Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, DevilAngel123 είπε ευχαριστω για τισ απαντησεισ αν και για την σημαια θα δω μπορει να μην το κανω βρηκα ομως ενα σημα πεζικου αρα εχω δυο στην καλη στολη θα το κανω με κρετσ το σημα που μασ εδωσαν ενω στην κακη θα βαλω αυτη που αγορασα βασικα λετε να το κανω η δεν αξιζει τον κοπο αν και επειδη τα εβαλα να τα πλυνω επρεπε να βγαλω το σημα και ηταν μη βολικο να το ξεραψω και να το ραψω ενω με το κρατσ μπαμ μπαμ αλλα για την καλη μιλαμε την κακη αξιζει να το κανω να εχει σημα? πεζικοσηματα, εθνοφυλακοσηματα, ονομα, σημαιες.. αυτο δεν ειναι παραλλαγη αλλα χριστουγενιατικο δεντρο 😂
Neoss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, billsnake21 είπε Εξαρτάται το πού θα βρίσκεσαι. Αν το στρατόπεδο είναι χαλαρό τότε ναι ας την έχεις μαζί. Σε εμάς που είχε αγγαρείες με την μια,το τσιγάρο η καφεδιά και η αναμονή για την ακτινογραφία ήταν ότι καλύτερο για τις πρώτες μέρες άγχους. Για την ιστορία ήμουν από αυτούς που την είχε ήδη πριν μπει Κατάλαβα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες...αν προλάβω εγώ πάντως θα την έχω μαζί καθώς δεν εχω ιδέα σε ποιο στρατόπεδο θα είμαι (καλά και να είχα, που να ξες τώρα αν είνανι χαλαρά ή όχι). Για ακτινογραφία το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ναχεις μαζί σου, είναι δύο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας?
Μάκαρος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Neoss είπε Κατάλαβα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες...αν προλάβω εγώ πάντως θα την έχω μαζί καθώς δεν εχω ιδέα σε ποιο στρατόπεδο θα είμαι (καλά και να είχα, που να ξες τώρα αν είνανι χαλαρά ή όχι). Για ακτινογραφία το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ναχεις μαζί σου, είναι δύο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας? 1 απλη φωτογραφια μου ζητησαν εμενα.
siracos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Lezantas26 είπε πεζικοσηματα, εθνοφυλακοσηματα, ονομα, σημαιες.. αυτο δεν ειναι παραλλαγη αλλα χριστουγενιατικο δεντρο 😂 Και που είσαι ακόμη, ξέχασες και τον προστάτη Άγιο. Μάλλον έχουμε πρότυπο τους Βορειοκορεάτες 1
DiStress Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δηλαδή τώρα που τελείωσε η άδεια ορκωμοσίας "αυτό ήταν" ε; Δε θα ξαναδούμε μεγάλο χαΐρι μέχρι το Δεκέμβριο. Ωιμέ... Κανά tip για να περνάει πιο γρήγορα ο καιρός πέρα από τον ύπνο; 😛 1
katanas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 μάγκες μην μασάτε πλέον ο στρατός είναι σαν σχολείο μ@@@@ θα βρείτε... άλλα αν έχετε λίγα φράγκα όλα καλά είναι μια εμπειρία είναι... σειρά 279 ήμουν 14 μηνώ δεν τρέχει τπτ
basilis222 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, είμαι 8μηνος και με πήραν Κύπρο, θα κάνω το 8μηνο μου στη Κύπρο η θα κάνω 9μηνο; αν κάνω 9 υπάρχει η δυνατότητα να μην πάω; Δεν έχω στείλει ακόμα τα χαρτιά μου στην στρατολογία για το 8μηνο.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, katanas είπε μάγκες μην μασάτε πλέον ο στρατός είναι σαν σχολείο μ@@@@ θα βρείτε... άλλα αν έχετε λίγα φράγκα όλα καλά είναι μια εμπειρία είναι... σειρά 279 ήμουν 14 μηνώ δεν τρέχει τπτ ΟΚ, ψήνεσαι να (ξανα)πας για όσους δε γουστάρουν;
ManFromEarth Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, katanas είπε μάγκες μην μασάτε πλέον ο στρατός είναι σαν σχολείο μ@@@@ θα βρείτε... άλλα αν έχετε λίγα φράγκα όλα καλά είναι μια εμπειρία είναι... σειρά 279 ήμουν 14 μηνώ δεν τρέχει τπτ πανε εσυ τοτε ξανα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, katanas είπε μάγκες μην μασάτε πλέον ο στρατός είναι σαν σχολείο μ@@@@ θα βρείτε... άλλα αν έχετε λίγα φράγκα όλα καλά είναι μια εμπειρία είναι... σειρά 279 ήμουν 14 μηνώ δεν τρέχει τπτ σ αρεσε το σχολειο? 😂
aregli92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, DiStress είπε Δηλαδή τώρα που τελείωσε η άδεια ορκωμοσίας "αυτό ήταν" ε; Δε θα ξαναδούμε μεγάλο χαΐρι μέχρι το Δεκέμβριο. Ωιμέ... Κανά tip για να περνάει πιο γρήγορα ο καιρός πέρα από τον ύπνο; 😛 Εντάξει μωρέ στην μονάδα σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι κάποια άδεια θα πάρεις, εγώ μια απορία έχω, εμείς που Δευτέρα παρουσιαζομαστε Θήβα για ΕΛΔΥΚ,θα πάμε κατευθείαν Κύπρο μετά τη Θήβα,ή θα ξαναδώσουν άδεια λόγω εκλογών??
dionisis1925 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στο στρατό ψηφίζεις και μέσα στο στρατόπεδο.
Archilleo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, katanas είπε μάγκες μην μασάτε πλέον ο στρατός είναι σαν σχολείο μ@@@@ θα βρείτε... άλλα αν έχετε λίγα φράγκα όλα καλά είναι μια εμπειρία είναι... σειρά 279 ήμουν 14 μηνώ δεν τρέχει τπτ Εγω γιατι αισθανομαι οτι μπαινω φυλακη και οτι ο στρατος ειναι κατι τρομαχτικο και κακο....; Γιατι αραγε;;;; Φιλε, ολοι οσοι εχουν τελειωσει, τα ιδια λενε, επειδη τελειωσαν και τους φαινεται σαν σχολειο, κατασκηνωση κτλ. Στην αρχη κανενας δεν το βλεπει ετσι νομιζω.... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Archilleo 1
Neoss Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Εγω γιατι αισθανομαι οτι μπαινω φυλακη και οτι ο στρατος ειναι κατι τρομαχτικο και κακο....; Γιατι αραγε;;;; Φιλε, ολοι οσοι εχουν τελειωσει, τα ιδια λενε, επειδη τελειωσαν και τους φαινεται σαν σχολειο, κατασκηνωση κτλ. Στην αρχη κανενας δεν το βλεπει ετσι νομιζω.... Ε καλά τώρα, ΄οχι και ετσι, ειπαμε. Δες το λιγο πιο χαλαρά φίλε. Σαν "φυλακή" ναι ισχύει και ότι θα πρέπει να φέρεσαι με βάση συγκεκριμένους κανόνες και θα πρέπει να ακούς τα λόγια απ το κάθε καρυδιάς καρύδι (κάποια στελέχη ειδικά όπου απλά πρεπει να αγνοεις διοτι αν κατσεις να σκεφτεις πως μπορεις και ανεχεσαι διαταγες από ένα άτομο που ειναι πολυ λίγος τότε αστο). Αλλά τρομακτικό και κακό όχι. Αλλιώτικο και αγχώδες ναι. Πιστευω το νέο περιβάλλον και η συμβίωση με πολλά διαφορετικά άτομα είναι τα πιο ζόρικα ας το πούμε (για μένα τουλάχιστον), εξ ου και στην αρχή που θασαι εξω απ τα νερά σου είναι αλλιως. Αλλά αυτό μετά από κανα 2-3 εβδομάδες θα αλλάξει. Μετά την θητεία όντως οι περισσότεροι ετσι την βλεπουν την θητεία. Οχι βεβαια πως θα πηγαιναν και μία 2η φορά και ας λένε διάφορα μεγάλα λόγια κάποιοι. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Neoss
salonika91 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, basilis222 είπε Καλησπέρα, είμαι 8μηνος και με πήραν Κύπρο, θα κάνω το 8μηνο μου στη Κύπρο η θα κάνω 9μηνο; αν κάνω 9 υπάρχει η δυνατότητα να μην πάω; Δεν έχω στείλει ακόμα τα χαρτιά μου στην στρατολογία για το 8μηνο. Μπορεις να πας στην Κυπρο σαν 8μηνος. Θα εισαι στην αρχη κεντρο ελλαδα. Μετα κυπρο. Και περιπου έναν μηνα πριν απολυθεις θα επαναπατριστείς. Απλα εχω ακουσει(δεν ξερω αν ισχυει) ότι τα χαρτια για το 8μηνο να τα κανεις όταν θα εισαι στην Κυπρο και εννοείται πριν επαναπατριστεις και όχι όταν θα εισαι στο κεντρο ελλαδα.Εγω ετσι και εκανα και εκανα 8μηνο Κυπρο Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από salonika91
Προτεινόμενες αναρτήσεις