Μάκαρος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, evoracing είπε Καλημέρα, ρούχα, κάλτσες, πολιτικό σάκο κτλπ να κοιτάξω από skroutz ή Μοναστηράκι? Έχετε να προτείνετε κάποιον στο Μοναστηράκι? Σακο εγω πηρα απο Μοναστηρακι (σακος παραλλαγης) στα 35 ευρω. Χωραει πολλα πραγματα. Κοιτα σε αυτο που ειναι απεναντι απο το μετρο (εξοδο προς οδο Αθηνας) ή σε αυτο που ειναι απεναντι απο τον Στρατηγο (Μοναστηρακι). Ιδια τιμη τον εχουν και οι δυο. Πιστευω θα σε καλυψει απο θεμα χωρου. Τωρα για ρουχα, καλτσες κτλ κανε μια ερευνα αγορας κι παρτα απο εκει που σε συμφερει περισσοτερο.
evoracing Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Σακο εγω πηρα απο Μοναστηρακι (σακος παραλλαγης) στα 35 ευρω. Χωραει πολλα πραγματα. Κοιτα σε αυτο που ειναι απεναντι απο το μετρο (εξοδο προς οδο Αθηνας) ή σε αυτο που ειναι απεναντι απο τον Στρατηγο (Μοναστηρακι). Ιδια τιμη τον εχουν και οι δυο. Πιστευω θα σε καλυψει απο θεμα χωρου. Τωρα για ρουχα, καλτσες κτλ κανε μια ερευνα αγορας κι παρτα απο εκει που σε συμφερει περισσοτερο. Τέτοιο σάκο? http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=10152
Μάκαρος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, evoracing είπε Τέτοιο σάκο? http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=10152 https://www.skroutz.gr/c/2858/stratiotika-sakidia/sku/9177091
george1703 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ρώτησε κανεις στην στρατολογια ή σε κάποιο γραφείο για τον αν θα ισχύσει και γι αυτούς που υπηρετούν ήδη; γιατί εγώ προσπάθησα να πάρω στην στρατολογια και δεν απαντούν
MikeJ Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Πάντως δεν είναι ανάγκη να πάρετε σάκο παραλλαγής προβλεπέ κλπ. Λουκάνικο θα σας δώσουν όταν παρουσιαστείτε. Για τα δικά σας ρούχα και είδη, πάρτε μια βαλίτσα που έχετε σπίτι σας. (Αν έχει ρόδες ακόμα καλύτερα γιατί μπορεί να χρειαστεί να διασχίσετε μεγάλες αποστάσεις εντός στρατοπέδου μέχρι να φτάσετε στους θαλάμους.) 1
evoracing Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Για να ξέρετε, Για μπλουζάκια, κάλτσες, εσώρουχα να πάτε σε λαϊκή. 6 μπλουζάκια 15€ 7 μποξερακια 2€ το ένα 5€ τα 4 ζευγάρια κάλτσες (πήρα 2) Σύνολο 39€ φυσικά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον πωλητή. Και μετά από μαγαζιά (οποιος ενδιαφέρεστε να μαθει από πού να μ στειλει) Μετά sleeping bag 25€, υπάρχουν και φθηνότεροι και ακριβότεροι. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Στρατιωτικός σάκος 35€ 6 λουκέτα 15€. Μπορεί να βρείτε και πιο φθηνά αλλά εγώ πήρα σετακι γιατί δεν ήξερα τι μεγέθη θέλει κτλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπέραα.. μου ήρθε μετάθεση για 490 ΤΔΒ 3ο Σώμα Θεσσαλονίκης. Έχετε καμιά πληροφορία?
Mood Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Για όσους το χαρτί δεν έφτασε ποτέ ή έφτασε τελευταία στιγμή και τις επόμενες μέρες παρουσιάζεστε και δεν έχετε προλάβει να προετοιμαστείτε τότε πηγαίνετε στη στρατολογία της γειτονιάς σας και θα σας δώσουν έξτρα μέρες παράταση γιατί όλο αυτό ήταν λάθος της αστυνομίας που δεν ενημέρωσε έγκαιρα... τουλάχιστον εδώ στη Θεσσαλονίκη έτσι θα γίνει και σήμερα στη στρατολογία γινόταν μπαχαλο με αμέτρητες ουρές κόσμου εξω να περιμένει για αυτό το θέμα Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Mood
djcat Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, MikeJ είπε Πάντως δεν είναι ανάγκη να πάρετε σάκο παραλλαγής προβλεπέ κλπ. Δε δίνουν πια σακίδιο παραλλαγής; Μόνο το λουκάνικο;
Adramelch Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Κάποιο περιορισμό αναφορικά με το μέγεθος του σάκου με τον οποίο παρουσιαζόμαστε (εγώ έχω ένα σακ βοαγιάζ από τα μεγάλα) υποθέτω δεν έχουμε ,ε;
salonika91 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Adramelch είπε Κάποιο περιορισμό αναφορικά με το μέγεθος του σάκου με τον οποίο παρουσιαζόμαστε (εγώ έχω ένα σακ βοαγιάζ από τα μεγάλα) υποθέτω δεν έχουμε ,ε; οχι
MikeJ Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 hours ago, djcat said: Δε δίνουν πια σακίδιο παραλλαγής; Μόνο το λουκάνικο; Ναι, εμάς το 2015 μόνο λουκάνικο έδωσαν. 1
Adramelch Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Από θέμα λεφτών στο στρατό τι προτείνετε; Προφανώς εξαρτάται από το κάθε άτομο αλλά πόσα προτείνετε να έχουμε μαζί μας (για 2 βδομάδες ας πούμε της βασικής) κι επίσης από θέμα ασφάλειας (τα κλειδώνουμε στο φοριαμό, τα έχουμε μονίμως απάνω μας κτλ;), 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις