Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο νομιζω εγινε γιατι ο στρατος αλλαξε απο 6 σε 4 εσσο φετος και γινεται για να κλεισουν τρυπες, μονο για φετος. Το ναυτικο παντα 4ς ηταν.

ξαναεντιτ https://www.news.gr/ellada/article/1776692/giati-tha-klithi-noritera-i-g-esso-ton-stratefsimon-tou-2019.html

Επεξ/σία από fredd0
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα ομάδα, έχω αναβολή μέχρι το 21 λόγο σπουδών, μπαίνω στην στρατολογία για να δω κάτι που ήθελα, και λέω δεν βλέπω και αυτό... μήπως έγινε λάθος στο σύστημα και δεν μου εμφανίζει?

Screenshot_66.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αναβολη σπουδων κανονικα είναι μεχρι το 27ο ετος σου...γιατι να εχεις μεχρι το 21? Ας με διορθωσει καποιος αν λεω πατατες...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

η αναβολη σπουδων κανονικα είναι μεχρι το 27ο ετος σου...γιατι να εχεις μεχρι το 21? Ας με διορθωσει καποιος αν λεω πατατες...

Ναι σωστά  τα λές όμωςη πρώτη που έκανα είναι μέχρι το 21..

9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

η οποια τι είδους αναβολη είναι? Δεν είναι για σπουδες?

Για σπουδές είναι, τώρα δεν μου εμφανίζει όμως καταληκτική ημερομηνία λήξης της αναβολής.

6 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Για σπουδές είναι, τώρα δεν μου εμφανίζει όμως καταληκτική ημερομηνία λήξης της αναβολής.

Πάρε τηλ στα στρατολογικά για να είσαι σίγουρος.Επισης αν δεν κάνω λάθος νομίζω υπάρχει και το κατάταξη αρμυ που βάζεις επίθετο και ασμ και σε βγάζει τα στοιχεία σου και πληροφορίες για το πότε παρουσιάζεσαι πχ αλλά και αλλά.Δεν γνωρίζω δυστυχώς την διαφορά των 2 site ας το πούμε και υπάρχει και τι σώμα κατάταξης έχεις επιλεξει?ρίξε και μια ματιά στο καταξυ αρμυ μπας και σε εμφανίσει τίποτα εκεί(πράγμα που δεν νομιζω)αλλιώς πάρε τα στρατολογικά τηλ και θα μάθεις.

8 λεπτά πριν, Mikrospolios είπε

Πάρε τηλ στα στρατολογικά για να είσαι σίγουρος.Επισης αν δεν κάνω λάθος νομίζω υπάρχει και το κατάταξη αρμυ που βάζεις επίθετο και ασμ και σε βγάζει τα στοιχεία σου και πληροφορίες για το πότε παρουσιάζεσαι πχ αλλά και αλλά.Δεν γνωρίζω δυστυχώς την διαφορά των 2 site ας το πούμε και υπάρχει και τι σώμα κατάταξης έχεις επιλεξει?ρίξε και μια ματιά στο καταξυ αρμυ μπας και σε εμφανίσει τίποτα εκεί(πράγμα που δεν νομιζω)αλλιώς πάρε τα στρατολογικά τηλ και θα μάθεις.

Αυτό θα κάνω, ειδικές δυνάμης έχω επιλέξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες,σόρρυ που ξαναρωτάω αλλά η Βασική Εκπαίδευση είναι ίδια για όλους? 

(π.χ , Αυτοί που είναι Διαβιβάσεις θα κάνουν ότι κάνουν και αυτοί που είναι τεθωρακισμένα?) 

Η κάθε ειδικότητα κάνει τα δικά της?

Ps.Σόρρυ αν ρωτάω μ@λ@κίες! Thanks for your time 😉

Επεξ/σία από /Wandering

2 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Καλησπέρα ομάδα, έχω αναβολή μέχρι το 21 λόγο σπουδών, μπαίνω στην στρατολογία για να δω κάτι που ήθελα, και λέω δεν βλέπω και αυτό... μήπως έγινε λάθος στο σύστημα και δεν μου εμφανίζει?

Screenshot_66.png

Είναι λίγο με τις μέρες του το site.Εγώ θυμάμαι άλλοτε μου έβγαζε κανονικά τα στοιχεία άλλοτε δεν με έβρισκε κ.α.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι επικοινωνήσεις με την στρατολογία σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, /Wandering είπε

Παίδες,σόρρυ που ξαναρωτάω αλλά η Βασική Εκπαίδευση είναι ίδια για όλους? 

(π.χ , Αυτοί που είναι Διαβιβάσεις θα κάνουν ότι κάνουν και αυτοί που είναι τεθωρακισμένα?) 

Η κάθε ειδικότητα κάνει τα δικά της?

Ps.Σόρρυ αν ρωτάω μ@λ@κίες! Thanks for your time 😉

η Βασικη (1η βδομαδα) και η εκπαιδευση μαχητη (2η-4η βδομαδα) ειναι ιδια για ολους, αντε αν εχεις δηλωσει ΛΟΚ/Αλεξιπτωτα και εισαι Πευκο να εχει λιγο παραπανω γυμναστικη. Μετα (αφου ορκιστεις) γυρνας απο αδεια περνας 3 βδομαδες ΣΠΕΝ στη Μοναδα και μετα (χοντρικα 2 μηνες αφου παρουσιαστεις) ξεκινας  Εκπαιδευση Ειδικοτητας που ειναι ουσιαστικα η πρωτη "ειδικη" εκπαιδευση.

Επεξ/σία από fredd0

2 ώρες πριν, fredd0 είπε

η Βασικη (1η βδομαδα) και η εκπαιδευση μαχητη (2η-4η βδομαδα) ειναι ιδια για ολους, αντε αν εχεις δηλωσει ΛΟΚ/Αλεξιπτωτα και εισαι Πευκο να εχει λιγο παραπανω γυμναστικη. Μετα (αφου ορκιστεις) γυρνας απο αδεια περνας 3 βδομαδες ΣΠΕΝ στη Μοναδα και μετα (χοντρικα 2 μηνες αφου παρουσιαστεις) ξεκινας  Εκπαιδευση Ειδικοτητας που ειναι ουσιαστικα η πρωτη "ειδικη" εκπαιδευση.

Τι 1η ως 4η εβδομαδα? Αφού εφόσον παρουσιαστείς στο ΣΥΠΟ, μετά από δύο εβδομάδες ορκίζεσαι, ισως ηταν ετσι επι εποχών ΚΕΝ?. Ετσι θυμαμαι φετος απο 2-3 γνωστούς, με τις δυο σειρές που μπηκαν ηδη.

5 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Ναι σωστά  τα λές όμωςη πρώτη που έκανα είναι μέχρι το 21..

Οπως το πιασει το σιτε ειναι. Αυριο μπορει να στα γράφει όλα κανονικά. Αν δεν επειγει, δοκιμασε τις επομενες μερες μερικές φορές πάλι. Αν επείγει το θέμα σου ή εξακολουθει ναναι κενά τα πεδία παρε τηλέφωνο στη Στρατολογια ή στείλε email ξερω γω εκεί. 

7 ώρες πριν, christos4 είπε

και θα είναι για μέσα Ιουλίου και αυτή η ΕΣΣΟ  (έτσι μου είχαν πει πριν από καμια εβδομάδα σε τηλέφωνο στην στρατολογία αλλά δεν ήξεραν περισσότερες λεπτομέρειες) 

εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πάλι ή μας κρατάνε τις ημερομηνίες για έκπληξη τελευταίας στιγμής.. 

Το αναλυσαμε αυτο το θεμα. Τα εχουν κανει μπαχαλο. 3-4 φορές βγαλαν ανακοινωση. πρωτα ηταν για μεσα αυγουστου κ μετα, επειτα τελη ιουλιου, επειτα είτε τελη ιουλου ειτε αρχες αυγουστου και εντελως ξαφνικα βγαζουν αποφαση για μέσα Ιουλίου. Σβηνουν την αποφαση, την βγαζουν μετα απο 2-3 μερες παλι και παραμένει ίδια. 16 Ιουλίου παρουσιάζομαι. Οπότε απ ότι φαίνεται αυτο παραμενει. Τωρα αν πανε και το αλλαξουν ξαφνικα σε κανα 10ημερο παλι, ε θαναι για φτυσιμο (κυριολεκτικα). Δεν νομιζω ναναι τοσο ανοργανωτοι πια. Η ΕΣΣΟ ας λεγεται Αυγουστου κανονικα, δεν τηρουν γενικά ολο το 2019 το χρονοδιαγραμμα τους γιατι πηραν την χαζη αποφαση να μειωσουν τις ΕΣΣΟ και ξεμενουν απο ανδρες ετσι διαρκώς τωρα (λες και δεν ήταν προβλεψιμο αυτο). Κριμα μονο για οσους δουλευαν ως τελη ιουλιου ή ειχαν πληρωσει εισιτηριο για τελη ιουλιου και τωρα βρεθηκαν στον άερα. 

Ειναι σιγουρο παντως, εχει βγαλει και το ΓΕΣ Δελτιο Τυπου οτι ειναι μεσα Ιουλιου. 

Στις 18/6/2019 στις 2:18 ΠΜ, Μάκαρος είπε

Εγω οταν παρουσιαστηκα, το πρωτο πραγμα που μας ειπαν στην πυλη μετα το καλημερα ηταν "παιδια βγαλτε κανονικα τα κινητα σας, δεν εχουμε κανενα προβλημα"

Εδω βλεπεις μονιμους και κυκλοφορουν κανονικα με smartphones, σε εμας θα τα απαγορευαν ? 

Το οτι εχουν smpartphones οι μονιμοι, εχουν. Αυτο που λες ομως δεν ειναι ο κανονας απαραιτητα. Απ οτι καταλαβα σε καθε μερος/σειρά ειναι διαφορετικά. Ξερω ατομα που τους ειπαν ξερουμε τι εχετε απλα μη τα χρησιμοποιειτε φανερά και μην τραβατε φωτος αλλά και ατομα οπου ηταν πολυ αυστηρα και κατασχεζανε αβέρτα κινητά ή σου καναν πολυ θεμα οταν τους λεγανε δεν εχω κινητο μαζι μου καθως δεν σε πιστευανε. 

Εγω προσωπικα λεω να παρω κανα κινητο 25-30 ευρω το πολυ για την περιοδο μεχρι την ορκομωσια. Τωρα να παρουσιασω ενα αλλο πιο φθηνο ακομα και ναχω το κανονικο μου στην τσεπη, δεν ξερω αν το καραφερω, ειναι και καλοκαιρι και οπου και να το εχω (μαζι με τπτ φορτιστη) θα φαινεται πανω μου. Και επειδη παω 700 κ βαλε χλμ μακρυα, δεν γινεται κανεις σε επισκεπτηριο να μου το εφερνε κρυφα. Σπασιμο καμερας ή κατασχεση κ τετοια ειναι λιγο περιπετεις και δεν θελω. 

Αλήθεια, αν και κοιταξα λιγο στο ιντερνετ, εχετε να προτεινετε κανενα κινητο χωρις καμερα αλλά ναναι και ικανό για ιντερνετ κ μουσικη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...