GeorgeHellas Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Οι τριτεκνοι τι εγιναν; Στον στρατό ξηράς. Εννοω ποσο καιρο υπηρετούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αν δεν εχει αλλαξει κατι , αυτοι που εχουν 3 παιδια , απαλλασονται. 1 ώρα πριν, djcat είπε Με το που μπεις ζήτα να δεις ψυχολόγο για να σε διώξει άμεσα. Πες πως είσαι για αναβολή. Μην περιμένεις όταν έρθει η σειρά σου και περάσεις όλα τα υπόλοιπα χωρίς λόγο. Μην αγχώνεσαι, άνθρωποι είναι και φοβούνται μην τους πάθεις κάτι και τρέχουν μετά. Ειδικά τις πρώτες μέρες είναι πολύ συζητήσιμοι και έχουν δει τα μάτια τους πολλά. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που δεν αντέχει. Μην αγχώνεσαι για τπτ και πήγαινε πάρε την αναβολή σου. Έχω την εντύπωση πως αν συνοδεύεσαι κιόλας από κάποιον δικό σου οι διαδικασίες γίνονται ακόμα πιο γρήγορα - δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Ισχυει νομιζω πω; αν πας με συγγενη απο την μια δειχνει καποιος οτι χρειζεται ψυχολογικη υποστηριξη απο καποιον επισης "τρεχουν" διαδικασιες για να μην ταλαιπωρειται και 3ο ατομο.Εγω ειδα τον ψυχιατρο του στρατοπεδου την 3η μερα μετα την καταταξη και οχι την πρωτη λογω πολυ φορτου και ατομων.Μετα απο το νοσοκομειο μου εδωσαν ετησια αναβολη.Βεβαια ειχα και εγω τα θεματα μου που ημουν ο μονος εργαζομενος στην οικογενεια με παιδι 45 ημερων τοτε... (δεν υπηρετησα ποτε) Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από leolipop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, leolipop είπε αν δεν εχει αλλαξει κατι , αυτοι που εχουν 3 παιδια , απαλλασονται. Ισχυει νομιζω πω; αν πας με συγγενη απο την μια δειχνει καποιος οτι χρειζεται ψυχολογικη υποστηριξη απο καποιον επισης "τρεχουν" διαδικασιες για να μην ταλαιπωρειται και 3ο ατομο.Εγω ειδα τον ψυχιατρο του στρατοπεδου την 3η μερα μετα την καταταξη και οχι την πρωτη λογω πολυ φορτου και ατομων.Μετα απο το νοσοκομειο μου εδωσαν ετησια αναβολη.Βεβαια ειχα και εγω τα θεματα μου που ημουν ο μονος εργαζομενος στην οικογενεια με παιδι 45 ημερων τοτε... (δεν υπηρετησα ποτε) Εννοούσα αυτοί που είναι 3 αδέλφια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dellapple Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, tasos188 είπε Καλησπερα...σιγουρα θα υπαρξουν σχολια που θα με λενε ΄'μαμοθρεφτο'' ή ''δειλο'' αλλα πραγματικα οποιος δε μπορει να νιωσει το συναισθημα που νιωθουν καποια ατομα σαν κι μενα τοτε δε μπορει να κρινει γιατι δε ξερει....οποιος μπορει να βοηθησει λοιπον στις ερωτησεις που θα κανω τον ευχαριστω εκ των προτερων και καλοδεχουμενες ολες οι απαντησεις..αλλα ας περασω στο θεμα λοιπον ..εχω χρονια καταθλιψη, υπερβολικο αγχος καθημερινα στη ζωη μου ακομα και για τα πιο απλα πραγματα και ειμαι φουλ αγοραφοβικος...πηγαινα παλεοτερα σε ψυχολογο αλλα επειδη αισθανομουν αβολα να μιλαω σε εναν ξενο -ξερω μεγαλη βλακεια-και ηξερα οτι δεν θα βοηθηθω σταματησα γρηγορα και απο τοτε δε ξαναπηγα γενικα σε γιατρο...Τη δευτερα παρουσιαζομαι Λημνο και το αγχος μου εχει φτασει στο κοκκινο..δεν εχω ξαναπαει σε γιατρο οπως σας εχω πει αρκετο καιρο τωρα και ενω ηξερα οτι παρουσιαζομαι δε προσπαθησα να μπω σε διαδικασια να με δει καποιος ειδικος για να μου δωσει χαρτι για να παρω αναβολη...δεν εχω κουραγιο γενικα να σηκωνομαι απ το κρεβατι ορισμενες μερες..για αυτο το θεμα ειναι οτι ξερω τον ευατο μου και δε θα αντεξω ουτε μια ωρα μεσα στο στρατοπεδο...μου φαινεται αδιανοητο να τα καταφερω εκει μεσα..αλλα αναγκαστικα τη Δευτερα θα παω και για αυτο θελω να σας ρωτησω μπορω μολις φτασω να ζητησω να με δει ο ψυχολογος του στρατου να του πω ολα αυτα περιληπτικα που ειπα και εδω περα και να μου δωσει αναβολη ? ξερω οτι μολις μπαινεις γενικα σε εξεταζουν εκει μεσα αλλα μπορω για να μη μπαινω σε αυτη τη διαδικασια ολων των εξετασεων και σε ολες αυτες τις λεπτομερειες και να ζητησω κατευθειαν συναντηση με το ψυχολογο μονο ή πρεπει να ακολουθησω ολους τους κανονες ? και αν πρεπει να τους ακολουθησω τι εξετασεις ακριβως σου κανουν εκει μεσα? Γιατί δεν πηγαίνεις σε κάποιον γιατρο να πάρεις χαρτί για όλα όσα λες γιατί στα λόγια να ξέρεις δεν πρόκειται να κάνουν και να δεχτούν τίποτα απολύτως. 7 Χρόνια ήμουν μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AllNatural Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 8μηνο και οι 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, tasos188 είπε Καλησπερα...σιγουρα θα υπαρξουν σχολια που θα με λενε ΄'μαμοθρεφτο'' ή ''δειλο'' αλλα πραγματικα οποιος δε μπορει να νιωσει το συναισθημα που νιωθουν καποια ατομα σαν κι μενα τοτε δε μπορει να κρινει γιατι δε ξερει....οποιος μπορει να βοηθησει λοιπον στις ερωτησεις που θα κανω τον ευχαριστω εκ των προτερων και καλοδεχουμενες ολες οι απαντησεις..αλλα ας περασω στο θεμα λοιπον ..εχω χρονια καταθλιψη, υπερβολικο αγχος καθημερινα στη ζωη μου ακομα και για τα πιο απλα πραγματα και ειμαι φουλ αγοραφοβικος...πηγαινα παλεοτερα σε ψυχολογο αλλα επειδη αισθανομουν αβολα να μιλαω σε εναν ξενο -ξερω μεγαλη βλακεια-και ηξερα οτι δεν θα βοηθηθω σταματησα γρηγορα και απο τοτε δε ξαναπηγα γενικα σε γιατρο...Τη δευτερα παρουσιαζομαι Λημνο και το αγχος μου εχει φτασει στο κοκκινο..δεν εχω ξαναπαει σε γιατρο οπως σας εχω πει αρκετο καιρο τωρα και ενω ηξερα οτι παρουσιαζομαι δε προσπαθησα να μπω σε διαδικασια να με δει καποιος ειδικος για να μου δωσει χαρτι για να παρω αναβολη...δεν εχω κουραγιο γενικα να σηκωνομαι απ το κρεβατι ορισμενες μερες..για αυτο το θεμα ειναι οτι ξερω τον ευατο μου και δε θα αντεξω ουτε μια ωρα μεσα στο στρατοπεδο...μου φαινεται αδιανοητο να τα καταφερω εκει μεσα..αλλα αναγκαστικα τη Δευτερα θα παω και για αυτο θελω να σας ρωτησω μπορω μολις φτασω να ζητησω να με δει ο ψυχολογος του στρατου να του πω ολα αυτα περιληπτικα που ειπα και εδω περα και να μου δωσει αναβολη ? ξερω οτι μολις μπαινεις γενικα σε εξεταζουν εκει μεσα αλλα μπορω για να μη μπαινω σε αυτη τη διαδικασια ολων των εξετασεων και σε ολες αυτες τις λεπτομερειες και να ζητησω κατευθειαν συναντηση με το ψυχολογο μονο ή πρεπει να ακολουθησω ολους τους κανονες ? και αν πρεπει να τους ακολουθησω τι εξετασεις ακριβως σου κανουν εκει μεσα? Οι εξετάσεις είναι τυπικές πχ θα σου πάρουν αίμα θα σου βάλει δάχτυλο στα τέτοια να δει αν έχεις 2 και μετά θα περάσεις από μια ψυχολόγο όταν είχα πάει εγώ ήταν μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά πάντως όλοι θέλαμε να πάμε 3-4 φορές (ουρές στις ψυχολόγους μέχρι που έσκασε μούρη ένας μαντράχαλος) Anyway αν έχεις όσα λες θα το καταλάβουν ότι υπάρχει πρόβλημα και θα κάνουν ανάλογες πράξεις με γιατρούς κλπ απλά προσπάθησε να μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι τρελό μετά από χρόνια θα λες μακάρι να ήμουν στρατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos188 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 ευχαριστω ολους οσους απαντησαν.. 6 ώρες πριν, djcat είπε Με το που μπεις ζήτα να δεις ψυχολόγο για να σε διώξει άμεσα. Πες πως είσαι για αναβολή. Μην περιμένεις όταν έρθει η σειρά σου και περάσεις όλα τα υπόλοιπα χωρίς λόγο. Μην αγχώνεσαι, άνθρωποι είναι και φοβούνται μην τους πάθεις κάτι και τρέχουν μετά. Ειδικά τις πρώτες μέρες είναι πολύ συζητήσιμοι και έχουν δει τα μάτια τους πολλά. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που δεν αντέχει. Μην αγχώνεσαι για τπτ και πήγαινε πάρε την αναβολή σου. Έχω την εντύπωση πως αν συνοδεύεσαι κιόλας από κάποιον δικό σου οι διαδικασίες γίνονται ακόμα πιο γρήγορα - δεν είμαι σίγουρος για αυτό. δεν θα συνοδευομαι λογο οικονομικων δε μπορουσε και καποιος εξτρα να πληρωσει για τη διαδρομη μεχρι τη λημνο..παντως ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mood Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Dellapple είπε Γιατί δεν πηγαίνεις σε κάποιον γιατρο να πάρεις χαρτί για όλα όσα λες γιατί στα λόγια να ξέρεις δεν πρόκειται να κάνουν και να δεχτούν τίποτα απολύτως. 7 Χρόνια ήμουν μέσα... χαλαρωσε .παλεοτερα μπορει να ταν πιο αυστηρα τωρα ουτε και αυτοι σε θελουν αν τους βγεις ''μπελας''...το παιδι ειπε οτι θελει αναβολη οχι απαλλαγη..με αναβολη αν εξηγησει εκει τι εχει θα τον αφησουν να φυγει θα του δωσουν 6μηνη αναβολη και μετα αμα θελει να κινησει διαδικασιες οριστικης απαλλαγης ναι τοτε θελει χαρτια γιατρων περναει απο επιτροπη και τελιωνει η δουλεια...@tasos188 πανε χαλαρα παρε την αναβολη σου και θα φυγεις και μετα οπως ειπα προηγουμενως κινησε τις διαδικασιες αμα θες εσυ να τελιωνεις μια για παντα με το στρατο..πλεον και αυτοι δε το ρισκαρουν..καθε μηνα εχουμε και γεγονοτα κοιτα αυτο https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/254597/lamia-fantaros-pidikse-apo-to-parathyro-ktiriou ποιος ξερει τωρα τι πιεση ειχε αυτο το παιδι εκει μεσα του συνεβη και κατι δυσαρεστο προσωπικο του θεμα δε θελει και πολυ ο ανθρωπος...ανεφερε και το περιστατικο με το παραθυρο στο ψυχολογο πες του οτι αν δε σου δωσει αναβολη θα κανεις τα ιδια και χειροτερα παιξτο λιγο πιο ''crazy'' απο οτι πρεπει κι το απογευμα αν δε φυγεις αμεσως απο Λημνο και καθησεις κανεις και μια βολτα να δεις το μερος..δες το σαν εκδρομη...δε θα καθησεις μεσα στο στρατοπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δε χρειάζεται να καταφύγει σε υπερβολές. Ειλικρινά όσο δε μπορεί και δε θέλει ο καθένας να πάει, άλλο τόσο δε τους καίγεται καρφί. Αν πάτε όσοι έχετε τη δυνατότητα στο φρουραρχειο Αθηνών να δείτε τι χαμος γινεται θα εκπλαγείτε πόσοι κάνουν διαδικασίες να απαλλαγούν και καλά κάνουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
90KS Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 23/1/2019 στις 7:42 ΜΜ, ThReSh είπε Γατάκια στην 651 ΑΒΥΠ από Ταξίαρχο και πάνω μόνο... 😛 Άποσπαση για Κ.Ε.Υ , πως στους παει εκει , ειναι ξανα βισματικη η ΑΒΥΠ; 2 λεπτά πριν, 90KS είπε Άποσπαση για Κ.Ε.Υ , πως στους παει εκει , ειναι ξανα βισματικη η ΑΒΥΠ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 1:51 ΠΜ, tasos188 είπε Καλησπερα...σιγουρα θα υπαρξουν σχολια που θα με λενε ΄'μαμοθρεφτο'' ή ''δειλο'' αλλα πραγματικα οποιος δε μπορει να νιωσει το συναισθημα που νιωθουν καποια ατομα σαν κι μενα τοτε δε μπορει να κρινει γιατι δε ξερει....οποιος μπορει να βοηθησει λοιπον στις ερωτησεις που θα κανω τον ευχαριστω εκ των προτερων και καλοδεχουμενες ολες οι απαντησεις..αλλα ας περασω στο θεμα λοιπον ..εχω χρονια καταθλιψη, υπερβολικο αγχος καθημερινα στη ζωη μου ακομα και για τα πιο απλα πραγματα και ειμαι φουλ αγοραφοβικος...πηγαινα παλεοτερα σε ψυχολογο αλλα επειδη αισθανομουν αβολα να μιλαω σε εναν ξενο -ξερω μεγαλη βλακεια-και ηξερα οτι δεν θα βοηθηθω σταματησα γρηγορα και απο τοτε δε ξαναπηγα γενικα σε γιατρο...Τη δευτερα παρουσιαζομαι Λημνο και το αγχος μου εχει φτασει στο κοκκινο..δεν εχω ξαναπαει σε γιατρο οπως σας εχω πει αρκετο καιρο τωρα και ενω ηξερα οτι παρουσιαζομαι δε προσπαθησα να μπω σε διαδικασια να με δει καποιος ειδικος για να μου δωσει χαρτι για να παρω αναβολη...δεν εχω κουραγιο γενικα να σηκωνομαι απ το κρεβατι ορισμενες μερες..για αυτο το θεμα ειναι οτι ξερω τον ευατο μου και δε θα αντεξω ουτε μια ωρα μεσα στο στρατοπεδο...μου φαινεται αδιανοητο να τα καταφερω εκει μεσα..αλλα αναγκαστικα τη Δευτερα θα παω και για αυτο θελω να σας ρωτησω μπορω μολις φτασω να ζητησω να με δει ο ψυχολογος του στρατου να του πω ολα αυτα περιληπτικα που ειπα και εδω περα και να μου δωσει αναβολη ? ξερω οτι μολις μπαινεις γενικα σε εξεταζουν εκει μεσα αλλα μπορω για να μη μπαινω σε αυτη τη διαδικασια ολων των εξετασεων και σε ολες αυτες τις λεπτομερειες και να ζητησω κατευθειαν συναντηση με το ψυχολογο μονο ή πρεπει να ακολουθησω ολους τους κανονες ? και αν πρεπει να τους ακολουθησω τι εξετασεις ακριβως σου κανουν εκει μεσα? Φιλαρακι εγω θα σου ελεγα να αφησεις τους ψυχολογους κλπ και να αντιμετωπισεις τις φοβιες σου. Το ιδιο το μυαλο μας δημιουργει τα προβληματα και το ιδιο τα λυνει. Αν πας σε ψυχιατρους κλπ θα αποφυγεις προσωρινα ενα προβλημα που μετα απο 1 χρονο που θα ειχες τελειωσει θα σκεφτεσαι παλι πως θα το αντιμετωπισεις.Δεν ξερω και ποσο ειναι τωρα η θητεια,ποσο ειναι? Εγω πηγα το 96 που ηταν 18 μηνες και την πρωτη εβδομαδα εσκασαν τα ιμια και μας ειχαν στην πιεση τωρα ειναι πιο ηπια τα πραγματα. Παλεψε το σφιξε τα δοντια και θα δεις που μπορεις να καταφερεις να το βγαλεις εις περας και στο τελος να ξεπερασεις ολες τις φοβιες σου. Μακαρι να καταφερεις να νιωσεις τη χαρα οτι τελειωσες τη θητεια και να δεις πως θα σου λυνοταν χωρις να καταλαβεις ολα τα προβληματα .Τωρα μη σου δημιουργω και πιεση εσυ πηγαινε στο χαλαρο εχοντας στο πισω μερος του μυαλου σου οτι μπορεις ανα πασα στιγμη να φυγεις αν τα δεις πολυ δυσκολα αλλα για μενα που ειμαι 44 σου λεω οτι ολα ειναι θεατρο μεσα στο στρατο οι φωνες κλπ. μη παιρνεις τιποτα σοβαρα.και το καλυτερο θα ηταν να παραμεινεις ωστε να βγεις δυνατος. Και η αναβολη οπως καταλαβα δεν θα σου δωσει καμια λυση παλι θα κλειστεις μεσα στο σπιτι ξαπλα ολη μερα περιμενοντας μεσα στο αγχος να τελειωσει η αναβολη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, christosx13 είπε Φιλαρακι εγω θα σου ελεγα να αφησεις τους ψυχολογους κλπ και να αντιμετωπισεις τις φοβιες σου. Το ιδιο το μυαλο μας δημιουργει τα προβληματα και το ιδιο τα λυνει. Αν πας σε ψυχιατρους κλπ θα αποφυγεις προσωρινα ενα προβλημα που μετα απο 1 χρονο που θα ειχες τελειωσει θα σκεφτεσαι παλι πως θα το αντιμετωπισεις.Δεν ξερω και ποσο ειναι τωρα η θητεια,ποσο ειναι? Εγω πηγα το 96 που ηταν 18 μηνες και την πρωτη εβδομαδα εσκασαν τα ιμια και μας ειχαν στην πιεση τωρα ειναι πιο ηπια τα πραγματα. Παλεψε το σφιξε τα δοντια και θα δεις που μπορεις να καταφερεις να το βγαλεις εις περας και στο τελος να ξεπερασεις ολες τις φοβιες σου. Μακαρι να καταφερεις να νιωσεις τη χαρα οτι τελειωσες τη θητεια και να δεις πως θα σου λυνοταν χωρις να καταλαβεις ολα τα προβληματα .Τωρα μη σου δημιουργω και πιεση εσυ πηγαινε στο χαλαρο εχοντας στο πισω μερος του μυαλου σου οτι μπορεις ανα πασα στιγμη να φυγεις αν τα δεις πολυ δυσκολα αλλα για μενα που ειμαι 44 σου λεω οτι ολα ειναι θεατρο μεσα στο στρατο οι φωνες κλπ. μη παιρνεις τιποτα σοβαρα.και το καλυτερο θα ηταν να παραμεινεις ωστε να βγεις δυνατος. Και η αναβολη οπως καταλαβα δεν θα σου δωσει καμια λυση παλι θα κλειστεις μεσα στο σπιτι ξαπλα ολη μερα περιμενοντας μεσα στο αγχος να τελειωσει η αναβολη . Να προσθέσω πως από το σημείο που πάλιωσα και ύστερα κάθε μέρα έλεγα και μέσα μου αλλά και σε όσους φίλους έκανα στην μονάδα" Αφού θα απολυθεί ο βασιλοφιδούλης μάγκες, μπορείτε όλοι". Είναι παλούκι ψυχολογικά ειδικά για όποιον έχει διάφορα θέματα. Όχι σωματικά, αλλά ψυχολογικά. Αν δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι όπως ο φίλος τι κάνεις? Παραιτείσαι και περιμένεις να περάσει? ΟΧΙ. Παλεύεις να το νικήσεις. Ο στρατός όσο χάσιμο χρόνου είναι από το τι κάνεις εκεί μέσα συγκριτικά με το έξω, άλλο τόσο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει πάνω σου. Όσο χαζό και να ακούγεται σε ορισμένους, είναι αλήθεια. Ειδικά για κάποιον νέο που αύριο μεθαύριο θα βγει στην αγορά εργασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, billsnake21 είπε Να προσθέσω πως από το σημείο που πάλιωσα και ύστερα κάθε μέρα έλεγα και μέσα μου αλλά και σε όσους φίλους έκανα στην μονάδα" Αφού θα απολυθεί ο βασιλοφιδούλης μάγκες, μπορείτε όλοι". Είναι παλούκι ψυχολογικά ειδικά για όποιον έχει διάφορα θέματα. Όχι σωματικά, αλλά ψυχολογικά. Αν δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι όπως ο φίλος τι κάνεις? Παραιτείσαι και περιμένεις να περάσει? ΟΧΙ. Παλεύεις να το νικήσεις. Ο στρατός όσο χάσιμο χρόνου είναι από το τι κάνεις εκεί μέσα συγκριτικά με το έξω, άλλο τόσο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει πάνω σου. Όσο χαζό και να ακούγεται σε ορισμένους, είναι αλήθεια. Ειδικά για κάποιον νέο που αύριο μεθαύριο θα βγει στην αγορά εργασίας. Απο τη στιγμη που οπως ειπε ο φιλος εχει αγχος ολη μερα για ασημαντα πραγματα και ειναι ξαπλα ολη μερα σημαινει οτι αυτη ειναι η λαθος λυση. Για μενα ειναι μονοδρομος εστω να προσπαθησει να κανει τη θητεια κανονικα επειδη και το μοτιβο που ακολουθει θα τον βυθιζει με το περασμα του χρονου χειροτερα ενω μπορει να βγει απο εκει μεσω μιας κακης περιοδου στη ζωη που ειναι ο στρατος που σου ανταποδιδει πολλαπλα ομως μολις τελειωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, christosx13 είπε Φιλαρακι εγω θα σου ελεγα να αφησεις τους ψυχολογους κλπ και να αντιμετωπισεις τις φοβιες σου. Το ιδιο το μυαλο μας δημιουργει τα προβληματα και το ιδιο τα λυνει. Φανταζομαι και σε εναν καρκινοπαθη θα προτεινες να αφησει χημειοθεραπειες κλπ. και να αντιμετωπισει μονος του το προβλημα. Το ιδιο το σωμα δημιουργει τα καρκινικα κυτταρα και το ιδιο τα καταστρεφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Φανταζομαι και σε εναν καρκινοπαθη θα προτεινες να αφησει χημειοθεραπειες κλπ. και να αντιμετωπισει μονος του το προβλημα. Το ιδιο το σωμα δημιουργει τα καρκινικα κυτταρα και το ιδιο τα καταστρεφει. Συγκρινεις ανομοια πραγματα δεν ξερω πως καταφερες ρε τζιμανι να συγκρινεις Την Αρρωστεια με καποιες φοβιες που αντιμετωπΙζει το παιδι που φαινεται πανεξυπνος, Εγω προτεινα κατι που ισως τον βοηθησει που τουλαχιστον αξιζει να προσπαθησει κι ας μην τα καταφερει τωρα αν εσυ το μονο που δυνασαι να προτεινεις ως λυση στο παλικαρι που ζητησε καποιες γνωμες στο φορουμ ειναι να συνεχισει να καθεται ξαπλα και κλεισμενος στο δωματιο περιμενοντας μεσα στο αγχος ληξη της αναβολης και το βαρος που θα κουβαλαει μεσα του απο διαφορες διαγνωσεις ψυχολογων τι να πω μακαρι να του ανορθωσες το ηθικο εστω και λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις