dimitsal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Brashida είπε Να ρωτησω κατι.Γιατι γινεται τοσο νωρις απο το αναμενομενο η καταξη γ εσσο στρατου ξηρας,το διαβασα στην ναυτεμπορικη δεν ξερω αν ισχυει,στην στρατολογια δεν γραφει τιποτα ή μαλλον βρηκα κατι αλλα μπηκα να δω και μου εβγαζε οτι η σελιδα δεν βρεθηκε. Επισης επειδη τσεκαρω συχνα πυκνα στην στρατολογια στο μαθε την καταταξη σου αλλα μου βγαζει οτι δεν εχετε προγραμματιστη ακομη για εσσο.Βεβαια ειναι νωρις ακομη θελει ενα μηνα και αλλα δεν ξερω νομιζω θα επρεπε να το εμφανιζει απο τωρα που τα καταγεις κ.λ.π. Έχει βγει ήδη που θα πάνε όσοι μπαίνουν στη Γ ΕΣΣΟ
Brashida Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι δεν το ήξερα εγώ πάντως που βάζω τα στοιχεία μου βγάζει ότι δεν έχετε προγραμματιστεί για την εσσο που ακολουθεί τώρα δεν ξέρω αν κάνουν λάθος και με στείλουν ξαφνικά κανένα χαρτί να παρουσιαστώ εγώ θα περιμένω πάντως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν όχι τότε μάλλον με την επόμενη Ενω μου έστειλαν μνμ όταν ήταν να συμπληρώσω τα ατομικά στοιχεία και έγραφε για γ εσσο οπότε περίμενα για τώρα και εγώ και είδα ότι μπαίνουν και νωρίτερα.Τεσπα θα πάρω και κάνα τηλ μεθαύριο στα στρατολογικά Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Brashida
ALLisCHAOS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μου είπανε οτι ακουγεται (φήμες) πως είναι πιθανό να την αναβάλουν αυτή την ΕΣΣΟ κ να τη πάνε κλασικά για τον Αυγουστο (όπως ήταν εξ αρχής). Πηγές ενας στρατιωτικός γιατρός κ μια τύπισσα που δουλευε σε στρατολογικό γραφείο. Ίσως είναι απλα φήμες(ο καθενας μπορεί να λέει το μακρύ του κ το κοντο του) αλλά just saying να το εχετε υπόψη και αυτό το ενδεχόμενο.
Polikosk17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μπαίνω σε 1 μήνα σχεδόν είχα δήλωση στρατό ξηράς πεζικό,αλλά με στείλανε ειδικές δυνάμεις.Δεν ξέρω πως είναι έχω ακούσει ότι δεν είναι και το καλύτερο και επίσης έχω φοβία με τα ύψη,από ότι διάβασα στην εκπαίδευση κάνεις και με αλεξίπτωτο από ψηλά,δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω αλλά χέστηκανε όπου θέλουν σε βάζουν αλλά δεν ρωτάνε όμως αν μπορεί ο άλλος να τα καταφέρει.Προτιμουσα πεζικό τεθωρακισμένα ή κάτι άλλο που να μην έχει να κάνει με αέρα.ειναι η μονη φοβία που έχω και με ανχωνει.Παρουσιαζομαι στο Στρατοπεδο Υπτγου Ανδρέα Καλλίνσκη (Νεα περαμος) καμι γνώμη το πώς είναι εκεί. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Polikosk17
stefz25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Παιδια μια ερωτηση οποιος ξερει να μου απαντησει ειμαι τεθωρακισμενα στον εβρο, εκει ειναι σημειο εισαγωγης και εκπαιδευσης και μετα παιρνεις μεταθεση σε στρατοπεδα με τανκς στην ενδοχωρα η μενεις εκει για μεγαλο μερος τη θητειας;
Polikosk17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, stefz25 είπε Παιδια μια ερωτηση οποιος ξερει να μου απαντησει ειμαι τεθωρακισμενα στον εβρο, εκει ειναι σημειο εισαγωγης και εκπαιδευσης και μετα παιρνεις μεταθεση σε στρατοπεδα με τανκς στην ενδοχωρα η μενεις εκει για μεγαλο μερος τη θητειας; Ναι πρώτα παρουσιάζεσαι στο σημείο υποδοχής οπλιτών κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις και όλα τα διαδικαστικά τελως πάντων και μετά παίρνει μετάθεση κάπου κοντά που θα υπηρετήσεις όλη την θητεία σου.
Polikosk17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Να ρωτήσω κάτι.Δηλωσα πεζικό και με έβαλαν ειδικες Δυνάμεις μάλλον γιατί δεν υπάρχουν άτομα και δεν είναι πλήρης.Τεσπα μπορώ να αλλάξω τώρα που είναι νωρίς?.Δεν νομίζω να τα καταφέρω ειδικές δυνάμεις δεν έχω σωματότυπο και δεν μπορώ να ανταμοεξελθω καθημερινά σε όλες τις ασκήσεις κ.λ.π συν ότι έχω φοβία με τα ύψη και τις ασκήσεις που κάνουν στον αέρα.Εχω άνθρωπο που είναι γραμματεας και υπεύθυνος σε στρατολογική υπηρεσία μπορεί να γίνει κάτι?
engfirm17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Τι αγχώνεσαι ρε φίλε; θα μπεις την πρώτη μέρα, θα δηλώσεις ότι είσαι πεζικό και τελείωσε η υπόθεση, δεν σε παίρνουν με το ζόρι, απλά έτυχε να παρουσιάζεσαι εκεί, εσύ και πολλοί άλλοι
Polikosk17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, engfirm17 είπε Τι αγχώνεσαι ρε φίλε; θα μπεις την πρώτη μέρα, θα δηλώσεις ότι είσαι πεζικό και τελείωσε η υπόθεση, δεν σε παίρνουν με το ζόρι, απλά έτυχε να παρουσιάζεσαι εκεί, εσύ και πολλοί άλλοι Σε εκείνο το στρατόπεδο δεν παρουσιάζονται μόνο όσοι είναι ειδικές δυνάμεις? Επίσης γιατί να μην με έβαζαν πεζικό αφού αυτό είχα δηλωσει,εγώ να το κάνω αυτό που είπες αλλά σιγά μην δεχτούν μάλλον δεν υπάρχουν άτομα και παιρνουν με το ζόρι δεν ξέρω τι να πω.Δεν αγχώνομαι αλλά νευρίασα γιατί άλλο δήλωσα και άλλο θα πάω ξαφνικά
engfirm17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Σου απάντησα και λες πάλι τα δικά σου ρε αδερφέ. Πάμε πάλι. Δεν σε παίρνει κανείς με το ζόρι, δηλώνεις στα χαρτιά πεζικό και τέλος. Πάντα παρουσιαζονται και κάποιοι πεζικαριοι εκεί. Ελεος 1
Polikosk17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, engfirm17 είπε Σου απάντησα και λες πάλι τα δικά σου ρε αδερφέ. Πάμε πάλι. Δεν σε παίρνει κανείς με το ζόρι, δηλώνεις στα χαρτιά πεζικό και τέλος. Πάντα παρουσιαζονται και κάποιοι πεζικαριοι εκεί. Ελεος Ναι έχεις φυσικά δεν σε παίρνουν με το ζόρι αλλά και να με πάρουν το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα καταφέρω .Έχεις δίκιο αλλά μου φαίνεται παράξενο εφόσον δήλωσα πεζικό να με πάρουν αλλού και το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι θα με πάρουν γιατί δεν υπάρχουν άτομα.Θα πάρω τηλ και τα στρατολογικά να τους πω αν γίνεται να αλλάξω από τώρα που είναι νωρίς αν όχι θα δηλώσω σίγουρα εκεί.Επισης ξέρω ότι μετά την ορκομωσία δηλώνεις που θέλεις να πας για να υπηρετήσεις το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν κάπου κοντά.Εγω αν επιλέξω κάπου κοντά υπάρχει περίπτωση να με στείλουν ή αν υπάρχει στο ΣΥΠΟ που θα παρουσιαστώ ή κάπου κοντά τεσπά στρατόπεδο με πεζικό να με στείλουν εκεί κατευθείαν?
giorgos4ever Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Ναι έχεις φυσικά δεν σε παίρνουν με το ζόρι αλλά και να με πάρουν το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα καταφέρω .Έχεις δίκιο αλλά μου φαίνεται παράξενο εφόσον δήλωσα πεζικό να με πάρουν αλλού και το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι θα με πάρουν γιατί δεν υπάρχουν άτομα.Θα πάρω τηλ και τα στρατολογικά να τους πω αν γίνεται να αλλάξω από τώρα που είναι νωρίς αν όχι θα δηλώσω σίγουρα εκεί.Επισης ξέρω ότι μετά την ορκομωσία δηλώνεις που θέλεις να πας για να υπηρετήσεις το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν κάπου κοντά.Εγω αν επιλέξω κάπου κοντά υπάρχει περίπτωση να με στείλουν ή αν υπάρχει στο ΣΥΠΟ που θα παρουσιαστώ ή κάπου κοντά τεσπά στρατόπεδο με πεζικό να με στείλουν εκεί κατευθείαν? Θα υπηρετήσεις εκεί που θα γράφει το χαρτί σου πως θα υπηρετήσεις και οχι δεν θα σε πάρουν ειδικές δυνάμεις με το ζόρι. (Που και να το έκαναν απλά θα κοβόσουν και θα έφευγες). Επίσης έχε υπόψιν πως τα τεθωρακισμένα θεωρούνται μάχιμο σώμα. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από giorgos4ever
Polikosk17 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Θα υπηρετήσεις εκεί που θα γράφει το χαρτί σου πως θα υπηρετήσεις και οχι δεν θα σε πάρουν ειδικές δυνάμεις με το ζόρι. (Που και να το έκαναν απλά θα κοβόσουν και θα έφευγες). BTW έχε υπόψιν πως τα τεθωρακισμένα θεωρούνται μάχιμο σώμα. Σωστά,εμένα γράφει ειδικές δυνάμεις μέχρι να το αλλάξω ομως θα παρουσιαστώ κανονικά και μέχρι την ορκομωσία (δεν ξέρω αν κάνουν ασκήσεις από την πρώτη στιγμή) θα πρέπει να ακολουθήσω κι εγώ?
giorgos4ever Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Polikosk17 είπε Σωστά,εμένα γράφει ειδικές δυνάμεις μέχρι να το αλλάξω ομως θα παρουσιαστώ κανονικά και μέχρι την ορκομωσία (δεν ξέρω αν κάνουν ασκήσεις από την πρώτη στιγμή) θα πρέπει να ακολουθήσω κι εγώ? Δεν θα κάνετε ακριβώς τις "ασκήσεις" που έχεις στο μυαλό σου. Προσοχές, αναπαύσεις, πορεία, κλπ θα κάνετε. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από giorgos4ever
Polikosk17 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 36 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Δεν θα κάνετε ακριβώς τις "ασκήσεις" που έχεις στο μυαλό σου. Προσοχές, αναπαύσεις, πορεία, κλπ θα κάνετε. Ναι οκ εντάξει αλλά γιατί ν κάνω κάτι που δεν έχω δηλώσει? έστω ότι είπες αυτά θα κάνουμε.Τεσπα ευχαριστώ παντως θα πάρω στα στρατολογικά για να τους το πω να με αλλάξουν που είναι ακόμη νωρίς και εγώ εχθές το έμαθα.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί να με βάλουν αλλού και ειδικά στις ειδικές Δυνάμεις.Επισης αύριο υπάρχει περίπτωση να ανοιξουν τα στρατολογικά αύριο διότι είναι του Αγίου πνεύματος και μάλλον θα είναι κλειστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις