Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/4/2019 στις 9:08 ΜΜ, aregli92 είπε

Γεια σας, είμαι για ΕΛΔΥΚ αλλά το σημείωμα κατάταξης αναγράφει οτι αν δε με δεχτούν στην ΕΛΔΥΚ τότε θα κατατάχθω στο Δ σώμα στρατού ή στο ΑΣΔΕΝ, μπορεί κάποιος να μοθ εξηγήσει ποια σώματα είναι αυτά? Ευχαριστω

Καλησπέρα και πάλι, είμαι για ΕΛΔΥΚ και χτες ενας τύπος που είναι μίσος Κύπριος μίσος Έλληνας, ότι στην ΕΛΔΥΚ παίζει σκληρή εκπαίδευση λόγω Λοκ-ατζηδων, μπορεί κάποιος να με διαβεβαίωσει αν ισχύει η όχι?αν είναι να μου βγει η πίστη καλύτερα Ελλάδα με 3 και 60

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Βύσμα έχεις? Γιατί αν δεν έχεις τσάμπα ονειρεύεσαι Θεσσαλονίκη και κάθεσαι να ψάχνεις μονάδες.

Ο πατερας μου εχει 90% κινητικη αναπηρία.

Λες να χρειαζομαι και βύσμα φίλε μου?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Steftson είπε

Ο πατερας μου εχει 90% κινητικη αναπηρία.

Λες να χρειαζομαι και βύσμα φίλε μου?

Βύσμα χρειάζεσαι σίγουρα για να πάρεις καλή μετάθεση,δεν σε ρωτάνε που θέλεις να πας για αυτό άδικα νομίζω βασανίζεσαι για το που πάνε από μηχανικό..πιθανόμ μετά την ορκωμοσία να μην ανήκεις καν στο μηχανικό αλλά πχ στο πεζικό ή στο πυροβολικό.

Όσο για το πρόβλημα υγείας του πατέρα σου ελπίζω να γνωρίζεις την διαδικασία.

1 ώρα πριν, aregli92 είπε

Καλησπέρα και πάλι, είμαι για ΕΛΔΥΚ και χτες ενας τύπος που είναι μίσος Κύπριος μίσος Έλληνας, ότι στην ΕΛΔΥΚ παίζει σκληρή εκπαίδευση λόγω Λοκ-ατζηδων, μπορεί κάποιος να με διαβεβαίωσει αν ισχύει η όχι?αν είναι να μου βγει η πίστη καλύτερα Ελλάδα με 3 και 60

Μια χαρά είναι στην ΕΛΔΥΚ εκτός και αν πας στην 35ΜΚ(Ειδικές Δυνάμεις) εκεί όντως θα σου φύγει ο πάτος :D

Δημοσ.
Στις 1/5/2019 στις 11:12 ΠΜ, engfirm17 είπε

Εγώ την είχα κόψει πολύ νωρίς, και μου γράφει πάντα "είστε υπόχρεος με την Γ ΕΣΣΟ (Αύγουστος) κλπ..." 

Ισως γιαυτο. Εμενα τιποτα τετοιο. Και στα δυο σιτε λεει δεν ειστε στρατευσιμος με την ΕΣΣΟ (την Β) που ακολουθει ή ξερω γω δεν υπαρχουν στοιχεια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aregli92 είπε

Οι καταδρομείς είναι σε άλλο στρατόπεδο. 

Τα στρατόπεδα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. δεν είναι για λούφα σε γενικές γραμμές. Είναι πιο προβλεπόμενα τα πράγματα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, djcat είπε

Οι καταδρομείς είναι σε άλλο στρατόπεδο. 

Τα στρατόπεδα της ΕΛ.ΔΥ.Κ. δεν είναι για λούφα σε γενικές γραμμές. Είναι πιο προβλεπόμενα τα πράγματα.

Στο πεζικό ειμαι. Ναι το ξέρω αυτό και δε θέλω να λουφαρω διότι κάθομαι που κάθομαι 7 μήνες από όταν γύρισα απ'εξω οπότε δε θέλω να βαρεθώ τη ζωή μου αλλά ούτε φυσικά να μετανιώσω που επέλεξα ΕΛΔΥΚ. Τέλος πάντων ευχαριστω

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aregli92 είπε

Στο πεζικό ειμαι. Ναι το ξέρω αυτό και δε θέλω να λουφαρω διότι κάθομαι που κάθομαι 7 μήνες από όταν γύρισα απ'εξω οπότε δε θέλω να βαρεθώ τη ζωή μου αλλά ούτε φυσικά να μετανιώσω που επέλεξα ΕΛΔΥΚ. Τέλος πάντων ευχαριστω

Αν πας με τη λογική του αράγματος, δε θα περάσεις καλά στην ΕΛΔΥΚ. Έχει πίεση αρκετή. Ειδικά μέχρι να γίνεις "παλιός" έχε τρέξιμο.

Εξαρτάται από τον άνθρωπο αν θα σου φανεί κάτι δύσκολο ή όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι 359 και τριτεκνος αλλά ο 2ος,  το νέο νομοσχέδιο πιάνει και την σειρα μάς; πηρε κανένας τηλ στην στρατολογια; θα πάρω αύριο εγω

Επεξ/σία από loofas
Δημοσ.

Στο 1ο γραφείο που ρώτησα στην μονάδα μου είπε ότι μας πιάνει. Τώρα στο γκρουπάκι θα πάω χαρτιά στρατολογία και στο 1ο γραφείο. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, djcat είπε

Αν πας με τη λογική του αράγματος, δε θα περάσεις καλά στην ΕΛΔΥΚ. Έχει πίεση αρκετή. Ειδικά μέχρι να γίνεις "παλιός" έχε τρέξιμο.

Εξαρτάται από τον άνθρωπο αν θα σου φανεί κάτι δύσκολο ή όχι.

Δεν πάω καν με τη λογική του αραγματος διότι όπως λέω 7 μήνες στην Αθήνα κάθομαι απλά, περίμενα να μπω Γενάρη και γύρισα επίτηδες από εξωτερικό, αλλά οι αλλαγές με έφεραν Μάιο. Στη τελική όταν ο άλλος (ΕΛΔΥΚ) σου προσφέρει 250 ευρώ μισθό και καλό φαγητό-συνθηκες, αυτό συνεπάγεται με ενα αντίτιμο, είναι προφανές. Όπως και να χει ευχαριστώ :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήρθε η σειρά μας μάγκες! Αντε καλή θητεία να έχουμε από αύριο.

Μία μικρή ερώτηση, το σώμα που γράφει στο katataxy army δεν ειναι το τελικό μας έτσι; Μπορεί να αλλάξει μετά την ορκωμοσία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, CoderX99 είπε

Ήρθε η σειρά μας μάγκες! Αντε καλή θητεία να έχουμε από αύριο.

Μία μικρή ερώτηση, το σώμα που γράφει στο katataxy army δεν ειναι το τελικό μας έτσι; Μπορεί να αλλάξει μετά την ορκωμοσία;

Ναι μπορεί να αλλάξει. Βέβαια στην σειρά μου δεν άλλαξε κανείς σώμα(για την Κω που υπηρέτησα λέω, γενικώς δεν μπορώ να γνωρίζω). Οι περισσότεροι απλώς μεαφερθήκαμε σε άλλη μονάδα του ίδιου σώματος. 

Επεξ/σία από aris_rom
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...