Exploticon Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε χαρτι, την ακτινογραφια με συρραμενη μια φωτογραφια που πρεπει να τους πας. ολα σφραγισμενα Με λιγο ψαξιμο παντως εδω τα ιδια με εμενα λεει παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Exploticon είπε Με λιγο ψαξιμο παντως εδω τα ιδια με εμενα λεει παντως. αν κοιταξεις το σημειωμα καταταξης στη πισω σελιδα στο γ. αναφερει ξεκαθαρα οτι θελουν την ακτινογραφια με τη φωτογραφια και τη γνωματευση ολα σφραγισμενα. αμα στη τελικη κανουν εκπτωσεις δε το ξερω. παντως στο νοσοκομειο μονοι τους ξεραν τι πρεπει να μου δωσουν εγω απλα ειπα οτι παω φανταρος Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Exploticon Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αν κοιταξεις το σημειωμα καταταξης στη πισω σελιδα στο γ. αναφερει ξεκαθαρα οτι θελουν την ακτινογραφια με τη φωτογραφια και τη γνωματευση ολα σφραγισμενα. αμα στη τελικη κανουν εκπτωσεις δε το ξερω. παντως στο νοσοκομειο μονοι τους ξεραν τι πρεπει να μου δωσουν εγω απλα ειπα οτι παω φανταρος ναι ειδα τι λεει στο σημειωμα αλλα τοσα ατομα που πηγαμε στο 401 μας εδωσαν μονο αυτο πιστευω ξερουν τι κανουν
BlueBlade Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Exploticon είπε ναι ειδα τι λεει στο σημειωμα αλλα τοσα ατομα που πηγαμε στο 401 μας εδωσαν μονο αυτο πιστευω ξερουν τι κανουν Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα και εμένα σε φωτοτυπία γράψανε την γνωμάτευση και δεν είχα θέμα. Νομίζω ότι ολόκληρη ακτινογραφία σου δίνουν μόνο στα δημόσια νοσοκομεία, όχι στα στρατιωτικά.
Μάκαρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Lezantas26 είπε χαρτι, την ακτινογραφια με συρραμενη μια φωτογραφια που πρεπει να τους πας. ολα σφραγισμενα 5 ώρες πριν, Exploticon είπε Με λιγο ψαξιμο παντως εδω τα ιδια με εμενα λεει παντως. Ισως απο το 401 να δινουν μονο το χαρτι απευθειας επειδη ειναι το στρατιωτικο νοσοκομειο. Παντως κι εγω που την εκανα σε δημοσιο, μου τα εδωσαν ολα(ακτινογραφια, γνωματευση και φωτογραφια δικια μου, ολα σφραγισμενα)
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Παιδιά καλημέρα.. Έχω χάσει το χαρτί του Στρατού (απολυτήριο) Που θα πρέπει να πάω να μου το ξαναβγάλουν; Να απευθυνθώ σε ΚΕΠ; Ευχαριστώ!
dionisis1925 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, olimpiakos 7 είπε Παιδιά καλημέρα.. Έχω χάσει το χαρτί του Στρατού (απολυτήριο) Που θα πρέπει να πάω να μου το ξαναβγάλουν; Να απευθυνθώ σε ΚΕΠ; Ευχαριστώ! Το απολυτήριο εκδίδεται μόνο μια φορά...από εκεί και πέρα στις δουλειές ζητάνε πιστοποιητικό τύπου Α , αυτό βγαίνει σε ΚΕΠ(παίρνει μερικές ημέρες) ή στην στρατολογία που ανήκεις που το παίρνεις την ίδια ημέρα. 18 ώρες πριν, aregli92 είπε Οκ απλά πριν 2 χρόνια κάτι παιδιά που ήταν ΕΛΔΥΚ στο τέλος τα πήγαν Θήβα,για αυτό Κι εμένα είχαν πάρει τηλέφωνο όταν έλειπα και δε ξαναπήραν, πήρα τηλέφωνο εγώ ο υπάλληλος της γραμματείας δεν ήξερε τι του γίνεται, πήγα από κοντά όλα οκ, καλύτερα πήγαινετε από κοντά,την προηγούμενη βδομάδα είχε έρθει Από Αθήνα να σε πάνε Θήβα είναι αρκετά δύσκολο εκτός και αν δεν άνηκαν σε στρατολογίες της Αθήνας ή του Πειραιά αλλά σε Επαρχία. 1
nisieta92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Το απολυτήριο εκδίδεται μόνο μια φορά...από εκεί και πέρα στις δουλειές ζητάνε πιστοποιητικό τύπου Α , αυτό βγαίνει σε ΚΕΠ(παίρνει μερικές ημέρες) ή στην στρατολογία που ανήκεις που το παίρνεις την ίδια ημέρα. Από Αθήνα να σε πάνε Θήβα είναι αρκετά δύσκολο εκτός και αν δεν άνηκαν σε στρατολογίες της Αθήνας ή του Πειραιά αλλά σε Επαρχία./ Nαι ηταν απο επαρχια οι γνωστοι μου,εγω ειμαι απο Αθηνα μπαινω δευτερα,το σημειωμα γραφει ελδυκ,το τελευταιο μηνα δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μαι Αθηνα?
dionisis1925 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, nisieta92 είπε Nαι ηταν απο επαρχια οι γνωστοι μου,εγω ειμαι απο Αθηνα μπαινω δευτερα,το σημειωμα γραφει ελδυκ,το τελευταιο μηνα δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μαι Αθηνα? Ναι,θα γυρίσεις τον τελευταίο μήνα σε στρατόπεδο της Αθήνας.
Steftson Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος σε ποια στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης μπορώ να ερθω ως μετάθεση αν είμαι στο ΜΗΧΑΝΙΚΟ ή δν παίζει κανένα απολύτως ρόλο? Επίσης γνωρίζει κανείς πότε είναι η ορκομωσία? 24 Μαΐου να υποθέσω ή νωρίτερα? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Steftson
Μάκαρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Steftson είπε Επίσης γνωρίζει κανείς πότε είναι η ορκομωσία? 24 Μαΐου να υποθέσω ή νωρίτερα? Ακουγεται οτι μεχρι τις εκλογες θα εχουμε ορκιστει. 24 του μηνα δλδ. Βεβαια δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημα. 1
terry308 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, Steftson είπε Γνωρίζει κάποιος σε ποια στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης μπορώ να ερθω ως μετάθεση αν είμαι στο ΜΗΧΑΝΙΚΟ ή δν παίζει κανένα απολύτως ρόλο? Εάν δεν κάνω λάθος, στην Ασσηρο 1
Steftson Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, terry308 είπε Εάν δεν κάνω λάθος, στην Ασσηρο Πας αναγκαστικά σε μονάδα που να έχει μηχανικό? Απ όσο ξέρω, αν δεν κάνω λάθος βέβαια, και τα Παπακυριαζή και Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν έχουν μηχανικό?
dionisis1925 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Steftson είπε Πας αναγκαστικά σε μονάδα που να έχει μηχανικό? Απ όσο ξέρω, αν δεν κάνω λάθος βέβαια, και τα Παπακυριαζή και Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν έχουν μηχανικό? Βύσμα έχεις? Γιατί αν δεν έχεις τσάμπα ονειρεύεσαι Θεσσαλονίκη και κάθεσαι να ψάχνεις μονάδες.
terry308 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Steftson είπε Απ όσο ξέρω, αν δεν κάνω λάθος βέβαια, και τα Παπακυριαζή και Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν έχουν μηχανικό? Το Παπακυριαζη έχει τεχνικό και υλικού πολέμου κυρίως, δε γνωρίζω αν μπορείς να πας κάπου αλλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις