Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, teokarafou1992 είπε

Καλησπέρα σας! Πήρα Μετάθεση και παω στρατονομια Καρδιτσα. ξερει κανεις να μ πει για εκει τι παιζει και τι θα ξαναχρειαστει να εχω μαζι μου?

Καλό κουράγιο αδερφέ! Και προσοχή για τις μεταθέσεις μετά την εκπαίδευση... Ειδικά το 951 στην Αθήνα..είναι να το αποφεύγεις! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, μου ηρθε μεταθεση για προεδρικη φρουρα... 

Ειμαι 1.83(ειμαι λιγο λιγοτερο, αλλα τοσο με μετρησαν στο ΣΥΠΟ) και φοραω γυαλια(2.75 μυωπια) αλλα ειμαι Ι1. Επισης δεν εχω κανενα γυμνασμενο σωματοτυπο ισα ισα ειμαι αγυμναστος με κοιλια. Γενικα εχω χεστει πάνω μου γιατι εχω ακουσει πολλα για την εκπαιδευση των τσολιαδων και δεν γουσταρω καθόλου και ουτε πιστευω να αντεξω. Ειχα υπογραψει μαλιστα δηλωση οτι δεν θελω για προεδρικη φρουρα και ΛΦΑΤ αλλα στα αρχιδια τους, με επελεξαν. 

Ξερουμε τιποτα πως ειναι η φαση; Πως μπορουμε να κοπουμε στην εκπαιδευση των τσολιαδων και λοιπα, και που μας στελνουν οσους κοπουν; Μπορεί να με κοψουν αμεσως αν με δουν; 

3 ώρες πριν, F3niX είπε

Παιδιά, μου ηρθε μεταθεση για προεδρικη φρουρα... 

Ειμαι 1.83(ειμαι λιγο λιγοτερο, αλλα τοσο με μετρησαν στο ΣΥΠΟ) και φοραω γυαλια(2.75 μυωπια) αλλα ειμαι Ι1. Επισης δεν εχω κανενα γυμνασμενο σωματοτυπο ισα ισα ειμαι αγυμναστος με κοιλια. Γενικα εχω χεστει πάνω μου γιατι εχω ακουσει πολλα για την εκπαιδευση των τσολιαδων και δεν γουσταρω καθόλου και ουτε πιστευω να αντεξω. Ειχα υπογραψει μαλιστα δηλωση οτι δεν θελω για προεδρικη φρουρα και ΛΦΑΤ αλλα στα αρχιδια τους, με επελεξαν. 

Ξερουμε τιποτα πως ειναι η φαση; Πως μπορουμε να κοπουμε στην εκπαιδευση των τσολιαδων και λοιπα, και που μας στελνουν οσους κοπουν; Μπορεί να με κοψουν αμεσως αν με δουν; 

Δεν ξέρω αν μπορείς να ρίξεις άκυρο ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως, αν εν τέλει ξεκινήσεις την εκπαίδευση και σε κόψουν, παίρνεις μετάθεση κάπου παραμεθόριο και μάλιστα μετά δεν υπάρχει άλλη μετάθεση πχ κοντά στον τόπο κατοικίας σου. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι την περίοδο 2016-2017 που ήμουν εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,συμπληρώνω τα ατομικά μου στοιχεία μου πριν παρουσιαστώ και έχω μια απορία.Πρεπει να διαλέξω σημείο υποδοχής οπλιτών όπως λέει,αν δεν κάνω λάθος δεν είσαι μόνιμα εκεί αλλά για τα τυπικά και απαραίτητα.Δεν έχει πολλές επιλογές και το κακό είναι ότι το κοντινότερο απέχει 50 κάτι χιλιόμετρα από εδώ που μένω.Αλλα άτομα που πήγαν πριν από μένα παρουσιάστηκαν πρώτη μέρα κοντά γίνεται να κάνω κάτι με αυτό?

ΥΓ να πω ότι αυτά που είναι κοντά μου είναι 2.Το Λιτόχωρο και το Κιλκίς,αν ξέρει κανείς τι παίζει και πως είναι τα πράγματα για το καθένα ας πει κάτι

Επίσης κάτι αλλο,τι άποψη εχετε για τις ειδικές κατηγορίες τοποθέτησης πχ ΕΛΔΥΚ,δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και επίσης θα ήθελα να υπηρετήσω στο σώμα έρευνας πληροφορικής,αλλά δεν νομίζω να πληρω τις προϋποθέσεις θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια όμως τι λέτε?

Επεξ/σία από Brashida

1 ώρα πριν, Brashida είπε

Καλημέρα,συμπληρώνω τα ατομικά μου στοιχεία μου πριν παρουσιαστώ και έχω μια απορία.Πρεπει να διαλέξω σημείο υποδοχής οπλιτών όπως λέει,αν δεν κάνω λάθος δεν είσαι μόνιμα εκεί αλλά για τα τυπικά και απαραίτητα.Δεν έχει πολλές επιλογές και το κακό είναι ότι το κοντινότερο απέχει 50 κάτι χιλιόμετρα από εδώ που μένω.Αλλα άτομα που πήγαν πριν από μένα παρουσιάστηκαν πρώτη μέρα κοντά γίνεται να κάνω κάτι με αυτό?

ΥΓ να πω ότι αυτά που είναι κοντά μου είναι 2.Το Λιτόχωρο και το Κιλκίς,αν ξέρει κανείς τι παίζει και πως είναι τα πράγματα για το καθένα ας πει κάτι

Επίσης κάτι αλλο,τι άποψη εχετε για τις ειδικές κατηγορίες τοποθέτησης πχ ΕΛΔΥΚ,δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και επίσης θα ήθελα να υπηρετήσω στο σώμα έρευνας πληροφορικής,αλλά δεν νομίζω να πληρω τις προϋποθέσεις θα ήθελα να κάνω μια προσπάθεια όμως τι λέτε?

Δεν λαμβανουν καν υποψιν το σημειο υποδοχης. Βαλε οτι να ναι. Εγω που εβαλα Γιαννενα με εστειλαν Εβρο

4 ώρες πριν, Brashida είπε

Εγω που Μενω Ναουσα, επελεξα Γρεβενα. Νομιζω πως ειναι η πιο κοντινη αποσταση σε σχεση με τα αλλα σημεια υποδοχης, οπως π.χ., Το Κιλκις, η Ξανθη κτλ... Αλλα οπως Μάκαρος, δεν πιστευω να σε καλουν εκει που δηλωνεις. Θα δειξει τελος Ιουλιου. Απο ποια πολη εισαι εσυ, φιλε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Εγω που Μενω Ναουσα, επελεξα Γρεβενα. Νομιζω πως ειναι η πιο κοντινη αποσταση σε σχεση με τα αλλα σημεια υποδοχης, οπως π.χ., Το Κιλκις, η Ξανθη κτλ... Αλλα οπως Μάκαρος, δεν πιστευω να σε καλουν εκει που δηλωνεις. Θα δειξει τελος Ιουλιου. Απο ποια πολη εισαι εσυ, φιλε;

Γιαννιτσά και το Κιλκίς σε σχέση με το Λιτόχωρο είναι ποιο κοντά γι'αυτό είπα να επιλέξω ότι ποιο κοντινό ασχέτως αν με καλέσουν εκεί η όχι και στα Γιαννιτσά έχει στρατόπεδο ενημερωτικά το λέω αυτό.

2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Δεν λαμβανουν καν υποψιν το σημειο υποδοχης. Βαλε οτι να ναι. Εγω που εβαλα Γιαννενα με εστειλαν Εβρο

Πήρα τηλ σήμερα είχα μια απορία με τα εμβόλια επειδή έχω κάνει μερικά και μου υπολείπεται μια δόση από ένα εμβόλιο που ζητάνε αλλά επειδή δεν μπορείς να το αναφέρεις μέσω ίντερνετ γιατί απαντάς με ναι η όχι δεν υπάρχει αιτιολογιση γι'αυτό και μου είπαν να βάλεις ότι δεν έχεις κάνει και μάλλον θα πάω εκεί που θα παρουσιαστώ με ένα χαρτί που να λέει ποσά έχω κάνει και σε ποια υπολείπεται δόση οπότε σε αυτά που λείπουν θα βάλω όχι και όταν πάω πρώτη φορά θα δώσω χαρτί έτσι κι αλλιώς δεν γνωρίζω και την ομάδα αίματος μου λογικά θα με πουν από εκεί

ΥΓ να ρωτήσω και κάτι άλλο τα εμβόλια που ζητάνε είναι μινιγγιτιδα και διφθερίτιδας τέτανος.Εγω έχω ένα χαρτί που μου έδωσαν πριν ένα χρόνο αφού ελενξαν το βιβλιάριο μου υγείας και έγραψαν ότι δεν έχω κάνει αντιτετανικο 6η δόση και μινιγγιτιδοκοκος κάτι τετοιο,αλλά στην σελίδα λέει ότι συγκεκριμένα άμα έχεις κάνει τέτανο και μινιγγιτιδα,εμένα ειναι διαφορετικό και δεν ξέρω τι να βάλω αν βάλω όχι θα πρέπει να πάω το βιβλιάριο υγείας να το δουν για να ξέρουν ή να πάρω το χαρτί που γράφει ποια εμβόλια λείπουν, συγνώμη αλλά έχω μπερδευτεί πολύ με αυτό.

Επεξ/σία από Brashida

22 ώρες πριν, F3niX είπε

Πως μπορείς να κοπείς κτλ. δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω σίγουρα ότι αν σε κόψουν θα πας στον ΛΦΑΤ όπου είναι τέρμα πιο χαλαρός σαν εκπαίδευση.

παιδια εχω μια απορια σχετικα με τα εμβολια που σου λενε αν εχεις κανει απο πριν(διφθεριτιδας Τετανος,Μινιγγιτιδα).Εχω χαρτι απο γιατρο που γραφει τη εμβολια μου λειπουν και συγκεκριμενα ειναι(Αντιτετανικο 6η δοση μονο,Μινιγγιτιδοκοκος ach κατι δεν θυμαμαι ακριβως).Δεν μπορω να αποφασισω τι να επιλεξω.Ειναι διαφορετικα ακριβως τι παιζει? Θα χρειαστει να παω και βιβλιαριο υγειας η το χαρτι απο γιατρο να ξερουν τι εμβολια μου λειπουν?

5 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Για δωρεαν μετακινηση στα ΜΜΜ της Αθηνας, αρκει να παω μονο με την στρατιωτικη ταυτοτητα ή πρεπει να εχω και καποιο χαρτι απο τη μοναδα ? 

Η στρατιωτική ταυτότητα αρκεί.

3 ώρες πριν, Brashida είπε

παιδια εχω μια απορια σχετικα με τα εμβολια που σου λενε αν εχεις κανει απο πριν(διφθεριτιδας Τετανος,Μινιγγιτιδα).Εχω χαρτι απο γιατρο που γραφει τη εμβολια μου λειπουν και συγκεκριμενα ειναι(Αντιτετανικο 6η δοση μονο,Μινιγγιτιδοκοκος ach κατι δεν θυμαμαι ακριβως).Δεν μπορω να αποφασισω τι να επιλεξω.Ειναι διαφορετικα ακριβως τι παιζει? Θα χρειαστει να παω και βιβλιαριο υγειας η το χαρτι απο γιατρο να ξερουν τι εμβολια μου λειπουν?

Τηλέφωνο στην στρατολογία. 

10 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Η στρατιωτική ταυτότητα αρκεί.

Τηλέφωνο στην στρατολογία. 

Πήρα το μόνο που μου είπαν παρόλο που τους έλεγα ότι δεν ξέρω να πω με σιγουριά γιατί τα εμβόλια είναι 2 που ζητάνε (τέτανο, μινιγγιτιδα) και εγώ έχω ένα μιγγινιτιδοκοκος και αντιτετανικο 6η δόση τεσπά θα ξαναπαρω μάλλον απλά ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι να επιλεξω ότι έκανα η όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...