engfirm17 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Λογικά αύριο μεθαύριο θα την ξανανεβασουν, τώρα αν θα έχουμε αλλαγές ποιος τους ξέρει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 παιδια ητανε να μπω τον μαιο με την Β ΕΣΣΟ αλλα πηρα τριμηνη αναστολη δηλαδη Μια ΕΣΣΟ παρακατω να μπω για λογους υγειας. Εαν και τωρα ειμαι καλα μπορω να μπω νωριτερα γιατι βλεπω οτι η ΕΣΣΟ Γ θα ειναι νωριτερα απο οτι εγω θα μπω? Μπαινω απο τις 9-8 και μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 http://www.army.gr/el/anakoinoseis-typoy/katataxi-sto-strato-xiras-tin-2019-gesso Βγήκε ανακοίνωση για στρατό ξηράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, MadPax είπε H ΣΝΔ δεν βγάζει μόνο Μάχιμους βγάζει και Μηχανικούς. Στη δική μου εταιρεία δεν τους προτιμούμε διότι οι μεν απόστρατοι μάχιμοι του ΠΝ δεν γνωρίζουν καν operation ενώ η ναυτιλιακή τους επάρκεια είναι κάτω του μετρίου αφού άλλο ο "μαχητής" και άλλο ο εμποροπλοίαρχος, και πρέπει να εκπαιδευτούν και να πάρουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ISPS, πράγμα χρονοβόρο, χώρια που έχουν την "στενόμυαλη" στρατιωτική νοοτροπία σε περιβάλλον εμπορικού πλοίου που όλοι λειτουργούν σαν οικογένεια. Οι δε Μηχανικοί που είναι και το πεδίο μου ως Αρχιμηχανικός, δεν γνωρίζουν καν τα συστήματα ενός εμπορικού πλοίου καθώς τα προωστήρια σκεύη είναι τελείως διαφορετικά από αυτά ενός πολεμικού πλοίου, η δε λειτουργία είναι τελείως έξω από τα νερά τους, χώρια που και αυτοί πρέπει να εκπαιδευτούν σε χρονοβόρες διαδικασίες με τα διπλάσια πιστοποιητικά ISPS, GF κλπ κλπ πράγμα που δεν συμφέρει. Όσους είχα στην πάροδο των χρόνων της καριέρας μου μέχρι στιγμής, δεν έχουν καθίσει πάνω από 2-3 μήνες. δηλαδη σε δεσμευει και δεν μπορεις να εργαστεις για τους πιλοτους ισχυουν τα ιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitsal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, γνωρίζεις κανείς τίποτα για νέα σαντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skel13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 τελικά είμαι για Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πεζικό. Υποχρεούστε να παρουσιαστείτε σε 541 Τάγμα Εθνοφυλακής (541 ΤΕ) (ΑΦΑΝΤΟΥ) για 16/07 είναι κανείς για Ρόδο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, jimis98 είπε για τους πιλοτους ισχυουν τα ιδια? Δεν είμαι πιλότος οπότε μη ρωτάς εμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Το ΕΟΔ τι σήμαινει ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή παιδιά αυτή είναι η οριστική απόφαση? Η πολλοστή ανακοίνωση Τύπου? Μιας και στης στρατολογίας δεν ανέβηκε τίποτα, για αυτό λεω... Στρδο «Λγου (ΠΖ) Ηλιόπουλου Παύλου» Έδρα ΡΟΔΟΠΗΣ - ΘΡΑΚΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ημερομηνία κατάταξης 16/07/2019 Μονάδα Τοποθέτησης 511 Μ/Π ΤΠ/ΕΟΔ Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν την Μονάδα? Δεν έχω βρεί τίποτα απολύτως στο ιντερνετ ενώ και όσους γνωστούς πρωην φαντάρους (αλλά και νυν, στον Εβρο) εχω ρωτήσει, δεν ήξερε κανείς να πει κάτι. Μόνο ένας ανέφερε ένα γενικό "είναι αυστηρά, δεν είναι καλά" δίχως να ξέρει καμιά λεπτομέρεια παραπάνω. Καπου ειδα μόνο ότι έχει φυλάκια στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα η Μονάδα αυτή και κυρίως μαυτά ασχολείται, συν ένα Οχυρό επισκέψιμο. Τωρα απο συνθηκες, στελεχη, υποδομες κτλπ αγνωστο. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Neoss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Neoss είπε Δηλαδή παιδιά αυτή είναι η οριστική απόφαση? Η πολλοστή ανακοίνωση Τύπου? Μιας και στης στρατολογίας δεν ανέβηκε τίποτα, για αυτό λεω... Στρδο «Λγου (ΠΖ) Ηλιόπουλου Παύλου» Έδρα ΡΟΔΟΠΗΣ - ΘΡΑΚΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ημερομηνία κατάταξης 16/07/2019 Μονάδα Τοποθέτησης 511 Μ/Π ΤΠ/ΕΟΔ Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν την Μονάδα? Δεν έχω βρεί τίποτα απολύτως στο ιντερνετ ενώ και όσους γνωστούς πρωην φαντάρους (αλλά και νυν, στον Εβρο) εχω ρωτήσει, δεν ήξερε κανείς να πει κάτι. Μόνο ένας ανέφερε ένα γενικό "είναι αυστηρά, δεν είναι καλά" δίχως να ξέρει καμιά λεπτομέρεια παραπάνω. Καπου ειδα μόνο ότι έχει φυλάκια στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα η Μονάδα αυτή και κυρίως μαυτά ασχολείται, συν ένα Οχυρό επισκέψιμο. Τωρα απο συνθηκες, στελεχη, υποδομες κτλπ αγνωστο. Που έψαξες γιατί εγώ αμέσως βρήκα κάτι: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19174 https://www.facebook.com/pages/Κομοτηνή-Στρατοπεδο-Λγου-Παρασχου/284305951636908 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, elorant είπε Που έψαξες γιατί εγώ αμέσως βρήκα κάτι: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19174 https://www.facebook.com/pages/Κομοτηνή-Στρατοπεδο-Λγου-Παρασχου/284305951636908 Καλά στο 2ο κάτι τσεκ ιν υπάρχουν 😂 Το 1ο το είδα...μόνο ενας λεει οτι ειναι σκατά, αναφερόταν γενικά στη Κομοτηνή. Έχει διάφορες μονάδες. Μου είπαν ανάλογα σε ποια...για την συγκεκριμενη τιποτα. Γιαυτο ρωταω αν υπηρετησε κανείς ή ειχε κανεναν. Μονο την 646 (οχι δική μου δηλαδη) εκει ακουσα ειναι πολυ χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jakeboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μπαίνω στο σάιτ της στρατολογία και στις πληροφορίες κατάταξης μου βγάζει το εξής Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία Διάβασα ότι η εσσο προγραμματίστηκε για τις 15-19 Ιουλίου εκοψα την αναβολή τέλη Απριλίου έχοντας στο μυαλό μου ότι θα μπω μέσα με τέλη Αυγούστου Υπάρχει κάποια πιθανότητα να την γλιτώσω και να μπω με την εσσο Νοεμβρίου λαμβάνοντας υπόψη και το μήνυμα της στρατολογίας? Αλλιώς ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάρω αναβολή και να μπω στην επόμενη εσσο τον Νοέμβριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Γιατί πρέπει να μπεις ντε και καλά Νοέμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jakeboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, elorant είπε Γιατί πρέπει να μπεις ντε και καλά Νοέμβριο; Γιατί μόλις τελείωσα από ιδιωτικό πανεπιστήμιο και για να πάρω πτυχίο πρέπει να ξεχρεωσω το υπόλοιπο όσο το δυνατόν νωρίτερα Βρήκα δουλειά με καλά λεφτά και θα καταφέρω να τα μαζέψω μέχρι τέλη καλοκαιριού Αλλιώς μένω πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakura22 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ALLisCHAOS είπε Το ΕΟΔ τι σήμαινει ρε παιδιά? Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά πρακτικά σημαίνει οτι δεν πρόκειται να μείνεις εκεί αλλά να μεταφερθείς. 6 ώρες πριν, Jakeboy είπε Μπαίνω στο σάιτ της στρατολογία και στις πληροφορίες κατάταξης μου βγάζει το εξής Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία Διάβασα ότι η εσσο προγραμματίστηκε για τις 15-19 Ιουλίου εκοψα την αναβολή τέλη Απριλίου έχοντας στο μυαλό μου ότι θα μπω μέσα με τέλη Αυγούστου Υπάρχει κάποια πιθανότητα να την γλιτώσω και να μπω με την εσσο Νοεμβρίου λαμβάνοντας υπόψη και το μήνυμα της στρατολογίας? Αλλιώς ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάρω αναβολή και να μπω στην επόμενη εσσο τον Νοέμβριο? Αν σου λέει οτι δεν είσαι προγραμματισμένος με την ακόλουθη ΕΣΣΟ σημαίνει οτι πας για Νοέμβριο. Αν παρ' ολα αυτά αλλάξει κάτι και σου έρθει χαρτί, θα ζητήσεις αναβολή για κοινωνικούς λόγους (= μπαίνεις στην επόμενη ΕΣΣΟ). Αν έχεις πάρει τέτοια ήδη πας για λόγους "υγείας". Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από sakura22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις