Archilleo Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Neoss είπε Ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα. Που να ξέρουν οι άλλοι γιατί δεν μπαίνει? κανα τεχνικό θέμα. Αυγουστο και εγω. Βορεια Ελλαδα. Δεν ολοκληρωσα την δηλωση ακομα, μπηκα λιγο δοκιμαστικα να δω τι ζηταει απλα στο καθε βημα (καθως πρεπει να μετρησω λιγο τα του σωματος μου, που να τα ξερω αυτά έτσι οπως και δεν ξερω τωρα απο εμβόλια τι εκανα) αλλά πάντως άνετα φτναω ως το προτελευταιο βημα και γινεται να επιλεξω κανονικότατα το στρατόπεδο που θελω. Ξαναδοκιμασε αυριο εσυ. Ολα κομπλε. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κατεγραψαν την ημερομηνια γεννησης μου λαθος στη βαση τους. Μπηκα κανονικα μετα με τη σωστη - λαθος ημερομηνια γεννησης. Αυγουστο κι εγω παρουσιαζομαι. Απο Βορεια Ελλαδα κι εγω, επισης. Εγω μετρηθηκα κανονικα, στηθος, κεφαλι, μεση κτλ. Αυτα ειναι, μαλλον, για τα ρουχα που θα σου δωσουν. Οσο για τα εμβολια, βρηκα ενα βιβλιαρακι υγειας παιδιου, που το ειχα απο πολυ μικρος, νεογεννητο και μονο αυτο του αντιτετανικου βρηκα που ταιριαζει. Για την ακριβεια, λεει στο βιβλιαρακι D.P.T. Στο μονο σημειο που κολλησα, ειναι εκει στην επιλογη του στρατοπεδου, δεν ηξερα ποιο να επιλεξω. Ποιο ειναι καλυτερο, καπως, απο τα αλλα? Οσο για τις γλωσσες, βαζεις οσες ξερεις να μιλας και σε τι επιπεδο ξερεις να μιλας... Για το επαγγελμα, εγω δηλωσα ανεργος, αν και εχω τελειωσει παιδαγωγικη. Νομιζω, τι εργαζεσαι ζηταει να δηλωσεις, οχι τι εχεις σπουδασει, την ειδικοτητα, δηλαδη. Σοβαρα, ομως, ενα αγχος υπαρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Ο βιβλιαράκι των εμβολίων εγώ το είχα μαζί μου αλλά δεν μου το ζήτησαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καλησπέρα,κάτι άλλο,μπαίνω Στρατό τώρα τον Αύγουστο ξηράς πεζικό μάλλον(;) και ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω πάρει ακόμη δίπλωμα αλλά από εβδομάδα ξεκινάω πορεία είχα δώσει εξετάσεις λόγω απεργίας όλο αυτόν τον καιρό δεν τώρα όμως ξεκίνησαν ξανά και αν δηλώσω ότι έχω δίπλωμα παρόλο που τώρα ξεκινάω και σίγουρα θα έχω τελειώσει μέχρι να πάω στρατό αλλά δεν γνωρίζω πότε θα βγει το δίπλωμα γιατί είμαστε στην Ελλάδα και με όλη την απεργία που είχαν έχουν μαζευτεί πολλά άτομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα,κάτι άλλο,μπαίνω Στρατό τώρα τον Αύγουστο ξηράς πεζικό μάλλον(;) και ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω πάρει ακόμη δίπλωμα αλλά από εβδομάδα ξεκινάω πορεία είχα δώσει εξετάσεις λόγω απεργίας όλο αυτόν τον καιρό δεν τώρα όμως ξεκίνησαν ξανά και αν δηλώσω ότι έχω δίπλωμα παρόλο που τώρα ξεκινάω και σίγουρα θα έχω τελειώσει μέχρι να πάω στρατό αλλά δεν γνωρίζω πότε θα βγει το δίπλωμα γιατί είμαστε στην Ελλάδα και με όλη την απεργία που είχαν έχουν μαζευτεί πολλά άτομα Kαι θα μάθεις σε δυο μήνες να οδηγάς; Είναι ευθύνη γενικά η οδήγηση στο στρατό - καλά άσε που θα σε δουν να μην είσαι άνετος και δεν πρόκειται να οδηγήσεις ακόμα και ειδικότητα οδηγού να σου δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, djcat είπε Kαι θα μάθεις σε δυο μήνες να οδηγάς; Είναι ευθύνη γενικά η οδήγηση στο στρατό - καλά άσε που θα σε δουν να μην είσαι άνετος και δεν πρόκειται να οδηγήσεις ακόμα και ειδικότητα οδηγού να σου δώσουν. Δεν το κάνω για να οδηγώ αλλά επειδή θα πάρω το δίπλωμα μέχρι τότε το επιλεγω,δεν είπα πουθενά ότι θα οδηγώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Επισης όταν λες ότι θα με δουν ότι δεν είναι άνετος τι εννοείς ότι σε δοκιμάζουν πρώτα με τεστ κ.λ.π ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Brashida είπε Δεν το κάνω για να οδηγώ αλλά επειδή θα πάρω το δίπλωμα μέχρι τότε το επιλεγω,δεν είπα πουθενά ότι θα οδηγώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Επισης όταν λες ότι θα με δουν ότι δεν είναι άνετος τι εννοείς ότι σε δοκιμάζουν πρώτα με τεστ κ.λ.π ? Σε αφήνουν πρωτα να σκοτώσεις μερικούς...εννοείται σε δοκιμάζουν. Λες να σου δώσουν έτσι όχημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, djcat είπε Σε αφήνουν πρωτα να σκοτώσεις μερικούς...εννοείται σε δοκιμάζουν. Λες να σου δώσουν έτσι όχημα; Ρε για πλάκα το είπα αυτό που σου απάντησα φυσικά και θα σε τεσταρουν και τον πατέρα μου και όλους έτσι τους έκαναν ηρεμισε λίγο μην συγχυζεσαι,έτσι κι αλλιώς το είπα και στην αρχή απλά θα το δηλώσω να βρίσκεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Archilleo είπε Ολα κομπλε. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι κατεγραψαν την ημερομηνια γεννησης μου λαθος στη βαση τους. Μπηκα κανονικα μετα με τη σωστη - λαθος ημερομηνια γεννησης. Αυγουστο κι εγω παρουσιαζομαι. Απο Βορεια Ελλαδα κι εγω, επισης. Εγω μετρηθηκα κανονικα, στηθος, κεφαλι, μεση κτλ. Αυτα ειναι, μαλλον, για τα ρουχα που θα σου δωσουν. Οσο για τα εμβολια, βρηκα ενα βιβλιαρακι υγειας παιδιου, που το ειχα απο πολυ μικρος, νεογεννητο και μονο αυτο του αντιτετανικου βρηκα που ταιριαζει. Για την ακριβεια, λεει στο βιβλιαρακι D.P.T. Στο μονο σημειο που κολλησα, ειναι εκει στην επιλογη του στρατοπεδου, δεν ηξερα ποιο να επιλεξω. Ποιο ειναι καλυτερο, καπως, απο τα αλλα? Οσο για τις γλωσσες, βαζεις οσες ξερεις να μιλας και σε τι επιπεδο ξερεις να μιλας... Για το επαγγελμα, εγω δηλωσα ανεργος, αν και εχω τελειωσει παιδαγωγικη. Νομιζω, τι εργαζεσαι ζηταει να δηλωσεις, οχι τι εχεις σπουδασει, την ειδικοτητα, δηλαδη. Σοβαρα, ομως, ενα αγχος υπαρχει... Α καταλαβα. Το φανταστηκα κανα λαθος θα ηταν. Ναι για τα εμβολια δεν ξερω ακομα τι να δηλωσω. Πρεπει να βγαλψ ακρη με το βιβλιαριο πουχα μικρος, ειναι και σε αλλη γλωσσα γιατι ειναι απο χωρα εξωτερικού. Παντως απ οτι καταλαβα ανεξαρτητα τι δηλωνεις, αυτοι τα εμβολια παντως στα κανουν. Σχετικα με το επαγγελμα οι αποψεις διιστανται χαχα. Ρωτησα και αλλοι βαλανε τις σπουδες, αλλοι την τωρινη δουλεια. Ο,τι θες με λιγα λογια....Κυριως οικονομομικψν ιατρικης κ μηχανικοι τους χρησιμευουν καπου (και γω Παιδαγωγικο φιλε). Ποιο στρατοπεδο? Υποτιθεται οποιο σε βολευει περισσοτερο. Απ οτι καταλαβα, μιας και για κανα 2 μερες πας μονο, συνηθως το τηρουν. Βαλε το πιο κοντινο. Αυτο που υπαρχει στην Περιφερεια σου (ποιο ειναι πχ στη Ηπειρο, ποιο στη Δυτικη Μακεδονια κτλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Tι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει οδηγός οποιουδήποτε μηχανήματος εκτός από τανκ ( 😛 ) ; Έχω 6 χρόνια δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και θα ήθελα να μου δώσει έστω μία δεξιότητα ο στρατός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georg3b Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 53 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Tι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει οδηγός οποιουδήποτε μηχανήματος εκτός από τανκ ( 😛 ) ; Έχω 6 χρόνια δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και θα ήθελα να μου δώσει έστω μία δεξιότητα ο στρατός. Τίποτα.. Αν κατά τύχη πάρεις ειδικότητα ΟΔΑΣ ή ΟΔΑΥΤ τότε θα σου βγάλουν στρατιωτικό δίπλωμα και θα οδηγήσεις. ΟΔΑΣ = τζιπακι ΟΔΑΥΤ= τζιπακι, καναδέζα και Steyer.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, georg3b είπε Τίποτα.. Αν κατά τύχη πάρεις ειδικότητα ΟΔΑΣ ή ΟΔΑΥΤ τότε θα σου βγάλουν στρατιωτικό δίπλωμα και θα οδηγήσεις. ΟΔΑΣ = τζιπακι ΟΔΑΥΤ= τζιπακι, καναδέζα και Steyer.. τζιπακι με την καναδεζα δεν είναι το ίδιο? Για το runner τι δίπλωμα θέλει? αυτό που αν έχεις πρόβλημα με τα μάτια δεν γίνεσαι οδηγός είναι ότι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Neoss είπε Ποιο στρατοπεδο? Υποτιθεται οποιο σε βολευει περισσοτερο. Απ οτι καταλαβα, μιας και για κανα 2 μερες πας μονο, συνηθως το τηρουν. Βαλε το πιο κοντινο. Αυτο που υπαρχει στην Περιφερεια σου (ποιο ειναι πχ στη Ηπειρο, ποιο στη Δυτικη Μακεδονια κτλπ). Εγω που ειμαι Ναουσα, δηλωσα π.χ. Γρεβενα. Το μονο που ευχομαι, ειναι να πεσω σε καλο στρατοπεδο, με καλα ατομα... Edit: Απο που αγοραζω στρατιωτικα ρουχα ρε παιδια? Ξερει κανεις καποιο σαιτ που εχει τα παντα για τον στρατο και σε καλες τιμες? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Archilleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 http://www.skai.gr/news/greece/article/404895/auxanetai-o-misthos-ton-fadaron-ston-strato/ Ατσα, λεφτά υπάρχουν! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, ThReSh είπε http://www.skai.gr/news/greece/article/404895/auxanetai-o-misthos-ton-fadaron-ston-strato/ Ατσα, λεφτά υπάρχουν! 😛 Αύξηση μαμούθ ε ; 344% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ThReSh είπε http://www.skai.gr/news/greece/article/404895/auxanetai-o-misthos-ton-fadaron-ston-strato/ Ατσα, λεφτά υπάρχουν! 😛 Πέρα από την πλάκα θα ισχύει όντως η το κάνουν επειδή έρχονται εκλογές και μετά θα το καταργήσουν γιατί θα πάω σε 2 μήνες φαντάρος να ξέρω.Σε σχέση με άλλες χώρες είμαστε πολύ πίσω αλλά για Ελλάδα 270€ για μια ολόκληρη θητεία δεν είναι άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις