dimitsal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, Archilleo είπε Πολυ βοηθητικο αυτο που ποσταρες. Εγω μπερδευτικα λιγακι. Βρηκα απο το νομο και τον Σ.Α. μου πολλα στρατοπεδα που ειχε τον αριθμο 1111 ή 3333. Τους αριθμους τους καταλαβα τι σημαινουν. Δεν καταλαβα που θα παρουσιαστω. Επιλεγω εγω ή περιμενω να μου ερθει χαρτι ή αυτες ειναι οι μοναδες που θελουμε να μπουμε μετα την βασικη εκπαιδευση; Αν γνωριζεις, πες μου. Το 1-2-3-4 είναι η μέρα παρουσίασης, ουσιαστικά από αυτόν τον πίνακα μπορείς να δεις τα πιθανά ΣΥΠΟ που μπορείς να παρουσιαστείς με βάση τα τρία πρώτα νούμερα του Σ.Α. σου. Για παράδειγμα σε εμένα ο Σ.Α. μου αντιστοιχεί στο Λιτόχωρο και στη νέα Σάντα, επομένως αν ισχύσει ο πίνακας θα παρουσιαστώ σε ένα από τα δύο. Αν προσέξεις πάνω από τον πίνακα έχει οδηγίες για το πως να τον διαβάσεις. Βέβαια περιμένουμε την επίσημη κατάταξη, μόνο τότε θα είσαι σίγουρος για το που και το πότε μπαίνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δεν με καταλαβες... Αυτα τα τσεκαρα, το τι σημαινει το καθε τι απο τους αριθμους. Εκει που λεει Πεζικο, Τεθωρακισμενα κτλ, εχει απο κατω σε ολα αυτα τον αριθμους που αντιστοιχουν σε 11 33 11 κ.ο.κ. Δηλαδη, εκτος απο Πεζικο, μπορω αν θελω να παω και ΤΘ Πολεμικη Αεροπορια ή Διαβιβαστης ή ενα απο τα αλλα;;; Αυτο ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Archilleo είπε Δεν με καταλαβες... Αυτα τα τσεκαρα, το τι σημαινει το καθε τι απο τους αριθμους. Εκει που λεει Πεζικο, Τεθωρακισμενα κτλ, εχει απο κατω σε ολα αυτα τον αριθμους που αντιστοιχουν σε 11 33 11 κ.ο.κ. Δηλαδη, εκτος απο Πεζικο, μπορω αν θελω να παω και ΤΘ Πολεμικη Αεροπορια ή Διαβιβαστης ή ενα απο τα αλλα;;; Αυτο ρωτησα. Ε οχι. Οπου σε βαλει ο στρατός, δεν επιλεγουμε....σου ηρθε χαρτι καταταξης? Εμενα τιποτα ενώ ουτε στο stratologia gr γραφει κατι παρα μόνο ότι μπαινω με την Γ ΕΣΣΟ ΙΟΥΛΙΟΥ. Εμενα παντως τι ΤΘ τι τα άλλα, όλα ιδια μερα ειναι. ΕΑΝ καταλαβα καλά, 16 ιουλιου παρουσιαζομαι στο στρατο[εδο Ηλιοπουλου στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ (κατα τα άλλα λαμβαναν υποψη τα στρατοπεδα που δηλωναμε ονλινε χαχα εμενα αυτο το μερος μου πεφτει 400 χιλιόμετρα μακρυα!!). Λετε στην τελικη επισημη καταταξη να υπαρχει τιποτα αλλο? Δεν πιστευω. Για πειτε Κομοτηνη τι παιζει απο στελεχη, εκπαιδευση και υποδομες? Υπηρετει κανεις εκει? Μετα την παρουσιαση που μας στελνουν εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Archilleo είπε Δεν με καταλαβες... Αυτα τα τσεκαρα, το τι σημαινει το καθε τι απο τους αριθμους. Εκει που λεει Πεζικο, Τεθωρακισμενα κτλ, εχει απο κατω σε ολα αυτα τον αριθμους που αντιστοιχουν σε 11 33 11 κ.ο.κ. Δηλαδη, εκτος απο Πεζικο, μπορω αν θελω να παω και ΤΘ Πολεμικη Αεροπορια ή Διαβιβαστης ή ενα απο τα αλλα;;; Αυτο ρωτησα. θα σ στειλουν αυτοι οπου θελουν Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakura22 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Αυτοί που μπαίνουν 9-11 πότε περίπου θα πάρουν την 10ήμερη άδεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goolfies07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Στις 5/6/2018 στις 11:24 ΠΜ, billdanos είπε Συνεχίζουμε εδώ... Απορίες & ερωτήσεις σχετικά με στρατιωτικά θέματα. Χαιρεται κ απο μενα,εφτασε η ωρα μου για τον στρατο,ειμαι πτυχιουχος και τον δεκεμβριο τελειωνει η αναβολη μου,τα εχω κανει τοσο χαλια που ομολογω οτι δεν ειμαι σιγουρος αν καταφερω να βρω μεταπτυχιακο να παρω την αναβολη που θελω,ξερει κανεις αν στα 25 προς 26 που ειμαι γινεται να παρω με αλλον τροπο αναβολη?Ισχυει η εγγραφη σε ΙΕΚ ή δεν ξερω εγω τι αλλο?Μια βοηθεια θα ηταν χρησιμη,ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skel13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 παρατήρησα και εγώ μεσω του ΕΔΥΕΘΑ 2019 Γ ΕΣΣΟ ME ΑΔΑ είμαι ανάμεσα σε ΣΤΡ∆Ο ΥΠΤΓΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΑΡΡΟΥ: Θήβα Βοιωτίας ΣΤΡ∆Ο ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΘΕΟ∆ΩΡΑΚΗ: Ρέθυµνο πιστευω περισσότερο για θήβα λόγο του ότι την πρώτη φορά που είχε έρθει το χαρτί για να παρουσιαστώ ήταν για Θήβα Βοιωτίας εκτός βέβαια αν δεν εχει καμια σχέση, θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Ξέρει κανείς ποτέ θα βγουν οι κατ' εξαίρεση μεταθέσεις για αυτούς που έκαναν τα χαρτιά τους στην εκπαίδευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dimitsal είπε Πρόσκληση στρατευσίμων 2019 Γ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατό Ξηράς https://www.stratologia.gr/el/content/πρόσκληση-στρατευσίμων-2019-γ΄-εσσο-στο-στρατό-ξηράς Έχει πέσει το λινκ ή σε εμένα μόνο δεν εμφανίζεται; Επίσης υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα μπει η γ εσσο ναυτικού; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από christos4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, christos4 είπε Έχει πέσει το λινκ ή σε εμένα μόνο δεν εμφανίζεται; Επίσης υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα μπει η γ εσσο ναυτικού; Και σε μένα το ίδιο. Έχει φάση να αλλάζουν τίποτα στην ανακοίνωση πάλι τιποτα ημερομηνιες διότι στο σιτε της στρατολογιας (αμα μπεις διχως το λινκ σου) βλεπω αφαιρέθηκε εντελώς η ανακοίνωση. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Neoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitsal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, christos4 είπε Έχει πέσει το λινκ ή σε εμένα μόνο δεν εμφανίζεται; Επίσης υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα μπει η γ εσσο ναυτικού; 18 λεπτά πριν, Neoss είπε Και σε μένα το ίδιο. Έχει φάση να αλλάζουν τίποτα στην ανακοίνωση πάλι τιποτα ημερομηνιες διότι στο σιτε της στρατολογιας (αμα μπεις διχως το λινκ σου) βλεπω αφαιρέθηκε εντελώς η ανακοίνωση. Διέγραψαν την ανακοίνωση μαζί με την πρόσκληση! Κατά τ’αλλά ο στρατός δουλεύει ρολόι και είναι υπόδειγμα όπως ισχυριζόταν κάποιος σε προηγούμενη απάντηση. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση αποστρατειας ή παραιτησεως καποιος που εχει τελειωσει σμυ και σσε πως μπορει να αξιοποιηθει?,πχ ενας απο ικαρων μπορει να γινει πιλοτος στην πολιτικη αεροπορια ή μηχανικος αντιστοιχα αλλα και στην σνδ καπετανιος σε καποια ναυτιλιακη εταιρεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dimitsal είπε Διέγραψαν την ανακοίνωση μαζί με την πρόσκληση! Κατά τ’αλλά ο στρατός δουλεύει ρολόι και είναι υπόδειγμα όπως ισχυριζόταν κάποιος σε προηγούμενη απάντηση. 😉 Αστα να πανε. ΜΠΑΧΑΛΟ ταχει κανει η Στρατολογια. Και βλεπω πολλες διαμαρτυριες γιατι πολλοι δουλευαν ή ηταν εξωτερικο οπχ μεχρι τελη Ιουλιου. Εχουν αλλαξει στο ΓΕΣ προγραμματισμο 3-4 φορες ως τωρα. Δεν μπορουν να αποφασισουν. Θα παρω ισως αυριο ενα τηλεφωνο, εγω πχ ειμαι εξωτερικο και ειμαι λιγο στον αερα ετσι με τον να μην ξερω τιποτα. Ουτε πότε παρουσιαζομαστε, ουτε που. Βλεπω να επαναφερουν τις παλιες ΕΣΣΟ παλι. Μαθαμε τιποτα νεοτερο? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Neoss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitsal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Neoss είπε Αστα να πανε. ΜΠΑΧΑΛΟ ταχει κανει η Στρατολογια. Και βλεπω πολλες διαμαρτυριες γιατι πολλοι δουλευαν ή ηταν εξωτερικο οπχ μεχρι τελη Ιουλιου. Εχουν αλλαξει στο ΓΕΣ προγραμματισμο 3-4 φορες ως τωρα. Δεν μπορουν να αποφασισουν. Θα παρω ισως αυριο ενα τηλεφωνο, εγω πχ ειμαι εξωτερικο και ειμαι λιγο στον αερα ετσι με τον να μην ξερω τιποτα. Ουτε πότε παρουσιαζομαστε, ουτε που. Βλεπω να επαναφερουν τις παλιες ΕΣΣΟ παλι. Μαθαμε τιποτα νεοτερο? Μπα, κανένα νεότερο. Αν τελικά επικοινωνήσεις μαζί τους κανε ένα κόπο να γράψεις εδώ αυτά που σου είπαν γιατί βλέπω ότι θα αργήσουμε να μάθουμε πότε και που μπαίνουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, jimis98 είπε αλλα και στην σνδ καπετανιος σε καποια ναυτιλιακη εταιρεια H ΣΝΔ δεν βγάζει μόνο Μάχιμους βγάζει και Μηχανικούς. Στη δική μου εταιρεία δεν τους προτιμούμε διότι οι μεν απόστρατοι μάχιμοι του ΠΝ δεν γνωρίζουν καν operation ενώ η ναυτιλιακή τους επάρκεια είναι κάτω του μετρίου αφού άλλο ο "μαχητής" και άλλο ο εμποροπλοίαρχος, και πρέπει να εκπαιδευτούν και να πάρουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά ISPS, πράγμα χρονοβόρο, χώρια που έχουν την "στενόμυαλη" στρατιωτική νοοτροπία σε περιβάλλον εμπορικού πλοίου που όλοι λειτουργούν σαν οικογένεια. Οι δε Μηχανικοί που είναι και το πεδίο μου ως Αρχιμηχανικός, δεν γνωρίζουν καν τα συστήματα ενός εμπορικού πλοίου καθώς τα προωστήρια σκεύη είναι τελείως διαφορετικά από αυτά ενός πολεμικού πλοίου, η δε λειτουργία είναι τελείως έξω από τα νερά τους, χώρια που και αυτοί πρέπει να εκπαιδευτούν σε χρονοβόρες διαδικασίες με τα διπλάσια πιστοποιητικά ISPS, GF κλπ κλπ πράγμα που δεν συμφέρει. Όσους είχα στην πάροδο των χρόνων της καριέρας μου μέχρι στιγμής, δεν έχουν καθίσει πάνω από 2-3 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις