Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DevilAngel123 είπε

εκτος απο το σημα ξερετε αν μπορω να το κανω και με την ελληνικη σημαια αν θελω δηλαδη να το βαλω στην στολη με κρατσ

απαγορευεται. ισως επιτρεπεται σε χρωμα παραλλαγης, αλλα δεν νομιζω

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DevilAngel123 είπε

εκτος απο το σημα ξερετε αν μπορω να το κανω και με την ελληνικη σημαια αν θελω δηλαδη να το βαλω στην στολη με κρατσ

Σε εμάς επιτρεπόταν κανονικά. Παρόλα αυτά ρώτα μπας και έχει αλλάξει κάτι. Αν και δε νομίζω. Ίσα ίσα που το επικροτούσαν όταν ήμουν εγώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

απαγορευεται. ισως επιτρεπεται σε χρωμα παραλλαγης, αλλα δεν νομιζω

Αρκετοι εχουν την σημαια ή τον Αγιο Γεωργιο. Δεν νομιζω οτι απαγορευεται. 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι ισχύει γενικά για Λόχους Στρατηγείου; Ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους και πώς είναι η θητεία σε αυτούς;

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, DiStress είπε

Ξέρει κανείς τι ισχύει γενικά για Λόχους Στρατηγείου; Ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους και πώς είναι η θητεία σε αυτούς;

Υποστήριξη, που σημαίνει ό,τι μαλακία και αγγαρεία μπορείς να φανταστείς.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Αρκετοι εχουν την σημαια ή τον Αγιο Γεωργιο. Δεν νομιζω οτι απαγορευεται. 

απο χρονια θυμαμαι το ειχαν απαγορευσει, μη με ρωτας γιατι, δε θυμαμαι. παντως πριν μερικες βδομαδες οταν πηγαμε στο στρατοπεδο ενα παιδι ανεφερε το εθνοσημο στη στολη και του ειπαν πως δεν επιτρεπεται, οποτε μαλλον ισχυει

ετσι κι αλλιως παντα πρεπει να φορας το τζοκει ή το μπερε οποτε το εθνοσημο φαινεται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

απο χρονια θυμαμαι το ειχαν απαγορευσει, μη με ρωτας γιατι, δε θυμαμαι. παντως πριν μερικες βδομαδες οταν πηγαμε στο στρατοπεδο ενα παιδι ανεφερε το εθνοσημο στη στολη και του ειπαν πως δεν επιτρεπεται, οποτε μαλλον ισχυει

ετσι κι αλλιως παντα πρεπει να φορας το τζοκει ή το μπερε οποτε το εθνοσημο φαινεται

Ξεχασα να αναφερω οτι σημαια ή Αγιο Γεωργιο εχω δει μονο σε μονιμους. Οχι σε στρατιωτες. Ισως να απαγορευεται μονο στους στρατιωτες. 

1 ώρα πριν, Brashida είπε

Κάντε και μια σοβαρή ερώτηση βρε παιδιά.Κινητα επιτρέπουν στον στρατό; 😁

Ναι δεν θα εχεις θεμα. Στο Λαγο που παρουσιαστηκα εγω απο το πρωτο λεπτο μας ειπαν να βγαλουμε κανονικα τα κινητα μας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Ξεχασα να αναφερω οτι σημαια ή Αγιο Γεωργιο εχω δει μονο σε μονιμους. Οχι σε στρατιωτες. Ισως να απαγορευεται μονο στους στρατιωτες. 

Ναι δεν θα εχεις θεμα. Στο Λαγο που παρουσιαστηκα εγω απο το πρωτο λεπτο μας ειπαν να βγαλουμε κανονικα τα κινητα μας. 

Makaros για πλακα το ειπα περισσοτερο αλλα αν ειναι να απαντησω σοβαρα σε αυτο το δiλημμα με καμερα η χωρις γνωμη μου παντα για σιγουρα καλυτερα την ημερα που θα παρουσιαστης να εισαι με κιν χωρις καμερα αλλιως θα πρεπει να το κρυψεις καπου καλα οχι οτι σε κανουν ελενχο αεροδρομιου αλλα να εισαι καλλυμενος αλλιως αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κρυψεις γιατι πολλοι βλεπω αγχωνονται με αυτο το θεμα του κινητου.Ας κανει απλα οτι θελει ο καθενας 

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Ποιοι παρουσιαζονται τον Αυγουστο και ζουν εδω βορεια, κοντα Θεσσαλονικη;

Και εγω ειμαι για τον αυγουστο και μενω αρκετα βορεια μια ωρα μακρια απο θεσσαλονικη σε ορεινη περιοχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Έμεινες Κω εσύ ή σε έστειλαν Λέρο; 

Γτ Εμένα παρουσιαστικα στην Κω μετά πήγα Λέρο και τώρα πάω Κάλυμνο. 

Επεξ/σία από Weniko
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Brashida είπε

Και εγω ειμαι για τον αυγουστο και μενω αρκετα βορεια μια ωρα μακρια απο θεσσαλονικη σε ορεινη περιοχη

Που μενεις; Αν μενουμε κοντα, μπορει να παρουσιαστουμε στο ιδιο κεντρο.

Επεξ/σία από Archilleo
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Weniko είπε

Έμεινες Κω εσύ ή σε έστειλαν Λέρο; 

Γτ Εμένα παρουσιαστικα στην Κω μετά πήγα Λέρο και τώρα πάω Κάλυμνο. 

κω εμεινα 543 :P

4 ώρες πριν, Brashida είπε

Κάντε και μια σοβαρή ερώτηση βρε παιδιά.Κινητα επιτρέπουν στον στρατό; 😁

ναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...