Moderators Kercyn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Ναι οκ εντάξει αλλά γιατί ν κάνω κάτι που δεν έχω δηλώσει? Και πού 'σαι ακόμα... Πάντως μην αγχώνεσαι, πουθενά δε μπορούν να σε πάνε με το ζόρι (δηλαδή μπορούν, απλώς πάντα θα μπορείς να κάνεις κάτι για να μην πας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polikosk17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 47 λεπτά πριν, Kercyn είπε Και πού 'σαι ακόμα... Πάντως μην αγχώνεσαι, πουθενά δε μπορούν να σε πάνε με το ζόρι (δηλαδή μπορούν, απλώς πάντα θα μπορείς να κάνεις κάτι για να μην πας). Το λέω γιατί από εδώ τριγύρω στην περιοχή μου όλοι δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ γιατί να πάω ειδικές δυνάμεις.Θς τους πάρω τηλ και ελπίζω να το αλλάξουν όσο είναι νωρίς,τι ειδικές δυνάμεις πάμε καλά? Πως δεν με έβαλαν ΕΛΔΥΚ απορώ? Άνθρωπος που δεν έχει σωματότυπο σωστό και υγιείς σαν και εμένα και που δεν ξέρει κολύμπι για καταδύσεις αλλά έχω και υψοφοβια στις ασκήσεις στο αέρα.Πραγματικα μου φαίνεται παράξενο όχι ότι μου συμβαίνει πρώτη φορά αλλά για ποιο καταραμενο λόγο να με αλλάξουν? Να πεις να σε στείλουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας ναι οκ παρόλο που δεν είναι σωστό αλλά αφού δηλώνεις από την αρχή τη θα υπηρετήσεις πως στο αλλάζουν ξαφνικά ότι να ναι πραγματικά.Ελπιζω να το διορθώσουν και να με αλλάξουν μην πάω με σώμα κατάταξης ειδικές δυνάμεις έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Το λέω γιατί από εδώ τριγύρω στην περιοχή μου όλοι δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ γιατί να πάω ειδικές δυνάμεις.Θς τους πάρω τηλ και ελπίζω να το αλλάξουν όσο είναι νωρίς,τι ειδικές δυνάμεις πάμε καλά? Πως δεν με έβαλαν ΕΛΔΥΚ απορώ? Άνθρωπος που δεν έχει σωματότυπο σωστό και υγιείς σαν και εμένα και που δεν ξέρει κολύμπι για καταδύσεις αλλά έχω και υψοφοβια στις ασκήσεις στο αέρα.Πραγματικα μου φαίνεται παράξενο όχι ότι μου συμβαίνει πρώτη φορά αλλά για ποιο καταραμενο λόγο να με αλλάξουν? Να πεις να σε στείλουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας ναι οκ παρόλο που δεν είναι σωστό αλλά αφού δηλώνεις από την αρχή τη θα υπηρετήσεις πως στο αλλάζουν ξαφνικά ότι να ναι πραγματικά.Ελπιζω να το διορθώσουν και να με αλλάξουν μην πάω με σώμα κατάταξης ειδικές δυνάμεις έλεος. Στην Πέραμο ούτε ασκήσεις στον αέρα θα κάνεις ούτε ασκήσεις στο νερό. Και δεν νομίζω να γίνεται να το αλλάξεις από τώρα, δλδ να μην παρουσιάστεις νέα Πέραμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polikosk17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Στην Πέραμο ούτε ασκήσεις στον αέρα θα κάνεις ούτε ασκήσεις στο νερό. Και δεν νομίζω να γίνεται να το αλλάξεις από τώρα, δλδ να μην παρουσιάστεις νέα Πέραμο. Ναι μου το είπε πριν και ένα άλλο παιδί.Μολις φτάσεις θα πρέπει να δηλώσεις κατευθείαν,βέβαια θα κάνω μια προσπάθεια να πάρω τηλ μπας και γίνει αυτό από πριν και τώρα που είναι νωρίς σχετικά αν πάλι όχι τουλάχιστον θα μπορω να αλλάξω γιατί ειδικές δυνάμεις το ξαναλέω δεν κάνω με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 42 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Ναι μου το είπε πριν και ένα άλλο παιδί.Μολις φτάσεις θα πρέπει να δηλώσεις κατευθείαν,βέβαια θα κάνω μια προσπάθεια να πάρω τηλ μπας και γίνει αυτό από πριν και τώρα που είναι νωρίς σχετικά αν πάλι όχι τουλάχιστον θα μπορω να αλλάξω γιατί ειδικές δυνάμεις το ξαναλέω δεν κάνω με τίποτα. Βλακεια που περνούν κ πεζικαριους στην περαμο γτ 3 εβδομάδες θες δεν θες θα πρέπει να είσαι τέντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Polikosk17 είπε Ναι μου το είπε πριν και ένα άλλο παιδί.Μολις φτάσεις θα πρέπει να δηλώσεις κατευθείαν,βέβαια θα κάνω μια προσπάθεια να πάρω τηλ μπας και γίνει αυτό από πριν και τώρα που είναι νωρίς σχετικά αν πάλι όχι τουλάχιστον θα μπορω να αλλάξω γιατί ειδικές δυνάμεις το ξαναλέω δεν κάνω με τίποτα. Επίσης και ειδικές δυνάμεις να πας, δε σημαινει οτι θα γίνεις αλεξιπτωτιστής. Είναι μόνο μια απο τις ειδικότητες. Και δεν ειναι οτι στο πεζικο ή στα τεθωρακισμενα θα κανεις ζωαρα, ισα ισα μπορει να μαυρισεις πολυ χειροτερα απο οτι αν γινεις καταδρομεας π.χ. 6 ώρες πριν, chrisxpap είπε Βλακεια που περνούν κ πεζικαριους στην περαμο γτ 3 εβδομάδες θες δεν θες θα πρέπει να είσαι τέντα. Τετοια να λες και θα κατασκηνωσει εξω απο τη Στρατολογια μεχρι να τον αλλαξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Polikosk17 είπε Το λέω γιατί από εδώ τριγύρω στην περιοχή μου όλοι δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ γιατί να πάω ειδικές δυνάμεις.Θς τους πάρω τηλ και ελπίζω να το αλλάξουν όσο είναι νωρίς,τι ειδικές δυνάμεις πάμε καλά? Πως δεν με έβαλαν ΕΛΔΥΚ απορώ? Άνθρωπος που δεν έχει σωματότυπο σωστό και υγιείς σαν και εμένα και που δεν ξέρει κολύμπι για καταδύσεις αλλά έχω και υψοφοβια στις ασκήσεις στο αέρα.Πραγματικα μου φαίνεται παράξενο όχι ότι μου συμβαίνει πρώτη φορά αλλά για ποιο καταραμενο λόγο να με αλλάξουν? Να πεις να σε στείλουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας ναι οκ παρόλο που δεν είναι σωστό αλλά αφού δηλώνεις από την αρχή τη θα υπηρετήσεις πως στο αλλάζουν ξαφνικά ότι να ναι πραγματικά.Ελπιζω να το διορθώσουν και να με αλλάξουν μην πάω με σώμα κατάταξης ειδικές δυνάμεις έλεος. Οι ειδικές δυνάμεις πρέπει να έχουν συγκεκριμένο αριθμό σε κάθε εσσο. Οπότε αν δεν υπάρχουν αρκετοί τότε παίρνουν τυχαία από το πεζικό. Έχω προσωπική εμπειρία από φίλο (πάνε βέβαια και 10+ χρόνια) που ήταν σε παρόμοια κατάσταση. Μέχρι και τρύπα στο αυτί έκανε γιατί είχε ακούσει τη ράδιο αρβύλα ότι σε κόβουν αν σε δουν να έχεις τρύπα. Τσάμπα ο πόνος. Μετά την εκπαίδευση στο Μ. Πεύκο όπου φυσικά δεν έκαναν τίποτα το extreme αλλά και μόνο που είσαι μαζί με όλους τους μπαρουτοκαπνισμένους αρκεί, τον έβαλαν στο σώμα πεζοναυτών, για Χαλκίδα και Βόλο. Υποτίθεται ότι είναι πιο χαλαρά αλλά και πάλι δεν τη πάλεψε. Όσο ήταν Χαλκίδα το έψαξε και έφυγε για ΕΛΔΥΚΟ (KFOR). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMorganV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, Polikosk17 είπε Το λέω γιατί από εδώ τριγύρω στην περιοχή μου όλοι δήλωσαν πεζικό και πήγαν πεζικό εγώ γιατί να πάω ειδικές δυνάμεις.Θς τους πάρω τηλ και ελπίζω να το αλλάξουν όσο είναι νωρίς,τι ειδικές δυνάμεις πάμε καλά? Πως δεν με έβαλαν ΕΛΔΥΚ απορώ? Άνθρωπος που δεν έχει σωματότυπο σωστό και υγιείς σαν και εμένα και που δεν ξέρει κολύμπι για καταδύσεις αλλά έχω και υψοφοβια στις ασκήσεις στο αέρα.Πραγματικα μου φαίνεται παράξενο όχι ότι μου συμβαίνει πρώτη φορά αλλά για ποιο καταραμενο λόγο να με αλλάξουν? Να πεις να σε στείλουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας ναι οκ παρόλο που δεν είναι σωστό αλλά αφού δηλώνεις από την αρχή τη θα υπηρετήσεις πως στο αλλάζουν ξαφνικά ότι να ναι πραγματικά.Ελπιζω να το διορθώσουν και να με αλλάξουν μην πάω με σώμα κατάταξης ειδικές δυνάμεις έλεος. Θα κοπείς στα αθλήματα μην αγχώνεσαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polikosk17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, CMorganV είπε Θα κοπείς στα αθλήματα μην αγχώνεσαι . Τι μην αγχωνεσαι.Για βλακείες δικές τους πρέπει να πάω ειδικές δυνάμεις και σε κοπω, γιατί να περάσω όλην την ταλαιπωρία ενώ από την αρχή δήλωσα κάτι διαφορετικό.Απορω όταν έβαζα τα σημάδια τα ατομικά στοιχεία δεν είδαν τίποτα? Είναι κλειστά και τα στρατολογικά σήμερα δεν μπορώ να πάρω τηλ. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Polikosk17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μην τρελαίνεσαι σου λένε. Παρουσιάσου και πες τους ότι δε θες να είσαι εκεί, γι' αυτό και δε θα κάνεις αυτά που θα κάνουν οι υπόλοιποι, που θα τους τρέχουν δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μπορει να κανει κατι τετοιο? 😮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Τι μην αγχωνεσαι.Για βλακείες δικές τους πρέπει να πάω ειδικές δυνάμεις και σε κοπω, γιατί να περάσω όλην την ταλαιπωρία ενώ από την αρχή δήλωσα κάτι διαφορετικό.Απορω όταν έβαζα τα σημάδια τα ατομικά στοιχεία δεν είδαν τίποτα? Είναι κλειστά και τα στρατολογικά σήμερα δεν μπορώ να πάρω τηλ. Για τον ελληνικο στρατό μιλάμε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polikosk17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε Για τον ελληνικο στρατό μιλάμε ε; Ακόμη και για τον αλβανικό στρατό να μιλούσαμε καλύτερα θα ήταν τα πράγματα από αυτό το έκτρωμα το δικό μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Τι μην αγχωνεσαι.Για βλακείες δικές τους πρέπει να πάω ειδικές δυνάμεις και σε κοπω, γιατί να περάσω όλην την ταλαιπωρία ενώ από την αρχή δήλωσα κάτι διαφορετικό.Απορω όταν έβαζα τα σημάδια τα ατομικά στοιχεία δεν είδαν τίποτα? Είναι κλειστά και τα στρατολογικά σήμερα δεν μπορώ να πάρω τηλ. Να ξέρεις ότι σε βάζουν όπου αυτοί γουστάρουν, ανεξάρτητα από το τι δήλωσες. Κι εγώ είχα δηλώσει για ναυτικό και με πήραν στρατό ξηράς, έπρεπε να τους κάνω μήνυση; Πήγαινε παρουσιάσου, πες ότι δεν μπορείς και end of story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polikosk17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Μην τρελαίνεσαι σου λένε. Παρουσιάσου και πες τους ότι δε θες να είσαι εκεί, γι' αυτό και δε θα κάνεις αυτά που θα κάνουν οι υπόλοιποι, που θα τους τρέχουν δηλαδή. Το κατάλαβα και φυσικά θα το κάνω αλλά γιατί να φαω επιπλέον ταλαιπωρία και να είναι κάπου δεν έχω επιλέξει.Θελω να πω ότι διαχείριση μηδέν ότι να ναι κυριολεκτικά κάνουν και δεν μιλάω μόνο γιαυτο. 2 λεπτά πριν, Centurion είπε Να ξέρεις ότι σε βάζουν όπου αυτοί γουστάρουν, ανεξάρτητα από το τι δήλωσες. Κι εγώ είχα δηλώσει για ναυτικό και με πήραν στρατό ξηράς, έπρεπε να τους κάνω μήνυση; Πήγαινε παρουσιάσου, πες ότι δεν μπορείς και end of story. Απάντησα και στον φίλο από πάνω.Παντως όπως ειχα πει από την περιοχή μου όλοι πήγαν πεζικό δήλωσαν από την αρχή και τους πήραν μόνο εγώ έκανα την διαφορά δηλαδή.Ευχαριστω πάντως θα το κάνω έτσι κι αλλιώς αλλά ελπίζω να το αλλάξουν στα στρατολογικά από τώρα που είναι νωρίς αν όχι εκείνη την ημέρα που θα παρουσιαστώ.Ευχαριστω πάντως Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από Polikosk17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις