Dantε Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Γιατί...??? Τουλαχιστον σε εμας,δεν εχουν φανταρους για τις υπηρεσιες και περιμεναν να γυρισει η 57 για να μας διώξουν.
ManFromEarth Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Moλις με πηρε παλιοσειρα που υπηρετει τις τελευταιες μερες στο ΓΕΣ. Χτες κρυφακουσε τον επιτελαρχη του αρχηγου να προετοιμαζει δελτιο τυπου για αυξηση θητειας στους 12 μηνες. Θα ανακοινωθει την αλλη εβδομαδα για να γινει λιγο αβαβα με τον 15αυγουστο και θα ισχυσει απο την επομενη ΕΣΣΟ. Με καθε επιφυλαξη το παραπανω. 1 1
CyberMarco Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Και σε μας ήρθαν χθες οι μεταθεσεις σε όλο το στρατόπεδο, 3 διαφορετικές μονάδες στην Λέσβο. Παρασκευή φεύγουμε, άντε καλοί πολίτες μάγκες 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ManFromEarth said: Moλις με πηρε παλιοσειρα που υπηρετει τις τελευταιες μερες στο ΓΕΣ. Χτες κρυφακουσε τον επιτελαρχη του αρχηγου να προετοιμαζει δελτιο τυπου για αυξηση θητειας στους 12 μηνες. Θα ανακοινωθει την αλλη εβδομαδα για να γινει λιγο αβαβα με τον 15αυγουστο και θα ισχυσει απο την επομενη ΕΣΣΟ. Με καθε επιφυλαξη το παραπανω. Βλέπουν πάλι μειωμένα νούμερα στις ΕΣΣΟ και θέλουν να τονώσουν την κίνηση? 😛 Παλιοσειρά αλλά δεν έχει ξεψαρώσει ακόμα... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από ThReSh 1
Hellaslover Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αν καποιος πριν πολλα χρονια και με παλαιου τυπου διαβατηριο εκανε αιτηση για ανανεωση η οποια δεν εγινε δεκτη, το διαβατηριο αυτο επιστρεφετε η το κραταει η στρατολογια/προξενειο; ψαχνω να το βρω και δε το βρισκω και δε θυμαμαι να το πηρα πισω..
Caiden Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Τον Σεπτεμβριο παρουσιαζομαι στρατο ξηρας. Θελω να ρωτησω μεχρι ποσο χρονο πριν θα μπορω να δω ημερομηνια και το που παρουσιαζομαι, ειτε στο katataxi.army ειτε στο stratologia. Μεχρι τον δεκαπενταυγουστο υπαρχει περιπτωση να ανανεωσουν το συστημα? Με ενδιαφερει λογω εξεταστικης Σεπτεμβριου ετσι ωστε να δω αν τελικα μπορω να δωσω τα μαθηματα που χρωσταω ή οχι.
dimitris21gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, Caiden είπε Τον Σεπτεμβριο παρουσιαζομαι στρατο ξηρας. Θελω να ρωτησω μεχρι ποσο χρονο πριν θα μπορω να δω ημερομηνια και το που παρουσιαζομαι, ειτε στο katataxi.army ειτε στο stratologia. Μεχρι τον δεκαπενταυγουστο υπαρχει περιπτωση να ανανεωσουν το συστημα? Με ενδιαφερει λογω εξεταστικης Σεπτεμβριου ετσι ωστε να δω αν τελικα μπορω να δωσω τα μαθηματα που χρωσταω ή οχι. Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, αλλά τσέκαρε αυτό: http://www.onalert.gr/stories/katataksi-2018-prosklisi-strateusimwn-stratou-ksiras-me-th-eesso/69049
Caiden Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, αλλά τσέκαρε αυτό: http://www.onalert.gr/stories/katataksi-2018-prosklisi-strateusimwn-stratou-ksiras-me-th-eesso/69049 Σε ευχαριστω, βλεπω ειναι σημερινο το αρθρο. Οποτε συντομα θα γνωριζουμε και τις υπολοιπες λεπτομερειες
christos_realmad Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Στις 6/8/2018 στις 11:49 ΜΜ, aris_rom είπε Καλα μωρομαντηλα δεν παιζει να μην αφήνουν. Γενικώς ειναι αλήθεια οτι ψάχνουν τα παντα. Σε εμάς έψαξαν και κατι ημέρες αργότερα στο κέντρο με κλιμάκιο στρατονομιας με σκυλιά. Χαχαχα και βρήκαν τίποτα? Άμα αφήνουν μωρομάντηλα κάτι είναι και αυτό
aris_rom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, christos_realmad είπε Χαχαχα και βρήκαν τίποτα? Άμα αφήνουν μωρομάντηλα κάτι είναι και αυτό Ναι βρήκαν. Ένα ταπεράκι ενός παιδιού που είχε σαπίσει πλέον και κατι παπάδες σε έναν άλλον. Δεν το ξανά είδαμε. 😂
AiWaaa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Περιμένω μεταθα και έχω αρχίσει και αγχώνομαι με αυτά που διαβάζω..
cask Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 καλησπερα σκοπευω μεσα στην εβδομαδα να κοψω την αναβολη μου, και εχω το εξης θεμα. Εχω αναβολη λογο σπουδων αλλα φετος, τον ιανουαριο εκανα διακοπη σπουδων για ενα χρονο(λογο οικογενειακων θεματων). Απο τη σχολη δεν μπορω να παρω βεβαιωση σπουδων για το εξαμηνο που περασε. Οποτε αν παω να κοψω την αναβολη χωρις τη βεβαιωση θα μου βαλουν καποιο προστημο??. Και αν ναι για τη ποσο μιλαμε??
salonika91 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, cask είπε καλησπερα σκοπευω μεσα στην εβδομαδα να κοψω την αναβολη μου, και εχω το εξης θεμα. Εχω αναβολη λογο σπουδων αλλα φετος, τον ιανουαριο εκανα διακοπη σπουδων για ενα χρονο(λογο οικογενειακων θεματων). Απο τη σχολη δεν μπορω να παρω βεβαιωση σπουδων για το εξαμηνο που περασε. Οποτε αν παω να κοψω την αναβολη χωρις τη βεβαιωση θα μου βαλουν καποιο προστημο??. Και αν ναι για τη ποσο μιλαμε?? Αν δεν μπορεις να παρεις βεβαιωση λογικα εχεις προστημο 1 μηνας παραπανο θητεια το οποιο ειναι εξαγωγασιμο με 90ε Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από salonika91 1
kitsos777 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Φίλε μου, απλά πάρε μια βεβαίωση σπουδών και προηγούμενου έτους. Αυτό που χρειάζεται είναι να αποδείξεις ότι χρησιμοποίησες την αναβολή σου για τον λόγο που την πήρες, δηλαδή τις σπουδές...
aris_rom Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μεταθέσεις θα έρχονται μέχρι τις 15. Δεν θα έρθουν μαζικά, όπως την Τρίτη, αλλα μεμονωμένα στην πυρσεια της κάθε μονάδας που ανήκει ο οπλίτης. Λόγω εμπλοκής σε μερικούς, εδω τουλάχιστον, τις κόβουν έως ότου να τελειώσει τα σπεν η 357.
Προτεινόμενες αναρτήσεις