salonika91 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Απολύθηκα σήμερα. 2018 Ε ΕΣΣΟ 8μηνος. Όποιος έχει καμία απορία και μπορώ να βοηθήσω να πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adramelch Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω κατάσταση επιβίβασης για Χίο από Πειραιά. Υποθέτω πρέπει να κατέβω κάτω Πειραιά για να βγάλω το εισιτήριο; Ή γίνεται από οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Adramelch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Κάποιος που να υπηρέτησε σε ΜΑΚ να μας πεί δυο λόγια ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Ρε παιδια παω ΑΣΔΥΣ ΓΟΥΔΙ τι παιζει εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, engfirm17 είπε Κάποιος που να υπηρέτησε σε ΜΑΚ να μας πεί δυο λόγια ;; Γ' ΜΑΚ, τι θα ήθελες να μάθεις συγκεκριμένα για ΜΑΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
engfirm17 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, phanispal είπε Γ' ΜΑΚ, τι θα ήθελες να μάθεις συγκεκριμένα για ΜΑΚ; Πως ήταν η Χίος αρχηγέ;; εκπαίδευση; από εξόδους; Και γενικά αξίζει η εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Λέτε να δωθεί έξτρα Κατάσταση επιβίβασης προς τον τόπο σου για τις εκλογές; Απ ότι ακουω ισχύει ότι δικαιούμαστε μόνο μια Κατάσταση ανά ημ. έτος. Πχ 1 για το υπόλοιπο του 19 και μία για το 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adramelch Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Εμένα η απορία μου είναι: δεν θα γίνεται πανικός στα πλοία με όλους τους νεοσύλλεκτους+όσους φεύγουν για εκλογές; Παίζει δηλαδή ενδεχόμενο αυτοί που ορκιζόμαστε Παρασκευή να μην βρούμε εισιτήρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Γεια σε όλους,μου έχουν στείλει email από στρατολογική υπηρεσία μέχρι τέλος του μήνα να κανω τα χαρτιά μου,ήθελα να ρωτήσω επίσης θα πάω ξηρά και είναι 4 η εσσο πλέον λογικά εφόσον κάνω τα χαρτιά θα με καλέσουν τον Αύγουστο σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Brashida είπε Γεια σε όλους,μου έχουν στείλει email από στρατολογική υπηρεσία μέχρι τέλος του μήνα να κανω τα χαρτιά μου,ήθελα να ρωτήσω επίσης θα πάω ξηρά και είναι 4 η εσσο πλέον λογικά εφόσον κάνω τα χαρτιά θα με καλέσουν τον Αύγουστο σωστά? 4 εσσο? εννοεις Δ εσσο? αν ναι, του αυγουστου ειναι η Γ. Δ εσσο ειναι το νοεμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε 4 εσσο? εννοεις Δ εσσο? αν ναι, του αυγουστου ειναι η Γ. Δ εσσο ειναι το νοεμβρη Ναι κατάλαβα ποια εσσο είναι λέω όμως μου έστειλαν email εχθές και μου είπαν ότι πρέπει μέχρι τελος του μήνα να μπω στην σελίδα του στρατού ξηράς για να συμπληρώσω τα στοιχεία μου οπότε λογικά θα με καλέσουν Δ εσσο αφού ο Μάιος έχει περάσει ουσιαστικα? ΥΓ1 τι πρέπει να κάνω να μπω να συμπληρώσω τα στοιχεια μου,θα πάρω και τηλέφωνο να ρωτήσω σχετικά με αυτό βέβαια. ΥΓ2 4 εσσο εννοώ ότι υπάρχουν τέσσερεις αφού έχει αλλάξει από έξι που ήταν,αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos4ever Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Brashida είπε θα πάρω και τηλέφωνο να ρωτήσω σχετικά με αυτό βέβαια. Σώθηκες 🤣 Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από giorgos4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brashida Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Σώθηκες 🤣 😁.Σχετικά με το άλλο για το πότε θα πάω εφόσον με το έστειλαν τώρα που έχει μπει ο Μάιος δεν προλαβαίνω οπότε σε 2 μήνες σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adramelch Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Brashida είπε Ναι κατάλαβα ποια εσσο είναι λέω όμως μου έστειλαν email εχθές και μου είπαν ότι πρέπει μέχρι τελος του μήνα να μπω στην σελίδα του στρατού ξηράς για να συμπληρώσω τα στοιχεία μου οπότε λογικά θα με καλέσουν Δ εσσο αφού ο Μάιος έχει περάσει ουσιαστικα? ΥΓ1 τι πρέπει να κάνω να μπω να συμπληρώσω τα στοιχεια μου,θα πάρω και τηλέφωνο να ρωτήσω σχετικά με αυτό βέβαια. ΥΓ2 4 εσσο εννοώ ότι υπάρχουν τέσσερεις αφού έχει αλλάξει από έξι που ήταν,αυτό. Εμένα που παρουσιάστηκα τώρα το Μάη το mail μου ήρθε 16 Φλεβάρη οπότε λογικά (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λέξη για θέματα στρατού) εσύ είσαι για Αύγουστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, Adramelch είπε Έχω κατάσταση επιβίβασης για Χίο από Πειραιά. Υποθέτω πρέπει να κατέβω κάτω Πειραιά για να βγάλω το εισιτήριο; Ή γίνεται από οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο; Αφού θα κατέβεις στο λιμάνι καμιά ώρα πριν την αναχώρηση έτσι κι αλλιώς, δίνεις την κατάσταση επιβίβασης μαζί με την ταυτότητά σου στα γκισέ/εκδοτήρια που υπάρχουν απέναντι από το πλοίο, δεν υπάρχει θέμα μην αγχώνεσαι θα σε φτιάξουν αμέσως. 3 ώρες πριν, Adramelch είπε Εμένα η απορία μου είναι: δεν θα γίνεται πανικός στα πλοία με όλους τους νεοσύλλεκτους+όσους φεύγουν για εκλογές; Παίζει δηλαδή ενδεχόμενο αυτοί που ορκιζόμαστε Παρασκευή να μην βρούμε εισιτήρια; Δεν υπάρχει θέμα και πάλι, έχει κανονιστεί και έκτακτο δρομολόγιο για ΒΑ Αιγαίο, αλλά και το Νήσσος Ρόδος που θα φύγεις είναι τεράστιο πλοίο με μεγάλο πρωτόκολλο επιβατών...μια χαρά θα βρεις εισιτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις