billsnake21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Γι'αυτό όταν μπαίνεις είσαι ψαρούκλας. Στην πορεία θα τα μάθεις όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 56 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Μια ερώτηση έκανα μου απαντησαν οι 2-3 πρώτοι τους απάντησα και τελος.Απο κάτω αν έχω 4 σελίδες απαντήσεις από άλλους δεν με ενδιαφέρει πολλούς τους απάντησα και τους εξήγησα ότι ευχαριστώ με είπε ο προηγούμενος από εσένα αυτό και αυτό Τελος.Τωρα αν απαντάνε όλοι και λένε τα δικά τους δεν με ενδιαφέρει την απάντηση την πήρα αν λέει ο άλλος γιατί δεν πας φοβάσαι είναι για άντρες και τέτοιες βλακείες τι να πεις σε αυτόν όταν δεν ξέρει την ζωή σου.Για να λυθεί το θέμα ευχαριστώ όλους που απαντήσατε και συγνώμη ξανά αν επρηξα μερικές φορές απλά απάντησα σε όσους απάντησαν σε εμένα με σωστά επιχειρήματα και λόγια.Τελος Να μην πας καθόλου το έχεις σκεφτεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλώς θέλω να κάνω μια μικρή διόρθωση σε κάτι που βλέπω αρκετά συχνά εδώ και ίσως οδηγήσει κάποιους σε λάθος συμπεράσματα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις χωρίζονται σε τρεις κλάδους, στον Ελληνικό Στρατό (ΕΣ), στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ), και στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ). Ο Ελληνικός Στρατός (ΕΣ) χωρίζεται σε Όπλα και σε Σώματα. Τα Όπλα είναι τα εξής: Πεζικό (ΠΖ), Τεθωρακισμένα (ΤΘ), Πυροβολικό (ΠΒ), Μηχανικό (ΜΧ), Διαβιβάσεις (ΔΒ), Αεροπορία Στρατού (ΑΣ). Τα Σώματα είναι κάμποσα οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να τα απαριθμήσω όλα. Συνεπώς, όταν κάποιος περνάει περιοδεύων που λέμε, δεν δηλώνει επιθυμία να υπηρετήσει στο Πεζικό, αλλά στον Ελληνικό Στρατό (ΕΣ). Το πού ακριβώς θα υπηρετήσει (σε ποιο Όπλο/Σώμα) δεν το δηλώνει πουθενά. Ούτε ισχύει αυτό που λένε "Ήμουν στο Πεζικό" ενώ στην πραγματικότητα ήταν σε κάνα ΣΕΜ (Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών). Απλά για να μην γίνονται συγχύσεις έγραψα τα παραπάνω, μιας και διάβασα τυχαία 3 σελίδες εδώ, αλλά και οι τρεις ήταν γεμάτες τέτοια λάθη δίνοντας άλλο νόημα στα post. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από magnam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Αυτοί που έχουν περάσει 5 μήνες παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση για κάπου κοντά στον τόπο τους ή μόνο αν έχουν βύσμα γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Αυτοί που έχουν περάσει 5 μήνες παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση για κάπου κοντά στον τόπο τους ή μόνο αν έχουν βύσμα γίνεται αυτό; θεωρητικα ολοι δικαιουνται μεταθεση, πρακτικα φευγουν πρωτα τα βυσματα και μετα βγαινει ενας γαλονας, λεει εχουμε ελλειψεις, κι οσοι ειναι μεθοριο μενουν εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, nikosmon είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Αυτοί που έχουν περάσει 5 μήνες παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση για κάπου κοντά στον τόπο τους ή μόνο αν έχουν βύσμα γίνεται αυτό; Κανονικά φεύγουν όλοι, αλλά είναι πολύ συχνό φαινόμενο (μην πω και κανόνας) να φεύγουν τα βύσματα και μερικοί τυχεροί και οι περισσότεροι να μένουν πίσω και να απολύονται από τα σύνορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ok φίλε πολικέ.Το καταλάβαμε, είσαι γιωτόμπαλο.Σεβαστό.Αλλα να σε ενημερώσω οτι είσαι γιωτόμπαλο επειδή το θές και όχι επειδή δεν μπορείς. Όταν πήγα στρατό εγώ παρουσιάστηκα στην Θήβα (πυροβολικό) και πριν την ορκομωσία ήρθαν και ζητήσαν ποιος θέλει να πάει ειδικές δυνάμεις. Είχε κάτι τεστ (10 έλξεις,1 μίλι τρέξιμο χωρίς φόρτο σε συγκεκριμένο χρόνο και 50 κάμψεις).Λοιπόν προσωπικά έκανα 2 έλξεις,13 κάμψεις και καμια 15ρια δευτερόλεπτα πιο πολύ χρόνο στο τρέξιμο διότι ήμουνα αγύμναστος.Αλλά μόλις μου είπαν κόβεσαι γυρνάω και κάνω στον πρασινοσκούφη: πάω να βαρέσω αναβολή και με την επόμενη κατάταξη τα λέμε.Τα περνάω την επόμενη φορά.Και αυτό ήταν το εισητήριο μου στο Πεύκο.Σε μια ώρα ήμουνα στο λεωφορείο και βρουμ για το Πεύκο. Απο την άλλη μεριά πολλοί που είχαν παρουσιαστεί εξαρχής πεύκο και δεν γουστάρανε απλά το δηλώσανε και τους στείλανε σε άλλα σώματα/οπλα κτλπ. Στο διαταυτα: ακόμα και πεύκο να παρουσιαστείς μπορείς να αλλάξεις πριν την ορκομωσία.Νομίζω θα σας ρωτήσουν ποιος θέλει να παραμείνει.Η συμβουλή μου;Κάτσε ειδικές δυνάμεις.Είναι σχολείο ζωής.Αν πάλι δεν θές επιλογή σου είναι και καλός πολίτης. Υ.Γ. ΕΣΣΟ 276 (02Α) Υ.Γ.2 Απλά μέχρι την ορκομωσία θα πήξετε στις ασκήσεις παρελάσεως.Κάνει πολύ καλή δουλειά ένα κομμάτι πατάτα κάτω από την σόλα στην φτέρνα για την παρέλαση. (θα καταλάβεις όπου και να πάς γιατί) Υ.Γ.3 Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τα πιτσιρίκια που έχουν μπεί και τους ψευτοπροοδευτικούς αλλά τότες ακόμα και υποδεκανέα να έβλεπες και να μην χαιρετούσες τσίμπαγες πενηντάρα.Δεν υπάρχει καψώνι.Είναι στα πλαίσια της ΣΩΒΕ (Σωματικής Βελτίωσης).Επίσης να θυμάστε οτι τα συνθήματα σκοπό έχουν να ενισχύσουν το ηθικό των ανδρών και να βοηθήσουν με τον ρυθμό της αναπνοής κατα το τρέξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntguitar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Tertypol είπε Χαιρετώ την παρέα.Εψαχνα να βρω σε φόρουμ ένα τέτοιο θέμα και τελικά βρήκα εδώ που έχει και μεγάλη απήχηση. Η ερώτησή μου είναι πως μπορεί κάποιος να μάθει όλα τα του στρατού. δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε έχω ψάξει στο βικιπαίδεια αλλά υπάρχουν λίγα πράγματα. Επειδή είμαι τελείως άσχετος και αυτά που γνωρίζω είναι από ιστορίες φίλων μου δικών μου ανθρώπων. Το καλύτερο είναι για να μάθεις να δεις πρώτα αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα μάθεις όλα αυτά αλλά it's ok χαβαλές Να έχεις αγάπη και πίστη στην πατρίδα και μην φοβάσαι τίποτα όλα θα πάνε καλά...Να θυμάσαι πάντα πάνω από η γλυκιά μας Ελλάδα και μετά ο εαυτουλης μας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, magnam είπε Απλώς θέλω να κάνω μια μικρή διόρθωση σε κάτι που βλέπω αρκετά συχνά εδώ και ίσως οδηγήσει κάποιους σε λάθος συμπεράσματα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις χωρίζονται σε τρεις κλάδους, στον Ελληνικό Στρατό (ΕΣ), στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ), και στην Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ). Ο Ελληνικός Στρατός (ΕΣ) χωρίζεται σε Όπλα και σε Σώματα. Τα Όπλα είναι τα εξής: Πεζικό (ΠΖ), Τεθωρακισμένα (ΤΘ), Πυροβολικό (ΠΒ), Μηχανικό (ΜΧ), Διαβιβάσεις (ΔΒ), Αεροπορία Στρατού (ΑΣ). Τα Σώματα είναι κάμποσα οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να τα απαριθμήσω όλα. Συνεπώς, όταν κάποιος περνάει περιοδεύων που λέμε, δεν δηλώνει επιθυμία να υπηρετήσει στο Πεζικό, αλλά στον Ελληνικό Στρατό (ΕΣ). Το πού ακριβώς θα υπηρετήσει (σε ποιο Όπλο/Σώμα) δεν το δηλώνει πουθενά. Ούτε ισχύει αυτό που λένε "Ήμουν στο Πεζικό" ενώ στην πραγματικότητα ήταν σε κάνα ΣΕΜ (Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών). Απλά για να μην γίνονται συγχύσεις έγραψα τα παραπάνω, μιας και διάβασα τυχαία 3 σελίδες εδώ, αλλά και οι τρεις ήταν γεμάτες τέτοια λάθη δίνοντας άλλο νόημα στα post. Κι εγω αυτό θυμόμουν, οτι μόνο ΣΞ/ΠΝ/ΠΑ διαλεγες αλλα δε το ανεφερα γιατι πανε αρκετα χρονια πισω και λεω μπορει να εχει αλλαξει και να φανω μεγαλος Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από ProponitisTouKanape 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aregli92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 9/6/2019 στις 10:00 ΜΜ, Weniko είπε Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μου πει ως ποια βαθμίδα θεωρούνται σκληρά και προβλεπέ τα ΣΠΕΝ της ΕΛΔΥΚ? πόσο εύκολα ή δύσκολα κόβεται κάποιος? γνωρίζω ότι διαφέρει ανάλογα το στρατόπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tertypol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Σχετικά με το κινητο.Εχω ακούσει πολλές απόψεις κάποιοι δικά μου άτομα που πήγαν δεν πήρε κάνεις τους παρά μόνο αυτά χωρίς κάμερα που επιτρέπεται.Σκεφτομαι να μην πάρω καθόλου αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσω και με κάποιον τρόπο οπότε δεν ξέρω πείτε μου εσείς δεν θέλω να ρισκαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, Tertypol είπε Σχετικά με το κινητο.Εχω ακούσει πολλές απόψεις κάποιοι δικά μου άτομα που πήγαν δεν πήρε κάνεις τους παρά μόνο αυτά χωρίς κάμερα που επιτρέπεται.Σκεφτομαι να μην πάρω καθόλου αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσω και με κάποιον τρόπο οπότε δεν ξέρω πείτε μου εσείς δεν θέλω να ρισκαρω. Κοιτα. Θα σου λεγα παρε ενα φτηνο καρτοκινητο του 20ευρου οσο εισαι ψαρακας, και μετα αφου πας μοναδα και εγκλιματιστεις βλεπεις. Παντως το να μη παρεις καθολου δε θα το συμβουλευα. Ουτε θα συμβουλευα να παρεις το φλαγκσιπ των 1000 ευρω στο ΣΥΠΟ, κι ας περναει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tertypol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, fredd0 είπε Κοιτα. Θα σου λεγα παρε ενα φτηνο καρτοκινητο του 20ευρου οσο εισαι ψαρακας, και μετα αφου πας μοναδα και εγκλιματιστεις βλεπεις. Παντως το να μη παρεις καθολου δε θα το συμβουλευα. Ουτε θα συμβουλευα να παρεις το φλαγκσιπ των 1000 ευρω στο ΣΥΠΟ, κι ας περναει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περασω? Ένα κινητο των 150 ευρώ είναι αλλά όντως έχεις δίκιο λογικά δεν θα έχει σχεδόν κανεις τηλ με καμερα,όλοι με χωρίς θα ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Tertypol είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περασω? Ένα κινητο των 150 ευρώ είναι αλλά όντως έχεις δίκιο λογικά δεν θα έχει σχεδόν κανεις τηλ με καμερα,όλοι με χωρίς θα ναι όταν παρουσιαστικα εγω ολοι ειχαν κινητο με καμερα και οι μισοι ειχαν powerbanks…. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από salonika91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, Tertypol είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περασω? Ένα κινητο των 150 ευρώ είναι αλλά όντως έχεις δίκιο λογικά δεν θα έχει σχεδόν κανεις τηλ με καμερα,όλοι με χωρίς θα ναι εξαρταται το στρατοπεδο, δοικα κλπ. Αλλου δε σου λενε τιποτα κι ας το κρατας στο χερι οταν μπαινεις, αλλου το κρυβεις σε καλτσες, αλλου το κρυβεις πανω σου. Παντου θα στην πουν αν αρχισεις να τραβας σελφι πανω στο λεοπαρντ παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις