nikosmon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, sakura22 είπε Πάρε τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο σου για σιγουρες απαντήσεις. Κατ' άλλα, υποθέτωντας οτι δεν έχεις παρει ήδη την αναβολή για κοινωνικούς λόγους (2μηνη= μπαίνεις στην επόμενη ΕΣΣΟ από αυτή που θα εμπαίνες) πας για αυτή. Στη σελίδα της στρατολογίας πρέπει να έχει τι ακριβώς χρειάζεσαι. Αν θυμάμαι καλά, αφού πάρεις το χαρτί για την κατάταξη, αναφέρεις τους λόγους που θες αναβολή + χύνεις και 1-2 δάκρυα στη σχετική αίτηση + οτι άλλο χαρτία χρειάζονται/βοηθούν στην περίπτωση σου (πχ βαθμολογία από την σχολή που δείχνει οτι θες αναβολή για να περάσεις το τελευταίο μάθημα). Αποστολή στο αντίστοιχο γραφείο και θα λάβεις απάντηση λίγες μέρες πριν μπεις. Σχεδόν πάντα εγκρίνουν για τέτοιους λόγους. Αν είσαι τόσο άτυχος και δεν εγκριθεί πας στα καπάκια στο φρουραρχείο και ζητας αναβολή για λόγους υγείας (καλό είναι να έχεις πάρει κανα χαρτί από γιατρό από πριν πχ για πόνο στη μέση ή από ψυχιατρο). Αν δεν πέσεις σε κανα μ... στρατιωτικό γιατρό εξήγησέ του την κατάσταση (+ δραμα) και σχεδόν σίγουρα θα την πάρεις αν μιλάμε πάντα για 6μηνη (ίσως και 12μηνη) και για πρώτη φορά αναβολή για λόγους υγείας. Ευχαριστω πολυ.Εχω κανονισει καποιες σημαντικες δουλειες για τις 25 ιουλιου περιπου που δεν γινεται να γινουν ουτε νωριτερα ουτε αργοτερα.Γι αυτο επειδη βγηκε η αποφαση αυτη οτι μπαινουμε νωριτερα και επειδη κατι γνωστοι μου ακουσαν για 15 ιουλιου θελω να παρω αναβολη για να μπω τον Νοεμβρη.Αν πχ μου πουν οτι τελικα θα μπω 29 ιουλιου δεν χρειαζομαι καν αναβολη θα μπω κανονικα 29 ιουλιου.Ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, nikosmon είπε Ευχαριστω πολυ.Εχω κανονισει καποιες σημαντικες δουλειες για τις 25 ιουλιου περιπου που δεν γινεται να γινουν ουτε νωριτερα ουτε αργοτερα.Γι αυτο επειδη βγηκε η αποφαση αυτη οτι μπαινουμε νωριτερα και επειδη κατι γνωστοι μου ακουσαν για 15 ιουλιου θελω να παρω αναβολη για να μπω τον Νοεμβρη.Αν πχ μου πουν οτι τελικα θα μπω 29 ιουλιου δεν χρειαζομαι καν αναβολη θα μπω κανονικα 29 ιουλιου.Ευχαριστω παντως. Ε όχι εντάξει. Το ΓΕΣ είπε για τέλη Ιουλίου, όχι μέσα Ιουλίου. Οπότε την τελευταία βδομάδα του μήνα λογικά. 1 ώρα πριν, Atomic είπε παιδια εγω ειμαι από το Νοέμβριο στρατο Στ εσσο 359 και εχω να σας πω οτι απο αυτα που ειδα η 360 του Φλεβάρη ηταν παρα πολυ μικρη και η 361 το Μάιο ηταν πολύ μεγάλη καθώς πρακτικυα μπηκανε δυο σειρές σε μια (αυτοι που μπαινανε (μαρτιο και μαιο μπηκανε μαιο λογο της αλλαγης κατάταξης απο ανα 2μηνο σε ανα 3μηνο). Λοιπον η 360 σειρα λογικα θα παρει μεταθεσεις αρχες ιουλιου οποτε δεν γίνεται να μεινει μονο η 361 για τοσο πολυ καιρο μονη της στις παραμεθοριους φανταζομαι γιαυτο σας βαζουν λιιιιγο νωρίτερα. Επισης κακα τα ψεματα θα τα δειτε και απο κοντα επειδη ο στρατος είναι ενα τεραστιο ΙΚΑ και στις κατατάξεις δουλεύουν και τα στελέχη ειχανε εναντιωθεί πολλοι που θα μπαινατε μεσα στο 15 Αυγούστο γιατι τους σπαγατε τις άδειες καλοκαιριού. Τελος παντων το οτι λενε λογο ελλειψεις ατόμων δεν ειναι απαραίτητο ισως ειναι οτιδήποτε αλλο αλλα πρέπει να υπάρχει μια πρόφαση. Αν το δειτε θετικα θα μπείτε βδομαδες νωρίτερα απο οτι πιστεύατε θα τελειώσετε και δυο βδομαδες νωρίτερα . Αν εχετε καμία απορία ρωτάτε. Μικρή διόρθωση: το ανάποδο. Όσοι ήταν να μπουν Μάρτιο (με το παλιό σύστημα), μπήκαν αρχές Φλεβάρη. Το ξέρω γιατί έχω δύο άτομα που ήταν να μπουν Μάρτιο. Εκτός και την σπάσαν τη σειρά και ένα τμήμα μπήκε Φλεβάρη και ένα Μαιο. Μα ναι, σιγά μην κάθονταν 15αυγουστο να δουλέψουν τα στελέχη. Ούτως ή άλλως και μένα, αν και δεν ήξεραν, στη Στρατολογία μου είχαν πει πως θα σας πάρουμε περίπου 10 Αυγούστου λογικά διότι αργότερα πάει πολύ μακρυα απ την προηγούμενη κατάταξη. Ε τώρα απ ότι φαίνεται αποφάσισαν να ξεφύγουν απ το χρονοδιάγραμμα δυστυχώς και να πάρουν κάνα 2 βδομάδες νωρίτερα. Τώρα το άλλαξαν και λένε είτε τέλη Ιουλίου είτε αρχές Αυγούστου. Απ την άλλη στο σιτε της Στρατολογίας μου γράφει Γ ΕΣΣΟ (Ιούλιος) αντί Αύγουστος που έγραφε μέχρι πρόσφατα. Άντε βγάλε άκρη. Τέλος πάντων να δούμε πότε θα ανακοινώσουν ημερομηνίες. Καλό υπόλοιπο θητείας να έχεις. ΥΓ: Κάτι άσχετο, όταν παρουσιάζεσαι κάθονται και σου παίρνουν κανονικά αίμα (φιάλες ολόκληρες δηλαδή) ή απλά ένα δείγμα με το γνωστό τσίμπημα στο δάχτυλο για να διαπιστώσουν ομάδα αίματος; Για το δεύτερο ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aregli92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Weniko είπε Άμα μπορείς πάρε άδεια έστω και για 5-6 μέρες. Άμα έχετε άδειες ταπ (παραμεθοριου) βάλε 4 ταπ και 2 κανονικές Έχω ήδη και 4 τιμητική λόγω αιμοδοσίας, λογικά γίνεται να τις κολλήσω μαζί μιας και μας είπαν από τα ιατρεία ότι πρέπει να εξαργυρώθει η τιμητική στη πρώτη άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atomic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 τσίμπημα στο δάχτυλο αν θυμάμαι καλα και η ομάδα σου θα βγει Α+ 😂. Εγω ειχα παει με χαρτι απο εξωτερικο γιατρο που ειχα κανει προσφατα κατι εξετάσεις αίματος και έγραφε και την ομάδα οποτε δεν χρειάστηκε να μου πάρουν αίμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatakaros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις κανείς πρόσφατες πληροφορίες/εντυπώσεις για το τι παίζει στην Αεροπορία Στρατού στα Μέγαρα; Πόσες διαφορετικές μονάδες έχει και ποια θεωρείται η χειρότερη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ΥΓ: Θα κόψω την αναβολή τώρα για να παρουσιαστώ τον Νοέμβριο (αρχικά Λάρισα για ορκωμοσία κλπ και έπειτα Μέγαρα) αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από takatakaros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Είναι κάποιος τώρα ΕΛΔΥΚ ή έφυγε πρόσφατα να μας πει πως ήταν? Έχω επιλεχθεί ως ΕΛΔΥΚ διαβάσεις. Έχει κανείς εμπειρία να μας πει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, evoracing είπε Είναι κάποιος τώρα ΕΛΔΥΚ ή έφυγε πρόσφατα να μας πει πως ήταν? Έχω επιλεχθεί ως ΕΛΔΥΚ διαβάσεις. Έχει κανείς εμπειρία να μας πει? Εγώ Απολύθηκα Δεκέμβριο, ΕΛΔΥΚ ήμουν. Είναι ανάλογα σε τι στρατόπεδο θα πέσεις. Εγώ ήμουν πυροβολικό στην Αγία Βαρβάρα. Πολύ καλό στρατόπεδο και από τα πιο χαλαρά. Πήγα για εκπαίδευση ειδικότητας (οδηγός) για κάνα μήνα στο Τσέρι. Εκεί πιο τέντα τα στελέχη αλλά οι έξοδοι 2-1 η 3-1 που θεωρείται καλά. Είχα φιλαράκια που έπεσαν σε δύσκολα στρατόπεδα που τους πήγαινε 7-1,15-1 και έβγαιναν αναφερόμενοι με το παραμικρό Είναι καθαρά θέμα τύχης. Τώρα στα θετικά τα λεφτά, το φαγητό, οι πιο καλές εγκαταστάσεις, οι επιλογές που θα έχεις στις εξόδους, οι πιο πολλές άδειες, 1 δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο πηγαίνε-ελα, δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΕ τις Κύπρου, τα αφορολογητα τα τσιγάρα (που αν δεν καπνίζεις μπορείς να "σπρώξεις" σε άλλους στρατιώτες η ακόμα και σε στελέχη άρα + εχτρα εισόδημα). Γιατί ήμουν στην θέση σου πρίν λίγο καιρό και σε καταλαβαίνω, αν έχεις οποιαδήποτε απορία ρωτά με ότι θες και αν μπορώ θα στην λύσω. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από solidsnake222 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Εγώ Απολύθηκα Δεκέμβριο, ΕΛΔΥΚ ήμουν. Είναι ανάλογα σε τι στρατόπεδο θα πέσεις. Εγώ ήμουν πυροβολικό στην Αγία Βαρβάρα. Πολύ καλό στρατόπεδο και από τα πιο χαλαρά. Πήγα για εκπαίδευση ειδικότητας (οδηγός) για κάνα μήνα στο Τσέρι. Εκεί πιο τέντα τα στελέχη αλλά οι έξοδοι 2-1 η 3-1 που θεωρείται καλά. Είχα φιλαράκια που έπεσαν σε δύσκολα στρατόπεδα που τους πήγαινε 7-1,15-1 και έβγαιναν αναφερόμενοι με το παραμικρό Είναι καθαρά θέμα τύχης. Τώρα στα θετικά τα λεφτά, το φαγητό, οι πιο καλές εγκαταστάσεις, οι επιλογές που θα έχεις στις εξόδους, οι πιο πολλές άδειες, 1 δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο πηγαίνε-ελα, δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΕ τις Κύπρου, τα αφορολογητα τα τσιγάρα (που αν δεν καπνίζεις μπορείς να "σπρώξεις" σε άλλους στρατιώτες η ακόμα και σε στελέχη άρα + εχτρα εισόδημα). Γιατί ήμουν στην θέση σου πρίν λίγο καιρό και σε καταλαβαίνω, αν έχεις οποιαδήποτε απορία ρωτά με ότι θες και αν μπορώ θα στην λύσω. 192 η 193; Και εγώ 192 2018 ε ΕΣΣΟ 8 ώρες πριν, evoracing είπε Είναι κάποιος τώρα ΕΛΔΥΚ ή έφυγε πρόσφατα να μας πει πως ήταν? Έχω επιλεχθεί ως ΕΛΔΥΚ διαβάσεις. Έχει κανείς εμπειρία να μας πει? Ανάλογα το στρατόπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, salonika91 είπε 192 η 193; Και εγώ 192 2018 ε ΕΣΣΟ Ανάλογα το στρατόπεδο 192 στην ΠΔ! Β ΕΣΣΟ 2018 εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω Α Β εσσο ε?σας προλαβα για μερικες μερες. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από salonika91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, evoracing είπε Είναι κάποιος τώρα ΕΛΔΥΚ ή έφυγε πρόσφατα να μας πει πως ήταν? Έχω επιλεχθεί ως ΕΛΔΥΚ διαβάσεις. Έχει κανείς εμπειρία να μας πει? 4 ώρες πριν, salonika91 είπε Ανάλογα το στρατόπεδο ΔΒ έχει η ΕΛΔΥΚ μόνο στο Σύνταγμα στην Μαλούντα... Καλά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε ΔΒ έχει η ΕΛΔΥΚ μόνο στο Σύνταγμα στην Μαλούντα... Καλά είναι... Μπορεις να πας και σε αλλα στρατόπεδα σαν διαβιβαστης.ειχαμε και εμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitsal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Πρόσκληση στρατευσίμων 2019 Γ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατό Ξηράς https://www.stratologia.gr/el/content/πρόσκληση-στρατευσίμων-2019-γ΄-εσσο-στο-στρατό-ξηράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον το θετικό είναι, θα μας κάτσει όλο το 10ημερο άδειας μες τον Αύγουστο. Ότι έγινε έγινε, καλή θητεία σε όλους Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από engfirm17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, dimitsal είπε Πρόσκληση στρατευσίμων 2019 Γ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατό Ξηράς https://www.stratologia.gr/el/content/πρόσκληση-στρατευσίμων-2019-γ΄-εσσο-στο-στρατό-ξηράς Πολυ βοηθητικο αυτο που ποσταρες. Εγω μπερδευτικα λιγακι. Βρηκα απο το νομο και τον Σ.Α. μου πολλα στρατοπεδα που ειχε τον αριθμο 1111 ή 3333. Τους αριθμους τους καταλαβα τι σημαινουν. Δεν καταλαβα που θα παρουσιαστω. Επιλεγω εγω ή περιμενω να μου ερθει χαρτι ή αυτες ειναι οι μοναδες που θελουμε να μπουμε μετα την βασικη εκπαιδευση; Αν γνωριζεις, πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις