Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Brashida είπε Πήρα το μόνο που μου είπαν παρόλο που τους έλεγα ότι δεν ξέρω να πω με σιγουριά γιατί τα εμβόλια είναι 2 που ζητάνε (τέτανο, μινιγγιτιδα) και εγώ έχω ένα μιγγινιτιδοκοκος και αντιτετανικο 6η δόση τεσπά θα ξαναπαρω μάλλον απλά ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι να επιλεξω ότι έκανα η όχι. ετσι κι αλλιως εκει πας με τα βιβλιαρια σου (το γραφει στη πισω μερια του χαρτιου που στελνουν). αλλα και να μη το χεις θα σ τραβηξουν κ τα δυο κ τελειωνει η υποθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι άλλο εδώ που μένω τα πιο κοντινά στρατόπεδα είναι Νέα Σάντα Κιλκίς και Μπαλανίκα Νικολάου Λιτόχωρο.Οποιος γνωρίζει ή έχει υπηρετήσει ας πει μια άποψη γι'αυτό τα 2 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Brashida Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, billsnake21 είπε Η στρατιωτική ταυτότητα αρκεί. Περασα εν τελει απο μετρο να ρωτησω και μου ειπαν οτι θελουν ταυτοτητα, αμκα και βεβαιωση απο τη μοναδα που να λεει οτι ειναι για την athena card αλλα και να αναφερει ποτε τελειωνουμε τη θητεια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F3niX Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Περασα εν τελει απο μετρο να ρωτησω και μου ειπαν οτι θελουν ταυτοτητα, αμκα και βεβαιωση απο τη μοναδα που να λεει οτι ειναι για την athena card αλλα και να αναφερει ποτε τελειωνουμε τη θητεια μας. τα ιδια είχανε πει και σε ένα φίλο μου με την λεπτομέρια ότι αν δεν έχει ακόμα τη βεβαίωση από τη μονάδα, απλά θα μπαίνει πίσω από κάποιον αλλον ή θα δείχνει και την στρατιωτιτκή ταυτότητα σε κάποιον υπεύθυνο κάθε φορά και θα του ανοίγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Περασα εν τελει απο μετρο να ρωτησω και μου ειπαν οτι θελουν ταυτοτητα, αμκα και βεβαιωση απο τη μοναδα που να λεει οτι ειναι για την athena card αλλα και να αναφερει ποτε τελειωνουμε τη θητεια μας. Άρα θα βγάλεις νέα athena card με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης των δωρεάν διαδρομών. Πάνε οι καλές εποχές που δείχναμε την στρατιωτική ταυτότητα και περνάγαμε κυριλέ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DevilAngel123 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια να σας ρωτησω μπορω το σημα πεζικου να το κανς με κρατσ στα πλαγια ετσι ωστε να το εχω και στις δυο στολες και να το βγαζω οταν θελω πχ να το πλενω (β εσσο) Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από DevilAngel123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Εννοείται. Ό,τι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 λέιζερ στα μάτια κάποιος στρατιώτης μπορεί να κάνει σε στρατιωτικό νοσοκομείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Λέιζερ στα μάτια δεν καλύπτεται ουτε για τους μονιμους και προφανώς γίνεται εκτός νοσοκομείου, οι στρατιωτικοί οφθαλμίατροι συνεργάζονται με κλινικές. Σιγα μην βάζουν και στήθος στα στρατιωτικα νοσοκομεια... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 6 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Λέιζερ στα μάτια δεν καλύπτεται ουτε για τους μονιμους και προφανώς γίνεται εκτός νοσοκομείου, οι στρατιωτικοί οφθαλμίατροι συνεργάζονται με κλινικές. Σιγα μην βάζουν και στήθος στα στρατιωτικα νοσοκομεια... Δεν καλύπτεται πουθενά βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, jimis98 είπε λέιζερ στα μάτια κάποιος στρατιώτης μπορεί να κάνει σε στρατιωτικό νοσοκομείο? Ειναι καθαρα αισθητικη επεμβαση και δεν καλυπτεται ακομα και στα δημοσια νοσοκομεια. Εκτος και εαν εμφανιζεις καταρρακτη η εκφυλιση ωχρας (που σε αυτη την περιπτωση δε θα σε δεχτουν καν στο στρατο). Βεβαια εαν γνωριζεις στρατιωτικο οφθαλμιατρο ολα γινονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 το να συνεργαζονταιρ κλινικές δεν είναι παράνομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Οχι, δεν ειναι. Αλλα ασχετο με την ερωτηση σου. 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Δεν καλύπτεται πουθενά βασικά. Προφανως. Ειναι οπως εγραψε ο φιλος αισθητικη επεμβαση. Κι οσοι στρ. οφθαλμιατροι την κανουν, την κανουν κανονικα επι πληρωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, jimis98 είπε το να συνεργαζονταιρ κλινικές δεν είναι παράνομο? Οχι δεν ειναι παρανομο. Οι περισσοτεροι στρατιωτικοι ιατροι εχουν και ιδιωτικο ιατρειο (τα απογευματα). Σε γενικες γραμμες γνωριζουν οτι αρκετοι στρατευσιμοι θελουν να γλιτωσουν χρηματα/αναμονη για ιατρικες εξετασεις κατα τη διαρκεια της θητειας. Δεν εκτελουν ακριβες επεμβασεις χωρις ιδιαιτερο λογο. Ποσο μαλλον αισθητικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DevilAngel123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εκτος απο το σημα ξερετε αν μπορω να το κανω και με την ελληνικη σημαια αν θελω δηλαδη να το βαλω στην στολη με κρατσ Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από DevilAngel123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις