Weniko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι 34 μέρες στον στρατό Β ΕΣΣΟ 2019. Μην αγχώνεστε δεν είναι τίποτα 9 μήνες είναι θα περάσουν. Άμα είσαστε σωστοί και υπακουοι θα περασετε καλά και η θητεία σας θα βγει νεράκι. Την πρώτη μέρα θα φάτε πουτσα αλλά δεν είναι τπτ. Όσοι πάτε Λέρο όμως θα περασετε χάλια λόγο του ότι το στρατόπεδο είναι χάλια και τα στέλεχοι μοιράζουν φυλακές με το παραμικρό. ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΧΡΉΣΙΜΟ ΜΗΝ ΠΆΡΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΌΤΑΝ ΦΤΆΣΕΤΕ 3ΜΗΝΟ Ή 4ΜΗΝΟ, ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΛΆΣΕΤΕ ΤΣΆΜΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΊΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΡΙΈΣΤΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ. ΥΓ.2 ΠΑΡΤΕ ΣΠΡΈΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ ΓΤ ΌΣΟΙ ΜΠΕΊΤΕ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΜΠΟΡΕΊ ΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ!!! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Weniko
aregli92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 57 λεπτά πριν, Weniko είπε Εγώ είμαι 34 μέρες στον στρατό Β ΕΣΣΟ 2019. Μην αγχώνεστε δεν είναι τίποτα 9 μήνες είναι θα περάσουν. Άμα είσαστε σωστοί και υπακουοι θα περασετε καλά και η θητεία σας θα βγει νεράκι. Την πρώτη μέρα θα φάτε πουτσα αλλά δεν είναι τπτ. Όσοι πάτε Λέρο όμως θα περασετε χάλια λόγο του ότι το στρατόπεδο είναι χάλια και τα στέλεχοι μοιράζουν φυλακές με το παραμικρό. ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΧΡΉΣΙΜΟ ΜΗΝ ΠΆΡΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΌΤΑΝ ΦΤΆΣΕΤΕ 3ΜΗΝΟ Ή 4ΜΗΝΟ, ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΛΆΣΕΤΕ ΤΣΆΜΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΊΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΡΙΈΣΤΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ. ΥΓ.2 ΠΑΡΤΕ ΣΠΡΈΙ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ ΓΤ ΌΣΟΙ ΜΠΕΊΤΕ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΜΠΟΡΕΊ ΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ!!! Καλησπέρα,και εγώ β Εσσο είμαι, αύριο πάθω Θήβα για ΕΛΔΥΚ, συμφωνώ δτο θέμα των αδειών, απλά εγώ έχω τέλος Αυγούστου γενέθλια και θα θέλα να είμαι με τους δικούς μου όχι στο στρατόπεδο,τι θα μου συνιστουσες να κάνω?το λέω αυτό διότι πέρσυ δούλευα σεζόν και δε κατάφερα να μαι, οπότε καταλαβαίνεις
jimis98 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Ως στρατιωτης, η αστυνομια δεν εχει καμια δουλεια μαζι σου. Δεν εισαι πολιτης. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να καλεσει την στρατονομια. τους λεω εγω να την καλεσουν ή το κανουν απο μονοι τους?
terry308 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Ως στρατιωτης, η αστυνομια δεν εχει καμια δουλεια μαζι σου. Δεν εισαι πολιτης. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να καλεσει την στρατονομια. 4 ώρες πριν, jimis98 είπε παιδια εχω μια απορια αν καποιον φανταρο η στελεχος γραψει η αστυνομια ισχυει το προστιμο? Κανονικότατα ισχύει το πρόστιμο, αν μιλάμε για παράβαση του Κ. Ο. Κ. Αν κάνεις πειθαρχικό παράπτωμα , τότε θα κληθεί η στρατονομια. 2
aris_rom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Το κάνουν μόνοι τους καθώςη αστυνομία δεν έχει καμία δικαιοδοσία πάνω σου όντας στρατιώτης.
dkstopo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, aregli92 είπε Καλησπέρα,και εγώ β Εσσο είμαι, αύριο πάθω Θήβα για ΕΛΔΥΚ, συμφωνώ δτο θέμα των αδειών, απλά εγώ έχω τέλος Αυγούστου γενέθλια και θα θέλα να είμαι με τους δικούς μου όχι στο στρατόπεδο,τι θα μου συνιστουσες να κάνω?το λέω αυτό διότι πέρσυ δούλευα σεζόν και δε κατάφερα να μαι, οπότε καταλαβαίνεις άκου ναδεις παλιά λεγανε να πας στρατό να γινεις αντρας. Φυσικά αυτο ηταν κουραφεξαλα. και αυτό που σκέφτεσαι εσύ ειναι κουραφέξαλα. Βγες στην αναφορά (αν το κανουν ακομα ετσι δεν ξερω) και ζητα μια διανυκτέρευση με σκοπό να ξενυχτήσεις σε ξενοδοχείο με 2 εκ της αλλοδαπής μωρά και την επομένη να μην εχεις υπηρεσία. Δεν νομίζω να υπάρχει διοικητης που θα σου αρνηθεί κάτι τετοιο. Αν ζητησεις να πας στην μανα σου σε βλέπω στην Καλλιόπη (υπάρχει ακόμα?) Και φυσικά μην πας στην μάνα σου.... εκείνη θα κοιμάται ήσυχη νομίζοντας ότι ο κανακάρης της φυλά την πατρίδα!!! άντε καλό βόλι παλίκαρε!!!
aregli92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 39 λεπτά πριν, dkstopo είπε άκου ναδεις παλιά λεγανε να πας στρατό να γινεις αντρας. Φυσικά αυτο ηταν κουραφεξαλα. και αυτό που σκέφτεσαι εσύ ειναι κουραφέξαλα. Βγες στην αναφορά (αν το κανουν ακομα ετσι δεν ξερω) και ζητα μια διανυκτέρευση με σκοπό να ξενυχτήσεις σε ξενοδοχείο με 2 εκ της αλλοδαπής μωρά και την επομένη να μην εχεις υπηρεσία. Δεν νομίζω να υπάρχει διοικητης που θα σου αρνηθεί κάτι τετοιο. Αν ζητησεις να πας στην μανα σου σε βλέπω στην Καλλιόπη (υπάρχει ακόμα?) Και φυσικά μην πας στην μάνα σου.... εκείνη θα κοιμάται ήσυχη νομίζοντας ότι ο κανακάρης της φυλά την πατρίδα!!! άντε καλό βόλι παλίκαρε!!! Χαχα διακρίνω ένα χάσμα γενεών 😁 εννοείται θα ζητήσω άδεια, μεταξύ γενεθλίων στο στρατό και έξω με φίλους μπλα μπλα, όλοι το δεύτερο θα διάλεγαν, κακά τα ψέματα. Να σαι καλά
Neoss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε τους λεω εγω να την καλεσουν ή το κανουν απο μονοι τους? Ναι τους λες Σας παρακαλώ καλέστε την στρατονομία για να με χαντακώσουν, μην μαφήνετε έτσι ατιμώρητο να φύγω. Ή είσαι αφελής ή τρολλάρεις. Γιατί τόσο ενδιαφέρον για παραβάσεις με το αμάξι αν κάνεις για το ποιος θα σου χώσει πρόστιμο?? Απλά να οδηγείς συνετά. Και για να τελειώνουμε, για ότιδηποτε παραβατικό κάνεις όσο είσαι στρατιώτης είναι η στρατονομία και τα στρατοδικεία υπεύθυνα και κανένας άλλος. 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 https://www.stratologia.gr/el/content/νόμος-22871995-«στρατιωτικός-ποινικός-κώδικας» Κεφάλαιο ΙΙΙ - Β για να μη λέει ο καθένας ό,τι άκουσε από κάποιον κάπου κάποτε. 1
Weniko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, aregli92 είπε Καλησπέρα,και εγώ β Εσσο είμαι, αύριο πάθω Θήβα για ΕΛΔΥΚ, συμφωνώ δτο θέμα των αδειών, απλά εγώ έχω τέλος Αυγούστου γενέθλια και θα θέλα να είμαι με τους δικούς μου όχι στο στρατόπεδο,τι θα μου συνιστουσες να κάνω?το λέω αυτό διότι πέρσυ δούλευα σεζόν και δε κατάφερα να μαι, οπότε καταλαβαίνεις Άμα μπορείς πάρε άδεια έστω και για 5-6 μέρες. Άμα έχετε άδειες ταπ (παραμεθοριου) βάλε 4 ταπ και 2 κανονικές
Alex2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, dkstopo είπε άκου ναδεις παλιά λεγανε να πας στρατό να γινεις αντρας. Φυσικά αυτο ηταν κουραφεξαλα. και αυτό που σκέφτεσαι εσύ ειναι κουραφέξαλα. Βγες στην αναφορά (αν το κανουν ακομα ετσι δεν ξερω) και ζητα μια διανυκτέρευση με σκοπό να ξενυχτήσεις σε ξενοδοχείο με 2 εκ της αλλοδαπής μωρά και την επομένη να μην εχεις υπηρεσία. Δεν νομίζω να υπάρχει διοικητης που θα σου αρνηθεί κάτι τετοιο. Αν ζητησεις να πας στην μανα σου σε βλέπω στην Καλλιόπη (υπάρχει ακόμα?) Και φυσικά μην πας στην μάνα σου.... εκείνη θα κοιμάται ήσυχη νομίζοντας ότι ο κανακάρης της φυλά την πατρίδα!!! άντε καλό βόλι παλίκαρε!!! Φίλε θυμάμαι βασική εκπαίδευση πεζικό Τρίπολη , βγήκε ένας αναφερόμενος γιατί είχε περιοδικό . Λεει ο διοικητής 🤣🤣🤣🤣 εντάξει λέει δεν πειράζει νέα παιδιά είναι θα έχουν κανένα playboy , λέω να του την χαρίσω . και λέει ο επιλόχιας , όχι κύριε διοικητή Μανίνα είχε 😂😂😂😂😂 ο διοικητής χοροπηδαμε από τα νεύρα και του έριξε 15 φ
sakura22 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikosmon είπε Καλησπερα.Έχω κόψει την αναβολή που είχα λόγω σπουδών τον Απρίλιο ώστε να μπω τον Αύγουστο. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ξαναπάρω τώρα αναβολή ώστε να μπω τον Νοέμβριο. Είμαι ακόμα φοιτητής. Γίνεται; Αν όχι μπορεί να γίνει για άλλους λόγους πχ ιατρικούς ψυχολογικούς κοινωνικούς κλπ; Πόσο εύκολο είναι; Ευχαριστώ Παιδια αν μπορει καποιος που ξερει να μου απαντησει σ αυτο.Ευχαριστω. Πάρε τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο σου για σιγουρες απαντήσεις. Κατ' άλλα, υποθέτωντας οτι δεν έχεις παρει ήδη την αναβολή για κοινωνικούς λόγους (2μηνη= μπαίνεις στην επόμενη ΕΣΣΟ από αυτή που θα εμπαίνες) πας για αυτή. Στη σελίδα της στρατολογίας πρέπει να έχει τι ακριβώς χρειάζεσαι. Αν θυμάμαι καλά, αφού πάρεις το χαρτί για την κατάταξη, αναφέρεις τους λόγους που θες αναβολή + χύνεις και 1-2 δάκρυα στη σχετική αίτηση + οτι άλλο χαρτία χρειάζονται/βοηθούν στην περίπτωση σου (πχ βαθμολογία από την σχολή που δείχνει οτι θες αναβολή για να περάσεις το τελευταίο μάθημα). Αποστολή στο αντίστοιχο γραφείο και θα λάβεις απάντηση λίγες μέρες πριν μπεις. Σχεδόν πάντα εγκρίνουν για τέτοιους λόγους. Αν είσαι τόσο άτυχος και δεν εγκριθεί πας στα καπάκια στο φρουραρχείο και ζητας αναβολή για λόγους υγείας (καλό είναι να έχεις πάρει κανα χαρτί από γιατρό από πριν πχ για πόνο στη μέση ή από ψυχιατρο). Αν δεν πέσεις σε κανα μ... στρατιωτικό γιατρό εξήγησέ του την κατάσταση (+ δραμα) και σχεδόν σίγουρα θα την πάρεις αν μιλάμε πάντα για 6μηνη (ίσως και 12μηνη) και για πρώτη φορά αναβολή για λόγους υγείας. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από sakura22
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, jimis98 είπε παιδια εχω μια απορια αν καποιον φανταρο η στελεχος γραψει η αστυνομια ισχυει το προστιμο? Όχι βέβαια, άμα θέλεις και σε τράπεζα μπουκάρεις. Δεν σε πειράζει κανείς.
Atomic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 παιδια εγω ειμαι από το Νοέμβριο στρατο Στ εσσο 359 και εχω να σας πω οτι απο αυτα που ειδα η 360 του Φλεβάρη ηταν παρα πολυ μικρη και η 361 το Μάιο ηταν πολύ μεγάλη καθώς πρακτικυα μπηκανε δυο σειρές σε μια (αυτοι που μπαινανε (μαρτιο και μαιο μπηκανε μαιο λογο της αλλαγης κατάταξης απο ανα 2μηνο σε ανα 3μηνο). Λοιπον η 360 σειρα λογικα θα παρει μεταθεσεις αρχες ιουλιου οποτε δεν γίνεται να μεινει μονο η 361 για τοσο πολυ καιρο μονη της στις παραμεθοριους φανταζομαι γιαυτο σας βαζουν λιιιιγο νωρίτερα. Επισης κακα τα ψεματα θα τα δειτε και απο κοντα επειδη ο στρατος είναι ενα τεραστιο ΙΚΑ και στις κατατάξεις δουλεύουν και τα στελέχη ειχανε εναντιωθεί πολλοι που θα μπαινατε μεσα στο 15 Αυγούστο γιατι τους σπαγατε τις άδειες καλοκαιριού. Τελος παντων το οτι λενε λογο ελλειψεις ατόμων δεν ειναι απαραίτητο ισως ειναι οτιδήποτε αλλο αλλα πρέπει να υπάρχει μια πρόφαση. Αν το δειτε θετικα θα μπείτε βδομαδες νωρίτερα απο οτι πιστεύατε θα τελειώσετε και δυο βδομαδες νωρίτερα . Αν εχετε καμία απορία ρωτάτε.
lobbygt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 8/6/2019 στις 5:50 ΜΜ, basilis222 είπε Πόσοι πάνε θήβα τη Δευτέρα από εδώ για ΕΛΔΥΚ? Και εγώ Βασίλη αντε καλή μας θητεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις