Adramelch Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 @MadPax Thanks. Άλλη μια ερώτηση σε περίπτωση που ξέρει κανείς: Παρουσιάστηκα ως εξ αναβολής Θήβα και πήραμε (σχεδόν όλοι) μετάθεση χθες (φύγαμε από το στρατόπεδο με παραλλαγή). Τη Δευτέρα παρουσιάζομαι στη μονάδα με παραλλαγή ή με πολιτικά; Δεν είμαι ορκισμένος αν παίζει ρόλο.
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Στις 17/5/2019 στις 10:26 ΜΜ, engfirm17 είπε Πως ήταν η Χίος αρχηγέ;; εκπαίδευση; από εξόδους; Και γενικά αξίζει η εμπειρία; Καλά ήταν στη Χίο (Λαγκάδα). Αρκετά τέντα, πολύ τρέξιμο, βούτες στη θάλασσα χειμωνιάτικα όταν ήμουν εγώ. Μας πήγαινε περίπου 3-1, συνήθως βγαίναμε στη Λαγκάδα με τα πόδια, και πιο αραιά στη Χίο που ήθελες ταξί. Η Λαγκάδα γραφικό μικρό χωριό, η Χίος καλή αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. 1
aris_rom Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Στις 18/5/2019 στις 2:23 ΜΜ, Adramelch είπε @MadPax Thanks. Άλλη μια ερώτηση σε περίπτωση που ξέρει κανείς: Παρουσιάστηκα ως εξ αναβολής Θήβα και πήραμε (σχεδόν όλοι) μετάθεση χθες (φύγαμε από το στρατόπεδο με παραλλαγή). Τη Δευτέρα παρουσιάζομαι στη μονάδα με παραλλαγή ή με πολιτικά; Δεν είμαι ορκισμένος αν παίζει ρόλο. Θα σου πρότεινα να παρουσιαστείς με παραλλαγή.
Archilleo Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Γεια σας! Θελω να κανω εισοδο με ΣΑ στη σελιδα τους για να επιλεξω σημειο παρουσιασης, αλλα δεν με βαζει μεσα. Λαθος στοιχεια λεει. Πηγα και εβαλα ολα μου τα στοιχεια στο σάϊτ που σου διχνει τον ΣΑ ή ΑΣΜ νομιζω πως λεγεται αλλιως και παλι δεν μου κανει εισοδο για να επιλεξω σημειο παρουσιασης... Τι παιζει; Ξερεις κανεις; Ποιοι παρουσιαζονται Αυγουστο και ειναι απο Βορεια Ελλαδα;
aregli92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας, είμαι 1μιση χρόνο γραμμένος στον ΟΑΕΔ (δε λαμβάνω επίδομα, μόνο κάρτα) τέλος Ιουλίου πρέπει να ανανεώσω το δελτίο μου αλλα ενας γνωστός μου είπε καλύτερα να μη το κάνω επειδή αν το ανακαλύψει ο ΟΑΕΔ ότι είμαι φαντάρος παίζει να μου ζητήσουν πίσω τους μήνες της δωρεάν Athena card για αυτή τη περίοδο που ήμουν στρατό, ισχύει?οποιος ξέρει ας απαντήσει, καλού κακού προμηθευτηκα βεβαίωση υπηρεσίας από το κέντρο μου
Archilleo Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, jimis98 είπε αν μαθει καποιος το ασμ μπορει να μαθει για εσενα? Το βρηκα το ΑΣΜ ή ΑΣ, απλα, δεν μπορω να κανω εισοδο στο συστημα - στο σαϊτ τους για να επιλεξω που μου ειναι πιο ευκολο να παρουσιαστω, αναλογα με το μερος που διαμενω. Νομιζω αυτο εννοει. Αυτο καταλαβα. Θα τους καλεσω αυριο να μου πουνε τι παιζει, γιατι δεν βλεπω να απανταει καποιος.
Brashida Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας,μπαίνω Στρατό(ξηράς) τον Αύγουστο αν όλα πάνε καλά,και όταν συμπλήρωμα τα στοιχεία μ μέσω της σελίδας δεν απάντησα ότι έχω κάνει τα συγκεκριμένα εμβολια,έχω κάνει βασικά μόνο τέτανος μέχρι 2η δόση αν θυμάμαι μόνο αυτό ομως, ανεμοβλογιά δεν έχω περάσει.Σκεφτομαι να πάω να τα κάνω σε ένα ιδιωτικό κέντρο αφού με τα είχαν σημειώσει ότι πρέπει να τα κάνω από το σχολείο ακόμη αλλά τα αφησα,γιατι υπάρχει λίγος φόβος αν στα κάνουν στον στρατό να σε ριμαξουν στις μελανιές.οποτε αν τα κάνω από εδώ να μην χρειαστεί καθόλου εκεί κ.α ΥΓ και επειδή όλοι ξέρουμε ότι μπορεί και να μην σε κάνουν καθόλου έχω διαβάσει και ακουσει ότι υπάρχουν άτομα που δεν εκαναν καθόλου εμβολια, Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από Brashida
ManFromEarth Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Brashida είπε Καλησπέρα σας,μπαίνω Στρατό(ξηράς) τον Αύγουστο αν όλα πάνε καλά,και όταν συμπλήρωμα τα στοιχεία μ μέσω της σελίδας δεν απάντησα ότι έχω κάνει τα συγκεκριμένα εμβολια,έχω κάνει βασικά μόνο τέτανος μέχρι 2η δόση αν θυμάμαι μόνο αυτό ομως, ανεμοβλογιά δεν έχω περάσει.Σκεφτομαι να πάω να τα κάνω σε ένα ιδιωτικό κέντρο αφού με τα είχαν σημειώσει ότι πρέπει να τα κάνω από το σχολείο ακόμη αλλά τα αφησα,γιατι υπάρχει λίγος φόβος αν στα κάνουν στον στρατό να σε ριμαξουν στις μελανιές.οποτε αν τα κάνω από εδώ να μην χρειαστεί καθόλου εκεί κ.α ΥΓ και επειδή όλοι ξέρουμε ότι μπορεί και να μην σε κάνουν καθόλου έχω διαβάσει και ακουσει ότι υπάρχουν άτομα που δεν εκαναν καθόλου εμβολια, Αν ισχυει ο,τι ισχυε το 2007 που μπηκα, τα εμβολια τα εκαναν ολοι ανεξαρτητως του τι ειχαν δηλωσει. Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην τα κανεις εκει.
Brashida Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Αν ισχυει ο,τι ισχυε το 2007 που μπηκα, τα εμβολια τα εκαναν ολοι ανεξαρτητως του τι ειχαν δηλωσει. Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην τα κανεις εκει. Μα αν τα κάνεις όλα από εδω θα είσαι τελειωμένος με όλα και δεν γίνεται να σε ξανακάνουν πάλι εκεί τεσπά είσαι και λίγο παλιος όχι ότι έχουν αλλάξει υπερβολικά τα πράγματα για τα εμβόλια νομίζω τα ίδια κάνουν από πάντα πρέπει μόνο ενα-δυο να έχουν αλλάξει σήμερα
ManFromEarth Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Brashida είπε Μα αν τα κάνεις όλα από εδω θα είσαι τελειωμένος με όλα και δεν γίνεται να σε ξανακάνουν πάλι εκεί τεσπά είσαι και λίγο παλιος όχι ότι έχουν αλλάξει υπερβολικά τα πράγματα για τα εμβόλια νομίζω τα ίδια κάνουν από πάντα πρέπει μόνο ενα-δυο να έχουν αλλάξει σήμερα Λογικη η σκεψη σου. το προβλημα ειναι οτι μετα την πυλη, δεν υφισταται λογικη. 1
Μάκαρος Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Brashida είπε Καλησπέρα σας,μπαίνω Στρατό(ξηράς) τον Αύγουστο αν όλα πάνε καλά,και όταν συμπλήρωμα τα στοιχεία μ μέσω της σελίδας δεν απάντησα ότι έχω κάνει τα συγκεκριμένα εμβολια,έχω κάνει βασικά μόνο τέτανος μέχρι 2η δόση αν θυμάμαι μόνο αυτό ομως, ανεμοβλογιά δεν έχω περάσει.Σκεφτομαι να πάω να τα κάνω σε ένα ιδιωτικό κέντρο αφού με τα είχαν σημειώσει ότι πρέπει να τα κάνω από το σχολείο ακόμη αλλά τα αφησα,γιατι υπάρχει λίγος φόβος αν στα κάνουν στον στρατό να σε ριμαξουν στις μελανιές.οποτε αν τα κάνω από εδώ να μην χρειαστεί καθόλου εκεί κ.α ΥΓ και επειδή όλοι ξέρουμε ότι μπορεί και να μην σε κάνουν καθόλου έχω διαβάσει και ακουσει ότι υπάρχουν άτομα που δεν εκαναν καθόλου εμβολια, Αστα να τα κανεις στο στρατο. Μπηκα με την εσσο του Μαιου και τα εκανα μεσα. Καμια μελανια ουτε αλλο προβλημα.
Brashida Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Αστα να τα κανεις στο στρατο. Μπηκα με την εσσο του Μαιου και τα εκανα μεσα. Καμια μελανια ουτε αλλο προβλημα. Το τέτανο το έχω κάνει μέχρι 2η δόση όταν συμπληρώνεις τα στοιχεία δεν μπορεις να το δηλώσεις παρά μονο ένα ναι ή οχι, κανονικά θα πρέπει να το αναφέρω μιας και έμεινε στην μέση ουσιαστικά
Neoss Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/5/2019 στις 5:54 ΠΜ, Μάκαρος είπε Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ? 😂 2 βδομαδες πριν το εβγαλε εμενα Καταλαβα, καπου μέσα Ιουλίου δηλαδή, ευχαριστώ. Στις 21/5/2019 στις 10:56 ΠΜ, Brashida είπε Καλησπέρα σας,μπαίνω Στρατό(ξηράς) τον Αύγουστο αν όλα πάνε καλά,και όταν συμπλήρωμα τα στοιχεία μ μέσω της σελίδας δεν απάντησα ότι έχω κάνει τα συγκεκριμένα εμβολια,έχω κάνει βασικά μόνο τέτανος μέχρι 2η δόση αν θυμάμαι μόνο αυτό ομως, ανεμοβλογιά δεν έχω περάσει.Σκεφτομαι να πάω να τα κάνω σε ένα ιδιωτικό κέντρο αφού με τα είχαν σημειώσει ότι πρέπει να τα κάνω από το σχολείο ακόμη αλλά τα αφησα,γιατι υπάρχει λίγος φόβος αν στα κάνουν στον στρατό να σε ριμαξουν στις μελανιές.οποτε αν τα κάνω από εδώ να μην χρειαστεί καθόλου εκεί κ.α ΥΓ και επειδή όλοι ξέρουμε ότι μπορεί και να μην σε κάνουν καθόλου έχω διαβάσει και ακουσει ότι υπάρχουν άτομα που δεν εκαναν καθόλου εμβολια, Ευτυχως το θυμηθηκα σημερα. Και το ειδα και στο μνμα σου. Ουτε που μου ειχαν πει οτι πρεπει να μπω και σαυτο το σιτε (αν και το ήξερα). Αληθεια παιζουν κανα ρολο τα οσα δηλωνουμε εκει? Στις 20/5/2019 στις 11:38 ΜΜ, Archilleo είπε Το βρηκα το ΑΣΜ ή ΑΣ, απλα, δεν μπορω να κανω εισοδο στο συστημα - στο σαϊτ τους για να επιλεξω που μου ειναι πιο ευκολο να παρουσιαστω, αναλογα με το μερος που διαμενω. Νομιζω αυτο εννοει. Αυτο καταλαβα. Θα τους καλεσω αυριο να μου πουνε τι παιζει, γιατι δεν βλεπω να απανταει καποιος. Ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα. Που να ξέρουν οι άλλοι γιατί δεν μπαίνει? κανα τεχνικό θέμα. Αυγουστο και εγω. Βορεια Ελλαδα. Δεν ολοκληρωσα την δηλωση ακομα, μπηκα λιγο δοκιμαστικα να δω τι ζηταει απλα στο καθε βημα (καθως πρεπει να μετρησω λιγο τα του σωματος μου, που να τα ξερω αυτά έτσι οπως και δεν ξερω τωρα απο εμβόλια τι εκανα) αλλά πάντως άνετα φτναω ως το προτελευταιο βημα και γινεται να επιλεξω κανονικότατα το στρατόπεδο που θελω. Ξαναδοκιμασε αυριο εσυ. Παιδες το επαγγελμα τωρα ειναι και τοσο σημαντικο? Βαζουμε ξερω γω αυτο που εχουμε σπουδάσει ή την άκυρη δουλειά που κάνουμε αυτή τη στιγμή? Παιδιά με ακτινογραφία θώρακος τι παίζει; Σε δημόσιο νοσοκομείο. Προφανώς δεν πληρώνεις τίποτα. Κλεινεις ραντεβου και πρέπει να εχεις το χαρτί κατάταξης μαζί? Μπαινω Αυγουστο και εφοσον το χαρτί λογικά κάπου εκει τον Ιουλιο θα μου παροδοθεί απ την Αστυνομία, αλήθεια τι γίνεται αν ειναι πολυ κοντα στη ημερομηνια καταταξης που παιρνεις το χαρτι και δεν υπαρχει ραντεβου στο νοσοκομειο για ακτινογραφια? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Neoss
Brashida Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,μπαινω στρατο ξηρας μπηκα να συμπληρωσω τα στοιχεια μoυ τι δουλεια κανεις εμβολια υψος βαρος κλπ.Εχω δει οτι πολυ βαζουν οτι ναναι με ξενες γλωσσες πχ οτι γνωριζουν αγγλικα κ.λ.π με δουλεια πχ οτι γνωριζουν απο μηχανηματα κ.α για να τους βολεψουν καπου καλα,δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο βλακειες λενε για να το παιξουν οτι ειναι καποιοι.Μονο αυτος που εχει μεσο θα περασει καλα Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Brashida
Προτεινόμενες αναρτήσεις