Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί το man management του ελληνικού στρατού. Αλλά ρε φίλε, δεν πας να κάνεις διακοπές, ούτε είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν τα χατίρια. Όπως δήλωσες πεζικό (wow, γαμώ τις επιλογές κιολας) και σε έβαλαν ΕΔ, αντίστοιχα μπορεί να δηλώσεις μετά μετάθεση ΓΕΣ και να πας στο Σουφλί ή να δηλώσεις πληροφορικάριος και να σε βάλουν να ασβεστώνεις. Αυτά που δηλώνεις είναι προτιμήσεις, δεν είναι προσωπικές σου επιλογές, η θητεία δεν είναι ένα πακέτο διακοπών που εσύ διαλέγεις τι κρατάς και τι πετάς απο το πρόγραμμα. 

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, αλλά το συγκεκριμένο είναι κάπως διαφορετικό.

Κι εγώ που του είπα να τους γράψει κανονικά, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δε θα του τα ζαλίσουν έστω και λίγο περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα κέντρα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί το man management του ελληνικού στρατού. Αλλά ρε φίλε, δεν πας να κάνεις διακοπές, ούτε είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν τα χατίρια. Όπως δήλωσες πεζικό (wow, γαμώ τις επιλογές κιολας) και σε έβαλαν ΕΔ, αντίστοιχα μπορεί να δηλώσεις μετά μετάθεση ΓΕΣ και να πας στο Σουφλί ή να δηλώσεις πληροφορικάριος και να σε βάλουν να ασβεστώνεις. Αυτά που δηλώνεις είναι προτιμήσεις, δεν είναι προσωπικές σου επιλογές, η θητεία δεν είναι ένα πακέτο διακοπών που εσύ διαλέγεις τι κρατάς και τι πετάς απο το πρόγραμμα. 

Ναι οκ χεστηκαν τι δηλώνεις και φαίνεται εξάλλου αλλά όταν δηλώνεις σώμα πεζικό που κούτσα στραβά τα βγάζεις πέρα και σε στέλνουν ειδικές δυνάμεις που θα είσαι άχρηστος μιας και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα είναι ταλαιπωρία σκέτηη.Οπως είπα δεν είμαι για ειδικές δυνάμεις αλλά μάλλον θα με πάρουν με το ζόρι και χεστηκανε ότι και να τους πεις παρά μόνο όλα αλλάζουν μαγικά όταν βάλεις μέσο.Απο εδώ κοντά μου πάντως όλοι πεζικό πήγαν και δήλωσαν και υπηρέτησαν εδώ κοντά τώρα εγώ φαίνεται είμαι η εξαιρεση από όλους και νευριαζω με τον εαυτό μου γιατί ακόμη δεν έχω πάει και δεν ξέρω τι με περιμένει και άρχισαν από τώρα τα προβλήματα Κάι τα λάθη για μένα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Ναι, αλλά το συγκεκριμένο είναι κάπως διαφορετικό.

Κι εγώ που του είπα να τους γράψει κανονικά, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δε θα του τα ζαλίσουν έστω και λίγο περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα κέντρα.

Δεν με ενδιαφέρει ας μου τα ζαλίσουν ας μου μιλάνε και 2 ώρες αρκεί να με αλλάξουν.Να ρωτήσω κάτι δεν γίνεται από τα στρατολογικά να μου το αλλάξουν,έχω μια από εδώ από την περιοχή μου που δουλεύει στα στρατολογικά γραμματεας αν δεν κάνω λάθος.Γινεται αν την βάλω να μου το αλλάξει? 

Δημοσ.

Δε γίνεται να αλλάξει το πού θα παρουσιαστείς, χωρίς γερό βύσμα.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τραβάς τόσο μεγάλο ζόρι για λίγες μέρες, και πώς το έχεις στο μυαλό σου το ΚΕΕΔ. Κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων είναι, όχι ειδικοδυναμιτών.

Η πραγματική εκπαίδευση γίνεται στις μονάδες μετά την ορκωμοσία. Εκεί ναι, ένα ζόρι το έχει.

Στο ΚΕΕΔ δεν έχει ούτε καψόνια, απλά μπορεί να έχει λίγη παραπάνω ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Ντε και καλά οτι θα τον κάνουν αλεξτιπτωτιστή με το ζόρι 😂😂 Έλεος πέντε άτομα του είπαμε τι συμβαίνει και πως έχουν τα πράγματα, εκεί έχει σκαλώσει στα δικά του.....

Θα σου πω κάτι τελευταίο μπας και το πάρεις χαμπάρι επιτέλους. Μου είπε φίλος οτι τους πεζικάριους ούτε για κάμψεις δεν τους έριχναν, ενώ οι υπόλοιποι τους έσταζαν.. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ALLisCHAOS είπε

Μου είπανε οτι ακουγεται (φήμες) πως είναι πιθανό να την αναβάλουν αυτή την ΕΣΣΟ κ να τη πάνε κλασικά για τον Αυγουστο (όπως ήταν εξ αρχής).
Πηγές ενας στρατιωτικός γιατρός κ μια τύπισσα που δουλευε σε στρατολογικό γραφείο. Ίσως είναι απλα φήμες(ο καθενας μπορεί να λέει το μακρύ του κ το κοντο του) αλλά just saying να το εχετε υπόψη και αυτό το ενδεχόμενο.

Για την ξηρά έχουν βγει οι κατανομές και οι ημερομηνίες παρουσίασης.. Και θα τις αλλάξουν πάλι;; 

Για ναυτικό δεν έχει βγει ακόμα κάτι οπότε εκεί ίσως παίζει κάτι.. 

Και να τα αλλάξουν όλα τελευταία στιγμή βέβαια δεν το θεωρώ απίθανο.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, engfirm17 είπε

Θα σου πω κάτι τελευταίο μπας και το πάρεις χαμπάρι επιτέλους. Μου είπε φίλος οτι τους πεζικάριους ούτε για κάμψεις δεν τους έριχναν, ενώ οι υπόλοιποι τους έσταζαν.. 

Στο ΚΕΕΔ κατά τη βασική εκπαίδευση δε σε ρίχνουν για κάμψεις, και αν το κάνουν είναι παράτυπο.

Βέβαια κανείς δεν τους απαγορεύει να σε στάξουν στις μεταβολές.

Δημοσ.

Στο ΚΕΕΔ στις αναφορές θα μετράς τα κεραμίδια :P Στα σοβαρά τώρα..Polikosk17 σε όλα τα κέντρα εκπαίδευσης οι πρώτες μέρες είναι ίδιες..το μόνο που αλλάζει στο Πεύκο είναι πως όλα γίνονται πιο γρήγορα και θα σας ζαλίσουν τον έρωτα στις αναφορές..ο στρατός να ξέρεις ξεκινάει στις μονάδες..και επειδή διάβασα ένα μήνυμα σου για Τεθωρακισμένα και ιστορίες..αν πέσεις σε μαύρη μονάδα ΤΘ θα πήξεις στο γράσο..εκτός αν θεωρείς πως είναι μέρος της εκπαίδευσης να καθαρίζεις τα Leopard :P

Δημοσ.

Το μόνο που με νοιάζει και το ειπατε και εσείς τώρα αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω θα πρέπει να το πει κάποιος αρμόδιος είναι το να αλλάξω σώμα γιατί από την αρχή δήλωσα πεζικό.Τωρα τα αν πέσεις σε μαύρη μονάδα τεθωρακισμένα κ.λ.π οκ δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά θέλω να υπηρετώ  αυτό που επελεξα όπως ολοι από εδώ κοντά στην περιοχή μου κάνουν αλλά και γενικά.Το που θα με στείλουν είναι άλλο θέμα αλλά όχι να σε βάζουν με το ζόρι ειδικές δυνάμεις ενώ το ξέρουν και οι ίδιοι φαντάζομαι αν με δουν ότι δεν κάνω.Τεσπα δεν είμαι κολλημένος ας περάσω ταλαιπωρία έτσι κιαλλιως μια ταλαιπωρία είναι στρατός για αλλους καλή για άλλους όχι το σίγουρο είναι ότι θα το θυμάμαι για πάντα.Αυτο

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, engfirm17 είπε

Ντε και καλά οτι θα τον κάνουν αλεξτιπτωτιστή με το ζόρι 😂😂 Έλεος πέντε άτομα του είπαμε τι συμβαίνει και πως έχουν τα πράγματα, εκεί έχει σκαλώσει στα δικά του.....

Ισως σαν κομμαντα εχει στο μυαλο του την X-force απο το Deapool 2 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Έτσι όπως σε κόβω βάρα αναβόλα γιατί όπου και να παρουσιαστείς θα έχεις θέμα.

Για ποιο λόγο έχω άδικο πουθενά? Σου λέω ότι τουλάχιστον όλοι στην περιοχή μου δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ ξαφνικά είναι εξαίρεση στον κανόνα από όλη την περιοχή μου.Τωρα αν είναι εύκολα η δύσκολα δεν ξέρω ομως θα μάθω αλλά από ότι ξέρω σχεδόν όλοι εκεί πάνε γιατί το θεωρούν εύκολο.Ο καθένας έχει την αποψη του πάντως αν δεν το ζήσεις δεν ξέρεις.το μόνο που θέλω είναι να αλλάξω τωρα αν γίνει αυτό δεν ξέρω αλλά θα είναι άδικο δεν κάνω για ειδικές δυνάμεις αλλά στα @ρχιδι@ τους από ότι φαίνεται..

2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ισως σαν κομμαντα εχει στο μυαλο του την X-force απο το Deapool 2 :P

Το χοντρυνες πολύ εσύ.Σεβασμος παντως στους X force ✌️

Επεξ/σία από Polikosk17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι δε ξερω κανεναν να ζητησε εθελοντικα ΣΞ. Μαλλον βυσματωνεστε αγρια στην περιοχη σου. 

8 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε

Για ποιο λόγο έχω άδικο πουθενά? Σου λέω ότι τουλάχιστον όλοι στην περιοχή μου δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ ξαφνικά είναι εξαίρεση στον κανόνα από όλη την περιοχή μου.Τωρα αν είναι εύκολα η δύσκολα δεν ξέρω ομως θα μάθω αλλά από ότι ξέρω σχεδόν όλοι εκεί πάνε γιατί το θεωρούν εύκολο.Ο καθένας έχει την αποψη του πάντως αν δεν το ζήσεις δεν ξέρεις.το μόνο που θέλω είναι να αλλάξω τωρα αν γίνει αυτό δεν ξέρω αλλά θα είναι άδικο δεν κάνω για ειδικές δυνάμεις αλλά στα @ρχιδι@ τους από ότι φαίνεται..

Το χοντρυνες πολύ εσύ.Σεβασμος παντως στους X force ✌️

Δε θα πας ειδικες δυνάμεις αν δε θες να πας ειδικές δυνάμεις. Μη φαντάζεσαι οτι στη βασική στο πεζικό πετάνε αετό και στο Μεγάλο Πεύκο παλεύουν με κόμπρες απο τη δευτερη μερα. Τεντα ούτως ή αλλως μπορεί να είναι και ένα άλλο στρατόπεδο πεζικού. Chill 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε

Για ποιο λόγο έχω άδικο πουθενά? Σου λέω ότι τουλάχιστον όλοι στην περιοχή μου δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ ξαφνικά είναι εξαίρεση στον κανόνα από όλη την περιοχή μου.Τωρα αν είναι εύκολα η δύσκολα δεν ξέρω ομως θα μάθω αλλά από ότι ξέρω σχεδόν όλοι εκεί πάνε γιατί το θεωρούν εύκολο.Ο καθένας έχει την αποψη του πάντως αν δεν το ζήσεις δεν ξέρεις.

και τι πάει να πει «όλοι στην περιοχή μου πήγαν εκεί»
Δηλώνεις προτίμηση για το που θέλεις να πας . Δεν είναι επιλογή -  δέσμευση
Και στην τελική αν δεν κάνεις για ειδικές δε θα σε πάρουν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...