Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, Tertypol είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περασω? Ένα κινητο των 150 ευρώ είναι αλλά όντως έχεις δίκιο λογικά δεν θα έχει σχεδόν κανεις τηλ με καμερα,όλοι με  χωρίς θα ναι

Ότι ισχύει διαχρονικά, το έχεις πάνω σου και το περνάς αέρα, σωματικός έλεγχος απαγορεύεται έτσι και αλλιώς. Απλά σε περίπτωση που η μονάδα είναι αυστηρή στο θέμα κινητών, να είσαι πολύ προσεκτικός και εννοείται όχι βλακείες όπως φώτο και ανέβασμα στο Fb.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Ότι ισχύει διαχρονικά, το έχεις πάνω σου και το περνάς αέρα, σωματικός έλεγχος απαγορεύεται έτσι και αλλιώς. Απλά σε περίπτωση που η μονάδα είναι αυστηρή στο θέμα κινητών, να είσαι πολύ προσεκτικός και εννοείται όχι βλακείες όπως φώτο και ανέβασμα στο Fb.

Είναι στην Αθήνα η μονάδα,εννοείς να το έχω στη τσέπη κανονικά δεν θα κάνουν κάποιο πρόχειρο ελενχο για τυχόν κινητα η ουσίες? 

2 ώρες πριν, fredd0 είπε

εξαρταται το στρατοπεδο, δοικα κλπ. Αλλου δε σου λενε τιποτα κι ας το κρατας στο χερι οταν μπαινεις, αλλου το κρυβεις σε καλτσες, αλλου το κρυβεις πανω σου. Παντου θα στην πουν αν αρχισεις να τραβας σελφι πανω στο λεοπαρντ παντως.

Ναι αν το έχω στην τσέπη κανονικά κλειστό εντελώς μην γίνει καμία μ@λ@κι@ και χτυπήσει (μου έχει συμβει σε ειδικές περιπτώσεις) δεν πειράζει.Το ΣΥΠΟ είναι στην Αθήνα 

Επεξ/σία από Tertypol

Εγω οταν παρουσιαστηκα, το πρωτο πραγμα που μας ειπαν στην πυλη μετα το καλημερα ηταν "παιδια βγαλτε κανονικα τα κινητα σας, δεν εχουμε κανενα προβλημα"

Εδω βλεπεις μονιμους και κυκλοφορουν κανονικα με smartphones, σε εμας θα τα απαγορευαν ? 

9 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Εγω οταν παρουσιαστηκα, το πρωτο πραγμα που μας ειπαν στην πυλη μετα το καλημερα ηταν "παιδια βγαλτε κανονικα τα κινητα σας, δεν εχουμε κανενα προβλημα"

Εδω βλεπεις μονιμους και κυκλοφορουν κανονικα με smartphones, σε εμας θα τα απαγορευαν ? 

Και νεαρο μελος της ευρυτερης οικογενειας μου, με γερο δοντι,  Β ΕΣΣΟ 2019 Τριπολη, τους τα πηραν και τους τα εδωσαν πισω στην ορκομωσια.  Τους περασαν κι απο ανιχνευτη μεταλλων μπαινοντας.

Η μονη σταθερα στο στρατο ειναι οτι δεν υπαρχουν σταθερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fredd0 είπε

Και νεαρο μελος της ευρυτερης οικογενειας μου, με γερο δοντι,  Β ΕΣΣΟ 2019 Τριπολη, τους τα πηραν και τους τα εδωσαν πισω στην ορκομωσια.  Τους περασαν κι απο ανιχνευτη μεταλλων μπαινοντας.

Η μονη σταθερα στο στρατο ειναι οτι δεν υπαρχουν σταθερες.

Δεν διευκρινησα οτι μιλαω για Στρατο Ξηρας. 

Αεροπορια στην Τριπολη ειναι αρκετα αυστηροι. Ουτε μωρομαντηλα δεν επιτρεπουν. 

Επεξ/σία από Μάκαρος

21 ώρες πριν, CMorganV είπε

Θα κοπείς στα αθλήματα μην αγχώνεσαι .

Εγώ δεν έδωσα καν αθλήματα και με έστειλαν 35μκ. Κανέναν δεν κόβουν στα αθλήματα. Πρέπει να το δηλώσω γραπτώς για να μη πάει. 

20 ώρες πριν, phanispal είπε

Μην τρελαίνεσαι σου λένε.

Παρουσιάσου και πες τους ότι δε θες να είσαι εκεί, γι' αυτό και δε θα κάνεις αυτά που θα κάνουν οι υπόλοιποι, που θα τους τρέχουν δηλαδή.

Εγώ πάντως Α Εσσο που ήμουν είτε ήθελες να κοπείς είτε όχι σε όλους τα ίδια έκαναν. 

19 ώρες πριν, phanispal είπε

Δε γίνεται να αλλάξει το πού θα παρουσιαστείς, χωρίς γερό βύσμα.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τραβάς τόσο μεγάλο ζόρι για λίγες μέρες, και πώς το έχεις στο μυαλό σου το ΚΕΕΔ. Κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων είναι, όχι ειδικοδυναμιτών.

Η πραγματική εκπαίδευση γίνεται στις μονάδες μετά την ορκωμοσία. Εκεί ναι, ένα ζόρι το έχει.

Στο ΚΕΕΔ δεν έχει ούτε καψόνια, απλά μπορεί να έχει λίγη παραπάνω ταλαιπωρία.

Κάμψεις, 2 3 σινουκ την μέρα. Είχε λίγα καψώνια 

Δε θυμάμαι κάμψεις στο ΚΕΕΔ, ίσως όμως μας είχαν σε θέσεις για κάμψεις. Ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ, έχουν περάσει και σχεδόν 8 χρόνια.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμασταν όλη την ώρα σε αναμονή για το οτιδήποτε, δεν είχαμε καθόλου ελεύθερο χρόνο στον οποίο να ξέρουμε ότι δε θα μας ζαλίσει κανείς, έστω και λίγα λεπτά.

ΚΨΜ με συνοδεία, ελεγχόμενα και σε προγραμματισμένη ώρα, όχι όποτε ήθελε ο καθένας.

Γενικά ήμασταν όλη την ώρα στην τσίτα.

16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δε θυμάμαι κάμψεις στο ΚΕΕΔ, ίσως όμως μας είχαν σε θέσεις για κάμψεις. Ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ, έχουν περάσει και σχεδόν 8 χρόνια.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμασταν όλη την ώρα σε αναμονή για το οτιδήποτε, δεν είχαμε καθόλου ελεύθερο χρόνο στον οποίο να ξέρουμε ότι δε θα μας ζαλίσει κανείς, έστω και λίγα λεπτά.

ΚΨΜ με συνοδεία, ελεγχόμενα και σε προγραμματισμένη ώρα, όχι όποτε ήθελε ο καθένας.

Γενικά ήμασταν όλη την ώρα στην τσίτα.

Εγώ πάντως Φεβρουαρίο που ήμουν και κάμψεις είχε και σινουκ 

6 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Εγώ πάντως Φεβρουαρίο που ήμουν και κάμψεις είχε και σινουκ 

Υπηρετησες κανονικά θες να πεις από ότι ξέρω πολλοί δεν τα καταφέρνουν κι φοβούνται ειδικα στον αέρα.Λογικα οποίος πάει και τα βρει σκούρα από την αρχή ή όπως διάβασα πριν που στέλνουν κι πεζικάριος λογω ελλείψεως ατόμων ζητάνε να αλλάξουν.

4 λεπτά πριν, Tertypol είπε

Υπηρετησες κανονικά θες να πεις από ότι ξέρω πολλοί δεν τα καταφέρνουν κι φοβούνται ειδικα στον αέρα.Λογικα οποίος πάει και τα βρει σκούρα από την αρχή ή όπως διάβασα πριν που στέλνουν κι πεζικάριος λογω ελλείψεως ατόμων ζητάνε να αλλάξουν.

Δεν είχε στο Πέυκο κάτι να κάνεις στον αέρα 😛

2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Δεν διευκρινησα οτι μιλαω για Στρατο Ξηρας. 

Αεροπορια στην Τριπολη ειναι αρκετα αυστηροι. Ουτε μωρομαντηλα δεν επιτρεπουν. 

Το πεζικό που ήταν στην Τρίπολη μαζί με τους αεροπόρους (μάλλον για αυτό λέει ο φίλος) ήταν πολύ τέντα. Εως πάρα πολύ. Επειδή οι αεροπόροι ήταν ψιλοχαβαλέδες, οι Στρατέοι μονιμάδες τους εσφιχναν αγρίως. Στην ΠΑ νομιζω κυκλοφορούν smartphones 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisxpap είπε

Εγώ δεν έδωσα καν αθλήματα και με έστειλαν 35μκ. Κανέναν δεν κόβουν στα αθλήματα. Πρέπει να το δηλώσω γραπτώς για να μη πάει. 

Άρα αφού την παλεύω κιόλας με καμψεις,έλξεις,τρεξίματα δεν αγχώνομαι ,περνάω αέρας σωστά;;;;; 😅

Επεξ/σία από engfirm17

24 λεπτά πριν, engfirm17 είπε

Άρα αφού την παλεύω κιόλας με καμψεις,έλξεις,τρεξίματα δεν αγχώνομαι ,περνάω αέρας σωστά;;;;; 😅

Ναι, εκτός αν θες αλεξίπτωτα. 

• Like 1

Να πω κι εγώ που παρουσιάστηκα Τρίπολη στο τάγμα πεζικού που είναι μαζί με την Αεροπορία. Ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω ότι περνάς από ανιχνευτή μετάλλων ισχύει και σε εμάς το είχαν κάνει. Οι περισσότεροι είχαμε βέβαια απλά κινητά και δεν είχαμε θέμα, αλλά σε όσους είχαν κάμερα τα πήραν και τα έδωσαν στην ορκωμοσία.

Όταν πήγαμε στις μονάδες κανένας έλεγχος για κινητά, απλά να είσαι τυπικός και να μην ανεβάζεις φωτογραφίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...