Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Polikos μην αγχωνεσαι φιλος. Ειδικες αν δεν θες δεν θα σε παρουν. Και γενικα ο στρατος πλεον ειναι χαλαρος. Τι να πω κι εγω που σε 3 ωρες εχω σκοπια στον φραχτη Ελλαδας-Τουρκιας

• Sad 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Polikosk17 είπε

Το λέω γιατί από εδώ τριγύρω στην περιοχή μου όλοι δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ γιατί να πάω ειδικές δυνάμεις.Θς τους πάρω τηλ και ελπίζω να το αλλάξουν όσο είναι νωρίς,τι ειδικές δυνάμεις πάμε καλά? Πως δεν με έβαλαν ΕΛΔΥΚ απορώ? Άνθρωπος που δεν έχει σωματότυπο σωστό και υγιείς σαν και εμένα και που δεν ξέρει κολύμπι για καταδύσεις αλλά έχω και υψοφοβια στις ασκήσεις στο αέρα.Πραγματικα μου φαίνεται παράξενο όχι ότι μου συμβαίνει πρώτη φορά αλλά για ποιο καταραμενο λόγο να με αλλάξουν? Να πεις να σε στείλουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας ναι οκ παρόλο που δεν είναι σωστό αλλά αφού δηλώνεις από την αρχή τη θα υπηρετήσεις πως στο αλλάζουν ξαφνικά ότι να ναι πραγματικά.Ελπιζω να το διορθώσουν και να με αλλάξουν μην πάω με σώμα κατάταξης ειδικές δυνάμεις έλεος.

Φιλική συμβουλή. Αν είσαι τόσο πρήχτης όσο φαίνεσαι εδώ θα περάσεις πολύ άσχημα στο στρατό. Είτε πας σε ειδικές δυνάμεις, είτε οπουδήποτε.

Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ψυχραιμία. Μην κάνεις σαν κακομαθημένος μπούλης που πρέπει ντε και καλά να γίνει το δικό του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, CMorganV είπε

και τι πάει να πει «όλοι στην περιοχή μου πήγαν εκεί»
Δηλώνεις προτίμηση για το που θέλεις να πας . Δεν είναι επιλογή -  δέσμευση
Και στην τελική αν δεν κάνεις για ειδικές δε θα σε πάρουν!

Ναι και εγώ αυτό λέω ότι δεν κάνω με την καμία ,αλλά αν θέλουν μπορεί να σε πάρουν και με το ζόρι όμως  ξέρεις δεν ξέρεις θα σε πουν έλα εδώ πανε εκεί,χέστηκαμε τη θέλεις εσύ εδώ είναι στρατός ( 😂) .(Για πλάκα τα λέω αυτά στο τέλος).Τώρα όσο για αυτό που λέτε ναι είχαν βύσμα οι περισσότεροι αλλά το χρησιμοποίησαν για αν έρθουν κοντά από ότι ξέρω στην αρχή δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό.Ο ξάδερφος μου δήλωσε πεζικό πήγε αλλά μετά το τι έκανε αν εβαλε κάποιο βύσμα κ.α είναι δική του υπόθεση,δεν το έκανε πάντως στην αρχη εννοώ πήγε εκεί που δήλωσε.Για να μην το τραβάμε άλλο έχω καταλάβει τι παίζει αλλά θα έχω και μια πισινή κρατημένη.Ευχαριστω όσους απάντησαν και σόρρυ αν επρηξα μερικές φορές.👍

7 λεπτά πριν, elorant είπε

Φιλική συμβουλή. Αν είσαι τόσο πρήχτης όσο φαίνεσαι εδώ θα περάσεις πολύ άσχημα στο στρατό. Είτε πας σε ειδικές δυνάμεις, είτε οπουδήποτε.

Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ψυχραιμία. Μην κάνεις σαν κακομαθημένος μπούλης που πρέπει ντε και καλά να γίνει το δικό του.

Να σου πω κάτι.Βασικα δεν θα το πω.Πρηχτης δεν είμαι,όσες φορές έχω δουλέψει ποτέ δεν παραπονέθηκαν για κάτι πάρα μόνο τις φορές που έχω δίκιο και συμφωνούν και άλλα άτομα μαζί μου.Αυτο παιζει να έχει γίνει 2 φορές  στην αρχη και είναι φυσιολογικό για όλους.Οποιος να μου πει κάτι ΠΟΤΕ δεν έχω χαλάσει χατίρι,σέβομαι τον καθένα.Την ερώτηση που εκανα δεν παραπονέθηκα για κατι(αν το πήρες έτσι εσύ είναι πρόβλημα σου) η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω για ειδικές δυνάμεις όπως και να το κάνουμε αλλά μπορεί να με βάλουν με το ζόρι και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρω.Ζητησα αν μπορώ να αλλάξω αυτό και μου απαντησαν.Τελος

Επεξ/σία από Polikosk17
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε

αλλά μπορεί να με βάλουν με το ζόρι

Τσάμπα σου απαντάμε μου φαίνεται, τσάμπα τόσα μηνύματα. Μην ξανασχολιάσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε

η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω για ειδικές δυνάμεις όπως και να το κάνουμε αλλά μπορεί να με βάλουν με το ζόρι και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρω.Ζητησα αν μπορώ να αλλάξω αυτό και μου απαντησαν.Τελος

΄Τι θα πει "δεν κάνω για ειδικές δυνάμεις"; Απλά είσαι καλομαθημένος και φοβάσαι. Ε οκ, θα ξεβολευτείς. Καλό θα σου κάνει. Δες το σαν μια εμπειρία ενηλικίωσης που κατά τα φαινόμενα την έχεις ανάγκη.

Δημοσ.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. 😂 Αφού έχετε αυτή την άποψη για το παιδί τι το συνεχίζετε? Πείτε μια φορά την γνώμη σας και αφήστε το εκεί. Όποιος θέλει καταλαβαίνει με την μια χωρίς να το κουράζει. Όποιος δεν θέλει, γίνεται ενοχλητικός. Don't feed the troll fellas 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, engfirm17 είπε

Τσάμπα σου απαντάμε μου φαίνεται, τσάμπα τόσα μηνύματα. Μην ξανασχολιάσεις.

Ηρέμησε κι αραξε για πλακα το είπα αυτό.Το κατάλαβα ότι δεν κάνω,πάμε παρακάτω.

32 λεπτά πριν, elorant είπε

΄Τι θα πει "δεν κάνω για ειδικές δυνάμεις"; Απλά είσαι καλομαθημένος και φοβάσαι. Ε οκ, θα ξεβολευτείς. Καλό θα σου κάνει. Δες το σαν μια εμπειρία ενηλικίωσης που κατά τα φαινόμενα την έχεις ανάγκη.

Δεν εχω φοβηθεί όταν πήγα να βγάλω την μέση μου επειδή σήκωνα χίλιες κλούβες ροδάκινα κάθε μέρα φόρτωμα ξεφορτωμα πριν χρονια και περπατούσα σαν τις γιαγιάδες που είχαν καμπούρα.Ολοι που είχαν χωράφι δίπλα και με βλέπανε λέγαν πως μπορείς και το κάνεις συνέχεια μόνος σου όλη την ώρα συν ότι έκανα και όλα τα υπόλοιπα γιατί ήμουν σχεδόν μόνος μου συν ότι είχα και μερικά κιλακια παραπάνω και ουσιαστικά δυσκολεύουν έκανα υπομονή μέχρι αν συνηθησω στην αρχή και τώρα όλα οκ. αν με δεις από κοντά θα καταλάβεις.Επειδη δουλεύω σε περιοχή που ασχολούνται με γεωργία και έχω δικά μου χωράφια συν πόσα αλλα εξωτερικές δουλειές κ.λ.π οπότε δεν είναι αυτό που λες με την καμία.Για ειδικές δυνάμεις δεν μπορώ όπως σου είπα λόγω όχι και τόσο καλού σωματότυπου και δεν γνωρίζω ούτε κολύμπι επαγγελματικό για καταδύσεις ή με αλεξίπτωτο στόμα αέρα ή ότι κάνουν τελως πάντων συν ότι το τελευταίο το φοβάμαι από μικρος.Αν πηγές εσύ οκ αλλά δεν έχει υποχρέωση να πάει ο καθένας για να του κάνει καλό και ότι το έχεις ανάγκη.Αναγκη έχω πολυ σημαντικα πράγματα στην ζωή μου με πάνω από όλα την υγεία.

Επεξ/σία από Polikosk17
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ntguitar είπε

Ζήτω η Ελλάδα μας παλληκαριά!

Αυτό για το λες ειρωνικό για μενα πάει?

1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε

Polikos μην αγχωνεσαι φιλος. Ειδικες αν δεν θες δεν θα σε παρουν. Και γενικα ο στρατος πλεον ειναι χαλαρος. Τι να πω κι εγω που σε 3 ωρες εχω σκοπια στον φραχτη Ελλαδας-Τουρκιας

Πρόσεχε μην χαθείς σαν τους άλλους στο δασος που τους ποιασαν😀 .Καλή θητεία

Επισκέπτης
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε

Ηρέμησε κι αραξε για πλακα το είπα αυτό.Το κατάλαβα ότι δεν κάνω,πάμε παρακάτω.

Δεν εχω φοβηθεί όταν πήγα να βγάλω την μέση μου επειδή σήκωνα χίλιες κλούβες ροδάκινα κάθε μέρα φόρτωμα ξεφορτωμα πριν χρονια και περπατούσα σαν τις γιαγιάδες που είχαν καμπούρα.Ολοι που είχαν χωράφι δίπλα και με βλέπανε λέγαν πως μπορείς και το κάνεις συνέχεια μόνος σου όλη την ώρα συν ότι έκανα και όλα τα υπόλοιπα γιατί ήμουν σχεδόν μόνος μου συν ότι είχα και μερικά κιλακια παραπάνω και ουσιαστικά δυσκολεύουν έκανα υπομονή μέχρι αν συνηθησω στην αρχή και τώρα όλα οκ. αν με δεις από κοντά θα καταλάβεις.Επειδη δουλεύω σε περιοχή που ασχολούνται με γεωργία και έχω δικά μου χωράφια συν πόσα αλλα εξωτερικές δουλειές κ.λ.π οπότε δεν είναι αυτό που λες με την καμία.Για ειδικές δυνάμεις δεν μπορώ όπως σου είπα λόγω όχι και τόσο καλού σωματότυπου και δεν γνωρίζω ούτε κολύμπι επαγγελματικό για καταδύσεις ή με αλεξίπτωτο στόμα αέρα ή ότι κάνουν τελως πάντων συν ότι το τελευταίο το φοβάμαι από μικρος.Αν πηγές εσύ οκ αλλά δεν έχει υποχρέωση να πάει ο καθένας για να του κάνει καλό και ότι το έχεις ανάγκη.Αναγκη έχω πολυ σημαντικα πράγματα στην ζωή μου με πάνω από όλα την υγεία.

Λεβέντη καθόμαστε και συζητάμε τέσσερις σελίδες τώρα για το τι εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είναι οι ειδικές δυνάμεις. Κι από ότι φαίνεται κι άλλες δέκα να συζητάμε πάλι τα ίδια θα λες. Λοιπόν, σταμάτα να μας πρήζεις και κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, elorant είπε

Λεβέντη καθόμαστε και συζητάμε τέσσερις σελίδες τώρα για το τι εσύ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι είναι οι ειδικές δυνάμεις. Κι από ότι φαίνεται κι άλλες δέκα να συζητάμε πάλι τα ίδια θα λες. Λοιπόν, σταμάτα να μας πρήζεις και κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο.

Μια ερώτηση έκανα μου απαντησαν οι 2-3 πρώτοι τους απάντησα και τελος.Απο κάτω αν έχω 4 σελίδες απαντήσεις από άλλους δεν με ενδιαφέρει πολλούς τους απάντησα και τους εξήγησα ότι ευχαριστώ με είπε ο προηγούμενος από εσένα αυτό και αυτό Τελος.Τωρα αν απαντάνε όλοι και λένε τα δικά τους δεν με ενδιαφέρει την απάντηση την πήρα αν λέει ο άλλος γιατί δεν πας φοβάσαι είναι για άντρες και τέτοιες βλακείες τι να πεις σε αυτόν όταν δεν ξέρει την ζωή σου.Για να λυθεί το θέμα ευχαριστώ όλους που απαντήσατε και συγνώμη ξανά αν επρηξα μερικές φορές απλά απάντησα σε όσους απάντησαν σε εμένα με σωστά επιχειρήματα και λόγια.Τελος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα.Εψαχνα να βρω σε φόρουμ ένα τέτοιο θέμα και τελικά βρήκα εδώ που έχει και μεγάλη απήχηση. Η ερώτησή μου είναι πως μπορεί κάποιος να μάθει όλα τα του στρατού. δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε έχω ψάξει στο βικιπαίδεια αλλά υπάρχουν λίγα πράγματα. Επειδή είμαι τελείως άσχετος και αυτά που γνωρίζω είναι από ιστορίες φίλων μου δικών μου ανθρώπων. Το καλύτερο είναι για να μάθεις να δεις πρώτα αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα μάθεις όλα αυτά αλλά it's ok χαβαλές

Επεξ/σία από Tertypol
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Tertypol είπε

Χαιρετώ την παρέα.Εψαχνα να βρω σε φόρουμ ένα τέτοιο θέμα και τελικά βρήκα εδώ που έχει και μεγάλη απήχηση. Η ερώτησή μου είναι πως μπορεί κάποιος να μάθει όλα τα του στρατού. δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε έχω ψάξει στο βικιπαίδεια αλλά υπάρχουν λίγα πράγματα. Επειδή είμαι τελείως άσχετος και αυτά που γνωρίζω είναι από ιστορίες φίλων μου δικών μου ανθρώπων. Το καλύτερο είναι για να μάθεις να δεις πρώτα αυτό πιστεύω. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα μάθεις όλα αυτά αλλά it's ok χαβαλές

παράκληση: διάβασε αυτό που έγραψες και αν σου φαίνεται οτι βγάζει νόημα συγνώμη για την ταλαιπωρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, 1337 είπε

παράκληση: διάβασε αυτό που έγραψες και αν σου φαίνεται οτι βγάζει νόημα συγνώμη για την ταλαιπωρία

(((It's ok χαβαλές))) εσύ το διάβασες αυτο.? Helloοο.Πλακα εννοείται γίνεται όλα cool είπαμε από αυτά που διαβάζω τώρα τελευταία στο άρθρο με απαντήσεις από άλλο πλανήτη μου έχουν βγει τα μάτια και ειδικά με κάποιες ερωτήσεις ότι να ναι που ρωτάνε μερικοί είπα να προτοτυπησω στον τομέα αυτό τον fresh

Υγ για τα αγγλικά που πετάω ενδιάμεσα μην δίνεται σημασία είναι κάτι δικά μου

Επεξ/σία από Tertypol
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...