Προς το περιεχόμενο

Στρατός/Θητεία/ΕΔ

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2019 στις 1:44 ΜΜ, george1703 είπε

Ρώτησε κανεις στην στρατολογια ή σε κάποιο γραφείο για τον αν θα ισχύσει και γι αυτούς που υπηρετούν ήδη; γιατί εγώ προσπάθησα να πάρω στην στρατολογια και δεν απαντούν 

αδερδε, εμενα σημερα με ειδοποιησαν απο τη μοναδα μου να κανω αυτο το διαστημα τα χαρτια γιατι θα ισχυσει και για τους ηδη καταταγμενους, οποτε λογικα θα μας πιασει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (αεροπορια ε εσσο 2018)

Επεξ/σία από THEOLEF
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, Adramelch είπε

Από θέμα λεφτών στο στρατό τι προτείνετε; Προφανώς εξαρτάται από το κάθε άτομο αλλά πόσα προτείνετε να έχουμε μαζί μας (για 2 βδομάδες ας πούμε της βασικής) κι επίσης από θέμα ασφάλειας (τα κλειδώνουμε στο φοριαμό, τα έχουμε μονίμως απάνω μας κτλ;),

Λογικά θα έχεις 2 εξόδους. Σκέψου πόσα χαλάς γενικα σε μια έξοδο. Συν μέσα στο στρατο αν θες να τρως απο κψμ κτλ γυρω στα 3 με 4 ευρω την μέρα. Άρα θα έλεγα γυρω στα 70 με 80 ευρω. Από εκεί και πέρα εξάρταται από εσένα. Καλύτερα πάνω σου.

1 ώρα πριν, paok_revolution είπε

Έβγαλα ακτινογραφία με γνωμάτευση από ιδιωτικό κέντρο. Παίζει να έχω πρόβλημα; Χρειάζεται να πάω να την πιστοποιήσω σε δημόσιο νοσοκομείο;

Μονο απο δημοσιο νοσοκομειο ή το Στρατιωτικο. 

2 ώρες πριν, paok_revolution είπε

Έβγαλα ακτινογραφία με γνωμάτευση από ιδιωτικό κέντρο. Παίζει να έχω πρόβλημα; Χρειάζεται να πάω να την πιστοποιήσω σε δημόσιο νοσοκομείο;

Εγώ πάντως είδα κόσμο που πήγε ακτινογραφία από ιδιωτικά και δεν τους είπαν τπτ. Τράβα έτσι και το πολύ να σας στείλουν πακέτο μια μέρα αφού μπείτε όσοι δεν έχετε σε νοσοκομείο, θα γλιτώσετε και κανά χωσέ.

Μην βγάλετε απ' έξω παρουσιαστειτε χωρίς ακτινογραφία μέχρι να σας πάει το πούλμαν, μέχρι να σας βγάλουν στο νοσο μαζί με τα άλλα τάγματα θα γυρίσετε βράδυ για ύπνο και όλοι οι υπόλοιποι που είχαν μαζί τους ακτινογραφία όπως και εγώ κάναμε όλες τις αγγαρείες και ήρθαν κύριοι και κοιμήθηκαν. Αφού τους στρώσαμε και κρεβάτια τότε.

23 λεπτά πριν, thanospetr είπε

Εγώ πάντως είδα κόσμο που πήγε ακτινογραφία από ιδιωτικά και δεν τους είπαν τπτ. Τράβα έτσι και το πολύ να σας στείλουν πακέτο μια μέρα αφού μπείτε όσοι δεν έχετε σε νοσοκομείο, θα γλιτώσετε και κανά χωσέ.

17 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Μην βγάλετε απ' έξω παρουσιαστειτε χωρίς ακτινογραφία μέχρι να σας πάει το πούλμαν, μέχρι να σας βγάλουν στο νοσο μαζί με τα άλλα τάγματα θα γυρίσετε βράδυ για ύπνο και όλοι οι υπόλοιποι που είχαν μαζί τους ακτινογραφία όπως και εγώ κάναμε όλες τις αγγαρείες και ήρθαν κύριοι και κοιμήθηκαν. Αφού τους στρώσαμε και κρεβάτια τότε.

Νεοσυλεκτος και ποσο μαλλον πρωτη μερα δεν κανει αγγαρειες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Νεοσυλεκτος και ποσο μαλλον πρωτη μερα δεν κανει αγγαρειες

Δεν εννοώ τουαλέτες αλλά θυμάμαι είχαμε ανοίξει ένα λόχο στην Κόρινθο απομακρυσμένο ήταν κλειστός λόγω "παρεμενοντων" και φτιάξαμε κρεβάτια σκουπισαμε μεταφέραμε κουβέρτες κτλπ

Άσε γύρω γύρω από τον λοχο σκούπισμα και άπειρες αναφορές ενώ οι άλλοι ήταν στο air condition στο νοσοκομείο κάπνιζαν στο προαύλιο και έπιναν καφεδάκι μέχρι να βγάλουν ακτινογραφία.

Επίσης είχαμε από Δευτέρα έως Πέμπτη που μπαίναμε τότε "2 μέρες παλιός" και έκανα αγγαρείες για τον τυπά που ήρθε την Πέμπτη με πολιτικά ρούχα επειδή δεν είχε η αποθήκη να καπνίζει να πετάει γόπες και που θα έφευγε να βγάλει ακτινογραφία. Μη σου τύχει...

Επεξ/σία από aris1986

Στις 7/5/2019 στις 2:37 ΜΜ, Adramelch είπε

Από θέμα λεφτών στο στρατό τι προτείνετε; Προφανώς εξαρτάται από το κάθε άτομο αλλά πόσα προτείνετε να έχουμε μαζί μας (για 2 βδομάδες ας πούμε της βασικής) κι επίσης από θέμα ασφάλειας (τα κλειδώνουμε στο φοριαμό, τα έχουμε μονίμως απάνω μας κτλ;),

Αρχικα ειναι 2μιση με σχεδον 3 βδομαδες η βασικη.Την τριτη παρασκευη απο οταν μπεις μεσα ορκιζεσαι..Στις εξοδους που θα εχεις μια με δυο αναλογος που εισαι μπορει να χαλασεις απο 10-30 ευρω.Παιζει ρολο αμα καπνιζεις,βαζεις καρτα, συνειδητοποιησες οτι εχεις ξεχασει κατι βασικο (π.χ αποσμητικο) οποτε να ξερεις οτι στην εξοδο δν θα χαλασεις μονο καφε σουβλακι ταξι(?).Μεσα στο στρατοπεδο θα ειστε απειρες ωρες στο κψμ οποτε θα παρεις πραγματα.Με ενα 4ευρω μεσα τν μερα εισαι καλα. Αρα 80 στρ και κανα 40αρι εξοδους σε βαζω 120 για 3 βδομαδες..Μετα εχεις και τα οδοιπορικα που πρεπει να υπολογησεις που στην χειροτερη θα σ βγουν κανα 60αρι με τπτ κτελ κ τετοια.Παλι παιζει ρολο το που εισαι.Οι τιμες που σου ειπα ειναι για να εισαι λαρτζ μεσα και να το απολαυσεις.Ασφαλως γινετε να βγαλεις τρεις βδομαδες ε εξοδα 30 ευρω απλα το μονο π θα κανεις ειναι να πινεις νερο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2019 στις 4:21 ΜΜ, paok_revolution είπε

Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι την Πέμπτη στου Ζώγκου στη Νέα Σάντα διαβιβάσεις. Εχει κανείς πληροφορίες και εντυπώσεις από εκεί;

Καλή θητεία φίλε. Γνωρίζεις ποια είναι η μονάδα τοποθέτησης; Για 71ΛΔΒ είναι αρκετά καλά απ'όσο γνωρίζω από άτομα που ήταν εκεί πρόσφατα.

Επεξ/σία από thirty30

Στο στρατολογια εμφανιζει πως μπαινω Αυγουστο οπως ηθελα. Τόπο δεν λέει ακομα (καλα ημερομηνιες τον Ιουλιο καποια στιγμη θα πουν). Πότε περίπου σου λέει και που παρουσιάζεσαι κτλπ?

1 ώρα πριν, salonika91 είπε

Νομίζω έναν μήνα πρίν

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ? 😂

4 ώρες πριν, Neoss είπε

Στο στρατολογια εμφανιζει πως μπαινω Αυγουστο οπως ηθελα. Τόπο δεν λέει ακομα (καλα ημερομηνιες τον Ιουλιο καποια στιγμη θα πουν). Πότε περίπου σου λέει και που παρουσιάζεσαι κτλπ?

2 βδομαδες πριν το εβγαλε εμενα

6 ώρες πριν, thirty30 είπε

Καλή θητεία φίλε. Γνωρίζεις ποια είναι η μονάδα τοποθέτησης; Για 71ΛΔΒ είναι αρκετά καλά απ'όσο γνωρίζω από άτομα που ήταν εκεί πρόσφατα.

Δυστυχως δεν ξερω. Δεν αναγραφεται η μοναδα τοποθετησης. Περιμενω να μπω. Σε κανα 2ωρο θα ειμαι εκει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...