Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, ThReSh είπε Ούτε με βύσμα που λέει ο λόγος. Το θέμα είναι μήπως το πάνε ακόμα παραπέρα για να έχουν τελείως ήσυχο το κεφάλι τους. Θα του δώσουν μειωμένη ικανότητα κι αναλόγως πως θα εξελιχθεί μπορεί να τον στείλουν και σπίτι του. Το 'χω δει να συμβαίνει με άτομο που ήρθε από κέντρο εκπαίδευσης σε μονάδα με βαριά κατάθλιψη.
pinelakias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πριν 2 χρονια παρουσιαστηκα στον στρατο. Ημουν ετοιμος νομιζα, αλλα με επιασε κριση πανικου. Με ειδε ο ψυχολογος, μιλησαμε (με εβαλε στο ιατρειο γιατι ημουν χαλια) και το πρωι οταν με εκανε κανονικη συζητηση, με εβγαλε μια λιστα με πραγματα και με εστειλε για 2 χρονια αναβολη. Τον αλλο μηνα λογικα θα πρεπει να ξαναπαρουσιαστω, αλλα με εχει πιασει ηδη αγχος. Φοβαμαι γιατι πλεον ειμαι χειροτερα ψυχολογικα και αγχωνομαι μηπως δεν με δωσουν την μονιμη απαλλαγη. Ο γιατρος του τοτε στρατοπεδου με ειχε πει πως εχω καταθλιπτικες περιοδους, κρισεις πανικου, αγοραφοβια (σε αυτο με βοηθησε λιγο η τοτε ψυχολογος μου και πλεον ειμαι καπως καλυτερα) και asperger. Υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρεψω πως θα παρω την απαλλαγη? Εχετε να προτεινετε κατι? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, pinelakias είπε Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πριν 2 χρονια παρουσιαστηκα στον στρατο. Ημουν ετοιμος νομιζα, αλλα με επιασε κριση πανικου. Με ειδε ο ψυχολογος, μιλησαμε (με εβαλε στο ιατρειο γιατι ημουν χαλια) και το πρωι οταν με εκανε κανονικη συζητηση, με εβγαλε μια λιστα με πραγματα και με εστειλε για 2 χρονια αναβολη. Τον αλλο μηνα λογικα θα πρεπει να ξαναπαρουσιαστω, αλλα με εχει πιασει ηδη αγχος. Φοβαμαι γιατι πλεον ειμαι χειροτερα ψυχολογικα και αγχωνομαι μηπως δεν με δωσουν την μονιμη απαλλαγη. Ο γιατρος του τοτε στρατοπεδου με ειχε πει πως εχω καταθλιπτικες περιοδους, κρισεις πανικου, αγοραφοβια (σε αυτο με βοηθησε λιγο η τοτε ψυχολογος μου και πλεον ειμαι καπως καλυτερα) και asperger. Υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρεψω πως θα παρω την απαλλαγη? Εχετε να προτεινετε κατι? Πρέπει να πας σε στρατολογικό γραφείο ή φρουραρχίο και να τους πεις τι έχεις. Και γενικότερα αφού είχες πάει σε ψυχολόγο ρώτα την να σε κατευθύνει. Λογικά δεν πρέπει να φτάσεις καν στο κέντρο που παρουσιάζεσαι. Εδώ έχει αναλυτικά βήματα τι κάνει κάποιος με σύνδρομο Asperger. https://www.noesi.gr/blog/stratos-kai-asperger
Archilleo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, pinelakias είπε Καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πριν 2 χρονια παρουσιαστηκα στον στρατο. Ημουν ετοιμος νομιζα, αλλα με επιασε κριση πανικου. Με ειδε ο ψυχολογος, μιλησαμε (με εβαλε στο ιατρειο γιατι ημουν χαλια) και το πρωι οταν με εκανε κανονικη συζητηση, με εβγαλε μια λιστα με πραγματα και με εστειλε για 2 χρονια αναβολη. Τον αλλο μηνα λογικα θα πρεπει να ξαναπαρουσιαστω, αλλα με εχει πιασει ηδη αγχος. Φοβαμαι γιατι πλεον ειμαι χειροτερα ψυχολογικα και αγχωνομαι μηπως δεν με δωσουν την μονιμη απαλλαγη. Ο γιατρος του τοτε στρατοπεδου με ειχε πει πως εχω καταθλιπτικες περιοδους, κρισεις πανικου, αγοραφοβια (σε αυτο με βοηθησε λιγο η τοτε ψυχολογος μου και πλεον ειμαι καπως καλυτερα) και asperger. Υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρεψω πως θα παρω την απαλλαγη? Εχετε να προτεινετε κατι? Φιλε, βρισκομαστε στην ιδια φαση, μαλλον. Εγω που θελω να υπηρετησω κανονικα, δεν ξερω αν ο-η ψυχολογος θα συμφωνησει με αυτο, αν της πω τι περνουσα και τι περναω ακομη και τωρα, που πλησιαζει ο καιρος. Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη σε στρατιωτικο ιατρο για αυτο το θεμα. Μπορεις να κανεις κι εσυ το ιδιο.
salonika91 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Στις 6/10/2018 στις 1:25 ΠΜ, blackdeagle είπε Σχετικά χαλαρά μερικές ώρες της μέρας,μην περιμενεις καποια τρελη εκπαίδευση,μόνο τα βασικά. χάλια υποδομές,από τη δεκαετία του 70-80 , μέτριο φαγητό,μικρές μεριίδες που σε αναγκάζουν να πηγαίνεις ΚΨΜ,ένα ΚΨΜ,λίγα πράματα,λίγες ώρες ανοιχτό,τιμές σχετικά ακριβό,αναψυκτικά πωλούνται λίγο πιο ακριβά από τα σουπερ μάρκετ,πράγμα απαράδεκτο. Το καλό είναι ότι σε εκπαιδεύουν όργανα-απλοί φαντάροι δηλαδή λίγο πιο παλιοί από σένα και οι περισσότεροι είναι χαλαροί γιατι είναι το ίδιο και ίδιες ηλικίες οπότε σκέφτονται περίπου το ίδιο.... Το καλό είναι οτι δεν έχει επισκεπτήριο τα ΣΚ και σε 3 βδομάδες (ούτε) κάνεις 4 εξόδους..Δηλαδη 2 Σαββατοκύριακα. Κούραση θα εχεις μόνο τις πρώτες 2-3 μέρες μέχρι να προσαρμοστείς. Γενικά υπάρχει ορθοστασία χωρίς λόγο.Αυτά,μην τα πεις πουθενα γιατι θα σου πουν στρατός είναι τι περιμένεις(για τα μειονεκτήματα λέω) Βρες καλή παρέα να περάσουν αυτές οι μέρες. Στις 6/10/2018 στις 3:59 ΜΜ, salonika91 είπε ισχυουν ολα -εγκαταστασεις παλιες αλλα καλοσυντηρημενες -Με το φαγητο οντως ειχαμε προβλημα.Καποιες φορες ηταν λιγο.Ειδικα το πρωι της φορες που ειχε τσαι(την μια μερα ειχε γαλα και την αλλη τσαι) δεν μου εκανε τπτ.1 ποτιρι τσαι και ενα μικρο μελακι(για μια φετα) και ενα μικρο βουτηρακι τι να σου κανει...και ειχες να φας απο το πρωιγουμενο απογεμα 6ηωρα,.. και εγινε θεμα στην αναφορ΄ά αλλα δεν αλλαξε κατι.Μας ειπαν οτι αυτες ειναι και ερχονται απο το ΓΕΣ και δεν τις καθοριζει ο φανταρος αρα φαγαμε ακυρο. Επησεις να πω πως δεν πολυβλεπαμε στελεχη.Μονο σε καμια ονομαστικη αναφορα,στην βολη αντε και στις προβες για την ορκωμοσια αι την παρελαση. Οι παλιοι(οργανα) μας ξυπνουσαν,οι παλιοι μας πηγαιναν για φαγητο,οι παλιοι μας εκαναν εκπαιδευση,στους παλιους ελεγες οτι θεμα ειχες και αυτοι αν χρειαζοτανε το μετεφεραν πιο πανο. Ακομα και στην μοιρα τα στελεχη μπαινοβγαινανε απο διαφορετικη εισοδο απο μας και απαγορευοταν να παμε στη δικη τους. Κινητο με καμερα παρε.Δεν κανουν ελεγχο ουτε σωματικο ουτε στην βαλιτσα.Τουλαχιστον εμενα δεν μου εκαναν.Απλα φροντησε να μην φαινετε.Δηλ μην το εχεις στην τσεπη αν φαινετε το περιγραμα του δηλ οτι στην τσεπη σου εχεις κινητο με καμερα. Επησεις μπες οσο πιο πρωι γινεται.Γιατι?Γιατι εγω μπηκα στις 8 το πρωι και τελιωσα(χαρτια,γιατρους,ψυχολογο,ρουχα) γυρω στις 12 το μεσιμερι και γυρω στις 12¨30 ημουν στον θαλαμο.Σε οσους φιλους μου το ειπα δεν το πιστευαν.Και μου ελεναν πριν μπω οτι η πρωτη μερα θα ειναι η πιο κουραστικη της ζωης μου και οτι θα τελιωσω στις 10 το βραδυ.Οντως στην βραδινη αναφορα μας την πρωι μερα βλεπαμε κοσμο που πηγαινε στην πυροβαλαρχια του στις 9 το βραδυ.Αρα μπες μολις ανοιξουν οι πυλες στις 8 το πρωι Αυτοι που και καλα ηταν στον ελεγχο την πρωτη μερα ηταν φανταροι παλιοι και με ρωταει. Εχεις καποιο αιχμυρο αντικειμενο?οχι εχεις κατι που απαγορευεται?οχι δειξε το κινητο σου.εδειξα την μπακατελα που ειχα ανοιξε την βαλιτσα.την ανοιγω. Την βλεπει απο πανο. δεν την εψαξε δεν την ακουμπησε καν και μου λεει οκ περνα. Επησεις κατι που ηξερα και πριν μπω.Οταν ζητησουν εθελοντες μην πας.Θα πεσει κουβαλημα.Δεν θα κερδισεις τπτ και παιζει(σε παιδι απο το θαλαμο μου το εκαναν) να μην φας κιολας. Η Θηβα (και νομιζω και η Λαμια) ειναι κεντρο για την ΕΛΔΥΚ.Δηλ οσοι ειναι να πανε κυπρο παν Θηβα η Λαμια.Εγω ειχα δηλωσει Λαμια και με εστειλαν Θηβα. Εμεις ολοι ειχαμε ενδειξη για ΕΛΔΥΚ.Καποιοι το ειχαν δηλωσει στην στρατολογια(δηλ ηθελαν να πανε κυπρο) και καποιοι οχι και τους ηρθε χαρτι για ΕΛΔΥΚ Εγω παρουσιαστηκα 17 Σεπτεμπβιου και ορκιστηκα 5 Οκτωμβιου.Και ημουν μονο στην θηβα δηλ 18 μερες.Το τι γινετε σε αλλα Συπο δεν το ξερω.Και θα ξαναγυρισουμε Θηβα για 1-2 βδομαδες(απο οτι μας ειπαν) και θα φευγουμε σε γκρουπακια των 30-40 ατομων για κυπρο 2018 Ε εσσο 8 ώρες πριν, aregli92 είπε Καλησπέρα σας. Δευτέρα παρουσιάζομαι Θήβα και μετά ΕΛΔΥΚ, οποίος είναι ή ήταν πρόσφατα στο ΚΕΠΒ Θήβας μπορεί να μου δώσει μια μικρή εικόνα? Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Φιλε, βρισκομαστε στην ιδια φαση, μαλλον. Εγω που θελω να υπηρετησω κανονικα, δεν ξερω αν ο-η ψυχολογος θα συμφωνησει με αυτο, αν της πω τι περνουσα και τι περναω ακομη και τωρα, που πλησιαζει ο καιρος. Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη σε στρατιωτικο ιατρο για αυτο το θεμα. Μπορεις να κανεις κι εσυ το ιδιο. επειδη σ εχεουν μαμησει στη παραπληροφορηση οι παλιοι πλεον ακου πως γινεται. 0. δεν υπαρχουν πια κεντρα 1. πας σε ενα κεντρικο στρατοπεδο κοντα οπου θα παρουσιαστεις (μπορει να ναι και το ιδιο) 2. εκει θα φατε ολη μερα να γυρνατε γυρω γυρω να παρετε ρουχα, να κανετε εξετασεις, να μιλησετε με ψυχολογο, κλπ 3. θα πατε στο στρατοπεδο σας οπου θα περασετε απο συνεντευξη απο το διοικητη αν ειναι εκει αλλιως απο καποιο λοχαγο και απο το διοικητη την επομενη ΚΑΝΕΝΑΣ δε θελει να παρει ευθυνη να παθεις κατι. πιστευω πως θα σεβαστουν την επιθυμια σου να το προσπαθησεις, αλλα και να μη σ βγει να ξερεις οτι παντα θα ναι εκει για σενα. και στις 3 το βραδυ να σε πιασει κριση θα βγαλουν κινηση για να σε πανε στεπ οπου θα μιλησεις με το ψυχολογο πιστεψε με ειμαι σε στρατοπεδο που δεν ειναι εντελως κατασκηνωση, ισα ισα που το φωναζουν μαυρο (σημερα το πρωι εκανα 12ωρο πυλη και τωρα ξανα βραδυ και πρωι πρωι συνολο 17 ωρες στο 24ωρο, συν ασκησεις τωρα πριν λιγο το απογευμα) αλλα αμα υπαρχει προβλημα γινονται χαλι να τους πατησεις Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Archilleo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ΚΑΝΕΝΑΣ δε θελει να παρει ευθυνη να παθεις κατι. πιστευω πως θα σεβαστουν την επιθυμια σου να το προσπαθησεις, αλλα και να μη σ βγει να ξερεις οτι παντα θα ναι εκει για σενα. και στις 3 το βραδυ να σε πιασει κριση θα βγαλουν κινηση για να σε πανε στεπ οπου θα μιλησεις με το ψυχολογο Και καποιοι αλλοι μου ειπαν το ιδιο. Θα το εκτιμισουν το γεγονος οτι θελω να υπηρετησω κανονικα, ενω εχω θεματα. Αλλοι επιτηδες, χωρις λογο, παιρνουν τρελοχαρτο για να απαλλαχθουν. 21 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε πιστεψε με ειμαι σε στρατοπεδο που δεν ειναι εντελως κατασκηνωση, ισα ισα που το φωναζουν μαυρο (σημερα το πρωι εκανα 12ωρο πυλη και τωρα ξανα βραδυ και πρωι πρωι συνολο 17 ωρες στο 24ωρο, συν ασκησεις τωρα πριν λιγο το απογευμα) αλλα αμα υπαρχει προβλημα γινονται χαλι να τους πατησεις Σε αυτα , ευτυχως, δεν εχω προβλημα. Ειμαι γαιδουρι σε αυτα, η δουλεια, η κινηση, η εργατηκοτητα, μου αρεσουν, διοτι ξεχνιεται το μυαλο. Οσο θα καθομαι, τοσο περισσοτερο θα βαριεμαι και θα αγχωνομαι... Παιζει να ειμαι και ο μονος που θα γουσταρει να φυλαει πυλη ή οποιαδηποτε αλλη δουλεια μες στον ηλιο χωρις παραπονο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, Archilleo είπε Και καποιοι αλλοι μου ειπαν το ιδιο. Θα το εκτιμισουν το γεγονος οτι θελω να υπηρετησω κανονικα, ενω εχω θεματα. Αλλοι επιτηδες, χωρις λογο, παιρνουν τρελοχαρτο για να απαλλαχθουν. Σε αυτα , ευτυχως, δεν εχω προβλημα. Ειμαι γαιδουρι σε αυτα, η δουλεια, η κινηση, η εργατηκοτητα, μου αρεσουν, διοτι ξεχνιεται το μυαλο. Οσο θα καθομαι, τοσο περισσοτερο θα βαριεμαι και θα αγχωνομαι... Παιζει να ειμαι και ο μονος που θα γουσταρει να φυλαει πυλη ή οποιαδηποτε αλλη δουλεια μες στον ηλιο χωρις παραπονο. εχει σκια μην αγχωνεσε, αλλιως θα χαμε βαρεσει ολοι ηλιαση
Neoss Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε εχει σκια μην αγχωνεσε, αλλιως θα χαμε βαρεσει ολοι ηλιαση Ε όπως οι περισσότερες σκοπιές, αυτό έλειπε να σας είχαν και έτσι έκθετους στον ήλιο. Εκτός και αν έχουν όρεξη να στέκεστε προσοχή μες στην ζεστη μες στον ήλιο μιλώντας σας για διάφορα ή αναφορά και τέτοια. Περυσι το καλοκαίρι έτυχε σε ξαδερφο μου (ειχαν καμιά ώρα ξέρω γω που στέκονταν εκεί) και ένας ζαλίστηκε και έκατσε στο έδαφος ώσπου τον πήγαν ιατρείο τελικά. Η αλήθεια είναι, κάτι τέτοιες ζέστες (δεν την παω και πολυ, εχω κ χαμηλη πιεση οταν εχει πολυ) και η συμβίωση είναι τα μόνα ζόρικα στο στρατό, όλα τα άλλα δεν μου φαίνονται κάτι. ΥΓ: Τι τραβας και εσυ με το 17ωρο. Ο ιδιος ξαδ που ανεφερα, ειχε τέτοιο προγραμμα επι 3 μερες δλδ κουραση ελαχιστος υπνος κ φαι, διοτι λειπανε ενα σωρο βυσματα εκτος στρατοπεδου και γενικά ειχαν δωσει αρκετές άδεις, ε και καπως επρεπε να βγουν οι υπηρεσιες. Τελικα αρρωστησε, πηγε να λιποθυμησει στην σκοπιά, τον ειδε στελεχος που πηγε να πεσει και τον πηγαν στα Επειγοντα Δημοσιου Νοσοκομειου. Υπερκοπωση. Ο ιατρός την είπε κιολας στον αξιωματικο λιγο ε και εν τελει 2-3 μερες την εβγαλε ξαπλωτός να ξεκουραστει 😎 Mιας και εισαι τώρα μέσα, εχω κατι ερωτησεις απο περιέργεια. Απο εκπαιδευση τι εχει επαιξε σε σας? Επισης αφότου παρουσιαστηκες (και έμεινες μία ή δύο ημέρες εκεί λογικά?), μετα πηγες σε κοντινή μονάδα για την εκπαιδευση ωσπου να ορκιστεις και μετά αλλου? Απο υπηρεσίες τον 1ο μήνα μόνο ΘΦ έπαιζε? Bonus: με το κινητό τι έκανες, τι έπαιζε? Εχω ακουσει διάφορες απόψεις αλλά δεν εχω καταληξει ακομα για το τι να κανω τον Αυγουστο, να το [παρω ή να μην το παρω μαζί. Δεν ξερω κιολας αν θα μπορω να το κρυψω καπου πανω μου διχως να φαίνεται (καλοκαίρι γαρ) και να εδειχνα φανερά απλά κανενα φτηνό χωρίς κάμερα ας πουμε. Αλλοι λενε παρτο δεν ελεγχουν, αλλοι λενε μη το παρεις κτλπ. 17 ώρες πριν, Weniko είπε Θα δώσω μια συμβουλή. Όποιος δεν αντέχει μακριά από την οικογένεια του ή γενικά μακριά από την πόλη του ας μην μπει τώρα στο στρατό ας το αφήσει για ποιο μετά. Αλλά δεν είναι κακό άμα μπει τώρα να συζητήσει με τον ψυχολόγο της μονάδας του θα βρει λύση. Ε καλά, πόσο πιο μετά δηλαδή; Εδώ εγώ πάω σε σχετικά "μεγάλη" στα μάτια των άλλων ηλικία και είμαι νέος. Δεν μπορείς και επ αόριστον να το αναβάλλεις ώσπου να φτάσεις σε μεγάλη ηλικία. Αμα ειναι ναχεις πάντα σοβαρό θέμα, τότε καλύτερα συμβουλή σε ειδικό ή επιδίωξη καμιάς απαλλαγής. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από Neoss
aregli92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, salonika91 είπε 2018 Ε εσσο Να φανταστώ όλα αυτά ισχύουν και για εμάς που κάναμε Λαμία εκπαίδευση και τώρα μας πάνε Θήβα για λίγο καιρό πριν πάμε ΕΛΔΥΚ, ίδιες διαδικασίες ακριβώς θα περάσουμε?
salonika91 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 αυτα ηταν μεχρι την ορκωμοσια. αν καταλαβα καλα εχεις ορκιστει Λαμία και τωρα θα πατε θηβα πριν φυγετε για κυπρο. Τοτε απλα ζωαρα. Εμεις τοτε βγαιναμε κάθε μερα εξοδούχοι μεχρι να φυγουμε.Εγω εφυγα αν θυμαμαι καλα σε 8-9 μερες καπου εκει.
Μάκαρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 11:45 ΜΜ, Neoss είπε Μιας και εισαι με Β και ταχεις φρεσκα....απο εκπαιδευση τι εχει παιξει ως τωρα σε σας? Επισης αφότου παρουσιαστηκες (και έμεινες μία ή δύο ημέρες εκεί λογικά?), μετα πηγες σε κοντινή μονάδα για την εκπαιδευση ωσπου να ορκιστεις και μετά αλλου? Απο υπηρεσίες τον 1ο μήνα μόνο ΘΦ έπαιζε? Bonus question: με το κινητό τι έκανες, τι έπαιζε? Εχω ακουσει διάφορες απόψεις αλλά δεν εχω καταληξει ακομα για το τι να κανω τον Αυγουστο, να το [παρω ή να μην το παρω μαζί. Δεν ξερω κιολας αν θα μπορω να το κρυψω καπου πανω μου διχως να φαίνεται (καλοκαίρι γαρ) και να εδειχνα φανερά απλά κανενα φτηνό χωρίς κάμερα ας πουμε. Απο εκπαιδευση μαθαινεις πως να παρουσιαζεσαι σε ανωτερους, προσοχη, ημιαναπαυση, επ ωμου κτλ κτλ. Οχι και ιδιαιτερο. Παρουσιαστηκα Λαγο, εμειμα μερικες ωρες ωσπου να τελειωσω εξετασεις και εφυγα επιτοπου (8μιση πηγα Λαγο, 3 το μεσημερι ημουν στη μοναδα μου). Η μοναδα θα ειναι κοντα απο εκει που θα παρουσιαστεις. Υπηρεσιες μεχρι να ορκιστεις δεν κανεις. Αν κανεις ειναι χωσε αλλα εμεις δεν καναμε ποτε Εγω πηρα και ενα μπακατελ μαζι αλλα με το που μπηκα στο στρατοπεδο (Λαγος) το πρωτο πραγμα που μας ειπαν ειναι "παιδια βγαλτε τα κινητα σας κανονικα, δεν υπαρχει κανεναν προβλημα". Ουτως ή αλλως και ολοι οι ανωτεροι με smartphones ειναι. Δεν μπορουν να σου πουν κατι.
aregli92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, salonika91 είπε αυτα ηταν μεχρι την ορκωμοσια. αν καταλαβα καλα εχεις ορκιστει Λαμία και τωρα θα πατε θηβα πριν φυγετε για κυπρο. Τοτε απλα ζωαρα. Εμεις τοτε βγαιναμε κάθε μερα εξοδούχοι μεχρι να φυγουμε.Εγω εφυγα αν θυμαμαι καλα σε 8-9 μερες καπου εκει. Ναι Λαμία ορκίστηκα, τώρα πάω Δευτέρα Θήβα για ΕΛΔΥΚ
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 14 ώρες πριν, Neoss είπε Ε όπως οι περισσότερες σκοπιές, αυτό έλειπε να σας είχαν και έτσι έκθετους στον ήλιο. Εκτός και αν έχουν όρεξη να στέκεστε προσοχή μες στην ζεστη μες στον ήλιο μιλώντας σας για διάφορα ή αναφορά και τέτοια. Περυσι το καλοκαίρι έτυχε σε ξαδερφο μου (ειχαν καμιά ώρα ξέρω γω που στέκονταν εκεί) και ένας ζαλίστηκε και έκατσε στο έδαφος ώσπου τον πήγαν ιατρείο τελικά. Η αλήθεια είναι, κάτι τέτοιες ζέστες (δεν την παω και πολυ, εχω κ χαμηλη πιεση οταν εχει πολυ) και η συμβίωση είναι τα μόνα ζόρικα στο στρατό, όλα τα άλλα δεν μου φαίνονται κάτι. ΥΓ: Τι τραβας και εσυ με το 17ωρο. Ο ιδιος ξαδ που ανεφερα, ειχε τέτοιο προγραμμα επι 3 μερες δλδ κουραση ελαχιστος υπνος κ φαι, διοτι λειπανε ενα σωρο βυσματα εκτος στρατοπεδου και γενικά ειχαν δωσει αρκετές άδεις, ε και καπως επρεπε να βγουν οι υπηρεσιες. Τελικα αρρωστησε, πηγε να λιποθυμησει στην σκοπιά, τον ειδε στελεχος που πηγε να πεσει και τον πηγαν στα Επειγοντα Δημοσιου Νοσοκομειου. Υπερκοπωση. Ο ιατρός την είπε κιολας στον αξιωματικο λιγο ε και εν τελει 2-3 μερες την εβγαλε ξαπλωτός να ξεκουραστει 😎 Mιας και εισαι τώρα μέσα, εχω κατι ερωτησεις απο περιέργεια. Απο εκπαιδευση τι εχει επαιξε σε σας? Επισης αφότου παρουσιαστηκες (και έμεινες μία ή δύο ημέρες εκεί λογικά?), μετα πηγες σε κοντινή μονάδα για την εκπαιδευση ωσπου να ορκιστεις και μετά αλλου? Απο υπηρεσίες τον 1ο μήνα μόνο ΘΦ έπαιζε? Bonus: με το κινητό τι έκανες, τι έπαιζε? Εχω ακουσει διάφορες απόψεις αλλά δεν εχω καταληξει ακομα για το τι να κανω τον Αυγουστο, να το [παρω ή να μην το παρω μαζί. Δεν ξερω κιολας αν θα μπορω να το κρυψω καπου πανω μου διχως να φαίνεται (καλοκαίρι γαρ) και να εδειχνα φανερά απλά κανενα φτηνό χωρίς κάμερα ας πουμε. Αλλοι λενε παρτο δεν ελεγχουν, αλλοι λενε μη το παρεις κτλπ. Ε καλά, πόσο πιο μετά δηλαδή; Εδώ εγώ πάω σε σχετικά "μεγάλη" στα μάτια των άλλων ηλικία και είμαι νέος. Δεν μπορείς και επ αόριστον να το αναβάλλεις ώσπου να φτάσεις σε μεγάλη ηλικία. Αμα ειναι ναχεις πάντα σοβαρό θέμα, τότε καλύτερα συμβουλή σε ειδικό ή επιδίωξη καμιάς απαλλαγής. τελειωσαμε βασικη, ορκιστικαμε, αδειουλα και αρχισαμε σπεν. ολα προβλεπομενα, δεν υπαρχουν τεμπελιες κλπ που μας λενε τα παιδια απ τα αλλα στρατοπεδα. επισης, αμα καποιοι το παιζουν μαγκια κλανια τοτε αρχιζει η σωβε μεχρι να στρωσουν ολοι χαρακτηρα. αμα κατι δε γινεται καλα, ξανα και ξανα μεχρι να γινει ή καποια αλλη "γυμναστικη" που ειναι στα μαθηματα (πχ ερπυση, προσταγματα, βημα, συνταξη, κλπ) ωστε να μη μπορει να θεωρηθει καψονι το απογευμα που τελειωσαμε τα διαφορα (γιατρους, ρουχα, κλπ) πηγαμε στο στρατοπεδο βασικη εκπαιδευση καναμε σε αλλο στρατοπεδο της ιδιας ταξιαρχειας. πηγενοερχομασταν με κινηση. σπεν κανουμε σε εμας και τα παιδια απ τ αλλα στρατοπεδα εχουν ξενερωσει που δεν ειναι τοσο δημοκρατικα εδω (στα δικα τους τους ρωτανε αμα θελουν να κανουν 😂 μεταθεσεις πηραν μονο οσοι πηγαν ελδυκ, στατονομια, ειδικες δυναμης και δοκιμοι (και φανταζομαι φρουρα κλπ) ναι μονο Θ.Φ ελεγχουν, τα ειδαν και προσπερασαν χωρις να κουνησουν βλεφαρο. παντως που θα το κρυψεις, στο βρακι? δεν εχει νοημα να κανεις αλχημιες, ολοι με κινητα ειναι. δε τους ενδιαφερει για τα κινητα. τις προαλες κατι μας ελεγαν και αναφερθηκε "ε αμα ειναι χρησιμοποιηστε το κινητο, ολοι εχουμε", και γενικα εχουμε αλλαξει τηλεφωνα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις