divnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, elorant είπε Οποιοσδήποτε οργανισμός βασίζεται στην ιεραρχία δουλεύει ρολόι. Ο στρατός αν κάνει καλά ένα πράγμα είναι να διοικεί ανθρώπους. Έχει με διαφορά το πιο αποδοτικό σύστημα οργάνωσης και διοίκησης προσωπικού και πόρων γιατί ο καθένας κάνει αυτό που του λένε. Θα τα καταλάβεις αυτά όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου και θα έχεις φάει καμιά 20αρια χρόνια σε επιχειρήσεις όπου το 70% των projects αποτυγχάνουν λόγω κακοδιοίκησης. Στον στρατό ό,τι είναι να δουλέψει, δουλεύει. Δηλαδή με το ζόρι να πούμε πως ο στρατός δουλεύει ρολόι; Εντάξει λοιπόν, αφου θέλεις να το ακούσεις... Ναι!! Τα πάντα στο στρατό δουλεύουν όπως πρέπει. Είναι το πιο σωστά δομημένο μπουρδέλο σύστημα. 32 λεπτά πριν, elorant είπε Σε έναν οργανισμό που διαχειρίζεται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Αλλά εντάξει, εδώ είναι το Insomnia κι όλοι είστε ξερόλες. Σε περίπτωση που χρειαστεί όντως να λειτουργήσει όπως πρέπει ο στρατός, χαιρετίσματα στον πλάτανο. Αλλά όντως, εδω είναι το insomnia και σε ένα παράλληλο σύμπαν όντως ο στρατός λειτουργεί ρολόι. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από divnt 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Καλησπερα.Έχω κόψει την αναβολή που είχα λόγω σπουδών τον Απρίλιο ώστε να μπω τον Αύγουστο. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ξαναπάρω τώρα αναβολή ώστε να μπω τον Νοέμβριο. Είμαι ακόμα φοιτητής. Γίνεται; Αν όχι μπορεί να γίνει για άλλους λόγους πχ ιατρικούς ψυχολογικούς κοινωνικούς κλπ; Πόσο εύκολο είναι; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, divnt είπε Δηλαδή με το ζόρι να πούμε πως ο στρατός δουλεύει ρολόι; Εντάξει λοιπόν, αφου θέλεις να το ακούσεις... Ναι!! Τα πάντα στο στρατό δουλεύουν όπως πρέπει. Είναι το πιο σωστά δομημένο μπουρδέλο σύστημα. Σε περίπτωση που χρειαστεί όντως να λειτουργήσει όπως πρέπει ο στρατός, χαιρετίσματα στον πλάτανο. Αλλά όντως, εδω είναι το insomnia και σε ένα παράλληλο σύμπαν όντως ο στρατός λειτουργεί ρολόι. O στρατός λειτουργεί σε καθημερινή βάση όπως πρέπει. Τα ελικόπτερα που πετάνε στα ακριτικά νησιά με 10 μποφόρ για να πάρουν ηλικιωμένους ασθενείς είναι του στρατού. Τα αεροπλάνα που εμπλέκονται κάθε μέρα σε αερομαχίες με αντίστοιχα των τούρκων είναι του στρατού. Τα Canadair που σβήνουν τις φωτιές το καλοκαίρι είναι του στρατού. Προφανώς και δεν είμαστε στο επίπεδο που είναι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ή της Γαλλιάς αλλά και η χώρα γενικότερα δεν είναι εκεί. Με δεδομένο πως λειτουργεί ο δημόσιος και η πλεινότητα του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα θα έλεγα ότι ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά καλά εν συγκρίσει. Κατά τα λοιπά, μήπως να υπηρετήσεις πρώτα και μετά να έχεις άποψη; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 https://lawandorder.gr/Article/22124/diefkriniseis-tou-ges-gia-ti-noriteri-klisi-gia-katataksi-ton-neon-tis-2019-gesso/ Λογικά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα μπούμε, μάλλον 5-8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, elorant είπε O στρατός λειτουργεί σε καθημερινή βάση όπως πρέπει. Τα ελικόπτερα που πετάνε στα ακριτικά νησιά με 10 μποφόρ για να πάρουν ηλικιωμένους ασθενείς είναι του στρατού. Τα αεροπλάνα που εμπλέκονται κάθε μέρα σε αερομαχίες με αντίστοιχα των τούρκων είναι του στρατού. Τα Canadair που σβήνουν τις φωτιές το καλοκαίρι είναι του στρατού. Προφανώς και δεν είμαστε στο επίπεδο που είναι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ή της Γαλλιάς αλλά και η χώρα γενικότερα δεν είναι εκεί. Με δεδομένο πως λειτουργεί ο δημόσιος και η πλεινότητα του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα θα έλεγα ότι ο στρατός δουλεύει υποδειγματικά καλά εν συγκρίσει. Κατά τα λοιπά, μήπως να υπηρετήσεις πρώτα και μετά να έχεις άποψη; Nομίζω οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τον Στρατό Ξηράς εδώ μέσα (πιο πολύ για αυτόν μιλούσαμε) αλλά και γενικότερα και στην κοινωνία καθώς η πλειοψηφία εκεί υπηρετεί άλλωστε. Για Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία (από την οποία κυρίως είναι και τα παραδείγματα σου) υπάρχει σε γενικές γραμμές θετική φήμη απ όλες τις απόψεις (οργάνωση, επίπεδο έμψυχου δυναμικού, υλικά μέσα, διαβίωση, ετοιμότητα κτλπ) και αποτελούν μάλλον τις αιχμές του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μία ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη δε, αυτά τα δύο θα κρίνουν πιο πολύ το αποτέλεσμα. Όταν στην έλεγα νωρίτερα (δεν ξέρω αν το είδες), αυτόν εννοουσα και εγώ. Τώρα στον ΣΞ λίγο τους Μηχανικούς και μουσικούς εκτιμάνε περισσότερο ο κόσμος διότι χρησιμοποιούνται και για κοινωνικό έργο και είναι και εκεί λίγο το κλίμα διαφορετικό. Κατά τα άλλα ο ΣΞ δεν έχει καλή φήμη και δικαίως, δεν κάνει και τίποτα το Πεζικό και τα στελέχη του για να αλλάξουν την εικόνα. Η δε στρατολογία όλο κάτι ανάποδο κάνει και η ηγεσία παίρνει αμφιβολες αποφάσεις. 12 λεπτά πριν, engfirm17 είπε https://lawandorder.gr/Article/22124/diefkriniseis-tou-ges-gia-ti-noriteri-klisi-gia-katataksi-ton-neon-tis-2019-gesso/ Λογικά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα μπούμε, μάλλον 5-8. Καλά δεν είναι καμιά είδηση αυτό. Ήταν γνωστό πως θα μπαίναμε ούτως ή άλλως πριν τον 15αυγουστο. Στην ουσία τώρα απλά προσθέσανε πάλι το "είτε αρχές Αυγούστου". Τώρα το πότε θα αποφασίσουν...κάτι μου λέει τίποτα τέλη Ιουνίου. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Neoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Neoss είπε Nομίζω οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τον Στρατό Ξηράς εδώ μέσα (πιο πολύ για αυτόν μιλούσαμε) αλλά και γενικότερα και στην κοινωνία καθώς η πλειοψηφία εκεί υπηρετεί άλλωστε. Για Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία (από την οποία κυρίως είναι και τα παραδείγματα σου) υπάρχει σε γενικές γραμμές θετική φήμη απ όλες τις απόψεις (οργάνωση, επίπεδο έμψυχου δυναμικού, υλικά μέσα, διαβίωση, ετοιμότητα κτλπ) και αποτελούν μάλλον τις αιχμές του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μία ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη δε, αυτά τα δύο θα κρίνουν πιο πολύ το αποτέλεσμα. Τώρα στον ΣΞ λίγο τους Μηχανικούς και μουσικούς εκτιμάνε περισσότερο ο κόσμος διότι χρησιμοποιούνται και για κοινωνικό έργο και είναι και εκεί λίγο το κλίμα διαφορετικό. Σωστό αυτό. Και οι δικές μου εμπειρίες είναι από αεροπορία και ναυτικό που έτυχε να είχαμε ένα κλιμάκιο εντός της μονάδας. Παρόλα αυτά όμως, να μην παραβλέπουμε το κομμάτι των logistics. Έχεις ένα οργανισμό με κάτι εκατοντάδες χιλιάδες μέλη (αξιωματικοί και φαντάροι), εκατοντάδες μονάδες, χιλιάδες οχήματα και μηχανήματα όλων των ειδών τα οποία λειτουργούν πέρα από το προσδόκιμο του κατασκευαστή, τροφοδοσία για όλα αυτά, μισθοδοσία, υποστήριξη και χίλια δυο άλλα. Δεν είναι παίξε γέλασε όλο αυτό. Όλοι τρώνε στην ώρα τους, κοιμούνται στην ώρα τους, πάνε κι έρχονται καθημερινά με χιλιάδες λεωφορεία και φορτηγά κι όλο αυτό το πράγμα λειτουργεί έτσι εδώ και δεκαετίες. Εδώ μια καφετέρια πας να διευθύνεις και τη μια δεν έχεις τσάι, την άλλη δεν λειτουργούν οι τουαλέτες, την τρίτη μπερδεύονται τα ρεπό και γενικώς αγκομαχάς. Μην τα βλέπουμε όλα εύκολα επειδή κακοπερνάμε στον στρατό ή θεωρούμε ότι είναι μια μαλακία που αν μπορούσαμε θα την αποφεύγαμε ή επειδή εκεί μέσα οι βλάκες επιβιώνουν. Ως οργανισμός είναι αξιοθαύμαστος στο πως λειτουργεί σε τέτοια κλίμακα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, aregli92 είπε Και εγώ Δευτέρα μπαίνω Θήβα για ΕΛΔΥΚ παιδιά, δώσε μας μια εικόνα πλιζ Από την μία καλοκαίρι θα κάνεις πληρωμένες διακοπές από την άλλη όσο είσαι μέσα θα σταξεις, πολύ ζέστη και υγρασία. (Α Εσσο εδώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1703 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Πότε τελειώνουν τα σπεν της 361? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, aregli92 είπε Και εγώ Δευτέρα μπαίνω Θήβα για ΕΛΔΥΚ παιδιά, δώσε μας μια εικόνα πλιζ Ανάλογα σε ποίο στρατόπεδο θα είσαι... Γενικά προβλεπόμενα (ειδικά σε θέματα υπηρεσιών).αλλά και πάλι ανάλογα το στρατόπεδο. Θα λιώσεις από την ζέστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 παιδια εχω μια απορια αν καποιον φανταρο η στελεχος γραψει η αστυνομια ισχυει το προστιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aregli92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, salonika91 είπε Ανάλογα σε ποίο στρατόπεδο θα είσαι... Γενικά προβλεπόμενα (ειδικά σε θέματα υπηρεσιών).αλλά και πάλι ανάλογα το στρατόπεδο. Θα λιώσεις από την ζέστη Κατάλαβα, έχω την ειδικότητα του σιτιστή, έχει τύχει σε κανέναν σας να μου πει τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, nikosmon είπε Καλησπερα.Έχω κόψει την αναβολή που είχα λόγω σπουδών τον Απρίλιο ώστε να μπω τον Αύγουστο. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ξαναπάρω τώρα αναβολή ώστε να μπω τον Νοέμβριο. Είμαι ακόμα φοιτητής. Γίνεται; Αν όχι μπορεί να γίνει για άλλους λόγους πχ ιατρικούς ψυχολογικούς κοινωνικούς κλπ; Πόσο εύκολο είναι; Ευχαριστώ Παιδια αν μπορει καποιος που ξερει να μου απαντησει σ αυτο.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε παιδια εχω μια απορια αν καποιον φανταρο η στελεχος γραψει η αστυνομια ισχυει το προστιμο? Οχι, μαζι με τη στρατιωτικη ταυτοτητα παιρνεις και μια καρτα σαν αυτες που δινει το NYPD και βλεπουμε στις ταινιες για να τη σκαπουλαρεις αμα κανεις μλκια. Μη ρωταμε αυτονοητα πραγματα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Οχι, μαζι με τη στρατιωτικη ταυτοτητα παιρνεις και μια καρτα σαν αυτες που δινει το NYPD και βλεπουμε στις ταινιες για να τη σκαπουλαρεις αμα κανεις μλκια. Μη ρωταμε αυτονοητα πραγματα... Επειδή εγώ αυτά τα αυτονόητα δεν τα ξέρω μπορείτε να μου απαντήσετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, jimis98 είπε παιδια εχω μια απορια αν καποιον φανταρο η στελεχος γραψει η αστυνομια ισχυει το προστιμο? Ως στρατιωτης, η αστυνομια δεν εχει καμια δουλεια μαζι σου. Δεν εισαι πολιτης. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να καλεσει την στρατονομια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις