καλησπερα. Μια ερωτηση η οποια δεν αφορα θητεια κλπ στρατολογικα. Σε περιπτωση γενικης επιστρατευσης εγω που ειμαι Ι3 αοπλο τι ακριβως θα κανω εκει που θα παω?? Πχ το φυλλο πορειας λεει 41 ΜΕ Αλεξανδρουπολη. Ας πουμε οτι γινεται ενα πατατρακ, σηκωνομαι παω αλεξ/πολη. Σε τι ακριβως χρησιμευω εγω που ειμαι αοπλος. Να τονισω οτι κατα την καταταξη Ι1 φουλ ημουν, απλα απο δικες μου χαζομαρες με ΔΕΑ κλπ με εβγαλαν Ι3. Δεν εχω δηλαδη καποιο προβλημα υγειας, ψυχολογικα κλπ. Εχω κανει και μια γενικη εκπαιδευση στο κεντρο ( οχι ΣΠΕΝ ) πανω σε οπλα, καθως και μια βολη ( ειχα βαλει και 4 βολες μεσα!) Υπαρχει περιπτωση να μου πουν, "μια χαρα εισαι τουμπανιαρης, παρε g3 και τραβα στο μ113"?? Ξαναλεω δεν προεξοφλω καταστασεις, ρωταω για να εχω μια μικρη ιδεα σχετικα με το τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εσύ τι πιστεύεις, στα πατατράκ δε χρειάζονται άτομα στα μετόπισθεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniomp4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδία. Μπαίνω τώρα στο 595 Α/Μ στην Νέα Σάντα. Ξέρει κανένας τι παίζει εκεί με κινητά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1703 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, antoniomp4 είπε Καλησπέρα παιδία. Μπαίνω τώρα στο 595 Α/Μ στην Νέα Σάντα. Ξέρει κανένας τι παίζει εκεί με κινητά? Τα ελέγχουν αυστηρά αλλά την πρώτη Παρασκευή τα δίνουν. Τουλάχιστον έτσι έκαναν τον Νοέμβριο που μπήκα. Μπορείς βέβαια να το κρύψεις πάνω σου και να μη στο βρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Εσύ τι πιστεύεις, στα πατατράκ δε χρειάζονται άτομα στα μετόπισθεν; Δεν εχω ιδεα τι κανουν. Για αυτο ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, chrisxpap είπε Καλοκαίρι χειμώνα με ίδια ρούχα είσαι 😛 Ε τώρα να κυκλοφορεί άτομο με τίποτα χοντρά ρούχα Ιούλιο δεν έχω δει. Ούτε καν Βορειοευρωπαίο τουρίστα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitsal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, george1703 είπε Τα ελέγχουν αυστηρά αλλά την πρώτη Παρασκευή τα δίνουν. Τουλάχιστον έτσι έκαναν τον Νοέμβριο που μπήκα. Μπορείς βέβαια να το κρύψεις πάνω σου και να μη στο βρουν Καμία περαιτέρω πληροφορία για το 595; Κάτι που θα πρέπει να ξέρουμε πριν πάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antoniomp4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι ακόμα. Ισχύει ότι τις Κυριακές πριν την ορκωμοσία υπάρχει επισκεπτήριο? Αναφέρομαι αν παίζει ρόλο στο 595 στην Νέα Σάντα Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από antoniomp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
/Wandering Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Guys, όποιος γνωρίζει μετά την Βασική Εκπαίδευση & Ορκομωσία πόσες μέρες άδεια περίπου πέρνεις ; (Γιατί διάβασα 4 και έχω φρικάρει λίγο, μερικοί μιλάνε και για 10 όμως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 μέρες παίρνουμε φίλε, νομίζω 2-12/8 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από engfirm17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, /Wandering είπε Guys, όποιος γνωρίζει μετά την Βασική Εκπαίδευση & Ορκομωσία πόσες μέρες άδεια περίπου πέρνεις ; (Γιατί διάβασα 4 και έχω φρικάρει λίγο, μερικοί μιλάνε και για 10 όμως). 4 είναι επίσημα. Τοσες προβλεπει ο Νομος/κανονισμος whatever. Τις υπολοιπες τις δινει το ΓΕΣ παντα ετσι κατι σαν δωρο, τιμητικες, αγραφες πες το οπως θες οποτε βγαινει συνηθως 10ημερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εμείς το 1989 πέρναμε από τα 3 το μακρύτερο...4 μέρες το πολύ άδεια ορκωμοσίας, μετά από 34 μέρες βασική εκπαίδευση, και μετά σουτ και γκολ στη Λέσβο και στη Λήμνο επί 21 μήνες 😂 (είχα παρουσιαστεί Θήβα Πυροβολικό) Ο μεγάλος μου ο γιός παρουσιάστηκε το '16 στο Μεγάλο Πεύκο στις Καταδρομές, πήρε 10 μέρες άδεια ορκωμοσίας. Ο μικρός μου, παρουσιάστηκε στην Χίο το Μάϊο του '18 και πήρε και αυτός 10 μέρες άδεια ορκωμοσίας, μαζί με την άδεια του είχαν δώσει και το φύλλο πορείας για την επόμενη μονάδα που ήταν η Σχολή Πυροβολικού (ήταν ΥΕΑ) και μετά Λήμνο και αυτός μέχρι το τέλος της θητείας του αφού είχε δηλώσει αμετάθετο. Ελπίζω να βοήθησα περί των αδειών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος ήμασταν η τελευταία σειρά που πήραμε 4 μέρες άδεια ορκωμοσίας, η επόμενη πήρανε 10 μέρες γιατί έπεσε ένα ελικόπτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις