Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρουσιάζομαι Μεγάλο Πεύκο μονάδα κεεδ/εοδ.Πως είναι τα πράγματα εκει,άκουσα ότι είναι πολύ καλό κεντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων με τάξη και καθαριότητα.Θα μείνω εκεί πιθανότατα μέχρι την όρκομωσια και μετά θα αλλάξω σε πεζικο, τεθωρακισμένα,πυροβολικό,διαβιβάσεις σκεφτομαι ανάλογα που θα με βάλουν ομως.Τι ασκήσεις θα κάνουμε μέχρι την ορκωμοσία και πόσο καιρό καθόμαστε εκει(1μηνα).

Επεξ/σία από Tertypol
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,και καλή θητεία σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν σύντομα. Επειδή παρουσιαζομαι και γώ στο Σουφλί (640 Μ/Κ ΤΠ) τον Ιούλιο έχω μία δύο απορίες.

α)Μήπως έχεις κάνεις ιδέα τι παίζει εκεί (Αν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα?)

β) Περνάς με smartphone ή θέλει κάποιου είδους μυστικότητα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.✌

Δημοσ.

Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά που παρουσιάζονται. Ούτε άγχος θέλει ούτε τίποτα, μια εμπειρία ειναι που θα περάσει. Να ήμουν πάλι 18 και ας καθόμουν δυο χρόνια φαντάρος (35 λέει το κοντέρ). 

Δημοσ.
Στις 18/6/2019 στις 10:30 ΠΜ, Tertypol είπε

Παρουσιάζομαι Μεγάλο Πεύκο μονάδα κεεδ/εοδ.Πως είναι τα πράγματα εκει,άκουσα ότι είναι πολύ καλό κεντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων με τάξη και καθαριότητα.Θα μείνω εκεί πιθανότατα μέχρι την όρκομωσια και μετά θα αλλάξω σε πεζικο, τεθωρακισμένα,πυροβολικό,διαβιβάσεις σκεφτομαι ανάλογα που θα με βάλουν ομως.Τι ασκήσεις θα κάνουμε μέχρι την ορκωμοσία και πόσο καιρό καθόμαστε εκει(1μηνα).

Ασκήσεις γυμναστικής και τέτοια δεν έχει. 3 εβδομάδες περίπου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisxpap είπε

Ασκήσεις γυμναστικής και τέτοια δεν έχει. 3 εβδομάδες περίπου. 

Έχει ασκήσεις γυμναστικής αν δεν κάνω λαθος,δεν θυμάμαι ακριβώς τι ασκήσεις κάναμε εμείς(θύμισε μου λίγο αν ξέρεις) (Επειδή μερικοί φεύγουν και πάνε πεζικο ή κάπου αλλού γιατί δεν τους παίρνουν ειδικές δυνάμεις διότι δεν κανουν,δεν θυμάμαι όμως τη ασκήσεις κάναμε εμεις) πάνε χρόνια από τότε.Καλη θητεία όμως σε όλους

Επεξ/σία από Mikrospolios
Δημοσ.
18 ώρες πριν, /Wandering είπε

Καλησπέρα σε όλους,και καλή θητεία σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν σύντομα. Επειδή παρουσιαζομαι και γώ στο Σουφλί (640 Μ/Κ ΤΠ) τον Ιούλιο έχω μία δύο απορίες.

α)Μήπως έχεις κάνεις ιδέα τι παίζει εκεί (Αν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα?)

β) Περνάς με smartphone ή θέλει κάποιου είδους μυστικότητα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.✌

Καλησπέρα φίλε, εγώ που ήμουν στο Λαγό το κινητό περνούσε κανονικά.
Βέβαια χρειάζεται να το χρησιμοποιείς και με κάποιο μέτρο, μην το έχεις όλη την ώρα έξω και ειδικά μπροστά σε ανώτερους (για τον πρώτο καιρό τουλάχιστον).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mikrospolios είπε

Έχει ασκήσεις γυμναστικής αν δεν κάνω λαθος,δεν θυμάμαι ακριβώς τι ασκήσεις κάναμε εμείς(θύμισε μου λίγο αν ξέρεις) (Επειδή μερικοί φεύγουν και πάνε πεζικο ή κάπου αλλού γιατί δεν τους παίρνουν ειδικές δυνάμεις διότι δεν κανουν,δεν θυμάμαι όμως τη ασκήσεις κάναμε εμεις) πάνε χρόνια από τότε.Καλη θητεία όμως σε όλους

Ασκήσεις γυμναστικής στο Πεύκο έχει για εκείνους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να γίνουν αλεξιπτωτιστές. Οι υπόλοιποι δεν κάνουν κάτι. Όχι όσο ήμουν εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ασκήσεις γυμναστικής στο Πεύκο έχει για εκείνους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να γίνουν αλεξιπτωτιστές. Οι υπόλοιποι δεν κάνουν κάτι. Όχι όσο ήμουν εγώ τουλάχιστον.

Αα οκ άλλο κατάλαβα εγώ αλλά δεν πιστεύω να μην κάνουν τίποτα θα διεξει αναλόγως πάει αυτο.Εγω μιλαω σε περίπτωση που αλλάξεις μετέπειτα για άλλο σώμα και δεν παραμείνεις ειδικές δυνάμεις παρά μόνο  μέχρι την ορκωμωσια όπου μετά λογικά παίρνεις μετάθεση.Ενταξει οκ 

Επεξ/σία από Mikrospolios
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos_k1 είπε

Καλησπέρα φίλε, εγώ που ήμουν στο Λαγό το κινητό περνούσε κανονικά.
Βέβαια χρειάζεται να το χρησιμοποιείς και με κάποιο μέτρο, μην το έχεις όλη την ώρα έξω και ειδικά μπροστά σε ανώτερους (για τον πρώτο καιρό τουλάχιστον).

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με τα κινητά, κάτι απλό που έκανα όταν παρουσιάστηκα το 2013 στο ΚΕΠΒ για να περάσω το smartphone:

Μόλις πέρασα την είσοδο για πρώτη φορά και προχώρησα στην αίθουσα που γίνεται ο έλεγχος, μου είπαν να τους δείξω το κινητό μου (στο λένε έτσι γιατί προφανώς δεν τρώνε την δικαιολογία οτι δεν κουβαλάς κινητό μαζί σου). Τους έδειξα το κινητό μου λοιπόν, ότι πιο φτηνό βρήκα σε σχετική αλυσίδα (15€?) ενώ στην άλλη τσέπη είχα το smartphone. Ψάξανε τα πράγματά μου, αλλά φυσικά σωματικό έλεγχο/ψηλάφηση στις τσέπες κλπ δεν κάνανε. Πολύ τυπική ήταν όλη η διαδικασία - δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλα στρατόπεδα, για να μην πάρω κανέναν στον λαιμό μου.

Αντίστοιχα μπορεί να φερθεί κανείς και με οτιδήποτε μπορεί να φοβάται οτι θα του το πάρουν πχ φάρμακα και διατροφικά συμπληρώματα. Είτε τα κουβαλάς πάνω σου είτε τα βάζεις εκεί που δεν πρόκειται να κοιτάξουν (μέσα σε κάλτσες, ανάμεσα σε εσώρουχα κλπ) αφού το μοναδικό πράγμα με το οποίο θα ασχοληθούν είναι τι περιέχει το νεσεσέρ σου (και για αυτό καλό είναι να φαίνεται πρώτο και πάνω πάνω στον σάκο ώστε να γίνει ο έλεγχος ευκολότερη διαδικασία για αυτούς).

Επεξ/σία από 1337
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, christos4 είπε

έχουμε καμιά ιδέα πότε θα βγουν οι ημερομηνίες για το Ναυτικό;;

Λογικα αρχες Ιουλιου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Λογικα αρχες Ιουλιου

και θα είναι για μέσα Ιουλίου και αυτή η ΕΣΣΟ  (έτσι μου είχαν πει πριν από καμια εβδομάδα σε τηλέφωνο στην στρατολογία αλλά δεν ήξεραν περισσότερες λεπτομέρειες) 

εκτός αν έχει αλλάξει κάτι πάλι ή μας κρατάνε τις ημερομηνίες για έκπληξη τελευταίας στιγμής.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...