Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, DevilAngel123 είπε εκτος απο το σημα ξερετε αν μπορω να το κανω και με την ελληνικη σημαια αν θελω δηλαδη να το βαλω στην στολη με κρατσ απαγορευεται. ισως επιτρεπεται σε χρωμα παραλλαγης, αλλα δεν νομιζω
aris_rom Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, DevilAngel123 είπε εκτος απο το σημα ξερετε αν μπορω να το κανω και με την ελληνικη σημαια αν θελω δηλαδη να το βαλω στην στολη με κρατσ Σε εμάς επιτρεπόταν κανονικά. Παρόλα αυτά ρώτα μπας και έχει αλλάξει κάτι. Αν και δε νομίζω. Ίσα ίσα που το επικροτούσαν όταν ήμουν εγώ.
paok_revolution Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάνει κανείς 33 ΛΔΒ στο Πολύκαστρο; Αν ναι για πείτε εντυπώσεις
Μάκαρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε απαγορευεται. ισως επιτρεπεται σε χρωμα παραλλαγης, αλλα δεν νομιζω Αρκετοι εχουν την σημαια ή τον Αγιο Γεωργιο. Δεν νομιζω οτι απαγορευεται.
DiStress Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ξέρει κανείς τι ισχύει γενικά για Λόχους Στρατηγείου; Ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους και πώς είναι η θητεία σε αυτούς;
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, DiStress είπε Ξέρει κανείς τι ισχύει γενικά για Λόχους Στρατηγείου; Ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους και πώς είναι η θητεία σε αυτούς; Υποστήριξη, που σημαίνει ό,τι μαλακία και αγγαρεία μπορείς να φανταστείς. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Αρκετοι εχουν την σημαια ή τον Αγιο Γεωργιο. Δεν νομιζω οτι απαγορευεται. απο χρονια θυμαμαι το ειχαν απαγορευσει, μη με ρωτας γιατι, δε θυμαμαι. παντως πριν μερικες βδομαδες οταν πηγαμε στο στρατοπεδο ενα παιδι ανεφερε το εθνοσημο στη στολη και του ειπαν πως δεν επιτρεπεται, οποτε μαλλον ισχυει ετσι κι αλλιως παντα πρεπει να φορας το τζοκει ή το μπερε οποτε το εθνοσημο φαινεται
Brashida Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Κάντε και μια σοβαρή ερώτηση βρε παιδιά.Κινητα επιτρέπουν στον στρατό; 😁 1
Μάκαρος Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε απο χρονια θυμαμαι το ειχαν απαγορευσει, μη με ρωτας γιατι, δε θυμαμαι. παντως πριν μερικες βδομαδες οταν πηγαμε στο στρατοπεδο ενα παιδι ανεφερε το εθνοσημο στη στολη και του ειπαν πως δεν επιτρεπεται, οποτε μαλλον ισχυει ετσι κι αλλιως παντα πρεπει να φορας το τζοκει ή το μπερε οποτε το εθνοσημο φαινεται Ξεχασα να αναφερω οτι σημαια ή Αγιο Γεωργιο εχω δει μονο σε μονιμους. Οχι σε στρατιωτες. Ισως να απαγορευεται μονο στους στρατιωτες. 1 ώρα πριν, Brashida είπε Κάντε και μια σοβαρή ερώτηση βρε παιδιά.Κινητα επιτρέπουν στον στρατό; 😁 Ναι δεν θα εχεις θεμα. Στο Λαγο που παρουσιαστηκα εγω απο το πρωτο λεπτο μας ειπαν να βγαλουμε κανονικα τα κινητα μας.
Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Ξεχασα να αναφερω οτι σημαια ή Αγιο Γεωργιο εχω δει μονο σε μονιμους. Οχι σε στρατιωτες. Ισως να απαγορευεται μονο στους στρατιωτες. Ναι δεν θα εχεις θεμα. Στο Λαγο που παρουσιαστηκα εγω απο το πρωτο λεπτο μας ειπαν να βγαλουμε κανονικα τα κινητα μας. Makaros για πλακα το ειπα περισσοτερο αλλα αν ειναι να απαντησω σοβαρα σε αυτο το δiλημμα με καμερα η χωρις γνωμη μου παντα για σιγουρα καλυτερα την ημερα που θα παρουσιαστης να εισαι με κιν χωρις καμερα αλλιως θα πρεπει να το κρυψεις καπου καλα οχι οτι σε κανουν ελενχο αεροδρομιου αλλα να εισαι καλλυμενος αλλιως αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να το κρυψεις γιατι πολλοι βλεπω αγχωνονται με αυτο το θεμα του κινητου.Ας κανει απλα οτι θελει ο καθενας Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Brashida
Archilleo Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Ποιοι παρουσιαζονται τον Αυγουστο και ζουν εδω βορεια, κοντα Θεσσαλονικη;
Brashida Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, Archilleo είπε Ποιοι παρουσιαζονται τον Αυγουστο και ζουν εδω βορεια, κοντα Θεσσαλονικη; Και εγω ειμαι για τον αυγουστο και μενω αρκετα βορεια μια ωρα μακρια απο θεσσαλονικη σε ορεινη περιοχη
Weniko Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε απο χρονια θυμαμαι το ειχαν απαγορευσει, μη με ρωτας γιατι, δε θυμαμαι. παντως πριν μερικες βδομαδες οταν πηγαμε στο στρατοπεδο ενα παιδι ανεφερε το εθνοσημο στη στολη και του ειπαν πως δεν επιτρεπεται, οποτε μαλλον ισχυει ετσι κι αλλιως παντα πρεπει να φορας το τζοκει ή το μπερε οποτε το εθνοσημο φαινεται Έμεινες Κω εσύ ή σε έστειλαν Λέρο; Γτ Εμένα παρουσιαστικα στην Κω μετά πήγα Λέρο και τώρα πάω Κάλυμνο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Weniko
Archilleo Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Brashida είπε Και εγω ειμαι για τον αυγουστο και μενω αρκετα βορεια μια ωρα μακρια απο θεσσαλονικη σε ορεινη περιοχη Που μενεις; Αν μενουμε κοντα, μπορει να παρουσιαστουμε στο ιδιο κεντρο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Archilleo
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Weniko είπε Έμεινες Κω εσύ ή σε έστειλαν Λέρο; Γτ Εμένα παρουσιαστικα στην Κω μετά πήγα Λέρο και τώρα πάω Κάλυμνο. κω εμεινα 543 4 ώρες πριν, Brashida είπε Κάντε και μια σοβαρή ερώτηση βρε παιδιά.Κινητα επιτρέπουν στον στρατό; 😁 ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις