djcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, ALLisCHAOS είπε Το ΕΟΔ τι σήμαινει ρε παιδιά? Εκτός οργανική δύναμης
dimitsal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλημέρα, είναι να παρουσιαστώ στη 595 Α/Μ ΤΠ/ΕΟΔ. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την μονάδα; Επίσης το ΕΟΔ τι σημαίνει ακριβώς; Μπορεί να με στείλουν άλλου πριν ή μετά την ορκωμοσία;
jimis98 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 11 ώρες πριν, Neoss είπε Καλά στο 2ο κάτι τσεκ ιν υπάρχουν 😂 Το 1ο το είδα...μόνο ενας λεει οτι ειναι σκατά, αναφερόταν γενικά στη Κομοτηνή. Έχει διάφορες μονάδες. Μου είπαν ανάλογα σε ποια...για την συγκεκριμενη τιποτα. Γιαυτο ρωταω αν υπηρετησε κανείς ή ειχε κανεναν. Μονο την 646 (οχι δική μου δηλαδη) εκει ακουσα ειναι πολυ χάλια. εχει πολλα φυλακια το 511 + σκοπια στην πυλη στο 646 αναλογα σε τι λοχο θα πεσεις και ο διοικητης κοβει αδειες,δεν ξερω αν αλλαξε τωρα 1
nikosmon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Παιδια ξερετε ποτε περιπου ερχεται το χαρτι της καταταξης; Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει απο τωρα στην αστυνομια και να παμε να το ζητησουμε; Το ρωταω γιατι το χρειαζομαι.
stefz25 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Κανεις γνωμη για τεθωρακισμενα γενικα αλλα και για το συγκεκριμενο?
sakura22 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, nikosmon είπε Παιδια ξερετε ποτε περιπου ερχεται το χαρτι της καταταξης; Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει απο τωρα στην αστυνομια και να παμε να το ζητησουμε; Το ρωταω γιατι το χρειαζομαι. Ποικίλει, έχω ακούσει από άτομα οτι τους πήραν από την αστυνομία για να το πάρουν από 3 εβδομάδες ως 4-5 μέρες πριν παρουσιαστούν (<- αν και στην τελευταία περίπτωση είχε γίνει βλακεία από την στρατολογία). Πάρε ένα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα που αναμένεται να πάει το χαρτί σου και ρώτα αν τα έχουν ή πότε υπολογίζουν να τα παραλάβουν. Αν επίγει πάρε και ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο σου να δεις μηπως μπορούν να στο δώσουν από τώρα αυτοί.
apxr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ 572 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 18-7-2019. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΒΗΣΟ ΕΒΡΟΥ...ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΧΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
basilis222 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μάγκες ξέρουμε πότε θα βγουν οι μεταθέσεις κατ' εξαίρεση?
rayven18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 10 hours ago, dimitsal said: Καλημέρα, είναι να παρουσιαστώ στη 595 Α/Μ ΤΠ/ΕΟΔ. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την μονάδα; Επίσης το ΕΟΔ τι σημαίνει ακριβώς; Μπορεί να με στείλουν άλλου πριν ή μετά την ορκωμοσία; 595 Α/Μ ΤΠ/ΕΟΔ και εδώ. Απ όσο έχω ακούσει, για λίγες μέρες πλέον κάθομαστε στο στρατόπεδο κατάταξης και μετά μας πηγαίνουν αλλού για εκπαίδευση, μπορεί και να κάνω λάθος. Για μετά την ορκωμοσία πάς στην μονάδα σου
dimitsal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, rayven18 είπε 595 Α/Μ ΤΠ/ΕΟΔ και εδώ. Απ όσο έχω ακούσει, για λίγες μέρες πλέον κάθομαστε στο στρατόπεδο κατάταξης και μετά μας πηγαίνουν αλλού για εκπαίδευση, μπορεί και να κάνω λάθος. Για μετά την ορκωμοσία πάς στην μονάδα σου Μονάδα τοποθέτησης είναι το 595 αν δεν κάνω λάθος.
draft22 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 καλησπέρα σας παρουσιάζομαι ροδο παπαποστολου χαραλαμπου (αφαντου) με σωμα κατάταξης ''υλικου πολέμου'' και γραφει μοναδα τοποθετησης 541ΤΕ/ΕΟΔ; Ξερουμε τι παιζει με το σωμα '' υλικου πολέμου '' και τα αρχικα ΕΟΔ ;
rayven18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 hour ago, dimitsal said: Μονάδα τοποθέτησης είναι το 595 αν δεν κάνω λάθος. Ναι ακριβώς, κυρίως για χαρτούρα και τα τυπικά
dimitsal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, rayven18 είπε Ναι ακριβώς, κυρίως για χαρτούρα και τα τυπικά Κατάλαβα, μας βλέπω για παραμεθόριο αμέσως μετά.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, draft22 είπε καλησπέρα σας παρουσιάζομαι ροδο παπαποστολου χαραλαμπου (αφαντου) με σωμα κατάταξης ''υλικου πολέμου'' και γραφει μοναδα τοποθετησης 541ΤΕ/ΕΟΔ; Ξερουμε τι παιζει με το σωμα '' υλικου πολέμου '' και τα αρχικα ΕΟΔ ; http://army.gr/el/organosi/stoiheia-organosis-genikoy-epiteleioy-stratoy/dieythynseis-somaton/dieythynsi-ylikoy-15 Με ένα απλό Google search.
Brashida Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω κατι.Γιατι γινεται τοσο νωρις απο το αναμενομενο η καταξη γ εσσο στρατου ξηρας,το διαβασα στην ναυτεμπορικη δεν ξερω αν ισχυει,στην στρατολογια δεν γραφει τιποτα ή μαλλον βρηκα κατι αλλα μπηκα να δω και μου εβγαζε οτι η σελιδα δεν βρεθηκε. Επισης επειδη τσεκαρω συχνα πυκνα στην στρατολογια στο μαθε την καταταξη σου αλλα μου βγαζει οτι δεν εχετε προγραμματιστη ακομη για εσσο.Βεβαια ειναι νωρις ακομη θελει ενα μηνα και αλλα δεν ξερω νομιζω θα επρεπε να το εμφανιζει απο τωρα που τα καταγεις κ.λ.π. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από Brashida
Προτεινόμενες αναρτήσεις